Til innholdet

Pent enderekkehus i barnevennlige og hyggelige omgivelser

Cappelens vei 9D
Prisantydning 2 490 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 91
BRA: 101 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1968
Tomtareal: 13545 m²

Visninger

lørdag 19. januar Kl 12.00 - 13.00

Dokumenter

Pent enderekkehus i barnevennlige og hyggelige omgivelser


Adresse

Cappelens vei 9D 3127 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over kanalbrua, og rett frem i rundkjøringen. Ta så inn til høyre ved Teie veidele, og til høyre igjen, inn Elgveien. Cappelens Vei går til høyre fra
denne igjen, og boligen vil så ligge på venstre hånd.
Boligen vil merkes med til salgs-plakat, og det vil bli godt skiltet med Z Eiendom-skilter ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Meget solrik og sentral beliggenhet med gangavstand til både Teie Torv og Tønsberg sentrum. Leiligheten ligger i et barnevennlig og stille bomiljø, med lite trafikk. Kort
vei til Teieskogen hvor det er hyggelige turmuligheter året rundt.
Ca 5 minutters gange til Teie Torv, hvor du finner sentrumsfunksjoner som bank, apotek, dagligvare og vinmonopol og klesforretninger.
Kort avstand også til Tønsberg hvor du finner et større utvalg av butikker, servicetilbud og hyggelige restauranter langs brygga.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1968

Bygninger og byggemåte

Bygningen er antatt fundamentert på masser av stein og grus. Bygningen er bygget på ringmur.
Bindingsverk av tre.
Vinduer med isolerglass.
Tak tekket med stålplater

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 101 kvm

2. etasje: Gang med trapp, 2 soverom,, bad/vaskerom, wc og klesbod.
1. etasje: Vf, entré med trapp til 2. etg, kjøkken, stue med utgang til terrasse samt innvendig bod.

Arealer og romfordeling er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Standard

Lyst og hyggelig enderekkehus, med vestvendt terrasse.
Stue med laminatgulv og lyse vegger malt i tidløse farger. Det er god plass til både sofakrok og spisebord. Varmepumpen gjør at leiligheten holder en jevn og god
varme, og vedovnen kan hjelpe til for både kos og varme. Fra stuen er det utgang til en hyggelig terrasse med ettermiddagssol.
Kjøkken med god skap- og benkeplass. Lys innredning, og det er plass til spisebord.
2 soverom i 2. etasje, hvor det er god plass til skap. Hovedsoverom har eget garderoberom. Fra et av rommene er det loftsluke hvor det er god lagringsplass.
Bad med dusjkabinett, servant i innredning og opplegg til vaskesøyle. Separat wc.
Entre med bod som gir praktisk lagringsplass for klær o.l.
Garasje noen meter utenfor inngangsdøren.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen.
Vedovn i stuen.
Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Garasje i rekke like utenfor inngangsdøren.

Areal og eierform

Areal: 13 545 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Felles opparbeidet tomt, med asfalterte internveier, gressplen utenfor terrasse og bolig.

Eier

Jan Otto Sommerstad Inger Sommerstad

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i Tønsberg kommunes kommuneplan er avsatt til
boligbebyggelse.
Eiendommen ligger i et område, som er under utredning for dobbeltspor Larvik-Tønsberg

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29.05.1969.
Ferdigattest for garasjer 03.04.2018.
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Solveien Borettslag, Orgnr.: 953349469 Andelsnr.: 16 Andel fellesgjeld: 317197, Total gjeld: 11414043, Oppdatert pr: 10.01.2019

Borettslaget har 1 lån i DNB.
Lånenummer: DNB01-12134587510
Restsaldo 11 414 043,-
Restløpetid 27 år
Flytende rente 2.10%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 490 000,- / Felleskostnader: 5 000,- Felleskostnader inkluderer betjening av fellesgjeld, festeavgift, kommunale avgifter, TV/Internett (altibox), bygningsforsikring, forretningsførsel, styrehonorar, avsetning vedlikehold

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 317 197,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 807 197,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 812 329,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Totalt kr. (Kr.31 134)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Petter Hillås

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Petter Hillås

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?