Til innholdet

Nybygget perle med stor tomt | Panorama sjøutsikt | 3(5) sov, 2 stuer og 3 bad | Høy standard | Mulighet for båtplass

Havgløttveien 11
Prisantydning 8 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 188
BRA: 194 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2020
Tomtareal: 1223 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Kjøpmannskjær

Adresse

Havgløttveien 11 3143 Kjøpmannskjær

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Havgløttveien 11 har en beliggenhet av de sjeldne! Den fantastiske panoramautsikten treffer deg nærmest overalt på hele eiendommen. Denne sjøutsikten over Vrengensundet gir en ro og vakker utsikt som en kan nyte både båt- og sjøliv.

I enden av blindveien (Havgløttveien) ligger denne prakteiendommen som bare må oppleves. Uten gjennomgangstrafikk med svært lite innsyn kan man nyte sol- og sommerdager på terrassen eller i hagen med vakre omgivelser. Eiendommen er høytliggende, samtidig som det er kort vei ned til sjøen. Her kan man ta en kort spasertur for et bad eller en tur ut med båten til kanskje Norges vakreste skjærgård. Her vil man også finne Kiwi Kjøpmannskjær som er nærmeste dagligvareforretningen.

Nærområdet kan by på fantastiske turområder i skog og mark, eller nydelige kyststier. Her lever man i naturskjønne omgivelser med naturen tett på seg. Vest for eiendommen ligger friområdet som er flittig brukt av både store og små.

Nærmeste barneskole er Brattås skole hvor man har en trygg og god skolevei inn Torbjørnrødveien. Brattås barnehage ligger som nærmeste nabo til skolen. Både skole og barnehage er av nyere dato med gode fasiliteter. Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy videregående skole ligger på Borgheim ca. 8 min. i bil, og meget gode bussforbindelser rett utenfor døren!

Området kan også by på rikelig med fritidsaktiviteter for både barn og voksne. Kort vei til Tømmerholt idrettsanlegg, Nøtterøy golfbane, flerbrukshaller, m.m.

Teie torv og Tønsberg sentrum ligger kun 13-15 minutter fra eiendommen i bil, med alt av servicefasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2020

Bygninger og byggemåte

Frittliggende enebolig over 2 etasjer bygget i 2019-2020. Bygget er fundamentert med grunnmurselementer, støpt betonggulv med isolasjon og radonsikring mot grunn. Kledning av liggende dobbelfals med 20 cm isolasjon i vegger. Vinduer av 3-lags energiglass med aluramme. Tak er isolert med 30 cm isolasjon og yttertak er tekket med dobbelkrum betongtakstein.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 194 kvm, Bruttoareal: 220 kvm

BRA: 194 kvm.
Sokkeletg., 95 kvm: Gang med trapp, kjellerstue, 3 soverom, walk-in-closet og 2 bad.
1.Etasje, 99 kvm: Gang, teknisk-/ vaskerom, bad, kjøkken og stor stue.

Standard

Velkommen til Havgløttveien 11, en innholdsrik, råstilig enebolig med panoramautsikt, gode solforhold og høy standard. Her får man en gjennomført og særdeles tiltalende standard med råflotte materialvalg og stilige detaljer. Den klassiske stilen kombineres med tidsriktige fargevalg som fremstår både tidløst og elegant. Eindommen kan skilte med både ny bolig og panoramautsikt av de sjeldne.

Eiendommen gir et godt inntrykk allerede fra en ankommer eiendommen. Man kommer inn i en lys og særdeles flott gang med flislagte gulv, varmekabler og gode muligheter for garderobeskap. Allerede her slår utsikten til for fullt! Her får man også direkte inngang til gjestebad og vaskerom. Vaskerommet er praktisk innredet med egen inngang, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt varmekabler i gulvet. Badet er særdeles flott med 60x60 fliser på gulv og vegger. Badet er delikat og tidsriktig med gulvvarme, dobbelspeil med lys, dobbelservant i baderomsinnredning, badekar og vegghengt toalett.

Kjøkkenet er et romslig og smakfullt kvalitetskjøkken fra Svane med rikelig skap- og benkeplass. Her kombineres det praktiske med kvalitet på en perfekt måte! Kjøkkenet har benkeplate av stein, stor induksjonsplate med innebygget ventilator, Miele micro og stekeovn, dobbelsidig kjøl-/ fryseskap med vanntilkobling, pop-up stikkontakt og mye mer. Et kjøkken for de kresne!

Stuen er meget romslig og innbydende med flere innredningsmuligheter. Med åpen løsning til kjøkkenet har man muligheter for flere spiseavdelinger som rommer "hele" storfamilien! Den gjennomgående enstavs eikeparketten i hele huset gir en fin gjennomført tråd i boligen. Den storslåtte utsikten fra nærmest alle vindusflater er noe helt for seg selv. Det er store vindusflater som slipper inn utsikt og naturlig lys i rommene. Som hjerte i rommet står en deilig vedovn som gir både kos og varme! Stuen har en praktisk og luftig romløsning som har muligheter for flere avdelinger. Vestre del av stuen har dør ut til gangen om en ønsker å omgjøre til andre formål.
Fra stuen er det utgang til en fantastisk terrasse på hele 42 kvm. hvor utsikten er noe helt for seg selv! Her kan man nyte både sol og sjø!

I boligens sokkeletg. har man en fantastisk stue med nydelig utsikt. Stuen er romslig og lys med gulvvarme og utgang til hagen. Store vindusflater og god romløsning gir flere innredningsmuligheter. Enstavs eikeparkett i alle rommene, også i denne etasjen, med unntak av våtrommene.

Videre har man 3 soverom i samme stil med parkett på gulv og slette overflater og smakfulle fargevalg. Hovedsoverommet er stort og tiltalende med eget walk-in-closet. Det er også et meget delikat bad i tilknytning til hovedsoverommet som danner en "mastersuite". Badet er særdeles flott med flislagte overflater på gulv og vegger i moderne stil. Det er 60x60 flis på gulv og vegger, med mosaic-flis i dusjsonen. Badet har romslig dusjsone med regndusj, vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning og speil med lys. De øvrige 2 soverommene i denne etasjen er lyse og hyggelige med plass til garderobe. Bad nr. 3 i boligen står i stil til de øvrige badene med 60x60 flis på gulv og vegger, samt mosaic-flis i dusjsonen. Badet er moderne og meget smakfullt innredet med servant i baderomsinnredning, speil med integrert lys, dusjsone med regndusj og vegghengt toalett.

Alt i alt en perle av en eiendom med panorama sjøutsikt, helt ny (ubebodd) enebolig og stor tomt. Velkommen til visning!

Oppvarming

Eneboligen har vedovn i stue og varmekabler i gulvet på alle 3 badene, vaskerom, gang og stue i sokkeletasjen.

Parkering

Eiendommen har rikelig med parkeringsmuligheter på egen tomt. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 223 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en fantastisk selveiertomt på 1223 kvm. med nydelig utsikt og gode solforhold. Tomten er flott opparbeidet med stor gressplen, asfaltert innkjørsel, guslagt til inngangsparti og platting foran inngangen, samt noe naturtomt. Flat og praktisk hage med flerbruksmuligheter. Stor terrasse på 42 kvm. med utgang fra stue og nedgang til hagen. Det er hellelagt uteplass på bakkeplan med utgang fra kjellerstue.

Eier

Oserberg Bolig AS

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Adkomst fra privat vei. Det er opprettet et veilag som inkl. brøyting, strøing og vedlikehold av veien. Årlig kostnad på kr. 1914,-

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse, vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Det vil bli bygget på Havgløttveien 13 (nabotomten) på nordsiden av eiendommen. Tegninger av den planlagte boligen vil bli fremlagt på visning.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Best. om adkomstrett
Dagboknr. 1931/900479-1/91
Tgl. 07.07.1931 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:87 Bnr:117  
Overført fra: 3811-87/98
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Jordskifte
Dagboknr. 1946/357-1/91
Tgl. 11.02.1946 
Grensegangssak
Overført fra: 3811-87/98
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Jordskifte
Dagboknr. 1949/804-1/91
Tgl. 14.03.1949 
Grensegangssak
Overført fra: 3811-87/98
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Erklæring/avtale
Dagboknr. 1964/105-1/91
Tgl. 09.01.1964 
Grunnavståelse til Nøtterøy kommune
Overført fra: 3811-87/98
Gjelder denne registerenheten med flere

Jordskifte
Dagboknr. 2011/151743-1/200
Tgl. 24.02.2011 
Sak 0700-2008-0027 Tokenes
Overført fra: 3811-87/98
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3811-87/320

Bestemmelse om vann/kloakk
Dagboknr. 2019/456128-1/200
Tgl. 23.04.2019 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:87 Bnr:319  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.03.2020. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

8 950 000,-

Beregnet totalkostnad

8 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 400 000,-)) -------------------------------------------------------- 72 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 022 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 14 267 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: Kr.13 695,-
Meglerprovisjon: 0,75% av salgssum

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene..
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er blir stilt garanti etter §2-11 i avhendingsloven fra Matrix Insurance.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?