Til innholdet

Pen og lettstelt leilighet i 2. etasje med vestvendt balkong og garasje.

Lysakerveien 7b
Prisantydning 1 450 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 53
BRA: 53 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1965
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 16. februar Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - BORGHEIM

Adresse

Lysakerveien 7b 3140 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og rolig boligområde nær Borgheim i Færder kommune, kort vei fra ærverdige Nøtterøy kirke med, samt ca. 4,8 km fra Tønsberg sentrum. Borgheim er administrasjonssentrum for kommunen og foruten kommuneadministrasjonen finnes det både ungdomsskole, videregående skole, dagligvarebutikk, bakeri og frisør m.m. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til barneskole og barnehage, samt kort vei til lekeplass, skiløyper, idrettshall, golfbane og badeplass m.m. Videre er det ca. 1,5 km til Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg, samt ca. 2,5 km badeplasser ved Hellastranda.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Blant annet kan kyststien mellom Hjemseng og Oterbekk anbefales. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass med sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Borgheim og Kiwi Vestskogen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et variert utvalg av fasiliteter.

Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Elgestad og ligger ca. 200 meter fra boligen Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Tønsberg.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1965, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Gang. Stue med peisovn og vestvendt balkong. Delvis åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. 1 soverom med skapplass. Nytt smakfult bad.

Kjeller inneholder:
2 private boder. 1 felles vaskerom.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

Standard

Velkommen til denne lettstelte og trivlige leiligheten som holder normal god standard og gir et godt inntrykk. På gulv er det lagt laminat og veggene er hovedsakelig tapetserte. Nymalt soverom samt tak i stue i 2018. Utvendig har borettlaget gjort en omfattende oppgradering i perioden 2016-2018 med bl.a. nytt tak, vasket og malt med ny farge utvendig, råtten kledning er skiftet ut samt at det elektriske anlegget er oppgradert til dagens standard. Ny duk på terrassemarkisen. Videre er det bygd helt nytt bad samt at alle rør er byttet ut. Ny varmtvannstank,som er flyttet ned i kjeller (sto tidligere i et kjøkkenskap). Felles vaskerom i kjeller ble også oppgradert i forbindelse med oppussingen desember 2018. Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen. Her kan man fint flytte rett inn uten nødvendigvis og måtte gjøre noe. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i bad/wc.

Parkering

Det er en garasje til hver leilighet. For de som bor i Lysakerveien 7 fordeles garasjeplass etter ansiennitet i borettslaget. Beboerne i nr. 7 har 6 garasjeplasser i Lysakerveien 7 og 6 garasjeplasser i Lysakerveien 9. Styret besitter ansiennitetsoversikten. Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfalterte internveier og gårdsplass, plenareal, trær og beplantninger.

Eier

Ellen Aas Brodin

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015. Eiendommen ligger i uregulert område. Det foreligger planforslag "Trafikkløsning m.m. ved ny skole Labakken" plannr. 2017008. Planen har vært til offentlig ettersyn og skal sluttbehandles.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.12.1965. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Lysaker Borettslag, Orgnr.: 848289442
Andelsnr.: 10
Andel fellesgjeld: 495000
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr                              Type   Restsaldo        Restløpetid Term  Type   Rente
OBBK01-98207726540  A       11.316.318,-    24 år 7 md.    12       Flyt    2,25%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 450 000,- / Felleskostnader: 4 969,- Fellesutgiftene inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, brøyting, plenklipping, strøm i fellesarealer, nedbetaling av andel fellesgjeld, kabel-TV, internett og avsetning til vedlikehold.

Beregnet totalkostnad

1 450 000,- (Prisantydning) 495 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 945 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 950 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Sverrisson

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.41 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?