Til innholdet

Rålekker og eksklusiv leilighet fra 2019 i 1. rekke mot bryggekanten og Kanalen. Flott sjøutsikt - p-plass - MÅ SEES!

Kanalveien 2G
Prisantydning 3 795 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 64
BRA: 67 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2019
Tomtareal: 2381 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 10. januar Kl 14.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - KANALEN BRYGGE I SJØKANTEN

Adresse

Kanalveien 2G 3127 Tønsberg 1. etasje

Velkommen til denne lekre, påkostede og nær nyoppførte frontleiligheten helt i vannkanten ved eksklusive Kanalen brygge

Helt i sjøkanten ved Kanalen brygge har vi nå har gleden av å presentere en "ny", svært påkostet lekker selveierleilighet i 1. rekke mot sjøen.

I front av bygget og med uhindret utsikt mot Kanalen ligger denne flotte leiligheten med imponerende standard og løsninger av høy kvalitet. Utsikten er slående fasinerende enten man oppholder seg i stuen, på kjøkkenet eller i leilighetens flotte soverom. Vakker utsikt til sjøen og Kanalen og flott utsikt mot byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst og lyset speiler seg i vannet.

Kanalen brygge har en unik beliggenhet langs Kanalen. Kontakten med havets liv, lyder, lukter og ikke minst lyset og refleksenes spill, fremkaller en helt spesiell stemning og gir særegne kvaliteter. Sentrumsnærheten er også en av kvalitetene ved Kanalen brygge. Det er kort gangavstand til både Tønsberg sentrum og Teie torv.

Leiligheten har en arealeffektiv løsning preget av blant annet store og høyreiste vindusflater, ekstra påkostede detaljer og svært moderne/gjennomtenkte løsninger. Eier har gjort en rekke oppgraderinger utover opprinnelig standard for å sett en "ekstra prikk over ièn".  Inndelt med egen inngang fra sjøsiden, åpen entre/gang, stort dobbeltsoveværelse ut mot sjøen med walk-in garderobe, romslig stue-/spisestue med utgang terrasse mot Kanalen, eksklusivt og betydelig påkostet kjøkken fra den danske kvalitetsprodusenten Svane m/kjøkkenøy og lekkert baderom. Det tilhører bod både innvendig og utvendig.

Det medfølger egen parkeringsplass til leiligheten i inn-/overbygget carport.

Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre selv den mest kresne boligkjøper.

Kort fortalt om leiligheten og Kanalen brygge

º Bo helt i vannkanten med yrende båtliv rett utenfor stue-/kjøkkenvinduer
º Lys og luftig frontleilighet med eksklusive innredningsdetaljer
º Terrasse ut mot sjøen i hele leilighetens bredde
º Fantastisk utsikt over Kanalen og byen.
º Svært gjennomført innredet med høy standard og gjennomtenkte løsninger
º Stilfulle og gjennomgående påkostede løsninger preger leiligheten
º Innholdsrikt kjøkken fra Svanekjøkkenet med stor kjøkkenøy
º Stor og åpen stue-/kjøkkensone som er på hele ca. 41 m²
º Stort og deilig soverom ut mot sjøen med egen walk-in garderobe
º Eier har påkostet kjøkken og elektrisk anlegg betydelig utover opprinnelig leveranse
º Romslig med maksimal plassutnyttelse
º Listefrie himlinger og smyg gir forsterker det moderne uttrykket
º Vannbåren gulvvarme og lekre, stilfulle 1-stavs parkettgulv i alle rom
º Utstrakt bruk av innfelte LED-downlights i himlinger
º Gjennomgående bruk av høye vindusflater fra nær gulv til tak i samtlige rom
º Store glassflater mot sjøen og Kanalen frembringer en spesiell følelse
º Bygget er kledd i et unikt og eksklusivt treverk - Accoya
º Carportplass medfølger leiligheten
º Egen inngang direkte fra sjøsiden av bygget
º Nyoppført sommeren 2019 - flytt rett inn!
º Felles atriumshage og felles, svært solrik takterrasse i bakenforliggende studiobygg
º Oppført av Zeiner Bolig og organisert som selveierleiligheter
º Tegnet av arkitekt Ola Roald
º Legge merke til detaljene!
º Ingen boplikt!

Kanalen brygge sin flotte beliggenhet i sjøkanten, tett på byen

Kanalen Brygge ligger sentralt, i skjæringspunktet mellom Tønsberg og Nøtterøy. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til det meste. Området har hatt en betydelig oppgradering de siste årene, og blitt et av distriktets mest attraktive steder å bo.

Du har umiddelbar tilgang til det pulserende bylivet, restauranter og kulturliv. Fra vinduene i leilighetene ser du båter passere, og lyset fra byen som glitrer mot den mørke nattehimmelen. Samtidig har du vannet og flotte grøntområder rett utenfor døren. Sentralt, men likevel skjermet fra sentrumslarmen.

Tønsberg er en raskt voksende by med et yrende storbysentrum og et rikt kultur- og aktivitetstilbud. Vakker skjærgård, fine badestrender, friske skoger og flotte grøntområder - tilgjengelig for deg som er glad i naturen. En kort spasertur i motsatt retning, ligger Teie - som byr på et koselig handelssenter og flott natur.

Oslo ligger bare en times kjøretur unna, og med Torp Lufthavn i nærheten, kommer du deg raskt ut i Europa.

Leilighetens innhold

Alt på ett plan inndelt med følgende arealeffektive planløsning:

Egen inngang direkte fra sjøsiden til åpen entrè/gang
Meget romslig og lys stue-/spisestue i åpen løsning med innholdsrikt og svært påpkostet kjøkken med kjøkkenøy. Stue-/kjøkkensonen er på hele ca. 41 m² og oppleves svært romslig. Ytterste del av stuen har skyvedør ut mot sjøen tar deg ut til egen terrasse nærmest "direkte på bryggekanten".
Soverom med plass til dobbeltseng og evt. ekstra garderobeskap hvis ønskelig. Rommet har vindu rett ut mot Kanalen/bryggen.
Walk-in garderobe med diverse innredning og adkomst via skyvedør fra soverommet.
Romslig og svært delikat baderom med dusj, baderomsinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Innerbod med god lagringsplass.

Bod utenfor leiligheten:
Det medfølger en egen og avlåsbar sportsbod i studiobygget ut mot Kanalveien. Inngang til bygget fra hageatriet mot Kanalveien og deretter adkomst fra felles, innvendig gang.

Parkeringsplass i carport:
Det medfølger inn-/overbygget carport på enden av bygget, mot øst. Denne er merket med "105". Plassen fremkommer i fotopresentasjonen av leiligheten.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Utvendig bod og parkeringsplass fremkommer ikke av planskissen. Plantegning fra arkitekt utleveres hvis ønkelig på forespørsel til megler.

Terrassen ut mot sjøen og Kanalen

Leiligheten har overbygget terrasse rett ut mot Kanalen - en fantastisk plassering hvor man kan nyte det herlige sjølivet.
Leilighetene i 1. etasje har private terrasser som vender ut mot bryggekanten og gangveien langs brygga. Terrassene ligger en drøy meter over bryggekanten og er adskilt fra brygga med et vegetasjonsfelt. Nivåforskjellen og vegetasjonsfeltet bidrar til å definere hva som er privat og hva som er offentlig areal. Vegetasjonsfeltet, hvor det er plantet bøkehekk, vil også fungere som et skjermingsfilter mot innsyn.
Leilighetens terrasse er overbygget med gulvdekke av bred Accoya treverk. Uteplassen har adkomst både fra felles svalgang og fra skyvedør i stue-/kjøkken. Terrassen ligger i hele leilighetens bredde og er skjermet på hver side av spilevegg av Accoya treverk. Legg også merke til den integrerte LED-belysningen som er slisset inn i ytterkant av overbygget - en lekker og eksklusiv detalj!

Felles takterrasse over studiobygg mot Kanalveien

Prosjektet har også en tiltalende felles takterrasse som kan benyttes av alle beboerne ved Kanalen brygge. Her kan man nyte felles middag med naboer og gjester, eller man kan tilbringe tid helt alene med en god bok eller bare slappe av i en solseng hvis man foretrekker det. Det har vært en viktig intensjon for utbygger at terrassen skal oppleves som en attraktiv flate for byggets beboere. For å unngå at den oppleves som stor og åpen, er den derfor delt inn i flere soner med varierende størrelse for variert bruk.

Arealer og fordeling per etasje

P-rom/BRA/BTA: ca. 64/67/75 m² - alt på ett plan.

Samtlige rom i leiligheten er medtatt i oppgitte p-rom (primærrom) med unntak av innvendig bod på ca. 3 m². Utvendig bod er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra arkitektens tegninger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Type, eierform og byggeår

Seksjonert boligsameie oppført i 2019 bestående av eierseksjoner.

Standard

Leiligheten er svært moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Selger har gjort påkostninger utover opprinnelig leveransestandard for kr. 194 000,- hvor det vesentlige av dette er ekstra påkostninger av kjøkken og elektrisk anlegg i tillegg til noen påkostninger av baderommet.
Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, ekslusive fasadematerialer, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel. Alt dette er det lagt til rette for ved denne flotte leiligheten. 

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon:
Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler og i bod. Individuelle termostater er veggplassert i de ulike rommene. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner er plassert i innerboden. Det er egen kontrollpanel til anleggets via veggmontert styringstablå. Anlegget gir et sunt og godt inneklima i leiligheten.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt 1-stavs eikeparkett som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Det er lagt  type "Eik Natur Vanilla Light 190 mm" i samtlige rom, noe som sørger for en flott helhet. Dette gulvet har et flott og eksklusivt uttrykk - mattlakkert og uten fasede kanter. I entre/gang er det flislagt gulv - Somera Grey 30 x 60.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater. I stue-/kjøkkensone er det valgt fargen "Tender Green - Jotun 6351" som gir et friskt og moderne uttrykk. Samtlige innervegger er av gips m/overliggende duk for bedre slitestyrke. Dette gjelder også for betongvegger da disse er foret ut med gipsvegger.
Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. På baderommet, i entre/gang, på kjøkkenet og i gang mot bad/soverom er det innfelte LED-downlights med nivåjusteringsfunksjon. Det er klargjorte takpunkt for belysning i øvrige rom. Det er også stedvis montert stikkontakter i overgang himling/tak.

Innerdører, vinduer og belisning:
Legg merke til de eksklusive og lekre innerdørene i leiligheten. Disse skaper et lekkert uttrykk. Alle innerdører i eik trestruktur med matchende listverk.

Malte gulvlister i samme farge som vegg understreker leilighetens gjennomtenkte farge-/materialvalg. Det er listfri overgang mellom vegger og himlinger, og det er moderne løsning med smyg og dermed listfri løsning i alle vinduskarmer som ytterligere forsterker det moderne uttrykket.

Alle vinduer er trevinduer i 3-lags glass med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag for enkelt vedlikehold.

Leilighetens lekre og påkostede kjøkken med flott kjøkkenøy:
Kjøkkenet ligger sentralt i leiligheten, tilbaketrukket innert i leiligheten helt åpen løsning med stue-/spisestuen. Den åpne løsningen gjør at man også herfra nyter den herlige nærkontakten med sjøen og omgivelsene gjennom de store vindusflatene.  
Eier har påkostet innredningen betydelig utover opprinnelig løsning, totalt med ca. kr 88 000,- ekstra. Delikat innredning fra danske Svanekjøkkenet med høy fokus på at innredningen skal oppleves som et  "håndsydd møbel" i rommet.  Her er det lagt også vekt på detaljer som gir et pent tilpasset preg som blant annet varisjon av helt slette-/rilleformede fronter, integrert belysning og svært godt med benkeplater som matcher øvrige interiørfarger. Innredningen har blant annet takhøye overskap m/pushløsning som gir mer plass, enklere rengjøring og ikke minst ekstra tilpasset preg. Legg blant annet merke til den inntrukne løsningen blant overskapene som ytterligere forsterker det lekre designet. Det er utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer dempere på frontene gir sømløs lukking blant underskapene. Uttrekkbar ventilator er diskrè installert i innredningen med m/komfyrvakt.
Kjøkkenet har også god belysning med innfelte LED-downlights i himling og innfelte downlights under overskap som gir ekstra god belysning over arbeidsplassen. Over kjøkkenøyen er det etablert 3 stk. lampepunkt mot veggbryter hvor man kan installere taklamper hvis ønskelig. På veggen, over kjøkkenøyen, er det både vanlige strømuttak samt USB-uttak. Kjøkkenøyen har også et integrert vinskap med to temperatursoner.

Kjøkkenet er også utstyrt med hvitevarer av god kvalitet fra Siemens:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate
* Stekeovn i overskap
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap

En herlig og lys stue-/spisestue med slående nærhet til sjøen:
Stuen og spisestuen, som ligger i åpen løsning med det tilbaketrukne kjøkkenet, særpreges spesielt av de store og dype vindusflatene i skyvedøren som slipper inn den herlige utsikten. Det er svært godt med veggplass å møblere mot, og den store skyvedøren tar deg ut til terrassearrangementet på sjøsiden. Den store åpningen i skyvedøren gjør at får man følelsen av å sitte i ute i friluft når denne mot sjøen selv om man fortsatt sitter inne i stuen.
Den vakre utsikten nyter du omtrent uvhengig av hvor du oppholder deg i rommet - de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med lyset fra Kanalen og byen. Rommet har god plass for både spisestuemøblement, sofagruppe og lenestoler. Det er også plass til stort langbord for spisestue hvis ønskelig. Det er en rekke innfelte LED-downlights i taket i tillegg til lampepunkt m/veggbryter. Måltilpassede plissègardiner på stuevinduene medfølger.

Leilighetens store baderom:
Baderommet er stort, og flisvalget med like fliser på gulv og vegger gir en flott og eksklusiv helhetsfølelse. Eier har også i dette rommet gjort enkelte påkostede løsninger utover opprinnelig leveransestandard. Flislagte vegger og flislagte gulv med elektriske varmekabler og fargevalg som gir typiske assosiasjoner til "spatema".
I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser, lagt i fiskemønster. Dusjvegger med inn-/utsvingbare glassdører i herdet glass.
Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen og det lekre designet med stilfullt design hjørnesluk. Dusjarmatur med både takdusj og håndusj som også er en oppgradert detalj i rommet. Baderomsinnredning hvor servantskap er i lys eik fra Svane med to kolonialskuffer. Vegghengt toalett gir enklere rengjøring og tar mindre plass i rommet.
Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte LED-downlights med nivåjustering. I tillegg er det innfelt LED lys i sidefelt på veggspeil over servanten. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel innerst i rommet.

Soverommet ut mot bryggekanten m/tilhørende garderoberom:
Også i leilighetens soverom er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme, så tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Som i øvrige rom i leiligheten, er det også her vinduer fra nær gulv til tak, og fra rommet har man flott nærkontakt til sjøen.
Det er god plass til dobbeltseng og avsatt plass til ytterligere garderobeplass dersom man ønsker mer garderobeskap enn det walk-in garderoben tilbyr. I walk-in garderoben er det installert automatisk belysning og fastmontert innredning som medfølger.

Entrè/gang:
Den innbydende og lyse entreèn har delvis åpen løsning mot stue-/kjøkkenarrangementet, noe som gir ytterligere lys og åpen løsning til leiligheten.
Innfelte LED-downlights i himling også her! Det er lagt praktiske og lekre fliser (Somero Grey 30 x 60 cm) på gulvet, enda en detalj som også er påkostet av selger. Overbygget ut for inngangspartiet gir god overdekning til hovedinngangsdøren ut for rommet.

Innerbod:
Boden er praktisk, og kan evt. også benyttes som garderobeplass. Her er blant annet leilighetens egne ventilasjonsanlegg plassert.

Øvrig - teknisk: 
* Vannsprinkelsystem i himlinger med skjult forlegning av vannrør
* Felles brannvarslingssystem
* Innlagt fibernett fra Viken fiber hvor grunnpakke TV og internett er inkludert i fellesutgifter
* Trådløs bredbåndsruter plassert sammen med elektroskap innfelt i bodvegg
* Elektrisk tavleskap med lastebryter på 3p50, 25a til steketopp og for øvrig 15a sikringer

Arkitekten sier følgende om Kanalen brygge

For oss arkitekter, er Kanalen Brygge et helt spesielt prosjekt. Den sentrale og fine beliggenheten ved Kanalen i Tønsberg, representerer en sjelden mulighet for å skape et boligprosjekt med unik kvalitet og atmosfære. Vårt mål har vært å lage et prosjekt som ikke bare har glede av nærheten til Kanalen, men som også har høy bokvalitet. Det vil si solrike leiligheter med god utsikt, mye lys og luft og god funksjonalitet.

På Kanalen Brygge er det ikke flere leiligheter enn at man får plass til all parkering på bakkeplanet og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller.

Kanalen brygge skal ha et personlig uttrykk. Vi har jobbet mye med å bryte opp bygget i flere mindre volum, slik at det får en spennende arkitektur, og at man nærmest kan lese sin egen leilighet som et bygg i bygget. Dette er et moderne bygg, men trekledningen og de nedskalerte bygningsvolumene, gjør at man også kan finne assosiasjoner til den gamle trebebyggelsen langs brygga - som Tønsberg er kjent for. På denne måten skiller bygget seg fra den øvrige moderne bebyggelsen langs Kanalen på en sympatisk måte.

Byggemåte og hvem som er opprinnelig utbygger

Boligene er oppført som plassbygget konstruksjon av betong og stål som er isolert og kledd med stiltilpasset trekledning av type Accoya som egner seg perfekt for nordiske forhold - et miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig materiale som har en dimensjonal stabilitet og varighet av høy kvalitet. Yttertaket er konstruert som rettvendt og isolert tretak iht. TEK-10 tekket med membrandekke.

Avlukket parkeringshus (asfaltert) og fellesarealer i etasjer under boligene er oppført i betong og innvendig sprøytemalt i lys utførelse. Ut mot Kanalveien er det spilevegg av tre eller lignende. Det avlukkede parkeringshuset har spilevegg mot friluft på deler av veggarealet.

Eiendommen er oppført i regi av Kanalbrygga Eiendom AS - Org. nr. 990 026 289, et selskap eiet av Zeiner Bolig AS i Tønsberg.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak av leilighetens innvendige bod. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. På baderom m/vaskerom er det elektriske varmekabler i gulv.
 
Kostnad for hver enkelt leilighet vedr. vannbåren gulvvarme avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem. Det vannbårne systemet leveres fra egne energibrønner og varmepumpesystem som er plassert i teknisk rom i første etasjeplan. Drifts-/vedlikeholdskostnader for ovennevnte anlegg blir fordelt mellom sameierne etter nærmere fastsatt ordning.

Parkering

Det medfølger 1 stk carportplass til leiligheten og denne er merket med "105". Plassen ligger nærmest bryggekanten i anlegget. Det er mulighet for å etablere el-bil lader på plassen. Ny eier må evt. beskoste dette for egen regning hvis ønskelig.

Det vil ikke være noen innvendig eller utvendig parkering utover det som fremkommer av fordeling av parkerings-/carportanlegget. Det er ingen gjesteparkering på eiendommen, men nærområdet byr pr. i dag på en rekke avgiftsfrie områder for parkering.

Areal og eierform

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Eiet tomt

Sameiets fellestomt og utomhusarealer

Eiendommen er oppført på et tomteområde på parsellen gnr. 1004, bnr. 49 i Tønsberg kommune. Tomten er selveiertomt på ca. 2.381 m². Tomtens oppgitte areal er iht. dagens tomtegrenser/matrikkelkart avgitt fra Tønsberg kommune.

Utomhusområdene er opparbeidet som et frodig, grønt og tiltalende boligområde, med god balanse mellom de offentlige og private arealene.

Det er opparbeidet et felles atrium og grønt uteoppholdsareal mot Kanalveien i skjermet gårdsrom på et høyere nivå. Området er inndelt i flere soner hvor det er vektlagt å skape et attraktivt og hyggelig miljø for beboere i alle aldre. I tillegg til noe lekearealer er det et sydvestvendt oppholdsområde med dekke i enden av gårdsrommet. Området omkranses av variert og tiltalende vegetasjon med forskjellig karakter og forskjellige nivåer. Det er både trapper og heis opp til gårdsrommet.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at gangpromenade og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som sameiet ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Eier

Bård Helge Larsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk.

Reguleringsplan og forholdet til boplikt/konsesjon

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.9.2008. Denne planen er nå ferdig utbygget.
Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel og utgjør samtidig del av komplett salgsoppgave.

Reguleringsplanens formål er bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass.

Det er ikke boplikt på eiendommen, og det må ikke søkes konsesjon ved erverv.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1936/1664-1/91. Bestemmelse om bebyggelse av 04.07.1936. Bestemmelse om gjerde. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.

 2016/131016-1/200. Best. om vann/kloakkledn. av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:93. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/131016-2/200. Erklæring/avtale av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704, Gnr:1004 Bnr:93. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangarea. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata
2018/421670-1/200  Seksjonering  09.02.2018. Opprettet seksjoner: snr: 5, formål: Bolig, tillegsdel: Bygning, sameiebrøk: 67/3294. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Prisantydning

3 795 000,- / Fellesutgifter: 1 505,- pr. mnd

Fellesutgifter og hva disse inkluderer

Fellesutgiftene for denne leiligheten er kr. 1505,- pr. måned.

I beregning av felleskostnadene er det bl.a. medtatt TV-grunnpakke (fibernett), internett grunnpakke (fibernett), felles bygningsforsikring, drift-/vedlikehold av fellesarealer, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og garasjeanlegg, rengjøring i fellesarealer, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m. Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Seksjoner i sameiet som ikke har parkeringsplass belastes ikke for utgifter knyttet til felleskostnader for parkering. Leilighetene i 1. etasje og studioleiligheter mot Kanalveien beslases ikke for utgifter til heis og utgifter til rengjøring av trappeganger som knyttes til leilighetene fra 2. til 5. etasje.
Det gjøres oppmerksom at i et sameie vil fellesutgifter kunne økes eller reduseres med tiden avhengig av tjenestetilbudet sameiet/styret beslutter. 

Det er ikke medtatt eventuelt a-kontobeløp for vannbåren varme og forbruksvann (tappevann) som er kr. 402,- per mnd. Dette blir fakturert fra forretningsfører/leverandør, og vil bli avregnet etter faktisk forbruk for hver enkelt seksjon etter faktisk forbruk med etterbetaling av over-/underforbruk.

Kostnader for kommunale avgifter (vann, avløp/kloakk og renovasjon) er ikke medtatt da Tønsberg kommune etter dagens regler fakturerer beboerne enkeltvis. Kostnadene for kommunale avgifter er forbruksavhengig da det installeres vannmåler som grunnlag for vann og kloakkavgift.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kommunale avgifter avhenger av eiers forbruks av vann/kloakk. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune til leilighetseier.
Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som etterhvert vil baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk. Erfaringsmessig beløper kommunale avgifter seg på årlig totalt +- kr 6 000,- til +- kr 7000,- ved normalforbruk på tilsvarende størrelse og type bolig.

Tønsberg kommune sine satser er pr. tiden som følger: Renovasjon kr. 2036,- pr. år, vann kr. 8,18 pr. kubikk pr. år + fastledd: Kr. 527 pr. år og avløp kr. 14,42 pr. kubikk pr. år + fastledd: Kr. 896,- pr. år. Det er ikke feieravgift da det ikke er pipeløp i leiligheten.

Det er pr. tiden ingen eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi (ligningsverdi)

Pt. ikke fastsatt da leiligheten er nyoppført. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Da boligen nettopp er ferdigstilt og overskjøtet på selger i juli 2019 foreligger ikke slik verdi pr. tiden.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Opplysninger om sameiet

Sameiet Kanalen Brygge er et selvstendig, frittstående boligsameie som består av i alt 39 eierseksjoner. Samtlige seksjoner er bolig-/leilighetsseksjoner.

Det er stiftet et styre i sameiet hvor Gunnar Orskaug tlf. 97 55 80 10 (beboer) er styrelder.

Sameiet har vedtatt å benytte OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører. Ansvarlig forvaltningskonsulent er Gro Runhaug, E-post: gro.runhaug@obos.no.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). I boligsameier må det påregnes å forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer. Dette fremkommer normalt sett i sameiets vedtekter og/eller i husordensregler.

Evt. fellesgjeld for sameiet

Det er ingen fellesgjeld hverken i sameiet eller på seksjonen.

Energiforbruk

Eksakt/reelt årsforbruk for strøm foreligger pt. ikke da leiligheten er under 12 måneder gammel. I følge innhentede opplysninger fra strømleverandør er det lagt til grunn et forventet årsforbruk på 3 087 kWh.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring


Polisen er felles bygningsforsikring for sameiet som dekkes gjennom fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Kanalen brygge er organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det er kun oppføres boligseksjoner på eiendommen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person.
Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp fra sameierne for inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Overføring av garantistillelse fra utbygger

Kjøper vil overta en garanti stillet etter §12 i Bustadoppføringslova som selger har mottatt fra utbygger i forbindelse med sitt kjøp. Garantien vil også gjelde for kjøper. Garantisummen er på kr 174 500,- og gjelder i 5 år regnet fra 2/7-2019.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Kopi av attest kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i hver leilighet, og den har ingen separat utleieenhet.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig. Utleie skal meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering. Utleie reguleres for øvrig iht. lov om Eierseksjoner.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av leiligheter i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger tegner ikke boligselgerforsikring (tidligere kalt eierskifteforsikring).

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom AS formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Tilstandsrapport/takst

Det er ikke utarbeidet tilstandsrapport eller takst ifm. salget av denne eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen del av kjøpesummen før endelig dato for overtagelse.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 200520 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 795 000,-) (Kr.37 950) Tilrettelegging (Kr.13 695) Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Tønsbergs Blad 071020 (Kr.4 500) Opprykk finn.no den 22. des. 2020 (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 060121 (Kr.2 500) Garanti og utleggshonnorar (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.10 990) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.88 285)

Solgt "som den er"

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er henter arkitektens tegninger - Ola Roald AS.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse:

Overtagelse etter nærmere avtale.

Leiligheten er innflyttingsklar og kan overtas på forholdsvis kort varsel hvis ønskelig for kjøper. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?