Til innholdet

Rålekker og eksklusiv leilighet fra 2019 i sjøkanten. 3. etasje m/2 balkonger, vakker sjøutsikt og supre solforhold.

Kanalveien 2A
Prisantydning 7 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 95
BRA: 97 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 2381 m²

Visninger

søndag 22. mai Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

KANALEN BRYGGE-SJØFRONT M/ORKESTERPLASS

Adresse

Kanalveien 2A 3127 Tønsberg 3. etasje

Velkommen til denne rålekre og eksklusive eierleiligheten fra 2019 helt i sjøkanten med høy standard ved Kanalen brygge

Helt i sjøkanten og i 3. etasje ved eksklusive Kanalen brygge har vi nå gleden av å presentere en helt spesiell leilighet.

I front av bygget ligger denne rålekre leiligheten fra 2019 med gjennomtenkt standard og løsninger av høy kvalitet. Den har gjennomgående planløsning, to balkonger og ligger således med supre solforhold. Utsikten er slående og fasinerende. Man har "orkesterplass" og misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Vakker utsikt til sjøen og Kanalen og flott utsyn mot byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst og lyset speiler seg i vannet. På motsatt side av leiligheten, mot syd, har man flott utsyn mot Teie og nærmiljøet for øvrig.

Kanalen brygge har en maritim og ikke minst bynær beliggenhet langs Kanalen. Kontakten med sjølivet, lyset og refleksenes spill, fremkaller en helt spesiell stemning og gir særegne kvaliteter. Sentrumsnærheten er også en av kvalitetene ved Kanalen brygge. Det er kort gangavstand til både Tønsberg sentrum og Teie torv.

Leiligheten har en imponerende flott løsning preget av blant annet høyreiste vindusflater, gjennomtenkte detaljer og påkostede løsninger. Legger man til himlingshøyden på ca. 2,80 meter skjønner man raskt at det her bys på noe "utenom det vanlige". Takhøydens betydning må nesten oppleves på visning - la likevel bildene tale for seg selv!

Leiligheten har høy grad av "høystandardfølelse". Den byr blant annet på en bred og stor entre/gang m/plassbygde garderobeskap,  to romslige dobbeltsoveværelser - en i hver ende av leiligheten, stor stue med utgang til skjermet balkong mot sjøen, spisestue med utgang til sydvendt balkong, påkostet og innholdsrikt kjøkken fra den danske kvalitetsprodusenten Svane, to lekre baderom og bod både innvendig og utvendig. 

Bilen din parkerer du trygt og godt ved egen p-plass i byggets garasjeanlegg hvor det også er lagt opp egen ladestasjon for elektrisk kjøretøy.

Velkommen til visning av en leilighet som vi er sikre på vil begeistre selv den mest kresne boligkjøper!

Kort fortalt om leiligheten og Kanalen brygge

º Bo helt i vannkanten med  "orkesterplass" til sjøen og Kanalen
º Høye himlinger på 2,80 meter i oppholdsrommene gir et flott særpreg
º Lys og luftig frontleilighet med lekre innredningsdetaljer
º Høystrakte og store vinduer fra gulv til tak gir en helt spesiell følelse
º Leiligheten er gjennomlyst med stue og kjøkkensone i hver sin ende av hjemmet!
º To balkonger med sol fra morgen til kveld - en ut mot sjøen og en ut mot atrium i syd 
º Balkongen mot sjøen har elektrisk screenvegg når ønsker ekstra skjerming
º Balkongen ut for kjøkken har elektrisk terrassemarkise
º Garasjeplass med eget og medfølgende ladepunkt for el-bil/ladbart kjøretøy
º Svært gjennomført innredet med høy standard og eksklusive løsninger
º Unik stue hvor maritime inntrykk "fyller rommet"
º Påkostet og stilfilpasset kjøkken fra danske Svanekjøkkenet
º To romslige dobbeltsoverom plassert i hver sin ende av leiligheten
º Hovedsoverom med "cruisebåtopplevelse" - vinduer rett ut mot vannet
º To delikate og flislagte baderom - et av disse i direkte tilknytning til hovedsoverom
º Rikelig med pent tilpassede garderobeskap fra danske Svane
º Romslig med maksimal plassutnyttelse - påkostede garderobeskapsløsninger
º Super plassutnyttelse og høy grad av "håndsøm"
º Vannbåren gulvvarme og en stavs parkettgulv i alle rom
º Listefrie himlinger og smyg gir forsterker det moderne uttrykket
º Utstrakt bruk av innfelte LED-downlights i himlinger
º Gasspeis
º Bygget er kledd i et unikt og eksklusivt treverk - Accoya
º Felles og skjermet atriumshage
º Oppført av Zeiner Bolig og organisert som selveierleiligheter
º Tegnet av arkitekt Ola Roald - nyoppført sommeren 2019
º Ingen boplikt!

Kanalen brygge sin flotte beliggenhet i sjøkanten, tett på byen

Kanalen Brygge ligger sentralt, i skjæringspunktet mellom Tønsberg og Nøtterøy. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til det meste. Området har hatt en betydelig oppgradering de siste årene, og blitt et av distriktets mest attraktive steder å bo.

Du har umiddelbar tilgang til det pulserende bylivet, restauranter og kulturliv. Fra vinduene i leilighetene ser du båter passere, og lyset fra byen som glitrer mot den mørke nattehimmelen. Samtidig har du vannet og flotte grøntområder rett utenfor døren. Sentralt, men likevel skjermet fra sentrumslarmen.

Tønsberg er en raskt voksende by med et yrende storbysentrum og et rikt kultur- og aktivitetstilbud. Det er gangavstand både til Tønsberg torv, jernbanestasjonen og Vestfolds største arbeidsplass - Sykehuset i Vestfold (SIV). Vakker skjærgård, fine badestrender, friske skoger og flotte grøntområder - tilgjengelig for deg som er glad i naturen. En kort spasertur i motsatt retning, ligger Teie - som byr på et koselig handelssenter og flott natur.

Oslo ligger bare en times kjøretur unna, og med Torp Lufthavn i nærheten, kommer du deg raskt ut i Europa.

Innhold

Gjennomlyst frontleilighet med gjennomgående planløsning og arealgenerøse rom med følgende planløsning:

Romslig og bred ENTRÈ.

GARDEROBEROM/GANG med integrert/plassbygget garderobeskapsløsning og et mindre tilknyttet KOTT.

KJØKKEN i åpen løsning med SPISESTUE og utgang til sydvendt BALKONG mot byggets sydvendte atrium.

Romslig STUE med gasspeis, utgang til BALKONG mot sjøen og åpen løsning mot leilighetens spisestue.

TO BADEROM - et med inngang fra entrè og et tilknyttet hovedsoverom.

TO DOBLE SOVEROM hvorav hovedsoveværelse mot sjøen m/tilknyttet walk-in closet og eget baderom.

BOD med praktisk lagringsplass og inngang via skyvedør fra kjøkkenet. Det medfølger også SPORTSBOD på ca. 5 m² i avsatt bodrom med lettvint tilkomst, vis a vis heis-/trappehus i 1. etasje.

Leilighetens to flotte balkonger

Leiligheten har to herlige uteplasser. En overbygget og delvis innbygget terrasse i front, ut mot Kanalen, og en romslig terrasse på motsatt side, mot atriumet i syd. Begge balkongene blir nærmest som "ekstra stuer" i sommerhalvåret. Legg merke til at overbyggene også er ekstra høye - disse følger nemlig opp samme høye himlinger som innvendig i leiligheten og gjør dem ekstra luftige. Begge uteplassene har gulv av impregnerte terrassebord med dimensjon 28 x 120 mm - "Signatur - gråbeiset". Rekkverk av moderne, solid glass og syrefast stål/aluminium. I tillegg er det utvendig belysning og strømuttak på begge sider. Legg merke til den elegante belysningen med integrert LED lysstripe i ytterst i himlingskledningen. Begge balkongene har adkomst fra brede skyvedører. Legg merke til den flotte detaljen med brede overlysvinduer over skyvedøren - dette oppnås takket være de høye himlingene i leiligheten.

Balkongen mot Kanalen har en fantastisk plassering hvor man kan nyte det herlige sjølivet som utspiller seg rett utenfor. Nærheten til sjøkanten er helt spesiell! Ønsker man å skjerme seg, kan man dekke til den ene siden av terrassen med elektrisk screenvegg for optimal privatisering.

På balkongen mot syd kan man nyte lange soldager. Denne flotte uteplassen også delvis overbygget, og har tilsvarende gulv, rekkverk og høy himling som balkongen mot sjøen. Uteplassen vender ut mot felles "hageatrium", og det er uttak for gassgrill montert på vegg. Ønsker man overdekning utover det som takoverbygget gir, er det montert elektrisk terrassemarkise med styring fra fjernkontroll.

Parkering og medfølgende El-bil ladestasjon til egen garasjeplass

Det medfølger 1 stk. parkering i sameiets garasjeanlegg. Selger har fått installert egen ladestasjon for el-bil til denne plassen og ladestasjonen medfølger.

Garasjen er merket "303" og ligger i byggets hovedparkeringsanlegg som er avlåst av garasjeport med fjernkontollert styring. Man når anlegget enkelt fra med heis/trapp, og parkeringsplanet ligger i 1. etasje. Leilighetens garasjeplass ser du avbildet i fotopresentasjonen.

Det er ingen gjesteparkering på sameiets eiendom, men nærområdet byr per i dag på en rekke avgiftsfrie områder og sidegater for parkering.

Eksklusiv adkomst og heis

Kanalen brygge har i alt fire heisanlegg. Disse fører til to og to leiligheter på hvert av etasjeplanene unntatt til toppetasjene hvor det er kun en leilighet. Leilighetens adkomst er derfor lettvint og eksklusiv med egen inngangsdør til leiligheten rett utenfor for heisen. Man deler heisen kun med en naboleilighet på samme etasjeplan.

Trappegangene i bygget er lekkert og delikat etablert. Legg blant annet merke til innfelt belysning under håndrekkene. Hovedinngangsdørene til bygningene er utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Sportsbod i 1. etasje fremkommer ikke av planskissen. Plantegning fra arkitekt utleveres hvis ønskelig på forespørsel til megler.

Arealer og angivelse av primærrommene (P-rom)

P-rom/BRA/BTA: ca. 95/97/108 m² - alt på ett plan.

Samtlige rom i leiligheten er medtatt i oppgitte p-rom (primærrom) utenom innvendig bod. Sportsbod utenfor leiligheten på ca. 5 m² med god takhøyde er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Type, eierform og byggeår

Seksjonert boligsameie oppført i 2019 bestående av eierseksjoner.

Tilstandsrapport og oppsummering av tilstandsgrader

Det foreligger et tilstandsrapport datert med rapportdato 28/4-2022 fra rapportansvarlig Hans Holt som er uavhengig Takstmann. 

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Rapporten tar ikke for seg felles bygningsdeler. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger med i alt 25 stk. punkter;

-  2 stk. tilstandsgrad  0 (TG-0) - ingen avvik.
-  23 stk. tilstandsgrad 1 (TG-1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk. tilstandsgrad 2 (TG-2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  0 stk. tilstandsgrad 2 (TG-2) - avvik som kan kreve tiltak.
-  0 stk. tilstandsgrad 3 (TG-3) - store eller alvorlige avvik.

Standard og beskrivelse av de ulike rommene

Leiligheten er moderne innredet med lekkert og svært gjennomtenkt eksteriør og interiør. Det er gjort enkelte særtilpasninger og tilvalg utover det som var inkludert på prosjektstadiet fra utbygger. Det er gjort påkostninger på det elektriske anlegget/lyssettingen, endringer på hovedbad og endringer på kjøkken og garderobe utover det som i sin tid var standard leveranse.
Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, eksklusive fasadematerialer, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel. Alt dette er det lagt til rette for ved denne imponerende leiligheten. 

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon:
Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Individuelle termostater er veggplasser i de ulike rommene. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner gir et sunt og godt inneklima i leiligheten. Leiligheten har sitt eget system som styres med veggmontert styringstablå - aggregatet er plassert i eget rom tilknyttet entre/gang.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs eikeparkett som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Det er lagt like gulv i samtlige rom, noe som sørger for en flott helhet. Dette gulvet har et flott og eksklusivt uttrykk - mattlakkert og lyst. Gulvet var tilvalg fra byggeperioden av typen Eik Natur Vanilla Light (119 mm bredde).

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med identisk fargevalg i alle rom. Samtlige innervegger er av gips m/overliggende duk for bedre slitestyrke, malt i fargen "Tender Green - Jotun 6351". Dette gjelder også for betongvegger da disse er foret ut med gipsvegger. Over skyvedørene i stuen er det montert diskrè LED-belysning ifm. evt. oppheng av gardiner, disse er tilknyttet bryter for justering av ønsket lysnivå.

Himlingene gir leiligheten et unikt uttrykk med sin takhøyde på ca. 2,80 cm. På baderommene og i entre/gang er det lavere takhøyde. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips med unntak av på baderom hvor det er himlingsplater. På baderommene, i entre/gang, og på kjøkkenet er det innfelte LED-downlights med nivåjusteringsfunksjon. Det er i tillegg innslag av innfelte LED-downlights i stuen og på soverommene, sistnevnte i tilknytning til garderobeskap.

Innerdører, vinduer og belistning:
Legg merke til de eksklusive og lekre innerdørene i leiligheten. Inn til de fleste rom er innerdørene betraktelig mye høyere enn vanlige dører - dette for å følge opp de høye himlingene. Dørene skaper et lekkert uttrykk til leiligheten. Alle innerdører i eik-trestruktur med matchende listverk. Skyvedør til innebod og dør til kott har annet løsning med lavere dører, malt i samme farge som innvendige vegger.
Malte gulvlister i samme farge som vegg understreker leilighetens gjennomtenkte farge-/materialvalg. Det er listfri overgang mellom vegger og himlinger, og det er moderne løsning med smyg og dermed listfri løsning i alle vinduskarmer som ytterligere forsterker det moderne uttrykket.

Alle vinduer er trevinduer i 3-lags glass med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag som gir forenklet vedlikehold.

Leilighetens lekre og påkostede kjøkken med innredning fra danske Svane:
Kjøkkenet ligger suverent plassert i leiligheten, tilbaketrukket i helt åpen løsning med spisestuen. Boden mellom stuen og kjøkkenet skjermer kjøkkeninnredningen på suverent vis fra den del av stuen som vender ut mot Kanalen.
Delikat innredning fra danske Svanekjøkkenet. På kjøkkenet er det blant annet vektlagt detaljer som gir et pent tilpasset preg som blant annet svært høye overskap ført opp til tak, downlights plassert under overskap og benkeplate som matcher øvrige interiørfarger. Innredningens overskap har pushløsning, og høyden på disse gir svært godt med oppbevaringsplass, enklere rengjøring og ikke minst ekstra tilpasset preg. Uttrekkbar ventilator er diskré installert i innredningen med m/komfyrvakt. Kjøkkenet har også god belysning med innfelte LED-downlights i himlingen og under overskap som gir ekstra god belysning over arbeidsplassen.

Kjøkkenet er også utstyrt med hvitevarer av god kvalitet fra Siemens:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate
* Stekeovn i høyskap
* Helintegrert kjøleskap
* Waterstopp alarm i kjøkkenbenk og komfyrvakt.

En herlig og lys stue i åpen løsning m/spisestue og slående nærhet til sjøen:
Stuen ligger i åpen løsning mot spisestuen. Sammen danner disse rommene en helt unik romfølelse takket være den gjennomlyste løsningen med enorme vindusflater i begge ender. Den gjennomgående løsningen gjør også sitt til at sollyset strømmer inn fra en av sidene nærmest til enhver tid. Stuen særpreges også av de store, høyreiste og dype vindusflatene som slipper inn den herlige utsikten. Legg blant annet merke til det vanvittig store vinduet rett ut mot Kanalen - dette har du neppe sett maken til!
Tross de store vindusflatene er det godt med veggplass å møblere mot. Den store skyvedøren tar deg ut til balkongen på sjøsiden, mens tilsvarende skyvedør tar deg ut til den sydvendte terrassen i motsatt side, ved kjøkkenet og spisestuen. Den vakre utsikten nyter du omtrent uavhengig av hvor du oppholder deg i rommet - de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med lyset fra Kanalen og byen. Her våkner man til et nytt bilde hver dag, og store glassflater åpnes og lukkes etter behov, akkurat som ved spisestuen ut for kjøkkenet. Man har misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Diskre plassert, men med flott innsyn fra de fleste steder i stuen, er den lekre gasspeisen plassert. Denne gir hyggelig peiskos på mørke vinterkvelder. Stuen har, tross de store vinduene, god plass til både sofa-/loungegruppe og lenestoler i tillegg til veggplass. I spisestuen er det god plass til langbord hvor man invitere til større venne-/familieselskap!

Entrè/gang og garderobegang med god oppbevaringsplass:
Vel innenfor leilighetens hovedinngangsdør møter man leilighetens lyse og delikate entre og gang. Entreen er bred og innfelte downlights i himlingen gir suverent lys. Det er åpen løsning mot garderobegangen som har plassbygget 5-dørs slagdørsgarderobe fra Svane hvor to av disse dørene er speildører. Garderobeskapsrekken har for øvrig fastmontert innredning med diverse hyller, uttrekkbare skuffer og hengeanordninger. Det er innforet løsning mellom øverste del av skapene og himlingen! Fra gangen er det også inngang til et lite "kott" hvor leilighetens egne balanserte ventilasjonsanlegg er plassert. Plassen under aggregatet egner som ypperlig til f.eks. lagring av støvsuger, vaskemidler og lignende!

Hovedsoverommet ut mot Kanalen m/eget baderom og walk-in garderobe:
På soverommene er det som ellers i leiligheten  - vannbåren gulvvarme! Tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Som i øvrige rom i leiligheten, er det også her vinduer fra gulv til tak og høye himlinger! På begge soverommene er det montert på takinstallerte skinner for gardiner - måltilpassede gardiner medfølger hvis ønskelig.

Hovedsoverommet har "cruisebåtfølelse" med sjøen og Kanalen rett ut for vinduene. Det er god plass til dobbeltseng i tillegg til nattbord på hver side. Veggen på motsatt side av sengegavlen er ypperlig tilpasset i tilfelle man ønsker TV i rommet! Som ellers i leiligheten oser det også her av høy kvalitetsfølelse! Walk-in garderoben har inngang fra sorte skyvedørsfronter. Innredningen i garderoben har blant annet uttrekkshyller, faste hyller og hengeanordninger. Rommet har for øvrig 2 stk. innfelte LED-spotbelysning inne i garderobearrangementet.
 
Soverom 2 - også dette med god plass for dobbeltseng
Dette rommet ligger gunstig plassert innerst i leiligheten, i motsatt side og lengst vekk fra leilighetens hovedsoverom. Også her er det plass til dobbeltseng, evt. et arbeidsbord for hjemmekontor i tillegg til enkeltseng dersom det heller ønskes. Som for øvrig i leiligheten bys det også på maksimal utnyttelse av mulighet for oppbevaringsplass med innbygde garderobeløsning med innredning fra Svane med skapdører fra vegg-til-vegg og massevis av garderobe-/oppbevaringsplass. Innredning byr på et stort antall hengeanordninger, uttrekkbare hyllesystem og en rekke vanlige kleshyller. Garderobeskapsfrontene har lærtrukne håndtak og skapfrontene har en diskre kontrastfarge.

Baderommet med inngang fra entre og gang:
Flisvalget med like fliser på gulv og vegger gir en flott og eksklusiv helhetsfølelse. Flislagte vegger og flislagt gulv med elektriske varmekabler og fargevalg som gir typiske assosiasjoner til "spatema" i sine velvalgte gråtoner.
I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med inn-/utsvingbare glassdører i herdet glass. Dusjhjørnet er for øvrig utstyrt med både hånddusj og takdusj!
Legg også merke til detaljen med fiskemønstrede fliser i dusjsonen. Se også det lekre designet med stilfullt hjørnesluk.
Baderomsinnredning hvor servantskap har to kolonialskuffer. Vegghengt toalett gir enklere rengjøring og tar mindre plass i rommet. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte LED-downlights med nivåjustering. I tillegg er det innfelt LED belysning i veggmontert speilskap.

Baderom nr. 2 -  tilknyttet hjemmets hovedsoverom:
Hovedsoverommet har direkte adkomst til eget, delikat baderom. Også dette badet har assosiasjoner til "Spa-tema" - flislagte vegger og flislagt gulv i "sandfarge" på både gulv og vegger. Elektriske varmekabler og i dusjløsningen er smårutede fliser. Baderomsinnredning hvor servantskapet har to brede kolonialskuffer med fronter i hvit høyglans og overhengende 3-dørs speilskap med integrert belysning i dører. Også her er det vegghengt toalett og innfelte downlights i taket. Sonen for "vasketårn" med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel er plassert på en måte som åpner opp for muligheten for innbygningsskap av hvitevarene hvis ønskelig - vi viser deg gjerne et elegant eksempel på løsningen!

Innvendig bod med inngang fra skyvedør på kjøkkenet:
Boden innenfor kjøkkenet tilbyr massevis av god lagringsplass, et rom du garantert vil sette stor pris på. Skyvedøren i enden av kjøkkeninnredningen sørger for ekstra enkel tilkomst fra kjøkkenet. Også her er det høy himling som tilfører oppbevaringsrommet ekstra godt med lagringsplass. Rommet har god  takhøyde og plass til rikelig med hyller/oppbevaringssystem hvis ønskelig.. Boden har også god plass til f.eks. ekstra kjøle-/fryseskap hvis ønskelig.

Sportsbod utenfor leiligheten:
Det medfølger en egen og låsbar sportsbod på ca. 5 m², denne er plassert i eget bygg tilknyttet fellesatriumet. Rommets utforming gir for øvrig muligheter for godt med lagringshyller. Boden ligger som hjørnebod med enkel tilkomst i 1. etasje. 

Øvrig - teknisk: 
* Vannsprinkelsystem i himlinger med skjult forlegning av vannrør og innfelt dyse i hvit utførelse
* Felles brannvarslingssystem
* Innlagt fibernett fra Altibox (Viken fiber) - TV og internett inkludert i fellesutgifter
* Elektrisk tavleskap med lastebryter på 3p50, 25a til steketopp og for øvrig 15a sikringer
* Porttelefon med kameraskjerm

Byggemåte og hvem som er opprinnelig utbygger

Boligene er oppført som plassbygget konstruksjon av betong og stål som er isolert og kledd med stiltilpasset trekledning av type Accoya som egner seg perfekt for nordiske forhold - et miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig materiale som har en dimensjonal stabilitet og varighet av høy kvalitet. Yttertaket er konstruert som rettvendt og isolert tretak iht. TEK-10 tekket med membrandekke.

Eiendommen er oppført i regi av Kanalbrygga Eiendom AS, et selskap eiet av Zeiner Bolig AS i Tønsberg.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. Fravær av veggmonterte oppvarmingskilder forenkler også møbleringsmuligheter i de ulike rommene.

Gasspeis i stue tilknyttet felles vassforsyningsanlegg med målesystem. Gasspeisen styres av fjernkontroll og termostatstyrt system.
 
Kostnad for hver enkelt leilighet vedr. vannbåren gulvvarme avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem. Det vannbårne systemet leveres fra egne energibrønner og varmepumpesystem som er plassert i teknisk rom i første etasjeplan. Drifts-/vedlikeholdskostnader for ovennevnte anlegg blir fordelt mellom sameierne etter nærmere fastsatt ordning med akonto innbetaling - se punktet "felleskostnader" for nærmere beskrivelse.

Areal og eierform

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Fellestomt

Sameiets fellestomt og utomhusarealer

Eiendommen er oppført på et tomteområde på parsellen gnr. 1004, bnr. 49 i Tønsberg kommune. Tomten er selveiertomt på 2.381,40 m². Tomtens oppgitte areal er iht. dagens tomtegrenser/matrikkelkart avgitt fra Tønsberg kommune.

Utomhusområdene er opparbeidet som et frodig, grønt og tiltalende boligområde, med god balanse mellom de offentlige og private arealene.

Det er opparbeidet et felles atrium og grønt uteoppholdsareal mot Kanalveien i skjermet gårdsrom på et høyere nivå. Området er inndelt i flere soner hvor det er vektlagt å skape et attraktivt og hyggelig miljø for beboere i alle aldre. I tillegg til noe lekearealer er det et sydvestvendt oppholdsområde med dekke i enden av gårdsrommet. Området omkranses av variert og tiltalende vegetasjon med forskjellig karakter og forskjellige nivåer. Det er både trapper og heis opp til gårdsrommet.

Kanalen brygge har også en tiltalende felles takterrasse som kan benyttes av alle beboerne ved Kanalen brygge. Her kan man nyte felles middag med naboer og gjester, eller man kan tilbringe tid helt alene med en god bok eller bare slappe av i en solseng hvis man foretrekker det. Det har vært en viktig intensjon for utbygger at terrassen skal oppleves som en attraktiv flate for byggets beboere. For å unngå at den oppleves som stor og åpen, er den derfor delt inn i flere soner med varierende størrelse for variert bruk.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at gangpromenade og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som sameiet ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Arkitekten Ola Roald AS sier følgende om Kanalen brygge

For oss arkitekter, er Kanalen Brygge et helt spesielt prosjekt. Den sentrale og fine beliggenheten ved Kanalen i Tønsberg, representerer en sjelden mulighet for å skape et boligprosjekt med unik kvalitet og atmosfære. Vårt mål har vært å lage et prosjekt som ikke bare har glede av nærheten til Kanalen, men som også har høy bokvalitet. Det vil si solrike leiligheter med god utsikt, mye lys og luft og god funksjonalitet.

På Kanalen Brygge er det ikke flere leiligheter enn at man får plass til all parkering på bakkeplanet og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller.

Kanalen brygge skal ha et personlig uttrykk. Vi har jobbet mye med å bryte opp bygget i flere mindre volum, slik at det får en spennende arkitektur, og at man nærmest kan lese sin egen leilighet som et bygg i bygget. Dette er et moderne bygg, men trekledningen og de nedskalerte bygningsvolumene, gjør at man også kan finne assosiasjoner til den gamle trebebyggelsen langs brygga - som Tønsberg er kjent for. På denne måten skiller bygget seg fra den øvrige moderne bebyggelsen langs Kanalen på en sympatisk måte.

Eier

Pål K. Dahlgren-Bakke Anders Petter Bakke

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.9.2008. Denne planen er nå ferdig utbygget. Reguleringsplanens formål er bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass. Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel. I kommuneplan/komunedelplan ligger eiendommen innenfor kommunedelplan for sentrum, byplan 2018 - 2030 av 22/5-2019.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 23.09.2019. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

7 950 000,- / Fellesutgifter: 3 106,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 208 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 158 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Fellesutgifter og hva disse inkluderer

Fellesutgiftene for denne leiligheten er for tiden kr. 3 106 ,- per måned.

I beregning av felleskostnadene er det bl.a. medtatt TV-grunnpakke (fibernett), internett grunnpakke (fibernett), felles bygningsforsikring, drift-/vedlikehold av fellesarealer, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og garasjeanlegg, rengjøring i fellesarealer, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre med mer. Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Fellesutgiftene på kr 3 106,- fordeler seg/fremkommer som følger 
Ordinære felleskostnader: 1 772,-
Felleskostnader snr. 9-36: 485,-
Drift/vedlikehold garasjeanlegg: 200,-
Service gassanlegg: 300,-
Altibox kollektiv avtale: 349,-

Det er ikke medtatt a-kontobeløp for vannbåren varme og forbruksvann (tappevann) som per tiden er kr. 728,- per mnd. Dette blir fakturert fra forretningsfører, evt. leverandør sammen med ovennevnte fellesutgifter, og vil bli avregnet etter faktisk forbruk for hver enkelt seksjon etter faktisk forbruk med etterbetaling av over-/underforbruk. Sameiet har akonto innbetaling av energi og avtale med ISTA for avregning en gang pr år.

Hvordan fordeles fellesutgiftene i sameiet?

I sameiets vedtekter fremkommer det at kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet (felleskostnader) fordeles på sameierne etter sameiebrøken med mindre annet fremgår av denne bestemmelse eller særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Kostnader forbundet med kollektiv TV og evt. bredbånd fordeles mellom seksjonene som er tilknyttet med en lik andel pr seksjon. For ordens skyld  informeres det at seksjoner i sameiet som ikke har parkeringsplass belastes ikke for driftsutgifter knyttet til felleskostnader i parkeringsanlegg. Disse kostnadene fordeles mellom seksjonene som disponerer parkeringsplass med en lik andel pr. plass, ref. sameiets vedtekter. Leilighetene i 1. etasje og studioleiligheter mot Kanalveien belastes heller ikke for utgifter til heis og utgifter til rengjøring av trappeganger som knyttes til leilighetene fra 2. til 5. etasje. Kostnader forbundet med heis og rengjøring av innvendig fellesoppganger fordeles mellom 201-308, 401-504 iht. vedtekter.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 7 299 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er målt og beregnet årlig snittforbruk. Beregnet årsforbruk gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc. Energiforbruk for vannbåren gulvvarme og tappevann er ikke inkludert i oppgitt strømforbruk.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 7174597

Ovennevnte felles bygningsforsikring for sameiet dekkes gjennom fellesutgifter.

Kjøper må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter avhenger av eiers forbruks av vann/kloakk. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune til leilighetseier.
Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk. Kommunen har stipulert årlige kommunale avgifter i 2022 til ca. kr. 8 100,- for den type leilighet som her selges. Dette dekker kommunens årlige leveranse av vann, avløp og renovasjon (søppel).

Seksjonens eierbrøk

97/3294, jvf. tinglyst seksjoneringsbegjæring av 09.02.2018 med dagboknr. 421670.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 1 122 458-
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 040 850,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2020. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Opplysninger om sameiet

Sameiet Kanalen Brygge er et selvstendig, frittstående boligsameie som består av i alt 39 eierseksjoner. Samtlige seksjoner er bolig-/leilighetsseksjoner. Det er ingen næringsseksjoner i sameiet.

Sameiets organisasjonsnummer: 822 919 642.

Styret består av to styremedlemmer, to varamedlemmer og en styreleder. Thor Olav Hillestad (eier og beboer i sameiet) er styrets leder .

Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører. Ansvarlig forvaltningskonsulent er Gro Runhaug, e-post: gro.runhaug@obos.no.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Evt. fellesgjeld for sameiet

Det er ingen fellesgjeld hverken i sameiet eller på seksjonen.

Sameiets økonomi

I følge årsrapport for driftsåret 2021, vedtatt i årsmøte 23/3-22, fremkommer det at arbeidskapitalen, som fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler, viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 789 704,-. Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 127 682,- og driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 069 922,-. Årsresultat på kr 59 060,-  for 2021 er overført til egenkapital.

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Kanalen brygge er organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det er kun oppføres boligseksjoner på eiendommen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person.

Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp fra sameierne for inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune.

Forholdet til boplikt

Det er ikke boplikt for denne boligen.

Konsesjon og odel

Det er verken konsesjon eller odel knyttet til overdragelse av eiendommen.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i hver leilighet, og den har ingen separat utleieenhet.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig. Utleie skal meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering. Utleie reguleres for øvrig iht. lov om Eierseksjoner og sameiets til enhver tid vedtekter. Sameiets vedtekter følger som vedlegg og interessenter anbefales å gjøre seg kjent med disse ved evt. utleieplaner.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett i tilknytning til denne omsetningen.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Hunder skal føres i bånd når man er innenfor sameiets område.

Overføring av garantistillelse fra utbygger

Kjøper vil overta gjennom nytt hjemmelsforhold retten til en garanti stillet etter §12 i Bustadoppføringslova som første eier har mottatt fra utbygger Kanalen brygge AS (Zeiner bolig) i forbindelse med sitt kjøp/overtagelse. Garantien vil også gjelde for kjøper. Garantien pålydende kr 324 500,- er gjeldende i fem år regnet fra og med 25/6-2019.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 0,75% av salgssum
Tilrettelegging kr 15 900,-

Boligselgerforsikring

Selger tegner ikke boligselgerforsikring. Selger har likevel rutinemessig utfylt egenerklæring som følger av komplett PDF-salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det er ikke krav til godkjenning av ny eier i sameiet.

Tinglyste rettigheter og heftelser/servitutter

Følgende er heftelser/servitutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant:

*1936/1664-1/91. Bestemmelse om bebyggelse av 04.07.1936. Bestemmelse om gjerde. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 2016/131016-1/200. Best. om vann/kloakkledn. av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:93. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere
2016/131016-2/200. Erklæring/avtale av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr: 0704, Gnr:1004 Bnr:93. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
* 2018/421670-1/200  Seksjonering  09.02.2018. Opprettet seksjoner: snr: 19, formål: Bolig, tilleggsdel: Bygning, sameiebrøk: 97/3294. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de ovennevnte tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?