Til innholdet

Svært pen enebolig med 2(3) sov og 2 bad - Nydelig opparbeidet hage - Garasje - Attraktivt og rolig område nær sjø

Hellalia 64
Prisantydning 3 770 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 111
BRA: 135 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1994
Tomtareal: 292 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 18. januar Kl 12.15 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Hellalia 64 har en hyggelig og rolig beliggenhet i et sjønært område i Vestskogen på Nøtterøy. Eiendommen har turområder som nærmeste "nabo" og har gode solforhold fra morgen til kveld.
Boligen er solid bygget og har gjennomgått flere oppgraderinger siden byggeåret.

Kort oppsummert;
- Pen enebolig med klassisk stil
- Hyggelig innredet med en svært praktisk planløsning.
- 2 soverom, med mulighet for 3.
- Stor loftstue (tidl.2 sov) med 2 stk franske balkonger mot vest pusset opp i 2016.
- 2 bad med dusj, oppgradert i 2010 og 2019.
- Nymalt himling og peis i 1.etg i 2019.
- Garasje
- Deilig og pent opparbeidet hage med gressplen og blomsterbed på begge sider av boligen.
- Gangavstand til strand og båtmarina (med mulighet for leie av båtplass)
m.m.

Velkommen tli hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

VESTSKOGEN/HELLALIA

Adresse

Hellalia 64 3142 Vestskogen

Adkomst

Følg Kirkeveien utover Nøtterøy og ta Kjernåsveien til høyre skiltet mot Vestskogen. Følg denne til Amundrødveien, og ta til venstre mot Hella. Ta deretter Hellalia til venstre og følg veien til den deler seg på toppen. Ta så til venstre og eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisning

Beliggenhet

Eiendommen er fint beliggende i et rolig og hyggelig boligområde i Vestskogen på Nøtterøy. Boligen har skogen som en av side nærmeste naboer, og er perfekt for fine turer til sjøen og golfbanen.  Det er i tillegg en sløyfe med belysning på vinterstid ved golfbanen, som det også kjøres skiløyper i.

Gangavstand til golfbane på Borgheim (Nøtterøy golfbane), flotte tur- og fritidsterreng samt båthavn og badestrand. Hella Båtforening, som ligger kun få minutters gange fra boligen, har god kapasitet på leie av båtplass i forskjellige størrelser. Pr august i år er det flere ledige plasser.

Som nærmeste "nabo" har man et flott skogsterreng med fine turstier. Et par hundre meter nedenfor (kortere i luftlinje) har man også kyststien som byr på kilometerlang tursti langs sjøen.

Området boligen ligger i er oppført med et helhetspreg som gir klare assosiasjoner til "Sørlandsidyll" med hvitmalt bebyggelse og små koselige hager!

Dagligvareforretning i Vestskogen ligger i avstand på i underkant av 1 km. Ca 2 km unna er Borgheim sentrum med spisested, kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter m.m.  Gangavstand til Vestskogen medisinske senter. Det er også kort vei til Teie torv med en rekke sentrumsfasiliteter, bevertningssteder, vinmonopol m.m. Barnevennlig vei til barnehage og barneskole i Vestskogen i tillegg til Rudolf Steinerskolen. Barne- og ungdomsskole samt videregående skole på Borgheim.

Det er ca. 5 km til Tønsberg sentrum med gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1994, modernisert i perioden 2006 - 2019.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, flislagt baderom/vaskerom med dusj, servantinnredning, wc, samt opplegg for vaskemaskin. Lukket kjøkken med innredning og spiseplass, samt adkomst til stua. Stue med peis og romslig vinkelløsning med utgang til vestvendt terrasse.
2.etg.: soveromsgang, hovedsoverom, bod, flislagt baderom med badekar/dusj, servantinnredning og wc. Loftstue (tidl. 2 sov) som enkelt kan settes tilbake til 2 soverom.
Utvendig sportsbod og garasje.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av et rom kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

1.Etasje: 70 / 90 kvm p-rom/BRA. Garasje og bod med utvendig adkomst er medregnet som bruksareal.
2.Etasje: 41 / 45 kvm p-rom/BRA.

Møblering / utstyr

Følgende utstyrt medfølger ikke i handelen;
- Taklamper i stue
- Bokhyller i stue
- Skap på vegg på kjøkkenet
- Taklamper i loftstue samt vegghyller

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard.
Boligen er bygget i 1994 og senere svært nøye vedlikeholdt og pusset opp. Det nevnes blant annet nytt kjøkken i 2009 (Eik Trevare på Ørsnes), nytt servantskap på bad i 2.etg i 2013 fra Terjesen på Teie. På badet nede ble det montert ny dusjnisje, servantinnredning og varmtvannsbereder i 2010 montert av Terjesen på Teie. Begge bad fikk nye toaletter i 2019 montert av tidligere nevnte rørleggerfirma.
I 2016 ble det fjernet en vegg mellom soverommene mot vest slik at dette ble en stor loftstue. Her ble hele rommet pusset opp fra topp til bunn, samt at det ble satt inn to nye franske balkongdører - meget lekker løsning!

Overflater på gulv består hovedsakelig av eikeparkett i alle oppholdsrom, samt keramiske fliser i gang og fliser bad begge bad. Veggoverflater består hovedsakelig av glassfiberstrie. Himlinger med malte plater.

For øvrig ble flere innvendige veggoverflater malt opp i 2019. Boligen fremstår som meget innbydende, lys og pen. Her kan man flytte rett inn uten å måtte gjøre noe!

Øvrig teknisk info (utdrag fra tilstandsrapport);
Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av pvc. Bereder med kapasitet på 200 liter montert ny ca. 2010.
El-anlegg i hovedsak fra byggeår med åpent, dels skjult ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer til alle kurser. Eier opplyser om godkjent kontroll utført ca 2012 uten avvik.

Oppvarming

Det er montert peisovn i stua. Varmekabler i gang, samt begge bad. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.
Iflg Skagerak nett har boligen hatt et gjennomsnittlig strømforbruk på 17.772 km/t pr år (siste 3 år).

Parkering

Parkering på egen tomt samt i garasje. Området har i tillegg felles parkeringsplass for gjester i innkjøringen til gaten.

Areal og eierform

Areal: 292 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Nydelig opparbeidet og svært pertentlig holdt hagetomt med usjenerte uteplasser på begge sider av boligen. Hovedsakelig gressplen rundt om, med busker og beplatning i varierende høyder og størrelser. Buskene er strategisk plantet for å hindre innsyn, slik at man har meget hyggelige uteplasser med både morgensolen på østsiden, samt dags- og kveldssolen på vestsiden.

Eier

Bjørg Sigrun Selvik Kaja Selvik

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst via privat vei. Eget veilag med innbetaling på kr 1.500,- pr husstand pr år for dekning av vedlikehold og brøyting.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boliger, nåværende. Plan 722248 Hella boligområde. Ingen igangsatte planleggingsarbeid som vil berøre/inkludere eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1994/16505-2/91  Erklæring/avtale 19.12.1994 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
1994/16505-3/91  Erklæring/avtale 19.12.1994 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. samt fellesanlegg og vei.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 24.11.1994.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 770 000,-

Beregnet totalkostnad

3 770 000,- (Prisantydning) Omkostninger 94 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 770 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 106 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 876 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 799 470,- Sekundær formuesverdi : 2 878 091,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 061119 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 770 000,-) (Kr.56 550) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Internett annonsering - nyoppføring (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 080120 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 060) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.102 880)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?