Til innholdet

Rålekker 3-roms eierleilighet med topp- og endebeliggenhet. Solrik balkong og parkering. Flytt rett inn! ZOLGT

Kastanjeveien 45A
Prisantydning 3 150 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 69
BRA: 69 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1971
Tomtareal: 4230 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Tolvsrød

Adresse

Kastanjeveien 45A 3151 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten har en en fin, sentral og barnevennlig beliggenhet i et populært boligområde på Tolvsrød.

Området anses å være ypperlig for barnefamilier da du derfra har gangavstand til alt fra skoler, barnehager og idrettshall til lekeplasser og fotballbaner. Presterød barneskole og ungdomsskole ligger en kort gåtur unna boligen langs en trygg gang- og sykkelvei. Det finnes i tillegg flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved bl.a. Meny og Coop Extra Tolvsrød. På Tolvsrød finner du også et hyggelig nærsenter med bla. apotek, diverse butikker og servicetilbud. Nærsenteret er under rehabilitering/ombygging, og vil ved ferdigstillelse gjøre området mer attraktivt. Kort vei er det også til Olsrød Park med treningssenter, dagligvare og shoppingmuligheter. Ønsker du ytterligere sentrumsfasiliteter og servicetilbud er turen ikke lang til Tønsberg sentrum med et enda rikere utvalg av kultur, servering og shopping.

Foruten de bymessige fasilitetene ligger Tolvsrød tilliggende gode muligheter for tur og rekreasjon. Fine turmuligheter er det blant annet i Essoskogen og Ilebrekkeskogen. Skulle det friste med et bad i fjorden kan Ringshaugstranda anbefales. Her er det sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette.

Det er flere idrettsanlegg i området, med blant Flint sitt nye klubbhus beliggende på Løveid og Slagenhallen som ligger ved ungdomsskolen. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. På Olsrød Park finnes du også variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer. I tillegg kan du unne deg velvære i byggets spaavdeling.

Gode kollektivmuligheter må også nevnes, med nærmeste bussholdeplass ca. 400 meter fra boligen. Herfra er det avganger hvert kvarter til Tønsberg og Skallevold, og mulighet for buss til Horten via Åsgårdstrand. Buss til Horten via Åsgårdstrand fra holdeplass ved Kiwi på Gauterød.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1971

Bygninger og byggemåte

Boligblokk fra 1971 over 2 etasjer med 6 leiligheter i hvert bygg. Det er totalt 18 leiligheter i sameiet.

Leilighet beliggende i andre etasje i flermannsbolig oppført i 1971, tilknyttet sameie. I dette sameiet tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder sameiet. Det medfølger en biloppstillingsplass i felles carport. Veranda på ca 13 m2 med tilgang fra stue. Boligen ble i 2015 oppgradert med bla fornyet bad, ny kjøkkeninnredning og nye overflater. Senere er begge soverom malt, og det er utført el-tilsyn. Boligen fremstår som normalt godt vedlikeholdt og gir ett godt inntrykk.

Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Antall rom

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm

2.Etasje: Entrè, gang, stue og soverom, balkong, 2 soverom samt bod/skap.

Annet: Medfølgende leiligheten er en parkeringsplass på fellesområde. I tillegg disponerer seksjonen en egen, utvendig sportsbod på bakkeplan i forbindelse med inngangsparti. Boden har god lagringsplass også i høyden og har plasslagde hyller. Det er også en liten bod på balkongen på ca. 1,5 kvm.

Standard

Velkommen til Kastanjeveien 45A v/Erlend Løvold.

Dette er en arealeffektiv og smakfull leilighet som er pent oppusset i 2015. Leiligheten ligger fint til i 2. etasje i enden av bygget uten sjenerende innsyn og med utsikt over sameiets store og åpne grøntarealer. Gode sol- og lysforhold og sen kveldssol på den overbygde terrassen som vender mot vest. Terrassen ble for øvrig utvidet og ombygget i 2019 og fremstar som lun og trivelig. Innvendig byr leiligheten pa en praktisk og funksjonell planløsning, moderne farge- og materialvalg og stilrene innredninger. Normalt god standard og liten slitasje. Her kan man flytte rett inn!

Leiligheten har adkomst via felles trappegang.

Innvendig mottas du av en lys og pen entré med stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er også plass til ekstra entrémøblement og knagger til ytterligere avheng og oppbevaring. Downlights i himling og varmekabler i gulv. Entréen gir en smakebit av leilighetens gjennomgående gode standard.

Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Her er det mange og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Fra stuen har du en vestvendt terrasse med gode solforhold.

Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredningen er svært lekkert utført med moderne innredning fra Epoq. Kjøkkenet er nytt i 2015 og er et nett og møbleringsvennlig modell med slette, høyglansfronter. Innredningen har hvite fronter og benkeplate i laminat med marmorfinish. Den mørke
"steinen" mot den lyse innredningen, gir et minimalistisk og nordisk uttrykk. Mellom benkeplaten og overskapene er det lagt betongplater. Dette for beskyttelse av veggene og som gjør det enkelt å holde rent.

Kjøkkenet er utformet i I-form og har godt med skap- og benkeplass. Hvitevarene er helintegrerte. Hvitevarene bestar kombiskap med kjøl og frys, stekeovn, induksjonstopp, vifte med utlufting og oppvaskmaskin. Det er montert komfyrvakt. Det er godt med belysning i kjøkkensonen, med spotter i himling og ledlys underoverskapene.

Bad har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte slette plater med downlights i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjdører, arbeidsbenk, opplegg for vaskemaskin og wc.

Leiligheten har 2 soverom med god plass til seng og tilhørende møblement. 

Velkommen til en hyggelig visning!

Annet:
Medfølgende leiligheten er en parkeringsplass på fellesområde. I tillegg disponerer seksjonen en egen, utvendig sportsbod på bakkeplan i forbindelse med inngangsparti. Boden har god lagringsplass også i høyden og har
plasslagde hyller. Det er også en liten bod på balkongen på ca. 1,5 kvm.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 19.09.2023 med befaringsdato 18.09.2023 fra Onsrud Taksering som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 grønn) - ingen avvik.

- 16 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.

-  3 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak

- 1 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak

- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.

- 0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Boligen varmes opp med panelovner og varmekabler på bad og i entré.

Parkering

Parkering i felles gårdsplass. Fellesområdet er opparbeidet med biloppstillingsplasser og carport. Det foreligger ingen dokumentasjon på hvilken plass som tilhører den enkelte seksjon, men i praksis parkerer beboerne på faste plasser. For øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 4 230 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomt og hage

Stor og solrik felles festet tomt med fine grøntarealer og gode parkeringsmuligheter. Fellesarealene er pene og lettstelte. Eiendommen har fin beliggenhet på Tolvsrød med kort vei til "alt". Egen uteplass på vestvendt balkong med utgang fra stue/ kjøkken. Her er det svært hode solforhold og god plass til utemøblement.

Eier

Stine Kjellevold Barli Robert Engan

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:

Boligbebyggelse - Nåværende, Plan: Kommuneplan (22.05.2019), areal: 4230,1 m2.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for oppføring av bygget og tilhørende enheter, datert 25.05.1973. Det foreligger også godkjente bygningstegninger ifm. utvidelse av sameiets carporter og terrasser, datert 20.11.2017.

Prisantydning

3 150 000,- / Fellesutgifter: 3 000,- pr. mnd Fellesutgifter inkluderer blant annet: Bygningsforsikring/festeavgift/strøm felles arealer/vedlikehold/forretningsfører.

Beregnet totalkostnad

3 150 000,- (Prisantydning) 8 872,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 158 872,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 700,- (Dokumentavgift) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 87 042,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 245 914,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 18.09.2023 Formuesverdi : 699 401,- Sekundær formuesverdi : 2 517 845,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 8859 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 5473110

Kommunale avgifter

Kr. 14 619 pr. år Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Bygningsforsikring/festeavgift/strøm felles arealer/vedlikehold/forretningsfører.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:699 401,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 517 845,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (Kr.31 000) Tilrettelegging (Kr.16 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.4 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.4 000) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Markedspakke (Kr.20 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.86 670)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

- Sengegavel over seng følger ikke med.
- Lampe over kjøkkenbord følger ikke med.

Event. vedtatte/foreslåtte arbeider som vil medføre vesentlig økning i felleskostnader/fellesgjeld:
Det er foreslått diverse vedlikehold - men det er lagt opp til at det brukes oppsparte midler.

Det ble ikke drøftet endringer i felleskostnader i sist avlagte årsmøtet.

Eventuell annen informasjon:
Carport - 1 - en - parkplass - Det følger med en oppstillingsplass i carport.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Pengeheftelser i eiendomsrett

1972/505124-19/91  Bestemmelse om gjerde  
03.10.1972 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-140/909
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/505124-25/91  Festekontrakt - vilkår  
03.10.1972 
festetid: 100 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,118
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
MED FLERE BESTEMMELSER
 
1973/501635-3/91  Sameieavtale  
03.04.1973 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-140/909
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Pengeheftelser i festerett
1972/505124-25/91  Festekontrakt - vilkår  
03.10.1972 
festetid: 100 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,118
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
 
1973/502509-1/91  Erklæring/avtale  
16.05.1973 
IFLG SKJØTE DIV BEST BL A OM PANTERETTEN FOR BOLIGSAMEIETS
KRAV
Gjelder feste

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?