Til innholdet

Pent oppusset enebolig med 3 sov og stor, flott hagetomt nær sjøen - Gode solforhold! Dobbel garasje med innredet rom

Kirkeveien 447
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 97
BRA: 140 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1951
Tomtareal: 1189 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Kirkeveien 447 er en sjønært beliggende bolig i et hyggelig nabolag nær Kjøpmannskjær på Nøtterøy.
Boligen ligger fint til med gode solforhold hele dagen, og har kort avstand til kollektivtrafikk inn til byen. Romslig, tilnærmet flat selveiertomt opparbeidet med fine uteplasser, stor terrasse og en nyere stor garasje. God plass til f.eks båtopplag osv.
Huset er gjennom de senere år pent oppusset, og vi nevner følgende i korte trekk;

- Innholdsrik bolig med 3 soverom
- Nytt, flislagt bad i 2015
- Ny taktekking, nedløp og takrenner i 2005
- De fleste innvendige overflater er pusset opp de senere år
- Utvendig nylig malt
- 2 nye vinduer i 2.etg. i 2016.
- Ny terrassedør i 2017.
- Terrasse med takoverbygg oppført i 2016.
- Dobbel garasje oppført i 2010 med innredet rom i 2.etg.
- Isolert garasje med flislagt garasjegulv og innlagt strøm
- Solrikt og fint beliggende!
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

KJØPMANNSKJÆR

Adresse

Kirkeveien 447 3143 Kjøpmannskjær

Beliggenhet

Vestvendt beliggende på en tilnærmet flat tomt i landlige omgivelser, nær sjøen i Kjøpmannskjær m.m.

Det er ca 2 km til Brattås hvor det er barneskole og barnehage. Gang og sykkelsti hele veien til Brattås, og også hele veien til Tønsberg. Til Tønsberg er det ca 9 km med bil, og det er gode bussforbindelser med umiddelbar nærhet til bussholdeplass. Det er ca 5 km til Borgheim, hvor det er ungdomsskole og videregående skole, en flott og utfordrende golfbane, samt dagligvare og andre forretninger. Dagligvarebutikk finnes også nede i Kjøpmannskjær, kun få hundre meter unna boligen.

Fine tur og rekreasjonsområder i nærheten, både sommer og vinter, og flere badestrender rundt Nøtterøy.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1951, modernisert i 2011

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonsktruksjon over støpte murer.

Innhold:
1.etg.: vindfang/entré/gang, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning og wc. Gang med garderobeplass. Kjøkken med innredning og plass til spisebord. Romslig stue med peis og utgang til terrasse.
2.etg.: 3 soverom, soveromsgang.
U.etg.: 2 boder og vaskerom.
Loft for inspeksjon.

Frittliggende dobbelgarasje:
1.etg.: stort garasjerom med plass til 2 biler.
2.etg.: innredet rom med utvendig trapp.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

Enebolig:

1.Etasje: 63 / 63 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 34 / 34 kvm p-rom/BRA
U.Etasje:        43 kvm BRA

Frittligende garasje:
1.Etasje: 45 kvm BRA
Loft: Loft tilfredsstiller ikke krav til målbarhet for bruksareal grunnet lav takhøyde. Gulvarealet er målt til 28 kvm.

Standard

Enebolig med gjennomgående normal standard. Boligen har gjennomgått en del oppussing i de senere år, herunder taktekking i 2005, nytt bad i 2015 og ny terrasse i 2016. Det er også skiftet/pusset opp det meste av innvendige overflater innvendig i senere år. Sikringsskap med automatsikringer til alle kurser, samt nytt ledningsnett til 2.etg. Kjøkken med innredning fra HTH i 1990 i grei stand. Nytt røropplegg til bad i 2015.
Det er hovedsakelig overflater på gulv av laminat i oppholdsrom og fliser på bad. På vegger er det hovedsakelig malte tapeter og malte plater av nyere dato.
Dobbel garasje fra 2010 innredet med fliser på gulv for enkelt renhold. Innlagt strøm og isolerte vegger. Innredet rom i 2.etg perfekt som ungdomsrom e.l. med utvendig trapp.

For øvrig teknisk info om boligen, se tilstandsrapport.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Oppvarming

Det er montert peisovn og luft-til-luft varmepumpe i stue. Parafinbrenner er fjernet, men nedgravd utvendig tank eksisterer fortsatt.
For øvrig varmekabler på bad og elektrisk oppvarming via panelovner.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Svært gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Enten foran, ved siden av garasje eller i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 1 189 kvm, Eierform: Eiet tomt.
Det er en inngått overenstemmelse med nabo, Kirkeveien 445 (gbnr 83/73) om bruk av syd-vestre hjørne av tomten, hvor nr 445 disponerer 1 parkeringsplass på denne tomten, mot at denne tomten får bruke noe mer areal mot grusvei mot vest. Ta evt. kontakt med megler for skisse og mer informasjon om dette.

Tomt og hage

Pent opparbeidet og hyggelig hagetomt med hovedsakelig gressplen rundt om. Hagen er pent innhekket med tujahekk. Gruset gårdsplass.

Eier

Tor Henning Sandåker Helene Struck

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via septik. Kommunen har sendt ut pålegg om separering av avløp med frist senest 01.12.19. Ta evt kontakt for mer informasjon vedrørende dette.
Adkomst fra privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i et område regulert til boligområde, nåværende. Det opplyses om pågående utbygging på nabotomt med 3 enheter (eneboliger). PlanID 722352 og 729352.
Selger opplyser om at det skal etablerers overgang (gangfelt) over Kirkeveien for tryggere ferdsel til gang-og sykkelsti samt busstopp på andre siden av veien. Fartgrensen skal også settes ned forbi boligen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1966/3589-1/91  Bestemmelse om bebyggelse  29.09.1966 
Vegvesenets betingelser vedtatt
 
1973/6825-1/91  Best. om adkomstrett  17.12.1973 
 rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:83 Bnr:73  
 
1981/8560-1/91  Erklæring/avtale 17.12.1981 
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt
 
1983/8502-1/91  Erklæring/avtale 29.06.1983 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ikke ferdigattest i kommunens arkiver.
Godkjente bygningstegninger på boligen datert 04.07.1966 (med tilbygg), dobbelgarasje datert i 2010, samt utbygging av terrasse i 1999.

Prisantydning

2 790 000,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 82 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 872 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 736 278,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 05.06.19 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 790 000,-) (Kr.54 405) Totalt kr. (Kr.94 575)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?