Til innholdet

Smakfull enebolig over to plan med 3 soverom og populær beliggenhet! Nytt bad og terrasse 2019 - Carport - Romslig tomt.

Almeveien 24
Prisantydning 4 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 147 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1971
Tomtareal: 715 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Linda Svensson

Linda Svensson

Kort om eiendommen

Velkommen til Almeveien 24!

Innholdsrik og pen enebolig med populær og sentral beliggenhet på Presterødåsen. Boligen har blitt modernisert de senere årene med bla.a nytt bad i 1.etg, utvendige oppgraderinger, ny balkong m.m. Det er smakfulle fargevalg hele veien, og stor stue med åpen kjøkkenløsning og adkomst ut til en deilig østvendt balkong på ca. 28 m2, samt 3 soverom. Godt med lagringsplass i boder. Underetasjen har vært benyttet som en egen hybel med adkomst fra 1.etg i tillegg til egen inngang. Boligen ligger fint til i et etablert boligområde, like utenfor Tønsberg sentrum. Rolig og barnevennlige omgivelser med kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg og busstopp. Kort vei til sjø og badestrand, samt kort vei til tur-/friluftsområder.

Finn.no: Lokalområde

PRESTERØDÅSEN

Adresse

Almeveien 24 3118 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Enebolig beliggende i rolig og stille område i enden av Presterødåsen. Almeveien er tilbaketrukket og beliggende med grense til skogen, så her bor man både sentralt og barnevennlig på en gang. Fra boligen er det gangavstand til Sandeåsen barneskole, Presterød ungdomsskole og Folkeuniversitetet i Tønsberg. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Videre er det gangavstand til Tønsberg sentrum, hvor du kan nyte av båtlivets gleder ved bryggene, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er kort vei til Slagenskogen med gode turmuligheter og ca. 5 min å kjøre til Ringshaugstranda. Tønsberg stadion ligger også i gangavstand fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1971

Bygninger og byggemåte

Frittliggende enebolig på to plan, bygget i 1970. Boligen er på 2 etasjer med kjeller oppført i trekonstruksjon på grunnmur av betong/leca. Boligen har en god planløsning og en normalt god standard på flater, innredninger og installasjoner, referanse til alder. Boligens tilstand anses sett i relasjon til alder som normal, med referanse til byggeår. Det kan likevel påregnes noe kostnader til generelt vedlikehold og oppgraderinger.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt om bruksendring av stue/kjøkken i u.etg, og at disse rommene derfor ikke er godkjent for varig opphold.

Eier opplyser om regelmessig vedlikehold og oppgraderinger de senere år.
- Det opplyses at de fleste innvendige flater er oppgradert de senere år.
- Utvendig oppgraderinger: boligen er ny malt og ny terrasse i 2019 og 1/2 taket er ifra 2015
- Badet i 1 etg. er nytt i 2019.
- El er delvis oppgradert i de siste årene.
- Vvs rør er delvis oppgradert i de siste årene.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 170 kvm

1.Etasje: Bad, kjøkken, entré, stue og soverom.
U.Etasje: Bad, gang, stue/kjøkken, entre/vaskerom og 2 soverom. 2 boder.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Almeveien 24!

Innholdsrik og pen enebolig med populær og sentral beliggenhet på Presterødåsen. Boligen har blitt modernisert de senere årene med bla.a nytt bad i 1.etg, utvendige oppgraderinger, ny balkong m.m. Det er smakfulle fargevalg hele veien, og stor stue med åpen kjøkkenløsning og adkomst ut til en deilig østvendt balkong på ca. 28 m2, samt 3 soverom. Godt med lagringsplass i boder. Underetasjen har vært benyttet som en egen hybel med adkomst fra 1.etg i tillegg til egen inngang. Boligen ligger fint til i et etablert boligområde, like utenfor Tønsberg sentrum. Rolig og barnevennlige omgivelser med kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg og busstopp. Kort vei til sjø og badestrand, samt kort vei til tur-/friluftsområder.

ENTRÈ/GANG:
Entrèen i 1.etg er lys og trivelig med skyvedørsgarderobe. I u.etg er entrèen i kombinasjon med vaskerom, og har opplegg for vaskemaskin, samt en utslagsvask.

STUE:
Stuen i 1.etg er romslig og smakfull og er i åpen løsning med kjøkkenet. Det er god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Det er direkte adkomst ut til en deilig balkong på ca. 28 m2.
Det er også en stue med åpen kjøkkenløsning i boligens u.etg som har plass til både sofagruppe og spisegruppe. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt om bruksendring av stue/kjøkken i u.etg, og at disse rommene derfor ikke er godkjent for varig opphold.

KJØKKEN:
Lyst kjøkken med innredning fra antatt rundt 2000-tallet. Det er frittstående hvitevarer og ventilator over komfyr, laminert benkeplate og nedfelt vaskekum. Det er også fliser over kjøkkenbenk.
Kjøkken i u.etg er fra antatt rundt 2000-tallet. Det har frittstående hvitevarer, ventilator over komfyr og vannbestandige plater over kjøkkenbenk. Det har også laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt om bruksendring av stue/kjøkken i u.etg, og at disse rommene derfor ikke er godkjent for varig opphold.

BAD:
Lyst og delikat flislagt bad med gulvvarme i 1.etg ifra 2019 som inneholder innredning med servant, dusjvegger og innebygd wc.
Flislagt bad i u.etg er ifra 90-tallet og inneholder servant, dusjkabinett og wc. Det har også gulvvarme.

VASKEROM:
Vaskerommet ligger i boligens u.etg i kombinasjon med entreèn. Her er det opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

SOVEROM:
Det er ett stort hovedsoverom i boligens 1.etg, samt ett stort og ett mindre i u.etg. Soverommet i 1.etg har en stor skyvedørsgarderobe og det største soverommet i u.etg har et romslig garderobeskap.

BODER:
Det er godt med lagringsplass i boder i u.etg.

TEKNISK:
- Avløp består av plast og vannrør består av kobber.
- Stoppekran er plassert i bod i kjeller. (samme sted som varmvannstank)
- Standard sanitærutstyr/-installasjoner i boligen. 200 liter varmtvannsbereder fra 2000, plassert ved trapp i 1. etg og en 200 literstank plassert på bod i kjeller, årstall vites ikke men antar den er ifra 2000 denne også.
- Delvis skjult - åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer, plassert i entre 1 etg og bod i kjeller. Totalt 9 kurser i henhold til kursfortegnelse, 63A hovedsikring/overbelastningsvern i 1 etg + 9 sikringer i kjeller.
- Det er fiberkabel i boligen.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm. Pipe er ikke i bruk. Det er registrert enkelte avvik fra feiervesenet.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Parkering i egen tilstøtende carport og i egen steinbelagt gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 715 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten går over to nivåer og er pent opparbeidet med bed, blomster og steinbelagt gårdsplass. Den er også delvis inngjerdet med hekk.

Eier

Elisabet Trevland

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende, vedtatt den 22.05.2019.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.01.1971. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 990 000,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 137 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 127 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Nyvoll Takstdato : 17.06.2021 Formuesverdi : 1 107 334,- Sekundær formuesverdi : 3 986 401,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 18060271

Kommunale avgifter

Kr. 20 065 pr. år Kommunale avgifter inkl. vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 107 334,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 986 401,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blaf 230621 (Kr.4 500) Tilrettelegging (Kr.14 950) Løfting annonse Finn.no (Kr.1 500) Markedspakke, Ukens Bolig (Kr.2 750) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.16 690) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.49 900) Totalt kr. (Kr.99 140)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Linda Svensson

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Linda Svensson

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?