Til innholdet

PRESTERØDÅSEN! Arkitekttegnet enebolig under oppføring. Vestorientert tomt, flott utsikt og sen kveldssol. Bynært!

Lyngveien 31
Prisantydning 8 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 146
BRA: 198 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2022
Tomtareal: 590 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - PRESTERØDÅSEN

Adresse

Lyngveien 31 3118 Tønsberg

Velkommen til bynære Lyngveien 31 i Presterødåsen og dette arkitekttegnede hjemmet på meget solrik og høytliggende eiertomt m/flott utsikt og suverene solforhold

Nå kan boligdrømmen i barnevennlige, attraktive og bynære Presterødåsen realiseres! På denne solfylte, høytliggende og vestorienterte selveiertomten bygges nå denne moderne eneboligen i Lyngveien 31. Det er få minutter fra eiendommen til Tønsberg sentrum.

Følelsen av å flytte inn i sin egen, helt nye bolig er noe for seg selv. Arkitekten har lagt vekt på å skape en bolig med mye lys og god kontakt med uterom. Blant annet har den store og luftige stue-/kjøkkensonen i øverste etasje imponerende mange vindusflater fra tre sider, mønehimling med takhøyde på 3,60 meter på det høyeste og utgang til tilknyttet takterrasse og innglasset havestue på totalt ca. 38 m². Hjemmet byr videre på arealgenerøse rom fordelt over to etasjeplan som inneholder blant annet fire soverom hvorav hovedsoverom med "En Suite" løsning på ca. 19 m², en stor hall/gang, to flislagte baderom, separat vaskerom og rikelig med bod-/oppbevaringsplass. Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt i egen integrert garasje med innvendig inngang fra huset. I tillegg er det asfalterte biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Detaljer som høye himlinger i hovedoppholdsetasjen, listefrie himlinger og vindusposter og ikke minst moderne materialbruk særpreger boligen. Store vindusflater med innramming i sort både innvendig og utvendig, impregnert og behandlet ytterkleding fra TRYR, stiltilpasset flat takstein og moderne glassrekkverk rundt terrasse gir et moderne og innbydende eksteriør.

Huset er allerede under oppføring og vil være innflyttingsklart innen utgangen av 4. kvartal i år. Eiendommens solfylte og selveiende hagetomt leveres også ferdig opparbeidet ihht. egen utomhusplan.

På vegne av utbygger og Z-eiendom AS ønskes du velkommen til en gjennomgang av prosjektet og tomtevisning!

Kort fortalt om Lyngveien 31

º Sentral, vestorientert og høytliggende plassering i Presterødåsen
º Barnevennlig, bynært og attraktiv beliggenhet
º Arkitekttegnet nøkkelferdig enebolig hvor også tomten er ferdig opparbeidet
º Mønetak med suveren himlingshøyde i øverste etasjeplan gir romfølelse og særpreg
º Ca. 3,60 meter under tak på det høyeste i 2. etasje
º Store og høyreiste vindusflater mot vest slipper inn utsikt og masse naturlig lys!
º Høy fokus på funksjonalistisk arkitektur, rene linjer og moderne løsninger
º Misunnelsesverdig vid utsikt mot blant annet Tønsberg by, Slottsfjellet og landskapet!
º Solrik takterrasse mot syd-vest på 38 m²
º Innglasset havestue på ca. 15 m² som utgjør del av takterrassen
º Solen fra tidlig formiddag til sent ut på kvelden - vestvendt og høytliggende!
º Selveiet og solfylt hagetomt på ca. 590 m² som leveres ferdig opparbeidet
º Ca. 38 m² terrasse hvorav ca. 15 m² innglasses som havestue
º Impregnert og behandlet kledning fra TRYR viderefører huset moderne uttrykk!
º Tidsriktig, moderne og stiltilpasset flat betongtakstein på yttertak
º Samtlige vinduer leveres med sorte innramminger både innvendig og utvendig
º Stue og kjøkkensone i øverste etasje på hele ca. 49 m² med store vindusflater
º Kjøkkeninnredning fra Huseby kjøkken med integrerte hvitevarer
º To flislagte baderom - et i hver etasje
º Fire soverom på hhv. 19,1 m² (hovedsoverom), 12,9 m², 11,0 m² og 9,1 m²
º "En Suite" hovedsoverom i øverste etasje m/garderobesone og inngang til eget bad
º Flere av soverommene kan alternativt benyttes som ekstra TV-stue
º Separat vaskerom/bod med direkte inngang til den integrerte garasjen
º Stor og innbydende hall/gang på drøye 20 m²
º Integrerte garasje på ca. 34 m² med innvendig tilkomst gir hjemmet "hverdagsluksus"
º Ferdig trekkerør for El-bil lader fremført til garasje 
º Eikeparkett og fliser på gulv
º Listefrie overganger mellom innervegger og himlinger
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
º Tilpass boligen innvendig slik du selv ønsker - avhengig av kjøpstidspunkt! 
º Lavere kjøpsomkostninger - kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdi!
º Byggingen er i gang og eiendommen ferdigstilles i løpet av 4. kvartal 2022

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger ved "Tønsbergs tak". Lyngveien i Presterødåsen er en stille og rolig gate med lite trafikk - en svært barnevennlig og bynær beliggenhet.

Presterødåsen er et veletablert og attraktivt boligområde med kun ca. 5 minutter å kjøre til sentrum av byen. Nabolaget preges av hus med store usjenerte tomter som eies av familier i de fleste aldersgrupper.

Det er kort vei til Kilen med et svært bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Det er også kort avstand til Olsrød Park med de fleste sentrumsfunksjoner i tillegg til blant annet Level trim og velværesenter som også inkluderer bade-/svømmeanlegg. Olsrød park tilbyr også blant annet apotek, legesenter, post-i-butikk, dagligvareforretning og bank.

Med bil er det få minutter til områdets kanskje flotteste badestrender, blant annet Ringshaugstranda. Sykkelavstand til Slagenhallen, Flint-idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, Kilden Kino og Tønsberg jernbanestasjon. Det er også kort kjørevei til Vallø båthavn. Det er gangavstand til flere av nærområdets barnehager. Trygg skolevei til nyere Sandeåsen skole.

Det er gode bussforbindelser fra Presterødkrysset inn til Tønsberg sentrum. Du når også Vestfold sin største arbeidsplass, Sykehuset i Vestfold, på ca. 5-7 minutter på sykkel. Sykkel og gangveier til skoler og Tønsberg som kan by på alt av fasiliteter. Kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsområder med oppkjørte skiløyper fra boligen.

Presterødåsen ligger ca. 10 mil fra Oslo og har enkel adkomst til E-18 med tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har firefelts motorvei hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen! Den enkle tilkomsten til E-18 gjør også kjøretiden kort til Tønsberg sine nabobyer i Vestfold. Utmerket kommunikasjonstilbud og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Prosjektert, selveiet og frittstående enebolig under oppføring med esimert ferdigstillelse i løpet av 4. kvartal 2022 - se nærmere informasjon i punktet "overtagelse".

Innhold

Boligen oppføres over to plan hvor hovedoppholdsrommene er plassert i hjemmets øverste etasje. Samspillet med høye innvendige himlinger og store vindusflater i øvre etasje gir huset et imponerende særpreg dominert av åpne løsninger og god romfølelse hvor det slippes inn rikelig med naturlig lys og utsikt!

Husets inndeling er som følger:

1. etasje:
INNGANGSPARTI som er noe inntrukket og dermed noe delvis overdekning ved boligens hovedinngangsdør.
Stor og luftig ENTRÈ/HALL med god plass til garderobeskap og åpen løsning mot TRAPPEGANG til 2. etasje. Denne sonen er på i alt ca. 20 m².
3 SOVEROM - samtlige med avsatt plass til garderobeskap. To av soverommene i etasjen er av slik størrelse at det gis alternativ utnyttelse som f.eks. TV-STUE.
BADEROM med dusjhjørne, vegghengt toalett og baderomsinnredning.
VASKEROM med avsatt plass for både vaskemaskin og tørketrommel samt oppbevaringsplass/bodplass.
INTEGRERT GARASJE på ca. 34 m² med direkte inngang til/fra boligen via etasjens vaskerom/bod. 

2. etasje:
I denne etasjen er det imponerende himlinger ført helt opp til møne i hvert av rommene. Eneste unntak er baderommet som får tradisjonell, nedforet himling med overliggende tekniske installasjoner som skjules av himlingen. Etasjen inneholder:

Romslig STUE og SPISESTUE med et fantastiske vindusarrangementer fra tre sider og utgang til TAKTERRASSE og INNGLASSET HAVESTUE.
KJØKKEN i åpen løsning mot hjemmets naturlige sone for plassering av spisestuemøbler. Stue-/spisetue og kjøkken er på totalt ca. 49 m², arealet inluderer også åpent TRAPPEROM/TRAPPEGANG.
Stort HOVEDSOVEROM med "en Suite" løsning m/åpent GARDEROBEROM (totalareal ca. 19 m²) som videre fører inn eget BADEROM med dusj, toalett og baderomsinnredning.

Takterrasse på ca. 38 m² med delvis innglasset havestue:
Eiendommen ligger solrikt med sol fra tidlig til sent ut på kveld i sommerhalvåret. Dette gjenspeiler seg også i eiendommens flotte takterrasse som nærmest blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret, i tillegg vil innglasset havestue på deler av takterrassen (ca. 15 m²) forlenge utesesongen.
Takterrassen og innglassset havestue er orientert mot syd-vest og er på totalt hele ca. 38m². Uterommet "utvider" stue-/kjøkkensonen i øverste etasje på et suverent vis. Med sin herlige størrelse og solrike plassering innbyr takterrassen både til plass for utekjøkken med grilling, lune solkroker og rikelig med plass til utemøbler. Terrassen bygges som trekonstruksjon tekket med membran og overliggende tregulv i trykkimpregnert utførelse. Rekkverket vil bestå av glass.
Havestuen leveres med plexiglass i tak og uisolerte skyvedører/vinduer. Leveranse fra Grønn Glede, type "Feire" med sorte aluminiumskarmer på glassene. Det blir levert 2 stk. utelamper i tilknytning til terrassen.

Parkering

Parkering i integrert garasje og på egen tomt.

Garasjen tilbyr, som en rekke andre elementer ved boligen, en suveren "hverdagsluksus". Den integrerte garasjen med direkte innvendig tilkomst fra boligen, utstyres med slett svartlakkert leddport med automatisk portåpner. Garasjevegger leveres med vindsperre, men uisolert, himlingen i garasjen leveres også uisolert. Gulvdekke av pusset betong. Det leveres også 2 stk. utelamper i tilknytning til garasjen. Det legges ferdig trekkerør fra garasjen frem til boligens sikringsskap med tanke på evt. installering av egen kurs for El-bil lader. 

Det blir også etablert biloppstillingsplasser på eiendommens asfalterte gårdsplass.

For øvrig gateparkering etter kommunale retningslinjer.

Hvorfor kjøpe nyoppført bolig?

Opplevelsen av å flytte inn i sin egen, helt nye bolig en helt egen følelse. Her har ingen bodd før deg, alt er nytt og tilpasset slik du selv ønsker det med velduftende materialer i eget drømmehjem.

º Sett ditt eget særpreg på hjemmet
º En ny bolig gir forutsigbare boligutgifter og lave vedlikeholdsutgifter i nær fremtid
º Klimavennlig og energiøkonomisk 
º Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi)
º Innflyttingsklart uten tanke på å måtte pusse opp først
º Normalt sett bedre tid på salg av egen og eksisterende bolig
º Kjøp av bolig under oppføring gir et sterkere garanti- og reklamasjonsrettsvern enn ved brukt bolig

Arealer og fordeling per etasje

BRA (bruksareal):
ca. 198 m²

P-rom (primærrom):
ca. 146 m²

BTA (bruttoareal):
ca. 222 m²

Arealfordeling etasje:
1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 120/108/71,5 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 102/90/74,5 m²

Rom medtatt i oppgitt P-rom: Alle rom i både 1. etasje og 2. etasje er inkludert i primærrommene med unntak av integrert garasje/bod i 1. etasje med til sammen ca. 34 m² og innglasset havestue i 2. etasje på ca. 15 m². I oppgitt BRA og BTA er nevnte rom inkludert. Den del av takterrasse som ikke omfattes av havestue er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealer.

Samtlige arealer er basert på byggetegninger og arealberegninger, mindre avvik kan forekomme. Se for øvrig boligens plantegning.

Selger og entreprenør

Selger: Eh Eiendomsutvikling AS 
Entreprenør: Eventyrhus AS

Eventyrhus AS ble etablert i 1992 og er en solid aktør som har fokus på å levere topp kvalitet i alle ledd. Selskapet holder til på Nøtterøy med kontoradresse Løkkeåsveien 22a - 3138 Skallestad. Telefon: 33 34 57 57. E-post: post@eventyrhus.no.
Eventyrhus leverer hus og leiligheter primært i området fra Sandefjord til Holmestrand - se mer på deres hjemmeside: eventyrhus.no.
Eh Eiendomsutvikling AS (selger) og Eventyrhus AS (entreprenør) har samme juridiske eiere.

Standard og leveransebeskrivelse

Boligen blir levert innflyttingsklar med gjennomarbeidet og stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden vil bære preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger. Innendørs er det lagt vekt på godt innslipp av lys og helhetlige løsninger.

Det leveres 13 mm eikeparkett (type per tiden ikke bestemt) i alle innvendig rom med unntak av på baderommene, vaskerom og i hall/gang hvor det legges keramiske fliser. Alle innervegger i boligen har malte overflater med malte gipsvegger  - dette gir et flott helhetsinntrykk. Fraværet av vinduslister og taklister vil understreke det moderne og funksjonalistiske preget som dannes med moderne og listefrie smyg løsninger. På bad leveres standard belistning i malt utførelse. Legg til at vinduene vil få sort innramming både innvendig og utvendig! Rundt innerdører monteres det listverk. Samtlige himlinger i boligen leveres med hvitmalt gips.

Hjemmets sosiale møtepunkt er den arealgenerøse stue og spisestuen m/åpent kjøkken i andre etasje. Stuen har vinduer fra tre sider og inkludert trapperommet er stue-/kjøkkensonen på ca. 49 m². I tillegg til imponerende takhøyde på grunn av åpen mønehimling som på det høyeste er ca. 3,6 meter (til siden for limtredrager), vil "hovedpersonen" i rommet utvilsomt være vinduene mot vest, disse vil nærmest fylle hele veggen i tillegg til å strekke seg fra gulv til tak. Gjennom disse vil man kunne nyte vid utsikt. Det blir også rikelig med vinduer mot syd, ut mot takterrasse og den innglassede havestuen. Med andre ord har stuen og kjøkkenet har store vindusflater som skaper kontakt med utendørsarealer og utvider romfølelsen. Apropos vinduer - disse leveres i moderne utførelse med med sort farge både utvendig og innvendig i alle rom.

Kjøkkenet, med innredning fra Huseby, type Agil Sirius, med integrerte hvitevarer, er flott plassert ut for hjemmets naturlige plassering av spisestue. Her vil man kunne kokkelere mens man holder samtalen i gang med familie og venner som oppholder seg i spisestuesonen. Den delvis åpne løsningen gjør at man også herfra nyter den fine nærkontakten til takterrassen. Det leveres komplette hvitevarer med integrert kjøl/frys, integrert komfyr/steketopp og oppvaskmaskin fra Siemens. Kjøkkentegning med innholdsspesifikasjon utleveres på forespørsel.

Vel innenfor hovedinngangsdøren i sort utførelse m/sidefelt i 1. etasje, møter man en romslig hall/gang på drøye 20 m² hvor det er rikelig med plass til garderobeskap og oppbevaringsmøbler. Det er ikke inkludert garderobeskap i leveransen, men det er inntegnet god plass for installasjon av f.eks. takhøy skyvedørsgarderobe som starter til sides for hovedinngangsdøren og strekker seg helt frem til trapp med eik heltretrinn og malte vanger/rekkverk som leder opp til øverste etasje. Det blir varmekabler under flislagt gulv - en varme som også vil nyttiggjøres for 2. etasje grunnet åpen trappeløsning!
 
I første etasje er det tre soverom, to av disse er av slik størrelse at det kan benyttes evt. som en ekstra TV-stue for økt fleksibilitet. Det leveres garderobeskap til samtlige soverom, ref. leveransebeskrivelse. Boligens fjerde soverom, hjemmets hovedsoverom, ligger "for seg selv" i øverst etasje på hele ca. 19 m² som også består av en åpen garderobesone. Direkte tilknytning til etasjens baderom gjør at det tilbys egen "En Suite" løsning i hjemmet". På hovedsoverommet vil det også blir levert åpen mønehimling med takhøyde på ca. 3,60 meter på det høyeste! 

Det er flislagte baderom i begge etasjer, i tillegg er det eget vaskerom m/bod i 1. etasje på nesten 10 m². Begge baderommene leveres med flislagte vegger og flislagte gulv, evt. valg av andre fliser enn det som er valgt ut av utbygger gjøres enkelt hos lokal leverandør avhengig av tidspunktet for kjøp. På separat vaskerom leveres det malte og sparklede veggflater. Baderommene innredes med dusjhjørner med glassdører, vegghengte toaletter og baderomsmøbler. Baderomsinnredningen får 1 meter brede hvite skuffer og heldekkende servantplate. Det leveres også speil med integrert belysning på begge baderommene.

LEVERANSEBESKRIVELSE FRA UTBYGGER:
Generelt
Boligene bygges etter byggteknisk forskrift - TEK 17 Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi.

Bæresystemer
Over støpt plate /grunnmur fundamenteres byggene med bærekonstruksjoner i treverk dimensjonert etter gjeldende forskrifter.

Fasader/Yttervegger
Utvendig leveres impregnert og behandlet kledning, type TRYR i skyggegrå farge. vindsperre og isolasjon etter gjeldende standard. Garasje vegger leveres med vindsperre, men uisolert.

Dekker
Dekke mot grunn leveres med 30cm isolasjon og 10cm betong.  Dekker mellom 1. og 2. etasje og mot yttertak leveres med bærebjelker av tre, dimensjonert etter gjeldende standard. Himling i garasje leveres uisolert. Garasjedekke stålglattet og pusset betong

Trapp
Innvendig trapp leveres med eik heltre i trinnene og malte vanger/rekkverk.

Terrasser/Balkonger
Terrasser bygges som trekonstruksjon tekket med membran og overliggende tregulv i trykkimpregnert utførelse. Glass Rekkverk.

Havestue leveres med plexiglass i tak, og uisolerte skyvedører/vinduer.  Leveranse fra Grønn Glede, type "Feire" med sorte aluminiumskarmer på glassene. 

Yttertak
Det leveres sperretak med flat betongtakstein, dimensjonert etter gjeldene forskrifter.

Tak/Himling
Alle innvendige himlinger leveres sparklet og malt utførelse.

Innvendige vegger
Innvendige vegger leveres i treverk med påmonterte plater.  I alle "tørre" rom leveres sparklet og malt gips. I våtrom leveres standard keramiske fliser. Vaskerom/bod leveres med sokkelflis, sparklet og malt over.  På bad leveres nedsenket dusjnisje i gulv med 100x100mm flis. Om ønskelig kan andre fliser leveres.

Vinduer
Det leveres 3-lags vinduer i svart malt utførelse utvendig og innvendig med listefri utførelse innvendig. På bad leveres standard belistning i malt utførelse.

Gulv
I entre, baderom og vaskerom/bod leveres standard keramiske fliser. På resterende rom i boligen leveres 13 mm eikeparkett.

Dører
Ytterdør i slett svart malt utførelse med sidefelt.
Terrassedør i svart malt utførelse med 3 lags glass.
Innvendige dører i hvit slett utførelse med sølvfarget dørvrider.
Slett svartlakkert leddport med automatisk port åpner.

Kjøkkeninnredning
Det leveres kjøkkeninnredning fra Huseby Agil Sirius og benkeplater i laminat. Det leveres komplette hvitevarer med integrert kjøl/frys, integrert komfyr/steketopp og oppvaskmaskin fra Siemens. Om ønskelig kan det leveres annen type innredning.

Baderomsinnredning
Det leveres baderomsinnredning 1m bred med hvite skuffer og heldekkende servantplate. Speil med integrert belysning.

Garderober
Det leveres 1 m kombi garderobeskap pr. soverom. Om ønskelig kan andre garderobeløsninger leveres mot avtale.

Malerarbeider
Alle innvendige flater i tørre rom leveres med ferdig malt overflate, inntil tre forskjellige farger.   

Brannvern
Det leveres komfyrvakt ved platetopp på kjøkken samt røykvarslere og brannslukningsapparat i hht forskriftskrav

TEKNISK ANLEGG
Ventilasjonsanlegg
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra Flexit.

Pipe og ildsted
Det leveres ett-løps element-pipe i pusset utførelse,  beslått over tak.  Det leveres peisovn type Nordpeis Duo 1.  Om ønskelig kan annen ovn leveres.

Oppvarming
Alle steder med fliser på gulv leveres termostatstyrte varmekabler. I soverom og stue leveres elektriske panelovner.

Vann og avløp
Stikkledning til bolig fra tilkoblingspunkt.  Bunnledninger frem til plassering inkludert hoved stoppekran. Nedløpsrør fra takrenner.
1 stk. kran til hagevann. Vann og avløp leveres som "rør i rør" system.

ELKRAFT
El-anlegg leveres med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern. Etter nye offentlige krav leveres det
utvendig el-målerskap som plasseres på utvendig fasade.

Fordeling
Det leveres antall el-punkter i samsvar med elektro forskrifter NEK-400-2018.

Utvendig belysning
Det leveres 2stk utvendige spotter over inngangsdør, 2 stk. utelamper garasje. samt 2 stk. utelamper på terrasse 2. etasje. 

TV/Bredbånd
Det er avsatt påkobling til TV/Internett som blir gravd inn til husveggen.

Tilvalg

Sammen med utbygger/-entreprenør eller dennes representant gis det anledning til å gjøre enkelte endringer og tilvalg etter avtale. Tilvalg/endringer avtales særskilt mellom selger og kjøper. Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger. Mulighetene for tilvalg vil også avhenge av hvor lang ut i byggeprosessen selger er kommet, ønsker du tilvalg er det derfor viktig at du forhører deg med megler/selger om hva som er mulig før avtaleinngåelse dersom dette ønskes.

Kjøperen kan ikke kreve å få utført endringer eller tilleggsarbeider som vil endre kontraktsummen med 15% eller mer, som ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller som vil medføre ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova § 9. Selgeren skal skriftlig klargjøre for kjøperen de kontraktsmessige og tidsmessige konsekvensene av de endringene eller tilleggsarbeidene kjøperen krever. Selgeren kan kreve at kjøper betaler forskudd for endringer og tilleggsarbeider såfremt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47 er stilt. Alternativt kan selgeren kreve at kjøperen stiller sikkerhet for selgerens krav på tilleggsvederlag. Dersom det ikke er stilt § 47 garanti skal tilleggsvederlaget betales ved overtakelsen.

Oppvarming og balansert ventilasjon

Boligen leveres med varmekilder basert på elektrisk oppvarming og vedfyring. I alle rom med angitt flislagte gulv blir det elektriske varmekabler med termostatstyring. I soverom og stue leveres elektriske panelovner. I stuen leveres det peisovn av type Nordpeis Duo 1. Peisovnen tilknyttes ett-løps elementpipe.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra Flexit.

Tomt og hage

Type tomt: Selveiertomt 

Tomteareal ca. 590 m².

Utvendig blir tomten opparbeidet med stedlige masser og tilsådd. Det leveres granitt kantstein i sprang mellom Lyngveien 31 og Lyngveien 33.  Asfaltert gårdsplass og belegningsstein foran inngangsparti.

Det gjøres oppmerksom på at tomten vil bli endelig oppmålt på et senere tidspunkt og det tas dermed avvik om mindre arealavvik. Det foreligger godkjenning for tomtedeling og eget bruksnummer vil bli tildelt av kommunen/matrikkelmyndighet på senere tidspunkt. Oppgitt bruksnummer (bnr. 175) vil sannsynligvis tilfalle Lyngveien 33 som er naboeiendom i tomtegrense mot nord og denne eiendom vil tildeles eget bruksnummer utparsellert fra bnr. 175.

Eier

Eh eiendomsutvikling as

Vei, vann og avløp

Boligen tilknyttes offentlig vann og offentlig avløp. Alle kostnader og gebyrer for tilknytning er inkludert i kjøpesum.

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Det er ingen reguleringsplan for området.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller en del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer heller ikke planforslag som berører eiendommen.

Opplysninger er innhentet fra Tønsberg Kommune.

Ferdigattest

Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for boligen senest ved kjøpers overtagelse av eiendommen. Kjøper har ingen plikt til å overta før minimum midlertidig brukstillatelse foreligger.

Selger forplikter seg videre og innen rimelig tid etter overtagelsen å besørge ferdigattest.

Pris

8 790 000,- (Fast pris)

Beregnet totalkostnad

8 790 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 550 000,-)) -------------------------------------------------------- 65 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 855 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Energiforbruk og energimerking

Det presiseres at energiattest er avgitt før boligen fysisk skal trykktestes ved ferdigstillelse, evt. endring av karakter kan derfor forekomme.

Forsikring

Selger vil besørge og bekoste eiendommen forsikret frem til kjøpers dato for overtagelse. Fra og med dato for kjøper sin overtagelse plikter kjøper selv å besørge og bekoste bygningsforsikring og/evt. egen innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 12 329 pr. år

Beløpet er oppgitt av Tønsberg kommune, er standardsatser for 2022 uten særskilte og/eller tilleggsleveanser og dekker årlige kommunale gebyrer for vann, avløp, renovasjon og feing.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er per i dag ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som baseres på hvorvidt eiendommen er en "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (boliger man selv eier, men ikke bor fast i). Verdien for skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt for boligene.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger fra og med neste ligningsår).

Det oppfordres til å undersøke www.skatteetaten.no eller kontakte meglerselskapet vedr. informasjon om formuesverdien ved skattefastsetting.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å gjøre seg kjent med salgsprospekt, reguleringsplaner, salgsoppgavens leveransebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med selger eller megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleieenhet.

Skolekrets

Eiendommen tilhører Skolekrets 12 - Sandeåsen.

Forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er verken odel eller krav til søknad om konsesjon ved overdragelse av eiendommen. Det er ikke boplikt.

Løpende kostnader

Boligeier vil ha ansvar for drift og vedlikehold av egen eiendom såvel utvendig som innvendig. Utover utgifter for kommunale avgifter må en beregne kostnader til blant annet forsikring, TV-/internett, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Oppgjør og garantistillelse i Bustadoppføringslova

Ved kontraktsinngåelse betaler kjøper et forskudd stort 10% av kjøpesummen som forfaller senest 20 dager etter inngått kjøpsavtale. Resterende del av kjøpesummen inkl. kjøpsomkostninger betales senest 3 dager før overtagelse. Selger får ikke utbetalt noen del av kjøpesummen før boligen er overdratt og hjemmel til boligen er overført til kjøper, med mindre selger stiller forskuddsgaranti ihht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper skal ikke betale inn noen del av kjøpesummen før §12 garanti etter Bustadoppføringsloven er stillet.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht Bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler.

Kjøpet følger av Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jmf. Bustadoppføringslovens § 3. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Kjøpekontrakt vil også bli skrevet iht. Bustadoppføringslova også i de tilfeller hvor kjøper etter loven ikke anses som forbruker, med andre ord hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Dog. vil ikke bestemmelser som krav til § 12 garanti, § 18 om dagbøter, § 19 og 20 om skadebot, § 24 vedr. tilbakeholdsrett, § 49 om deponering og § 52-54 om avbestillingsrett komme til anvendelse for de som omfattes av å være enten juridisk person eller har gjort kjøpet hovedsakelig som ledd i næringsvirksomhet.

Ihht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt. Garantien utgjør 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står gjeldende i 5 år etter overtagelsen, jmf. Buofl. § 12, 3. ledd. §12 garantier iht til Bustadoppføringslova skal stilles umiddelbart etter at alle forbehold om gjennomføring av kontrakten er avklart. Selger stiller i tillegg § 47 garanti iht. bustadoppføringslova for evt. utbetaling av forskudd.

Betingelser ved evt. resalg og kjøpers rett til avbestilling

Evt. videresalg av avtaledokumentet forutsetter samtykke fra selger, og selger forbeholder seg retten til å kunne nekte enhver overdragelse av rettsdisposisjoner ihht. kjøpekontrakten før overtagelse har funnet sted. I tilfelle selger likevel skulle godkjenne slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 50.000,- inkl. mva. til selger. Krav til endringer av nødvendige garantier ved et evt. transport/videresalg er kjøpers ansvar.
Kostnader ved evt. påkrevde endringer av §12-garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes med andre ord ikke av selger.

Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, ref. Bustadoppføringslova § 52-54. Ved avbestilling vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til Bustadoppføringslova.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Ta kontakt med megler for avtale om visning av byggeplassen hvor boligen er under oppføring.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med kjøp av boligen. Byggingen er i gang per juni 2022, det er planlagt ferdigstillelse senest innen utgangen av 4. kvartal 2022. 

Selgeren kan kreve overtagelse inntil 4 uker før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse med mindre noe annet avtales mellom partene. Fremskyndet overtagelsestidspunkt skal gis med minst 20 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes evt. dagmulkt som selger må dekke dersom avtalt overtagelsestidspunkt overskrides i hehold til bestemmelser i Bustadoppføringslova.

Boligen vil bli levert hovedrengjort og klar for innflytting.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Andre opplysninger og presiseringer

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden forringes. Eksempler på slike endringer kan være nødvendige nedforinger og innkassinger for tekniske installasjoner.
Byggets detaljprosjektering pågår og dette kan medføre mindre endringer i romutforming/areal som følge av enten offentlige krav og pålegg, av detaljprosjektering for byggets bæresystem eller som følge av sjakter i vegg og nedforinger i tak. Detaljprosjekteringen vil kunne medføre endringer i fasader og plassering av vinduer. Innredninger og detaljer som ikke er beskrevet i leveransebeskrivelsen er ikke en del av leveransen.

Boligens arealer er oppgitt så nøyaktig som mulig og er basert på beregning fra byggetegninger før prosjektering er utført. Det tas forbehold om mindre endringer eller avvik som derav ikke vil være grunnlag for reklamasjon. Endringer som tak/himling- og veggtykkelser, innkassinger som følge av tekniske løsninger eller krav må på regnes. Dersom  veggtykkelser endres fra det som er tegnet i forbindelse med prosjekteringen vil dette normalt gjøre at oppgitt romareal endres og dermed ikke grunnlag for reduksjon i pris såfremt avviket er å anse som mindre vesentlig og/eller ikke er som følge av evt. tilvalg fra kjøper.

Evt. inntegnede møbler, lamper etc. på plantegninger er ikke inkludert i leveransen. Garderobeskap, innbo, løsøre, hvitevarer og brunevarer som evt. fremkommer av tegninger medfølger ikke med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven.

Selger forbeholder seg retten til å benytte andre leverandører/produsenter enn det som eventuelt er spesifisert. Kjøper plikter seg til å benytte de leverandører som selger har valgt ut med mindre annet særskilt avtales mellom partene før avtaleinngåelse. Det bemerkes at kjøper kan ikke gjøre egeninnsats.

Det bemerkes at 3D- illustrasjoner av hage og utemiljø nødvendigvis ikke vil samsvare fullstendig med tomten og leveransen. Bildene i denne beskrivelsen og ellers i salgsoppgaven er illustrasjoner og kan fravike noe fra slik den er beskrevet. Dersom det er avvik mellom tekst, bilder og tegninger er det tekst som er rettgivende foran tegninger/kart og til slutt bilder/ illustrasjoner. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med aktuelle hustegninger, arealer og andre deler av leveransen før endelig avtale inngås. Kjøper plikter seg til å benytte de leverandører som selger har valgt ut.

I nye boliger og særskilt i trehus må det forventes noe naturlig krymping i materialer. Krymping av trevirke eller plater kan føre til sprekker i maling eller andre overflater og må påregnes. Normalt er slike forhold er ikke reklamasjonsberettigede såfremt de er innenfor "toleransegrenser".

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil nødvendigvis ikke passe for alle eneboligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse med videre før et eventuelt bud inngis.

Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter. Ved signering av kjøpskontrakt aksepterer kjøper ovennevnte presiseringer selv om de ikke er gjentatt i selve kontrakten. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og annet materiell som er en del av kontrakten.

Tinglyste servifutter/heftelser/rettigheter som følger eiendommen

Det er ingen tinglyste servitutter, heftelser og rettigheter på eiendommens grunnboksblad.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen kan bli påført tinglysningserklæringer knyttet til eventuelle nødvendige forhold i forbindelse med utbyggingen, i dette tilfellet selges eiendommen med de tinglyste heftelser/servitutter som vil påhvilke. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?