Til innholdet

Prakteiendom/småbruk på nesten 60 mål m/beiter - Ridebane - Stall/uthus på 215 kvm - Utleiebolig - Svømmebasseng m.m.!

Fuskegata 55
Prisantydning 10 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 275
BRA: 328 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1970
Tomtareal: 58924 m²

Visninger

søndag 9. august Kl 15.30 - 16.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Det er meg en stor glede å presentere denne flotte eiendommen - en virkelig sjelden perle!

På dette småbruket er det boltreplass for hele familien, flere bygninger med mange bruksmuligheter samt en stor og flott velholdt eiendom med sjarme og sjel!
Eiendommen ligger fantastisk til på et høydedrag med utsikt og flotte solforhold fra morgen til kveld. Særdeles barne- og dyrevennlig i praktfulle, solrike, naturskjønne og rolige omgivelser.

Dersom du er opptatt av heste- eller dyrehold, bør denne eiendommen være perfekt. Her finnes flere stallbokser i en moderne og flott stall, samt eget oppvarmet salrom, høyloft og til og med et eget storkjøkken/catering for de store anledningene. Inngjerdet ridebane med mål på 20x40 meter.

Det er egen utleiebolig/bryggerhus med bakerovn og en stor enebolig med meget innholdsrik og romslig planløsning (må oppleves!). Om du ønsker et bad, kan vi også friste med et svømmebasseng på 5 x 10 meter i den nærmest parkmessig opparbeidede hagen.

Beliggende kun få minutter fra E-18 ligger eiendommen svært sentralt til, og har kort avstand til alle Vestfoldbyene.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

I HJERTET AV VESTFOLD - NÆR E-18

Adresse

Fuskegata 55 3158 Andebu

Adkomst

Fra avkjøring E-18 mot Andebu, kjør hovedveien ca 5 km før avkjørsel inn på Fuskegata til høyre ved busstoppet/gamle butikken. Følg grusveien forbi barnehagen ca 400 meter og ta til venstre. Fortsett på samme vei ca 200 meter og hold til høyre. Følg veien videre ca 700 meter og ta så til venstre inn mot nr 55. 

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Sjeldent flott beliggende småbruk i hjertet av Vestfold, rett utenfor Tønsberg (ca. 13 km) i Sandefjord kommune, nær E-18 og Andebu sentrum (tettsted).
Særdeles barne- og dyrevennlig i praktfulle, solrike, naturskjønne og rolige omgivelser. Eiendommen er høyt og fritt beliggende med vid horisont mot vest.

Vi mistenker at freden og roen vil senke seg over deg når du ankommer dette stedet via dets store, flotte smijernsport!

Eiendommen ligger fantastisk til i et skog- og jordbruksområde hvor det blant annet er snar adkomst til Grorudvannet for deilig forfriskende bad om sommeren. Eiendommen har en variert struktur, som brer seg over noe skogareal, flere beiter/jorder, inngjerdet paddock, samt stort hageanlegg og gårdstun med hovedhus, sidebygning og stallbygning. Samtidig har gården bevart eiendommens villmarkspreg, og er en aldri så liten "bortgjemt perle".

Området rundt eiendommen er et ypperlig sted for deg som søker etter et småbruk. Her er det gode forutsetninger for et flott dyreliv på gården, samt i skogene og områdene rundt. Det er anlagt et eget nettverk av rideveier i skogen, hvor man kan nyte hyggelige turer i hjertet av naturen - på egne ben eller på hesteryggen. Det er også flere kilometer med små grusveier i forskjellige retninger som er perfekte for rideturer.

Ca 5 minutter til påkjøring E-18. Ca 12-13 minutter til Tønsberg sentrum. Ca 7 minutter til Andebu og Sem sentrum.
Ca 15 min til Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1970.
Frittliggende stallbygning oppført i ca 1995.
Frittliggende sidebygning/enebolig oppført i ca 1997 (på eldre grunnmurer).

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer, frittliggende sidebygning bygget i trekonstruksjon over støpte sparesteinsmurer, samt frittliggende uthus/stall bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Enebolig:
1.etg.: entré/gang, vaskerom med utslagsvask, opplegg til vaskemaskin og skapplass. Kjøkken med innredning og spiseplass, stue med spisestuedel og hovedstuedel med peis og utgang til bassengområdet og hagen. 3 soverom hvorav hovedsoverommet har direkte adkomst til flislagt baderom. Bad med dusjkabinett, innebygd badekar, 2 stk servanter, vegghengt bidé og vegghengt wc. Separat wc-rom. Omkledningsrom. Gang med utgang til sydvendt luftebalkong og tv-stue med utgang til bassengområdet og hagen.
U.etg.: hall/gang med egen inngangsdør til u.etg., 2 soverom, bad med dusj og servant, samt badstue. Separat wc-rom. teknisk rom, 3 boder og treningsrom, kryperom/blindkjeller.

Bryggerhus:
1.etg.: entré/gang, kjøkken med innredning, bakerovn og spiseplass, stue med trapp til hems. Flislagt baderom med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, wc og servantinnredning.

Uthus og stall:
1.etg.: stallrom med doble dører, separat sidedør og 4 romslige stallbokser. Salrom, høyrom med trapp opp til høyloft. I andre halvdel av bygninger er et innredet storkjøkken med innredning, wc-rom, samt lager, kontor og utvendig carport og bod.

Påbygd hønsehus, frittliggende lekestue/hundehus.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 275 kvm, Bruksareal: 328 kvm, Bruttoareal: 364 kvm

Enebolig:
1.Etasje: 213 / 213 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje:   62 / 115 kvm p-rom/BRA. NB! P-areal / rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes anbefaling eller krav til oppholdsrom.

Bryggerhus:
1.etg.: 35 / 35 kvm p-rom/BRA. Hemsen er ikke målbar grunnet lav takhøyde.

Stall/uthus:
1.etg.: 215 / 225 kvm BRA/BTA.

Standard

Standsmessig og stilfull enebolig med gjennomgående nøye overveide valg av materialer fra byggeåret. Her var det ikke spart på mye når boligen ble bygget, noe som er godt synlig i særlig oppholdsrommene i hovedetasjen.

Det første som møter deg ved ankomst på eiendommen, er den store, svarte smijernsporten med belysning på hver side. En virkelig "grand opening" som fører videre til det store gårdstunet, før man ankommer hovedhuset.

Hovedhuset har en imponerende størrelse. Her er det menger med boltreplass for storfamilien med over 200 kvm grunnflate - en sjeldenhet i seg selv. Boligen er smart bygget, med stor stue- og kjøkken avdeling, samt en romslig separat tv-stue i andre enden av huset, med inngang til en lukket og egen soveromsavdeling. Her er det adgang til alle etasjens soverom, samt hovedsoverommet som har adkomst via etasjens hovedbad. I tillegg til hovedbadet, er det også et separat toalettrom.
I underetasjen, som strekker seg over halvparten av hovedetasjen, finner man ytterligere 2 soverom, samt eget bad, toalettrom og badstue. Her er det også god lagringsplass i de romslige bodene.

Standardmessig holder boligen en normal standard, med enkelte oppgraderinger gjort de senere årene. Særlig er det lagt vekt på moderne og stilige fargevalg, noe som gir en meget flott effekt i de store og åpne oppholdsrommene i hovedetasjen. Legg spesielt merke til de store vinduene og gjennomlyset som brer seg i hele boligen, samt den gode takhøyden (mønehøyde) i storstua. Her finnes i tillegg en rommelig peis for kalde dager!
Kjøkkenet, som har en romslig innredning i varm trefarge, er rikelig innredet med god plass til spisebord. Badene, som begge er fra midten av 1990-tallet, har god plass og dusj. Det er separate toalettrom ved begge badene.

Svømmebassenget, som ligger perfekt til utenfor hovedhuset, er på hele 5 x 10 meter. Her kan du virkelig slå deg løs, enten med svømmetrening eller som plaskebasseng for barna. Det er mulighet for tilkobling av varmesystem direkte tilknyttet boligens oppvarmingsanlegg.

Bryggerhuset er en separat enebolig med meget sjarmerende standard. Bygget ble reist i ca 1997 i lik stil som det opprinnelige huset som tidligere stod på samme grunnmur. Her er det et pent kjøkken med spiseplass, samt en fungerende bakerovn. Stue med stor takhøyde og hems for alt. soverom/lagring. Flislagt baderom dushjørne og varme i gulv.
Boligen er perfekt som gjestebolig, eller som et utleieobjekt.

Stallen/uthuset er et moderne og flott bygg. Her er det innredet 4 store stallbokser, hvor rommet har mønehøyde innvendig, med doble ytterdører og gjennomgang til høyrom og salrom. Alle stallbokser er innredet med 1/2 dører ut i friluft. Stallen er ypperlig for hobby-hestehold.
Det er innredet en del av uthuset til storkjøkken og cateringvirksomhet. Her er det et stort kjøkken, toalettrom, kontor og disponibelt rom/lager. Denne delen av uthuset ble innredet i noe senere tid, og har mange bruksmuligheter.
I tillegg er det stor bodplass samt høyloft i bygget.

Hønsehus med innredning for høner og inngjerdet område. I hønsehuset er det varmekabler i gulvet for et godt hønseliv!

Øvrig teknisk info om hovedhuset (utdrag fra tilstandsrapport):
Innvendige vannledninger i kobber (for det meste fra 1970). Innvendige avløpsledninger i plast/pvc og dels soil/støpejern (for det meste fra 1970).
Utvendig ledningsnett ukjent. Det kan ikke utelukkes at deler av ledningsnett kan være i annen utførelse enn beskrevet over.
Selger opplyser at boligen er tilknyttet septiktank og vann fra egen brønn/borehull og at pumpe ble skiftet ca 2013.
Varmtvannsbereder på 300 l. (fullendt årstall/mulig ca 1995).
Hovedsikringer på 63 A. Teknisk 50/25 A. Øvrige kurser 16/10 A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer.
Selger opplyser at sikringskap ble oppgradert til automatsikringer for antatt ca 10 år siden.

Øvrig teknisk infom om anneks (utdrag fra tilstandsrapport): 
Grunnmur av stein, betong og Lecablokker. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk av tre.
Utvendig kledd med stående kledning. Dør og vinduer i tre. Saltak tekket med betongtakstein.
Tegl-mursteinspipe (elde dato).
Varmtvannsbereder 116 l. fra 2003.
Elkraft: Hovedsikringer 63 A. Tekn. 16 A. Øvrige kurser 13 A. Automatsikringer.

For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Tore Rønning.

Oppvarming

Det er sentralfyr med vannbåren varme til radiatorer i hovedboligen som brukes enten via elektrisitet eller olje/parafin. Det er nedgravd utvendig tank som må fjernes/plomberes. Selve anlegget kan evt. bygges om og brukes slik det er i dag.
Svømmebassenget oppvarmes via eksisterende fyringsanlegg.

Gedigen, åpen peis i storstua.

For øvrig elektrisk oppvarming.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon, se www.enova.no.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen, stor tomt. Mulighet for parkering i carport/garasje i uthuset.

Areal og eierform

Areal: 58 924 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Småbruksdrømmen?
Dette er en meget flott og svært sjelden eiendom med fantastisk opparbeidede beiteområder og utomhusarealer perfekt for deg som driver med hest eller dyr som hobby og ønsker deg god plass. Her kan barna løpe fritt rundt i egen skog med rådyrene som tilskuere og solen som skinner dagen lang. Uansett hvor man befinner seg på eiendommen er det sol fra morgen til kveld. Dette takket være den vestvendte beliggenheten på en høyde, i en "lysning" i skogen.

4 store, dels sammenhengende beiteområder, delvis inngjerdet med grind. Med gode vekstvilkår i solen, er dette et perfekt sted for gressbeiter. Fine, små skogholt deler beitene opp i flere (ganske oversiktlige) teiger.

i 2003 ble det bygget en ridebane fra bunnen av med fundamentering av sprengstein, grus, fiberduk og sand som topplag. Dette sørger for god drenering av banen.
Ridebanen er inngjerdet, holder målene 20*40 meter og er lokalisert rett ved inngangen til eiendommen.

Eiendommen for øvrig består av en nydelig hage med anlagte plener og blomsterbed. Naturtomt og hage på ca 5 mål er inngjerdet, ypperlig egnet for hundehold! Skiferbelagt terrasse/bassengområde for enkelt vedlikehold.
Gruset gårdstun med et stort tun-tre og mange store og små blomsterbed rundt om. Brostein ved inngangspartiet. Her er det virkelig en sommeridyll!

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber.

Eier

Jostein Arnesen Ragnhild Johansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp. Avløpt via 2 stk septiktanker med utslipp via sandfilter, hvor kommunen opplyser følgende; "Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold, det vil på sikt komme pålegg om oppgradering av renseløsning for avløp på eiendommen".
Privat vann fra borehull med egen pumpe. Isolert vannledning med varmekabel inn til hovedboligen (ikke fast tilkoblet).

Adkomst til eiendommen via privat vei. Det betales felles avgift for drift og vedlikehold, fordelt på 3 oppsittere.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende, samt adkomstvei - Nåværende, spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse, Hensyn landskap, ref. kommuneplanen 24.02.2019.
Det eksisterer ingen planforslag eller planleggingsarbeider som bil berøre eiendommen, i følge kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.


1901/9000027-1/200  Bestemmelse om vannrett 18.04.1901 
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:543 Bnr:12  
Overført fra gnr 143 bnr 6
Opprinnelig dok nr 900106/1901 fra TØNSBERG TINGRETT
 
1956/9000215-2/200  Jordskifte 07.03.1956 
 Grensegangssak
Overført fra gnr 143 bnr 6
Opprinnelig dok nr 500452/1956 fra TØNSBERG TINGRETT
 
1969/9000256-1/200  Erklæring/avtale 13.12.1969 
 Vedtak av det offentliges vilkår for statstilskudd i
forbindelse med utbedring av gårdsvei
Opprinnelig dok nr 506455/1969 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.01.1973, samt godkjente bygningstegninger på både hovedbolig og stall/uthus.

Kopi av dette kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

10 500 000,-

Beregnet totalkostnad

10 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 262 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 275 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 775 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tore Rønning

Kommunale avgifter

Kr. 6 688 pr. år Inkl. renovasjon, feiing og slamtømming.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110320 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.14 495) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 10 500 000,-) (Kr.72 450) BLINK finn.no (Kr.6 900) Tilstandsrapport (Kr.10 035) Blink Boost Finn.no (Kr.6 900) Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke inkluder kveldsbilder og drone (Kr.18 800) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.142 955)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?