Til innholdet

Pen leilighet med 2 soverom | Balkong på 6 m² | Barnevennlig | Lave kjøpsomk | Flytt rett inn!

Rønninglia 54D
Prisantydning 2 200 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 54
BRA: 57 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2004
Tomtareal: 6876 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 3. desember Kl 12.00 - 12.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
John Marius Eia Thollefsen

John Marius Eia Thollefsen

Kort om eiendommen

Velkommen til Rønninglia 54D - En "flytt rett inn" leilighet for deg som trenger en nyere og arealeffektiv leilighet.

Denne leiligheten, beliggende i 2. etasje av en 6-mannsbolig, tilbyr to soverom av god størrelse, et elegant bad og en romslig stue/kjøkken med direkte tilgang til egen balkong på 6m². Fra balkongens kan du nyte solrike dager med flott utsikt.

Det er god lagringsplass i utvendig bod og bilen kan parkeres i sameiets fellesparkering.
 
Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde i Rønninglia/Nordre Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.  Her bor du skjermet i trafikkstille blindgate, noe som gjør beliggenheten rolig og fredelig.

Ta kontakt med megler dersom du lurer på noe.

Velkommen til visning - Husk påmelding!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - RINGSHAUG

Adresse

Rønninglia 54D 3153 Tolvsrød 2. etasje

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kilen og mot Åsgårdstrand. Hold rett frem i rundkjøringen ved Maxbo Ilebrekke. Sving til høyre inn på Skallevoldveien. Kjør et stykke på Rønningveien før en svinger til høyre opp til Rønninglia. Fortsett rett frem og eiendommen ligger etterhvert på venstre side av veien. Alternativ kjørerute via Ringshaugveien og Rosenlundveien.

Leiligheten vil ha "til salgs" plakat fra Z-eiendom og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde i Rønninglia/Nordre Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.  Her bor du skjermet i trafikkstille blindgate, noe som gjør beliggenheten rolig og fredelig. Det er gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. I tillegg er det gangavstand til flere barnehager, blant annet Solsikken barnehage som ligger ikke langt fra eiendommen med adressen Rønninglia 1.

Det er gang- og sykkelsti frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier. Diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. balløkke, ulike lekeplasser osv.

Få minutters gange til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Innenfor kort avstand ligger også kanskje Vestfolds flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykletur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder. Nærhet til dagligvareforretning på Gauterød og nylig utvidet handelssenteret Olsrød park. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i andre etasje i flermannsbolig oppført i 2004, tilknyttet Basberggrenda borettslag. Etasjeskiller av tre. I borettslag tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder borettslaget.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende:
Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.

Annet::
Balkong på ca 6 m².
Utebod på ca. 3 m² i felles bygg på tomten.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm

Standard

En "flytt rett inn" leilighet for deg som trenger en nyere og arealeffektiv leilighet. Delikat, lys og innbydende leilighet med gjennomgående god materialbruk i de ulike rom som gir et flott helhetsinntrykk.  Den åpne løsningen gir leiligheten et luftig og flott særpreg, og særskilt fremheves den åpne stue-/kjøkkenløsningen som blir leilighetens naturlige "midtpunkt".

Entré/gang
Innbydende entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Gang tar deg videre til stue/kjøkken samt de tilhørende rommene.

Stue
Romslig stue med god plass til både sofaseksjon, spisebord samt øvrig innredning. Her er det store vindusflater som gir godt med naturlig lys.

Kjøkken
Kjøkkenet har godt med lys og rikelig med arbeidsplass. Det er god plass til spisebord i overgangen mellom kjøkken og stue. Innredning med klassiske og stilrene fronter med lyse farger  - dette gir enklere renhold og god estetikk. Kjøkkeninnredning med slette fronter.Laminat benkeplate. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Waterguard er montert i benkeskap, ingen synlig komfyrvakt.

Soverom
Hovedsoverommet er av god størrelse og det er god plass til dobbeltseng. Soverom 2 er perfekt som et gjesterom/barnerom eller kontor.

Bad
Badet er et delikat og romslig baderom med en tidsmessig og praktisk innredning. Det ligger også strategisk plassert i nærhet til begge soverommene. Bad har fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og takessplater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, speil med lys, skap på vegg, elektrisk håndkletørker, dusjdører, opplegg for vaskemaskin og wc.

Innvendig standard
Overflater består av laminat på gulv, malte panelplater på vegger og takessplater i innvendige tak.

Utvendig standard
Balkong på ca 6 m2 med tilgang fra stue. Dekke og rekkverk av tre. Malt profilert ytterdør. Branndør.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert xx med befaringsdato xx fra xx som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Takstmannens beskrivelse av eiendommen:
Leilighet beliggende i andre etasje i flermannsbolig oppført i 2004, tilknyttet Basberggrenda borettslag. I borettslag tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder borettslaget. Det medfølger en utebod i felles bygg på tomten. Parkering på felles biloppstillingsplass. Boligen er oppgradert med bla. nye dusjdører i 2020, ny baderomsinnredning i 2020, nytt dusjgarnityr i 2020, nye gulv i alle rom unntatt bod i 2020, ny varmtvannsbereder i 2022 og ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer i 2022. Alle vegger er malt senere år. Boligen fremstår som normalt godt vedlikeholdt, og gir ett godt inntrykk.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

-   1 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 - mørk grønn) - Ingen avvik..
- 14 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
-   5 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak
-   2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
-   0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.
-   0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.
 
TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til for .
- Bad/vaskerom

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming / Teknisk

Plast avløpsrør. Det er montert røykvarsler og det finnes brannslukningsapparat i boligen. El-anlegg av varierende alder. Sikringsskap er montert i entre. Automatsikringer på alle kurser.  Rør i rør system på vannledninger.Fordelerskap er montert på bad. Ventilert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og
bad. Ca 120 liter varmtvannsbereder er montert i benkeskap på kjøkken.

Oppvarmet med varmekabler på bad. Elektrisk. Det er mulighet for ildsted.

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass.
Borettslaget har 10 stk. garasjeplasser. Det må søkes styret om plass.

Areal og eierform

Areal: 6 876 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Julie Hemnes Larsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende.
Eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov av 26.8.2004 - Basbergrønningen nord, Felt C2c, Planid 56008-B5, og av 29.7.1997 - deler av Basbergrønningen nord, Planid 56008-B4

Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 02.03.2005.
Garasje har ferdigattest datert 27.09.2011.

Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Basberggrenda Borettslag, Orgnr.: 986454667 Andelsnr.: 16 Andel fellesgjeld: 537000

Basberggrenda Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 986454667, og ligger i TØNSBERG kommune Gårds- og bruksnummer:89 /178. Borettslaget består av 36 andelsleiligheter
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Tor-Sigve Bjørndal. Borettslagets revisor er BDO AS.

Styreleder er: Reidun-Johanne Vasbakk / reidun.vassbakk@gmail.com

Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette. Basberggrenda Borettslag har ingen ansatte.
Borettslaget har 10 stk. garasjeplasser. Garasjeleie er ikke inkl. i felleskostnad.Garasjen følger ikke enheten ved salg, det søkes styret om plass. Borettslaget har 35 plasser ute, p-plass ute er inkl. i felleskostnaden.

Større vedlikehold og rehabilitering
2021 - 2021 Nye Boddører - Alle dører er byttet
2020 - 2021 El.bil-lading Tilrettelegging for noen bokser til el.billading
2020 - 2020 Brannhemmende plater avfallsrom Brannhemmende plater er montert i avfallsrom i 2020. 2016 - 2016 Brannsikring Rehab med brannsikring av avfallsboder og utvendige trapper samt ombygging av en avfallsbod til fellesbod.
2015 - 2015 Nye avfallsrom for plastdunker
2012 - 2012 Maling av alle hus Sommeren 2012 blir alle hus malt, arbeidet utføres av Engers malerfirma. Det er benyttet to strøk med "Drywood" og skal iht. garantien holde i 10 år.
2011 - 2011 Nye Garasjerekker Det er 2 stk garasjebygg med til sammen 10 garasjeplasser som er bygget i 2011

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Selskapets totale lån og vilkår

Lånenummer: OBOS01-94817238496
Type: A
Restsaldo: 3.000.000,-
Restløpetid: 25 år
Terminer pr. år: 4
Avdr. frihet til og med 01.09.2024
Type rente: Flyt
Rente: 5,50%

Lånenummer: OBOS02-98208201034
Type: A
Restsaldo: 1.895.837,-
Restløpetid: 9 år 6 mnd
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 5,99%

Lånenummer: OBOS03-98208201042
Type: A
Restsaldo: 677.283,-
Restløpetid: 24 år 9 mnd
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 5,99%

Lånenummer: OBOS04-98208201050
Type: A
Restsaldo: 201.358,-
Restløpetid: 3 år 9 mnd
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 5,99%

Lånenummer: HUS601-11495224 5
Type: A
Restsaldo: 10.195.903,-
Restløpetid: 12 år
Terminer pr. år: 2
Type rente: Fast
Rente: 3,46%

Lånenummer: HUS602-11496838 1
Type: A
Restsaldo: 3.957.383,-
Restløpetid: 12 år
Terminer pr. år: 2
Type rente: Flyt
Rente: 3,39%

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 200 000,- / Felleskostnader: 7 827,- pr. mnd Kommunale avgifter, energi/fyring, tv-anlegg/bredbånd, forsikringer, kontigenter, konsulenthonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, styrehonorar, personalkostnader, drift/vedlikehold og andre driftskostnader.

Beregnet totalkostnad

2 200 000,- (Prisantydning) 537 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 737 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 743 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 24.10.2023 Formuesverdi : 714 990,- Sekundær formuesverdi : 2 573 963,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Forsikring

561636 Polisenummer: IF

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:714 990,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 573 963,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon - fastpris (Kr.38 000)
Tilrettelegging (Kr.16 695)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

John Marius Eia Thollefsen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt John Marius Eia Thollefsen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?