Til innholdet

Pen enderekkehusleilighet med noe sjøutsikt i stille område. Garasje. 2 soverom. Nyere bad. Usjenert deilig terrasse.

Skarphagaveien 25L
Prisantydning 2 550 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 73
BRA: 75 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1999
Tomtareal: 3516 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 18. januar Kl 13.45 - 14.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - NÆR TEIE

Adresse

Skarphagaveien 25L 3120 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en solrik og god beliggenhet. Trafikkstille og barnevennlig beliggenhet med nærhet til Teie torv og Borgheim, ca 2,5 km med butikker, vinmonopol, bank og post. Ca 4,5 km til Tønsberg sentrum med Bryggeområdet, jernbanestasjon og Farmannstredet. Ca 2,5 km til skoler på Borgheim og vel 3,3 til Teigar. Vel 1 km til Herstad barneskole. Nærhet til sjøen med flere småbåthavner og badestrender.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 1999

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Vindgang. Gang med trapp opp til 2. etasje. Kjøkken med spiseplass samt hvitevarer. Smakfull stue med peisovn og utgang til solrik og usjenert terrasse.

2. etasje inneholder:
Gang. 2 soverom. Bod med loftsluke. Pent nyere bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

Standard

Meget smakfull og hyggelig endeleilighet som holder normal god standard. Nytt pent bad for ca. 2 år siden hvor det er lagt belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Det er montert terrassemarkise. Det er kabel-tv og internett (grunnpakke) som er inkludert i fellesutgiftene. Den store og deilige terrassen har meget gode solforhold og er meget usjenert. Det er også bygget en utestue som kan brukes som vedbod om vinteren. Terrassedøra var ny i 2014. Boligen gir et meget godt inntrykk og her kan man flytte rett inn uten nødvendigvis å måtte gjøre noe. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk og ved.

Parkering

Garasje. Biloppstillingsplass samt gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 3 516 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Andel av fellesarealer som er pent opparbeidet og beplantet med hekk, prydbusker og plen. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Torodd Fristad

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.03.2004. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Skarphagaveien 25 A-L
Ytterligere informasjon om sameiet finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter/husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 550 000,- / Fellesutgifter: 2 200,- pr. mnd Fellesutgifter inkl.: Avsetning til vedlikehold, kommunale avgifter, internett og tv (grunnpakke), snømåking av parkering og bygningsforsikring.

Beregnet totalkostnad

2 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,-)) -------------------------------------------------------- 72 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 622 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 570 031,- Sekundær formuesverdi : 2 052 112,-

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene. Forretningsfører opplyser at økte kommunale avgifter kan føre til tilsvarende økte fellesutgifter. Dette vedtas i så tilfelle på årsmøte 2020.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: kr. 31.250,-
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?