Til innholdet

Populær 1.gangsleilghet - Lys & pent innredet med ny, stor balkong mot sydvest - Store arb.utført av BRL ZOLGT

Saturnveien 9
Prisantydning 1 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 57
BRA: 57 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1964
Tomtareal: 0 m²

Kort om eiendommen

Saturnveien 9 er en praktisk og meget populær beliggende leilighet i 2.etg. med fin utsikt over omkringliggende områder. På den helt nye balkongen mot sydvest, er det gode solforhold fra morgen til kveld!
Leilgheten har normalt god standard, med noe behov for modernisering av kjøkkeninnredning og bad. Allikevel en leilighet som absolutt kan flyttes rett inn i, uten at man må gjøre noe som helst.
Super for deg som er førstegangskjøper!

Kort fortalt;
- Sydvestvendt og lys leilighet i 2.etg
- Store arbeider utført siste år av BRL herunder balkonger, tilkn. offentlig vann og avløp samt drenering.
- Nye p-plasser og hagerområder
- Ny kledning mot syd
- Vinduer og dører skiftet 2012, samt taktekking i 2006.
- Leiligheten er malt opp i moderne farger.
- Bo rimelig!

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning - husk påmelding!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - NEDRE RÅEL

Adresse

Saturnveien 9 3113 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Valløveien (RV 311) forbi Kilden Kino. Ta til høyre i lyskrysset øverst i bakken og følg Presterødalléen ca. 300 m.
Ta til høyre inn Husvikveien. Følg veien i ca. 600 m. og ta deretter til venstre inn Saturnveien. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger solrikt til i 2. etg. med utsikt til hage og omkringliggende omgivelser. Fint utsyn direkte mot lekeplassen.
Nedre Råel er et svært attraktivt boligområde med variert bebyggelse.
Rolige omgivelser, kun ca. 3 km. fra Tønsberg sentrum. Gang-/sykkelvei direkte til sentrum over Presterødjordene. Kort avstand til dagligvareforretninger, Olsrød Park, Slagenhallen, treningsentre, barneskole og
barnehager - forøvrig kort avstand til gode tur- og rekreasjonsmuligheter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1964

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 36 andelsleiligheter fordelt på 6 bygninger. 24 to-roms og 12 ett-roms-leiligheter.

Bygget i tre over støpte murer.

Innhold;
2.etg.: entré/gang, flislagt baderom med dusjkabinett, servantinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin. Soverom med skyvedørsgarderobe. Kjøkken i delvis åpen løsning med barløsning, innredning og spiseplass. Stue med utgang til stor balkong.
2 stk boder i kjeller samt bod på loft medfølger leiligheten.
For øvrig felles vaskerom samt fellesbod.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

2.Etasje: 57/57 kvm p-rom/BRA.
Boder i kjeller og på loft kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Standard

Gjennomgående hyggelig og pen leilighet med mye lys. Hovedsakelig normal standard, med noe behov for modernisering hva gjelder bad og kjøkken.
For øvrig en leilighet som kan flyttes rett inn i uten av man må gjøre noen ting!

Gulv er hovedsaklig lagt med parkett, samt malt tregulv på soverom og fliser på bad. Vegger er kledd med malte plater samt malt tapet. Kjøkkeninnredning av eldre dato som er pusset opp i senere tid. Praktisk halvvegg fungerer som barløsning mot stue. Plass til spisebord på kjøkkenet, samt en innholdsrik og god innredning.
Bad med fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Stor og lys stue malt i tidsriktig blåfarge. Vinduer på to vegger gir godt med lysinnslipp, og med den store nye balkongen ut fra stua, er dette et skikkelig hyggelig sted å være!
Romslig soverom med skapplass.

God lagringsplass som alltid i disse leilighetene, med 2 store boder i kjeller og 1 på loftet.

Borettslaget har i det siste året utført store påkostninger, herunder nye, store balkonger for alle leiligheter samt ny kledning på tilhørende vegger. Det er lagt inn nytt vann og avløpsystem fra kommunalt punkt, samt drenert.
Tidligere er det skiftet yttertak og kledd vegger, samt etterisolert 5 cm utvendig i ca 2006. Alle vinduer, terrassedør samt ytterdør er skiftet høsten 2012.
Montert brannstiger i borettslaget(18 stk.) utført av Sørlandsstigen AS i 2013.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);

Oppvarming

Det er montert hyggelig peisovn i stua. Varmekabler på badet.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på felles, utvendig parkeringsplass. Nylig asfaltert og oppmerkede plasser. Det må søkes i borettslaget om garasjeplass (ikke nok garasjer til alle). Andelseierne har forkjøpsrett på de privateide garasjeplassene.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Hyggelige, nyetablerte fellesarealer med gressplen og asfalterte internveier og parkeringsplasser. Fine gressplener for felles bruk for alle beboere.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber.

Eier

Caroline Endresen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentliv vann og avløp (lagt nytt i 2020) samt adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligbebyggelse nåværende. Ingen planforslag som vil berøre eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.01.1965.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Fagervik borettslag, Orgnr.: 954004201
Andelsnr.: 15
Andel fellesgjeld: kr. 306.250,-
Andel fellesformue: kr. 102.250,-

Styregodkjennelse: ja
Forkjøpsrett: ja
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Forsikret hos: if... Skadeforsikring - polisenummer 587826.

Borettslaget har felles grunnavtale med Viken Fiber AS, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning. Abonnementsnummer: 95297778.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBBK01-98207818232 A 9.777.259,- 24 år 3 md. 12 Flyt 1,90%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 750 000,- / Felleskostnader: 4 256,- pr. mnd inkl. renter og avdrag felleslån (kr.1.318,-) kommunale avgifter, tv/nett, bygningsforsikring, utv.vedlikehold, strøm fellesarealer, drift og styre BRL m.m.

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 306 250,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 056 250,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 061 482,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.12 450) Annonsering (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Meglerprovisjon (Kr.30 600) Totalt kr. (Kr.71 870)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?