Til innholdet

Prosjektert hytte grensende til naturreservatet - Fjellseterlia, Skrim Nord

Fjellseterlia
Prisantydning 4 520 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 87
BRA: 0 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2022
Tomtareal: 1006 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Adresse

Fjellseterlia 3648 Passebekk

Adkomst

Følg skilter opp til Skrim Nord. Kjør Digerhaugveien helt opp til Digerhaug Parkering. Ta så inn (Ringebom) øverst til H. Følg veien ca. 600 - 700 m, og hold til H- når den deler seg. Kjør over skibru, og en ser tomten merket på H.overside av veien oppe i bakken. Tomten er skiltet.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.

Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Klikk deg inn på VisitSkrim sin youtube kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw


Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2022

Bygninger og byggemåte

Hytta blir oppført på støpt isolert plate med gulvvarme i Gang/entre, gang, stue/kjøkken og bad.

Kjøper er velkommen til å gjøre endringer både utvending og innvendig i samarbeid med utbygger, men størrelse og plassering av hytten er satt iflg kommunen.

Innhold

1. etasje: Gang/entre m/trapp til loftsetasje. Gang. 4 soverom. Bad/vaskerom. Stue/kjøkken i åpen løsning. Loftsetasje med gulvet areal på ca. 29 m²

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm

1.Etasje
Loft/Hems

Standard

Velkommen til hyttedrømmen! Her får du mulighet til å skaffe deg en moderne familie hytte i et av de mest attraktive hytteområdene på allsidige Skrim. Hytta som er prosjektert har en moderne og praktisk planløsning. Den vil gi deg en hytte med alle fasiliteter du nå har blitt vant til og forventer i en innpakning som er akkurat passe tradisjonell.

Utvendig blir det satt opp dobbelfals rett og tett kledning. Denne kan beises i valgfri farge, mot et tillegg i prisen. Det er vinduer som slipper inn mye lys i varierende størrelse, tilpasset rommene de skal opplyse, plassert strategisk i forhold til solforholdene. Vinduer og dører bestilles av Fjerdingstad, kjøper kan velge fargene de ønsker. På taket legges det mørk flat takstein. Innvendig blir det stående panel på vegger, slett panel i alle himlinger og laminat eller parkett på gulv (kjøper velger) der det ikke blir lagt fliser. Panel kan beises mot et tillegg. Det sprøytes isolasjon i vegger og himling. Alt blir bygget etter norsk standard. Skulle du ønske noe annet er utbygger imøtekommende, men det vil da komme tillegg i prisen. Inngangspartiet er overbygd.

Hytta har en flislagt gang med varme i gulvet og slett panel på veggene. Det tas hensyn til at man skal kunne sette inn garderobeløsninger og her finner du også trappen opp til hemsen. Trappen leveres fra Gulli Trevarefabrikk, og du velger selv farge på denne. Hemsen er ferdig gulvet og det er panel på veggene.

I oppholdsrommet er det lagt opp til en åpen stue/kjøkken løsning med plass til både sofagruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen kan velges hos Bjørn Engen kjøkkensenter dersom du som kjøper ikke har andre preferanser. Utbygger ønsker å ha god dialog under hele byggeprosessen og det er derfor store muligheter for tilpasninger. Det er varme i gulvene i oppholdsrom, soveromsgangen og på badet, i tillegg til yttergangen. Det er tilrettelagt for stålpipe, ved ovn på kjøper selv skaffe om de ønsker dette.

Soverommene er alle plassert i en enden av hytta. Det er planlagt 2 litt større soverom på 8,7 m² som skal huse dobbeltseng og garderobeløsning. De siste 2 soverommene er på  6,9 m² og er tiltenkt køyesenger/familiekøyer avhengig av kjøpers ønsket bruk. I soveromsgangen finner du også hyttas bad/vaskerom. Badet blir 6,5 m² og har fliser på gulv og vegger.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Dette er en prosjektert hytte og selges derfor i henhold til budstadsoppføringslova.

Oppvarming

Gulvvarme i entré, gang, oppholdsrom (stue/kjøkken) og bad/vaskerom. Tilrettelagt for montering av stålpipe/moderne peisovn.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 1 006 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomt nr 5 i vedlagt kart (hovedprosjekt tomter Fjellseterlia) - se bilder.

Eier

Runes Hytter AS v. Rune Pedersen

Vei, vann og avløp

Felles helårs privat vei inn i hyttefeltet. Bomvei fra offentlig vei. Ringebom inn i hytteområdet.  Helårs vann tilknyttet privat anlegg i området.  Helårs avløp tilknyttet privat anlegg i området. Eiendommen vil få egen kvernpumpe

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område regulert til fritidsbebyggelse. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplan 343R, se vedlegg i prospektet eller www.skrim.no

Ferdigattest

Vil bli utstedt når hytta er ferdig oppført.

Prisantydning

4 520 000,-

Beregnet totalkostnad

4 520 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 23 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 543 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Dette er en prosjektert hytte og selges derfor i henhold til budstadsoppføringslova.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og ligningsverdi fastsettes etter at fritidsboligen er ferdigstilt.
Årskort Skrimveien/Digerhaugveien p.t. kr. 2.300,-
Brøyting internveier/gårdsplass samt vannforsyning, p.t. kr. 5.500,-
Skrim vann og avløp (gjelder kun kloakk) p.t. kr. 5.312,-
Frivillig løypekjøring.
Skrim hytteeierforening (frivillig) kr 350,-

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Kommunale avgifter og ligningsverdi fastsettes etter at fritidsboligen er ferdigstilt.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.11 800) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 520 000,-) (Kr.60 625) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.106 475)

Solgt iht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges iht. bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistret org.nr.: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?