Til innholdet

Rålekker & eksklusiv leilighet fra 2019 i sjøkanten - 2 balkonger - 2,8 m.takhøyde - Vakker sjøutsikt - Mye sol!

Kanalveien 2B
Prisantydning 8 500 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 93
BRA: 97 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 2381 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 4. februar Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Finn.no: Lokalområde

KANALEN BRYGGE -SJØFRONT M/ORKESTERPLASS

Adresse

Kanalveien 2B 3127 Tønsberg Oppgang 2B, 3. etasje

Velkommen til denne rålekre og eksklusive eierleiligheten fra 2019 ved Kanalen brygge!

Helt i sjøkanten og i 3. etasje ved eksklusive Kanalen brygge har vi nå gleden av å presentere en helt spesiell selveierleilighet med gjennomgående planløsning. Dette er en sjelden anledning!

I front av bygget ligger leiligheten med svært gjennomtenkt standard og løsninger av høy kvalitet. Den har gjennomgående planløsning, 2 balkonger og ligger således med supre solforhold. Utsikten er slående.

Her har du "orkesterplass" og misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Vakker utsikt til sjøen og Kanalen og flott utsyn mot byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst og lyset speiler seg i vannet.

Leiligheten har en imponerende flott løsning preget av blant annet høyreiste vindusflater, gjennomtenkte detaljer og påkostede løsninger. Legger man til himlingshøyden på ca. 2,80 meter skjønner man raskt at det her bys på noe "utenom det vanlige". Takhøydens betydning må nesten oppleves på visning - la likevel bildene tale for seg selv!

Kort oppsummert;
- Sol fra morgen til kveld
- 2 soverom
- 2 bad
- 2 balkonger (hhv. 6,5 og 11 m²)
- 2,80 meters takhøyde
- Vannbåren varme er inkl. i felleskost (akonto)
- P-plass m/lader
- Svane kjøkken og Siemens hvitevarer
- Påkostede garderobeløsninger fra gulv til tak
- Bygget er kledd i et unikt og eksklusivt treverk - Accoya
- INGEN BOPLIKT!

Velkommen til hyggelig visning!

Kanalen brygge sin flotte beliggenhet i sjøkanten, tett på byen

Kanalen Brygge ligger sentralt, i skjæringspunktet mellom Tønsberg og Nøtterøy. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til det meste. Området har hatt en betydelig oppgradering de siste årene, og blitt et av distriktets mest attraktive steder å bo.

Du har umiddelbar tilgang til det pulserende bylivet, restauranter og kulturliv. Fra vinduene i leilighetene ser du båter passere, og lyset fra byen som glitrer mot den mørke nattehimmelen. Samtidig har du vannet og flotte grøntområder rett utenfor døren. Sentralt, men likevel skjermet fra sentrumslarmen.

Tønsberg er en raskt voksende by med et yrende storbysentrum og et rikt kultur- og aktivitetstilbud. Det er gangavstand både til Tønsberg torv, jernbanestasjonen og Vestfolds største arbeidsplass - Sykehuset i Vestfold (SIV). Vakker skjærgård, fine badestrender, friske skoger og flotte grøntområder - tilgjengelig for deg som er glad i naturen. En kort spasertur i motsatt retning, ligger Teie - som byr på et koselig handelssenter og flott natur.

Oslo ligger bare en times kjøretur unna, og med Torp Lufthavn i nærheten, kommer du deg raskt ut i Europa.

Innhold

Romslig og bred ENTRÈ.
GARDEROBEROM/GANG med integrert/plassbygget garderobeskapsløsning og et mindre tilknyttet KOTT.
KJØKKEN i åpen løsning med SPISESTUE og utgang til sydvendt TERRASSE mot byggets sydvendte atrium.
Romslig STUE med gasspeis, utgang til TERRASSE mot sjøen og åpen løsning mot leilighetens spisestue.
TO BADEROM - et med inngang fra entrè og et tilknyttet hovedsoverom.
TO DOBLE SOVEROM hvorav hovedsoveværelse mot sjøen m/tilknyttet walk-in closet og eget baderom.

Romslig BOD med massevis av praktisk lagringsplass og inngang fra kjøkkenet. Det medfølger også SPORTSBOD innenfor leilighetens egne garasjeplass på ca. 5 m² og god takhøyde.

Leilighetens to flotte terrasser

Leiligheten har to herlige uteplasser. En overbygget og delvis innbygget terrasse i front, ut mot Kanalen, og en romslig terrasse på motsatt side, mot atriumet i syd. Begge terrassene blir nærmest som "ekstra stuer" i sommerhalvåret. Legg merke til at overbyggene også er ekstra høye - disse følger nemlig opp samme høye himlinger som innvendig i leiligheten og gjør dem ekstra luftige. Begge uteplassene har gulv av tredekke. Rekkverk av moderne, solid glass og syrefast stål/aluminium. I tillegg er det utvendig belysning og strømuttak på begge sider. Legg merke til den elegante belysningen med integrert LED lysstripe i ytterst i himlingskledningen. Begge terrassene har adkomst fra brede skyvedører. Legg merke til den flotte detaljen med brede overlysvinduer over skyvedøren - dette oppnås takket være de høye himlingene i leiligheten.

Terrassen mot Kanalen har en fantastisk plassering hvor man kan nyte det herlige sjølivet som utspiller seg rett utenfor. Nærheten til sjøkanten er helt spesiell! Ønsker man å skjerme seg, kan man dekke til den ene siden av terrassen med elektrisk screenvegg for optimal privatisering.

På terrassen mot syd kan man nyte lange soldager! Denne flotte uteplassen er også delvis overbygget, og har tilsvarende gulv, rekkverk og høy himling som balkongen mot sjøen. Uteplassen vender ut mot felles "hageatrium", og det er uttak for gassgrill montert på vegg.

Eksklusiv adkomst og heis

Kanalen brygge har i alt 4 heisanlegg. Disse fører til to og to leiligheter på hvert av etasjeplanene unntatt til toppetasjene hvor det er kun en leilighet. Leilighetens adkomst er derfor svært lettvint og eksklusiv med egen inngangsdør til leiligheten rett utenfor for heisen. Man deler heisen kun med én naboleilighet på samme etasjeplan.

Trappegangene i bygget er lekkert og delikat etablert. Legg blant annet merke til innfelt belysning under håndrekkene. Hovedinngangsdørene til bygningene er utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes.

Arealer og fordeling per etasje

P-rom/BRA: 93 / 97 m² - alt på ett plan.

Samtlige rom i leiligheten er medtatt i oppgitte p-rom (primærrom) utenom innvendig bod og teknisk rom på totalt ca. 4 m². Sportsbod utenfor leiligheten på ca. 5 m² med god takhøyde er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealene.

De oppgitte arealer er hentet fra arkitektens tegninger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Type, eierform og byggeår

Seksjonert boligsameie oppført i 2019 bestående av eierseksjoner.

Standard

Leiligheten er svært moderne innredet med lekkert og svært gjennomtenkt eksteriør og interiør. Det er gjort enkelte særtilpasninger og tilvalg utover det som var inkludert på prosjektstadiet fra utbygger. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, eksklusive fasadematerialer, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel. Alt dette er det lagt til rette for ved denne imponerende leiligheten. 

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon:
Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Individuelle termostater er veggplassert i de ulike rommene. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner gir et sunt og godt inneklima i leiligheten. Leiligheten har sitt eget system som styres med veggmontert styringstablå.

Gulvet:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs eikeparkett som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Det er lagt like gulv i samtlige rom, noe som sørger for en flott helhet. Dette gulvet har et flott og eksklusivt uttrykk - mattlakkert og uten fasede kanter.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater gjennomtenkte fargenyanser som gir et lunt, varmt og moderne uttrykk. Samtlige innervegger er av gips m/overliggende duk for bedre slitestyrke. Dette gjelder også for betongvegger da disse er foret ut med gipsvegger. Over skyvedørene i stuen er det montert diskrè LED-belysning ifm. evt. oppheng av gardiner, disse er tilknyttet bryter for justering av ønsket lysnivå.

Himlingene gir leiligheten et unikt uttrykk med sin takhøyde på ca. 2,80 cm. På baderommene og i entre/gang er det lavere takhøyde. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips med unntak av på baderom hvor det er himlingsplater. På baderommene, i entre/gang, og på kjøkkenet er det innfelte LED-downlights med nivåjusteringsfunksjon. Det er i tillegg innslag av innfelte LED-downlights i stuen og på soverommene, sistnevnte i tilknytning til garderober.

Innerdører, vinduer og belistning:
Legg merke til de eksklusive og lekre innerdørene i leiligheten. Inn til de fleste rom er innerdørene betraktelig mye høyere enn vanlige dører - dette for å følge opp de høye himlingene. Dørene skaper et lekkert uttrykk til leiligheten. Alle innerdører i eik-trestruktur med matchende listverk. Skyvedør til innerbod og dør til kott har annet løsning med lavere dører i matchende grått.
Malte gulvlister i samme farge som vegg understreker leilighetens gjennomtenkte farge-/materialvalg. Det er listfri overgang mellom vegger og himlinger, og det er moderne løsning med smyg og dermed listfri løsning i alle vinduskarmer som ytterligere forsterker det moderne uttrykket.

Alle vinduer er trevinduer i 3-lags glass med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag for enkelt vedlikehold.

Leilighetens lekre og påkostede kjøkken med innredning fra danske Svane:
Kjøkkenet ligger suverent plassert i leiligheten, tilbaketrukket i helt åpen løsning med spisestuen. Boden mellom stuen og kjøkkenet skjermer kjøkkeninnredningen på suverent vis fra den del av stuen som vender ut mot Kanalen.
Eier har påkostet innredningen utover opprinnelig løsning med ekstra skapinnredning på motsatt side av plassen for rommets spisestuemøbler. Delikat innredning fra danske Svanekjøkkenet. På kjøkkenet er det blant annet vektlagt detaljer som gir et pent tilpasset preg som blant annet svært høye overskap ført opp til tak, downlights plassert under overskap og benkeplate som matcher øvrige interiørfarger. Innredningens overskap har pushløsning, og høyden på disse gir svært godt med oppbevaringsplass, enklere rengjøring og ikke minst ekstra tilpasset preg. Det er utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer, og dempere på frontene gir sømløs lukking blant underskapene. Uttrekkbar ventilator er diskré installert i innredningen med m/komfyrvakt. Kjøkkenet har også god belysning med innfelte LED-downlights i himlingen og under overskap som gir ekstra god belysning over arbeidsplassen.

Kjøkkenet er også utstyrt med hvitevarer av god kvalitet fra Siemens:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate
* Stekeovn i høyskap - sort/sotet for å matche innredningen
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap
* Waterstopp alarm i kjøkkenbenk og komfyrvakt.

En herlig og lys stue i åpen løsning m/spisestue og slående nærhet til sjøen:
Stuen ligger i åpen løsning mot spisestuen. Sammen danner disse rommene en helt unik romfølelse takket være den gjennomlyste løsningen med enorme vindusflater i begge ender. Den gjennomgående løsningen gjør også sitt til at sollyset strømmer inn fra en av sidene nærmest til enhver tid. Stuen særpreges også av de store, høyreiste og dype vindusflatene som slipper inn den herlige utsikten. Legg blant annet merke til det vanvittig store vinduet rett ut mot Kanalen - dette har du neppe sett maken til!
Tross de store vindusflatene er det godt med veggplass å møblere mot. Den store skyvedøren tar deg ut til balkongen på sjøsiden, mens tilsvarende skyvedør tar deg ut til den sydvendte terrassen i motsatt side, ved kjøkkenet og spisestuen. Eier har påkostet rommet med et plassbygget bokhyllesystem fra gulv til tak designet og laget av møbelsnekker hvor det er massevis av plass til bøker. Den vakre utsikten nyter du omtrent uavhengig av hvor du oppholder deg i rommet - de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med lyset fra Kanalen og byen. Her våkner man til et nytt bilde hver dag, og store glassflater åpnes og lukkes etter behov, akkurat som ved spisestuen ut for kjøkkenet. Man har misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Diskre plassert, men med flott innsyn fra de fleste steder i stuen er den lekre gasspeisen plassert. Denne gir hyggelig peiskos på mørke vinterkvelder. Stuen har, tross de store vinduene, god plass til både sofa-/loungegruppe og lenestoler i tillegg til veggplass. I spisestuen er det god plass til langbord hvor man invitere til større venne-/familieselskap!

Entrè/gang og garderobegang med god oppbevaringsplass:
Den innbydende og lyse entreèn og gangen ønsker deg velkommen inn på et elegant vis. Entreen er bred og innfelte downlights i himlingen gir suverent lys. Det er åpen løsning mot garderobegangen som har plassbygget/innbygget 4-dørs takhøy slagdørsgarderobe fra Svane med farger som matcher leilighetens øvrige fargevalg.

Hovedsoverommet ut mot Kanalen m/eget baderom og walk-in garderobe:
På soverommene er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme. Som i øvrige rom i leiligheten, er det også her vinduer fra gulv til tak og høye himlinger!

Hovedsoverommet har "cruisebåtfølelse" med sjøen og Kanalen rett ut for vinduene. Det er god plass til dobbeltseng i tillegg til nattbord på hver side. Walk-in garderoben har inngang fra skyvedørsfronter. Innredningen i garderoben har blant annet uttrekkshyller, faste hyller og hengeanordninger. Rommet har for øvrig innfelt LED-spotbelysning tilknyttet garderoben.
 
Soverom 2
Dette rommet ligger gunstig plassert innerst i leiligheten, i motsatt side og lengst vekk fra leilighetens hovedsoverom. Også her er det plass til dobbeltseng, evt. et arbeidsbord for hjemmekontor i tillegg til enkeltseng dersom det heller ønskes. Som for øvrig i leiligheten bys det også på maksimal utnyttelse av mulighet for oppbevaringsplass med innbygde garderobeløsning med innredning fra Svane med skapdører fra vegg-til-vegg og massevis av garderobe-/oppbevaringsplass. Innredning byr på et stort antall hengeanordninger, uttrekkbare hyllesystem og en rekke vanlige kleshyller. Garderobeskapsfrontene har lærtrukne håndtak og skapfrontene har en diskre kontrastfarge ton-i-ton med veggfargene.

Baderommet med inngang fra entre og gang:
Flisvalget med like fliser på gulv og vegger gir en flott og eksklusiv helhetsfølelse. Flislagte vegger og flislagt gulv med elektriske varmekabler og fargevalg som gir typiske assosiasjoner til "spatema" - også her i sine velvalgte gråtoner.
Baderomsinnredning hvor servantskap har to kolonialskuffer. Vegghengt toalett. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte LED-downlights med nivåjustering. I tillegg er det innfelt LED belysning i veggmontert speilskap.

Baderom nr. 2 -  tilknyttet hjemmets hovedsoverom:
Hovedsoverommet har direkte adkomst til eget, delikat baderom. Flislagte vegger og flislagt gulv med samme flisvalg som i det øvrige baderommet i leiligheten. Elektriske varmekabler og i dusjløsningen er det også her matchende fliser i fiskebensmønster. Baderomsinnredning hvor servantskapet har to brede kolonialskuffer med overhengende speilskap med integrert belysning. Også her er det vegghengt toalett og innfelte downlights i taket. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innvendig bod med inngang fra skyvedør på kjøkkenet:
Boden innenfor kjøkkenet tilbyr massevis av god lagringsplass, et rom du garantert vil sette stor pris på. Også her er det høy himling som tilfører oppbevaringsrommet ekstra godt med lagringsplass. Rommet har god  takhøyde og plass til rikelig med hyller/oppbevaringssystem hvis ønskelig.. Boden har også god plass til f.eks. ekstra kjøle-/fryseskap hvis ønskelig.

Sportsbod utenfor leiligheten:
Det medfølger en egen og avlåsbar sportsbod på ca. 5 m², denne er plassert i eget bygg tilknyttet fellesatriumet. Rommets utforming gir for øvrig muligheter for godt med lagringshyller.

Øvrig - teknisk: 
* Vannsprinkelsystem i himlinger med skjult forlegning av vannrør og innfelt dyse i hvit utførelse
* Felles brannvarslingssystem
* Innlagt fibernett fra Altibox (Viken fiber) - TV og internett inkludert i fellesutgifter
* Elektrisk tavleskap med lastebryter på 3p50, 25a til steketopp og for øvrig 15a sikringer
* Porttelefon

Arkitekten Ola Roald AS sier følgende om Kanalen brygge

For oss arkitekter, er Kanalen Brygge et helt spesielt prosjekt. Den sentrale og fine beliggenheten ved Kanalen i Tønsberg, representerer en sjelden mulighet for å skape et boligprosjekt med unik kvalitet og atmosfære. Vårt mål har vært å lage et prosjekt som ikke bare har glede av nærheten til Kanalen, men som også har høy bokvalitet. Det vil si solrike leiligheter med god utsikt, mye lys og luft og god funksjonalitet.

På Kanalen Brygge er det ikke flere leiligheter enn at man får plass til all parkering på bakkeplanet og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller.

Kanalen brygge skal ha et personlig uttrykk. Vi har jobbet mye med å bryte opp bygget i flere mindre volum, slik at det får en spennende arkitektur, og at man nærmest kan lese sin egen leilighet som et bygg i bygget. Dette er et moderne bygg, men trekledningen og de nedskalerte bygningsvolumene, gjør at man også kan finne assosiasjoner til den gamle trebebyggelsen langs brygga - som Tønsberg er kjent for. På denne måten skiller bygget seg fra den øvrige moderne bebyggelsen langs Kanalen på en sympatisk måte.

Byggemåte

Boligene er oppført som plassbygget konstruksjon av betong og stål som er isolert og kledd med stiltilpasset trekledning av type Accoya som egner seg perfekt for nordiske forhold - et miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig materiale som har en dimensjonal stabilitet og varighet av høy kvalitet. Yttertaket er konstruert som rettvendt og isolert tretak iht. TEK-10 tekket med membrandekke.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort.

Gasspeis i stue tilknyttet felles gassforskyningsanlegg med målesystem. Gasspeisen styres av fjernkontroll og termostatstyrt system.
 
Vannbåren gulvvarme avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem (akonto beløp på kr 881,-/mnd er inkl i felleskost). Det vannbårne systemet leveres fra egne energibrønner og varmepumpesystem som er plassert i teknisk rom i første etasje.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.

Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-     1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
-   23 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-     2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-     0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-     0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Parkering

Det medfølger 1 stk. parkering i sameiets garasjeanlegg. El-billader er montert.

Garasjen er merket "307" og ligger i byggets hovedparkeringsanlegg som er avlåst av garasjeport med fjernkontollert styring.

Areal og eierform

Areal: 2381 kvm felleseiet tomt.

Sameiets fellestomt og utomhusarealer

Utomhusområdene er opparbeidet som et frodig, grønt og tiltalende boligområde, med god balanse mellom de offentlige og private arealene.

Det er opparbeidet et felles atrium og grønt uteoppholdsareal mot Kanalveien i skjermet gårdsrom på et høyere nivå. Området er inndelt i flere soner hvor det er vektlagt å skape et attraktivt og hyggelig miljø for beboere i alle aldre. I tillegg til noe lekearealer er det et sydvestvendt oppholdsområde med dekke i enden av gårdsrommet. Området omkranses av variert og tiltalende vegetasjon med forskjellig karakter og forskjellige nivåer. Det er både trapper og heis opp til gårdsrommet.

Kanalen brygge har også en tiltalende felles takterrasse som kan benyttes av alle beboerne ved Kanalen brygge. Her kan man nyte felles middag med naboer og gjester, eller man kan tilbringe tid helt alene med en god bok eller bare slappe av i en solseng hvis man foretrekker det. Det har vært en viktig intensjon for utbygger at terrassen skal oppleves som en attraktiv flate for byggets beboere. For å unngå at den oppleves som stor og åpen, er den derfor delt inn i flere soner med varierende størrelse for variert bruk.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at gangpromenade og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som sameiet ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Eier

Emilie Kristine Slatleim

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk.

Forholdet til boplikt og konsesjon

Det er ikke boplikt på eiendommen. Det må ikke søkes konsesjon ved erverv.

Reguleringsplan og forholdet til boplikt/konsesjon

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.9.2008. Denne planen er nå ferdig utbygget. Reguleringsplanens formål er bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass. Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel. I kommuneplan/komunedelplan ligger eiendommen innenfor kommunedelplan for sentrum, byplan 2018 - 2030 av 22/5-2019.

Beregnet totalkostnad

8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP Forsikring AS)
212 500,- (Dokumentavgift)
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
 225 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 725 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

8 500 000,- / Fellesutgifter: 3 649,- pr. mnd inkl. akonto oppvarming/vannbåren varme, akonto og serviceavt. gasspeis, utvendig forsikring og vedlikehold, tv og nett via fiber, garasje, drift/vedli. av fellesarealer, strøm og vask av fellesarealer, drift og styre i sameiet m.m.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kommunale avgifter avhenger av eiers forbruks av vann/kloakk. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune til leilighetseier.
Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som etterhvert vil baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk. Kommunen har stipulert årlige kommunale avgifter i 2023 til ca. kr. 10 100,- for denne type leilighet som her selges. Dette dekker vann, avløp og renovasjon.

Det er per  tiden ingen eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi (tidligere ligningsverdi)

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 1 275 749,-
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 592 697,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Opplysninger om sameiet

Sameiet Kanalen Brygge er et selvstendig, frittstående boligsameie som består av i alt 39 eierseksjoner. Samtlige seksjoner er bolig-/leilighetsseksjoner. Det er ingen næringsseksjoner i sameiet.

Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører. Ansvarlig forvaltningskonsulent er Gro Runhaug, e-post: gro.runhaug@obos.no.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Evt. fellesgjeld for sameiet

Det er ingen fellesgjeld hverken i sameiet eller på seksjonen.

Andel av sameiets formue

Per 31/12-2022 utgjorde seksjonens andel av sameiets kr 23 255,-.

Forsikring

Felles bygningsforsikring for sameiet som dekkes gjennom fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 3450,- Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Kanalen brygge er organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det er kun oppføres boligseksjoner på eiendommen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person.
Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp fra sameierne for inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 23.09.2019. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i hver leilighet, og den har ingen separat utleieenhet.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig. Utleie skal meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering. Utleie reguleres for øvrig iht. lov om Eierseksjoner og sameiets til enhver tid vedtekter. Sameiets vedtekter følger som vedlegg og interessenter anbefales å gjøre seg kjent med disse ved evt. utleieplaner.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av leiligheter i sameiet.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Hunder skal føres i bånd når man er innenfor sameiets område.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom AS formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen del av kjøpesummen før endelig dato for overtagelse.

Tinglyste rettigheter og heftelser/servitutter

Følgende er heftelser/serviutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant:

*1936/1664-1/91. Bestemmelse om bebyggelse av 04.07.1936. Bestemmelse om gjerde. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.
* 2016/131016-1/200. Best. om vann/kloakkledn. av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:93. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere
2016/131016-2/200. Erklæring/avtale av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr: 0704, Gnr:1004 Bnr:93. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
* 2018/421670-1/200  Seksjonering  09.02.2018. Opprettet seksjoner: snr: 23, formål: Bolig, tilleggsdel: Bygning, sameiebrøk: 97/3294. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de ovennevnte tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet

Arealer og oppmåling

Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse:

Overtagelse etter nærmere avtale. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det er ikke krav til godkjenning av ny eier i sameiet.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?