Til innholdet

PRESTERØD - Nyere lekker selveierleilighet fra 2018. Sentral og rolig beliggenhet. Fremstår som ny.

Døsserødveien 69
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 85
BRA: 90 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1703 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Døsserødveien 69 3118 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man fra Kilen veien mot Åsgårdstrand. Ta til venstre i Presterødkrysset, og deretter til høyre inn Døsserødsvingen - skiltet mot Velotel. Døsserødveien ligger inn til venstre, og det er skiltet til nr. 69.
Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-Eiendom.
Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til Døsserødveien 69.
Se for øvrig vedlagte kart/nabolagsprofil med kartanvisning.

Beliggenhet

Eiendommen har en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo både sentralt og rolig på en gang.
Leiligheten ligger ved Døsserød/Presterød, tilbaketrukket i fredfulle omgivelser med kort avstand fra Tønsberg sentrum. Eiendommen ligger i en stikkvei fra Døsserødveien som litt lengre inn ender som blindvei- noe som gjør området ekstra rolig.
Kun få minutters sykkelavstand til Tønsberg sentrum - en avstand vi også tør kalle gangavstand. Et steinkast fra boligen finner du det populære treningssenteret Velotel som ligger i tilknytting til nærområdet.
Innen kort gangavstand (ca. 600 meter) finner du forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, cafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, blomsterforretning, frisør m.m. Senteret ble i 2015 utvidet med bl.a. et stort treningssenter, svømmehall m/spaanlegg og andre trenings-/velværetilbud. Det er også kort vei til handelstilbud på Kilen i tillegg til på Tolvsrød.
For de med barn og unge ligger leiligheten også meget sentralt. Det er kun ca. 300 meter til Sandeåsen barneskole, ca. 1,2 km til Presterød barneskole, ca. 1,9 km til Presterød ungdomsskole og ca. 4 km til videregående skoler. Området har også et godt tilbud av ulike barnehager innen kort avstand, blant annet Presterød barnehage (ca. 400 m), Olsrød barnehage (ca. 700 m) og Sandeåsen barnehage (ca. 800 m).
Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass ca 100 meter unna (i Bokeveien). Ca. 2 km til Tønsberg jernbanestasjon, mens det til Torp flyplass er ca. 26 km.
Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Leilighet fra 2018. Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde ved Presterød. Her bor man tilbaketrukket i rolige omgivelser samtidig som en har kort avstand til Tønsberg sentrum.  Leiligheten ligger også sentralt til i forhold til Olsrød park, hvor det er dagligvareforretning, klesforretning, bank, legesenter, apotek, kafe, frisør, optiker, treningsstudio m/svømmebasseng og blomsterforretning. Kort vei også til Tolvsrødsenteret. I tillegg er det flotte turområder rett i nærheten.
Leiligheten har god planløsning og god standard på overflater, utstyr og innredninger, beliggende i boligblokkens 2. etg. Leiligheten har gode lysforhold med utgang fra stue til balkong på ca 18 m2. Tilhørende leiligheten er det 1 biloppstillingsplass i parkeringskjeller og en bod i kjeller. Det er 2 fellesboder og sykkelparkering i kjeller.
De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført i.h.h.t. byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Rapporten gjelder kun innvendig i denne leiligheten, utvendige fasader og felles arealer er felles ansvar og derfor ikke vurdert.
Leiligheten fremstar som godt ivaretatt både innvendig og i utvendige felles områder.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

2.Etasje: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, bod, 2 soverom

Boligen har følgende rom inndeling.
- gang 11,3 kvm
- soverom 10,8 kvm
- soverom 8,0 kvm
- stue/kjøkken 43,6 kvm
- bod 4,8 kvm
- bad 5,6 kvm

Møblering / utstyr

Leiligheten har sprinkelanlegg og brannvarslingsanlegg.
Balansert ventilasjonsannlegg.
Heis.
Porttelefon.
Renovasjonsbeholdere nedgravd i bakken.

Standard

Velkommen til Døsserødveien 69!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten har godt med vinduer og utsyn, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".
Leiligheten fremstår som ubrukt, og vil passe perfekt for alle.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stuen. Rommet kan deles av for et tredje soverom om ønskelig.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og har fin utsikt over omgivelsene.
Rommet er malt i nøytrale fine lyse farger.
Leiligheten har utgang til en nydelig terrasse mot sørvest. Denne er på hele 18kvm og har godt med sol hele dagen.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen og stuen.
Innredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat.. Nedfelt vaskekum med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer.
Innredning fremstår som ny. Stekeovn, platetopp, ventilator og oppvaskmaskin er ikke brukt. Det ble ikke målt utslag av fukt på utsatte steder.

Soverom:
Det er to soverom i denne leiligheten.
Et soverom har godt med garderobeplass i skyvedørsgarderobe.
Leilighetens andre soverom har også garderobeskap.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom inneholder: Baderomsinnredning m/vask, dusjvegger og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Lyse fliser på vegg og gråtonede på gulv.
Rommet har balansert ventilasjon.

Terrasse/uteplass/kjeller:
Terrassen er vendt mot sørvest som gir godt med sol hele dagen, og utover kvelden.
Balkong er ut fra stuen, og er på hele 18 m2, med god plass til sofagruppe og spisebord.
I kjelleren har man en egen sportsbod, samt to fellesboder og egen biloppstillingsplass i felles garsjekjeller.

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser og parkett og belegg.
Vegger: Overflater på innvendige vegger er malt gips.
Himlinger: Overflater på innvendige himlinger er malt gips og malt mur.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Oppvarming med panelovner og varmekabler.

Parkering

Tilhørende leiligheten er det 1 biloppstillingsplass med bredde på 3,15 m og en bod. Det er 2 fellesboder og sykkelparkering i kjeller.

Areal og eierform

Areal: 1 703 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Rolf Jensås

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentliv vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Døsserød felt C1 og C2 (24.4.2013) og formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2017/446956-1/200  Seksjonering 28.04.2017 21:00 
opprettet seksjoner: snr: 8
formål: Bolig
sameiebrøk: 89/1170

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 09.03.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Døsserødveien 69, Orgnr.: 920497489
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 990 000,- / Fellesutgifter: 2 316,- Renhold, tv-og internett, måking, andre driftsutgifter, forsikringer, avsetning til vedlikeholdsfond m.m.

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 108 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 098 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erland Svae Takstdato : 03.05.2020

Forsikring

Nemi Forsikring Polisenummer: 3420396

Kommunale avgifter

Kr. 10 619

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 130520 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.35 910) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 150) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.79 880)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?