Til innholdet

Praktisk og lettstelt enebolig med alt på 1 flate. Solrikt og barnevennlig område. Garasje. 3 soverom.

Minørveien 2
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 116
BRA: 129 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1980
Tomtareal: 800 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 25. april Kl 18.45 - 19.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

STOKKE - SOLNES

Adresse

Minørveien 2 3159 Melsomvik

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i flotte omgivelser med kort vei til sjøen. Flotte naturområder i umiddelbar nærhet. Meget solrikt og barnevennlig. Det er gangavstand ned til Melsomvik, småbåthavnen på Solnes og flotte badeplasser og strand på Storevar. Kort vei til golfbanen som ligger mellom Melsomvik og Vear. Det er også kort vei til barneskole i Melsomvik og inn til Stokke sentrum med det meste av servicefunksjoner og fasiliteter samt jernbanestasjon. Ca. 15 minutter til Torp lufthavn og ca. 20 minutter til både Tønsberg og Sandefjord.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1980

Bygninger og byggemåte

Boligen har alt på 1 flate og inneholder:
Vindfang, stue med vedovn utgang til stor solrik vestvendt terrasse med integert sittebenk, kjøkken med spiseplass, 3 soverom (skyvedørdsgarderobe på 1 soverom) hvorav et stort hovedsoverom på hele 18 kvm., stort dusjbad med wc og servant, seperat wc med servant, vaskerom med direkte utgang via bod samt 2 boder.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 129 kvm, Bruttoareal: 139 kvm

Standard

Velkommen til denne meget praktiske og lettstelte boligen som holder normal god standard. Boligen gir et tiltalende og godt inntrykk. Smakfullt modernisert det siste året.  Det er parkett på gulv i stue, kjøkken, wc og soverom. Fliser på gulv i bad, fliser på vegger i bad. malt glassfibervev på vegger i øvrige rom. Boligen er påkostet i senere tid med ny utvendig kledning i 2018 på alle veggene med unntak av en liten del mot vest. Huset var derfor også nymalt i fjor. Fra før ble det meste av innvendig overflater oppusset på 2000 tallet der inkludert baderom og kjøkkeninnredning byttet. Det er lagt inn kabel-tv fra Telenor (Canal Digital). Selger opplyser om at Altibox (viken fiber) skal legge fiber i gaten og det er et stående etableringstilbud på gratis inngraving. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Boligen passer like mye til barnefamilien som til voksne uten barn som synes det er for tidlig å flytte inn leilighet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Gulvvarme i stue, kjøkken, vaskerom og bad.
Peisovn i stue samt luft til luft varmepumpe. Panelovner på stort og lite soverom.

Parkering

Frittliggende romslig garasje. Ellers god plass til parkering på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 800 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Lettstelt flat tomt som er anlagt med plen samt beplantet med enkelte prydbusker, blomster mm. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Emil Bloch Rommetveit

Vei, vann og avløp

Offentlig er tilkoblet vann og kloakk. Eiendommen ef tilknyttet offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som er regulert til boliger, vedtatt 29.08.74. Området er stort sett bygget ut i hht. planen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.06.1981. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

2 990 000,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 87 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 077 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Kommunale avgifter

Kr. 9 180 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelggingshonorar: kr. 12.995,-.
Meglerprovisjon: 1,25 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?