Til innholdet

Påkostet og moderne enebolig fra 2014 i rolig blindgate. Solfylt og skjermet hage. 2 stuer, 2 bad og lekkert kjøkken! ZOLGT

Neverveien 3
Prisantydning 4 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 124
BRA: 129 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2014
Tomtareal: 468 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BREKKE/RINGSHAUG

Adresse

Neverveien 3 3114 Tønsberg

Velkommen til Neverveien 3 og denne nyere eneboligen i trafikkstille blindgate

Velkommen til Neverveien 3 og denne nyere eneboligen i moderne, funksjonell byggestil beliggende i barnevennlig og solrik blindgate ved populære Brekke - Ringshaug.

På en svært solrik, godt skjermet og pent anlagt hagetomt, kan drømmen om en lettstelt og moderne enebolig med nærhet til sjøen, kort vei til skoler/barnehager og flotte solforhold oppfylles. En kort spasertur unna kan du ta del i fasiliteter som flotte familiestrender, turområder i skog og mark og kilometerlange kyststier på Ringshaug/Skallevold/Karlsvika i tillegg til i Essoskogen. Disse områdene er også ypperlige for treningsturer til fots eller på sykkel.

Her har man vært svært opptatt av elementer som funksjonelle rom, bruk av moderne materialer og ikke minst påkostede løsninger på blant annet kjøkken, husets to baderom og ikke minst god materialbruk. Et av husets "signaturer" er lyse og innbydende rom med store og særpregede vindusløsninger og høye mønehimlinger i rommene i 2. etasje. Store og varierte vindusflater slipper inn massevis av dagslys. Elektriske varmekabler i alle gulv i 1. etasje gir komfortabel varme samtidig som påkostet varmegjenvinningsanlegg med balansert ventilasjon fra Nilan gir godt inneklima. Legg også merke til at huset fremstår med flott arkitektur og moderne fasade. Interiørmessig er boligen lys, moderne og delikat - dette vil appellere til de aller fleste!

Med sine to gjennomtenkte etasjer dekkes de fleste behov med blant annet en romslig stue med spisestue, et lekkert og innholdsrikt kjøkken i delvis åpen og sosial løsning, tre soverom, ekstra stue i 2. etasje, to flislagte bad hvorav et kombinert med vaskerom med praktisk skjult innredning, godt med bod-/lagringsplass og solfylte samt skjermede terrasser i hagen på hver side av huset.

Eiendommen byr også på en skjermet og solrik hage, deilige uteplasser, romslig gårdsplass og koselig hageplen med boltreplass for store og små!

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Eiendommens særpreg i korte trekk

- Suveren og rolig beliggenhet i sentral og rolig blindgate
- Solrik og skjermet hage med uteplasser på to sider av huset
- Innholdsrikt og moderne hus fra 2014 oppført over to etasjer
- Særpreget arkitektur med moderne fasade
- Moderne, lyst og tiltalende innredet med varierte og moderne glass-/vindusflater
- Flere høyreiste vinduer bidrar til det moderne uttrykket så vel innvendig som utvendig
- Gjennomtenkte og svært arealeffektive løsninger
- Svært høye mønehimlinger i 2. etasje gir herlig romfølelse og særpreg
- Hjemmet er betydelig påkostet utover opprinnelig leveransestandard
- Romslig og lys stue-/spisestue m/utgang til solrik hage og stor terrasse
- Ekstra stue i 2. etasje
- Rålekkert kjøkken m/øy, høy kvalitet på hvitevarer og utgang til frokostterrasse
- To delikate, flislagte baderom
- "Skjult" vaskerom i tilknytning til baderommet i 1. etasje
- 3 soverom og "walk in garderobe"
- Varmekabler i alle rom i 1. etasje samt baderom i 2. etasje
- Lekker 1-stavs lys eikeparkett i alle rom som ikke er flislagt
- Integrerte LED-downlights i alle himlinger i 1. etasje
- Vinduer som møter hverandre i hjørner gir en flott karakter til flere av husets rom
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir sunt og godt inneklima
- Energikarakter A - gul
- Romslig gårdsplass m/ferdig støpt platting (35 m²) for garasje-/carport
- Kort vei til strender, flotte turområder og ca. 5 km til Tønsberg by
- Trygg og kort gangavstand til barne-/ungdomsskole på Ringshaug
- Ilebrekke barnehage (0-6 år) ligger innen to-tre minutters gangavstand
- Flytt rett inn - her kommer du til "dekket bord"!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde på Brekke/Ilebrekke ved Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.

Her bor du skjermet i blindgate. Gaten og omkringliggende gater består i det vesentlige av nyere boliger da området ble anlagt som et nytt boligfelt. Dette er også virkelig en ypperlig beliggenhet for barnefamilier - det er gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. I tillegg er det gangavstand til flere barnehager, blant annet områdets "egne barnehage" - Ilebrekke barnehage. Det er også kort vei til Solsikken barnehage på Brekke.
Det er flotte gang- og sykkelveier internt i området frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier.

Diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. balløkke, ulike lekeplasser osv. Gangavstand til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Kort avstand også Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Nærhet til dagligvareforretning på Gauterød og nylig utvidet handelssenteret Olsrød park. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2014

Innhold og rominndeling

Huset er oppført over to etasjeplan hvor vi særskilt fremhever gjennomlyste løsninger med suverent lysinnfall, arealeffektive løsninger i begge etasjer og ikke minst de imponerende himlingene i annenetasje.

1. ETASJE:
Overbygget og skjermet INNGANGSPARTI ved husets hovedinngang.
Isolert SPORTSBOD med utvendig inngang fra inngangspartiet
ENTRÈ/GANG med romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
BADEROM med dusj/toalett/baderomsinnredning og skjult løsning for VASKEROM med skyvedører.
Romslig STUE-/SPISESTUE med utgang til hage og terrasse i syd.
Lekkert og påkostet KJØKKEN m/blant annet kjøkkenøy, integrerte hvitevarer og utgang til hage og frokostterrasse.

2. ETASJE:
TV-STUE/MEDIAROM med store vestvendte vinduer og åpen GANG m/trappegang til 1. etasje.
STORT BADEROM med blant annet dusjhjørne, toalett og dobbel baderomsinnredning.
3 SOVEROM hvorav hovedsoverom i "eget hjørne" på motsatt side av øvrige soverom.
BOD/GARDEROBEROM med fastmontert gardererobeinnredning som medfølger.

Terrasser og uteplasser

Det er gode solforhold på eiendommen, og dette gjenspeiler i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø hvor du sommerstid kan nyte solen fra tidlig morgen til godt ut på kvelden. Ut for stue-/spisestue mot syd-vest-øst er det oppført en ca. 26 m² markterrasse av impregnert treverk som blir som en stor, ekstra stue i sommerhalvåret. Dette koselige "uterommet" er godt skjermet av forhøyede levegger og høy, vintergrønn hekk som gir en privat og lun atmosfære. Takoverbygg over deler av uteplassen sørger for evt. ønsket skygge på solrike sommerdager.

På fremsiden av huset, mot nord-øst-vest, er det oppført en frokostterrasse på ca. 9 m² med terrassebord av impregnert gulvdekke. Her kan du nyte morgen-/tidlig formiddagssol med direkte inn-/utgang fra husets deilige kjøkken. Også her er det plass til utemøbler. Frokostterrassen er også et ypperlig sted å trekke til ved ønske om skygge på hete sommerdager.

Parkering/ferdig platting for garasje-/carport

Eiendommen har gode parkeringsfasiliteter med parkering på egen gårdsplass asfaltert gårdsplass hvor det også er oppført en ca. 35 m² betongplatting klargjort for evt. fremtidig kombinert garasje-/carport. Det er fremlagt og etablert strøm for el-punkt i grunnen ved carport/garasjeplattingen.

Det finnes byggegodkjent rammetillatelse for oppføring av kombinert carport-/garasje på 36 m² fra tiden da boligen er omsøkt og godkjent . Da dette nå er over 5 år siden må bygningsmyndighetene i Tønsberg kommune kontaktes vedr. varsling/fornying/opptegning av tiltaket dersom det ønskes å oppføre dette. Det foreligger tinglyst naboerklæring for plassering av garasje-/carport i tråd med plasseringen av den støpte plattingen.

For øvrig gateparkering i områdets gateløp.

Planskisser av husets inndeling og presiseringer av bruken av rommene

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens to etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Garasje-/carportplatting er ikke illustrert i planskissene.

Tomt/hage og eiendommens uteplasser

Tomten er selveiet med et oppgitt areal på 468,60 m².

Meget solrik, usjenert og pent opparbeidet hagetomt med god boltreplass for store og små.

Husets plassering, tilbaketrukket på tomta mot øst, gir en åpen, solrik sør- og vestvendt tumleplass hvor hagen innbyr til alt fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Bak skjermet vintergrønn hekk rundt det vesentlige av eiendommen sitter man usjenert og kan nyte lange soldager i sommerhalvåret. På fremsiden, mot nord, har man også en hyggelig og skjermet hage hvor man kan nyte morgensol og ikke minst trekke tilbake i på hete sommerdager dersom man søker skygge. 

Tomten er i sin helhet ferdig opparbeidet. Det er lettstelte løsninger opparbeidet med gressplen og ikke minst den flotte gårdsplassen som er asfaltert.

Pent anlagt hage med flere bedd med blomster-/prydbusker, blant annet flere rosebusker, lavendel og et lite nyplantet syrintre. På nordsiden er det et koselig morelltre som avgir massevis av store gule moreller på sommeren. På sydvesthjørnet finner du blant annet to busker med amerikanske blåbær og ripsbusk.

Utvendig belysning på husets yttervegger gir godt med lys på strategiske plasser mot tomten, og det er montert utvendig, frostfri vanningskran på husets yttervegg nær gårdsplassen. Det anlagt guidkabel/avgrensingskabel tilpasset robotgressklipper.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Standard

Gulv - innervegger - himlinger:
Det er lagt lekre og solide 1-stavs lyse-/hvittede eikeparkettgulv i samtlige rom i både 1. og 2. etasje. Dette gir et solid inntrykk og understreker det moderne interiøret. I entre/hall og på begge baderom er det flislagte gulv. De termostatstyrte varmekablene under gulv i hele 1. etasjen sørger for deilig temperatur i gulvene og til rommene. Gulvvarmen bidrar til det sunne inneklimaet og du slipper å oppta veggplass ved fravær av veggmonterte varmekilder.

Alle innervegger og himlinger er malt av malerfirma med unntak av liten malt kontrastvegg ved TV i stuen i 1. etasje. Innerveggene består  malte gipsvegger malt i moderne og tiltalende farger som også understreker helhetstanken i hjemmet. Det er tapetserte vond-/kontrastvegger i stuen i 2. etasje og på alle soverom.

Samtlige himlinger har rene og moderne flater med hvitmalte gipstak. Innfelte LED-downlights i tak m/dimmere i samtlige rom i 1. etasje. Listefritt i alle himlinger med unntak av på baderommene gir et ekstra luftig og moderne uttrykk til rommene.

Det romslige kjøkkenet med øy og utgang til hage/terrasse:
Boligen er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med mange flotte detaljer. Svært innholdsrikt kjøkken med innredning fra tradisjonsrike Sigdal hvor innredningen oppleves som "håndsøm" til rommet. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne og praktisk preg med blant annet takhøye overskap (foring i overkant), svært godt med benkeplass og variasjon blant underskapene med mange praktiske kolonialskuffer. I flere av underskapene er det også integrerte uttrekksskuffer. Den flotte kjøkkenøyen med god benkeplass sørger for at du kan benytte denne som en kombinert spiseplass samtidig som steketoppen er nedfelt i denne. Ved "overhenget" på motsatt side av øyen er det nemlig plass til flere spisestoler slik at øyen også fint fungerer som en spiseplass til rommet.
Legg også merke til den påkostede og lekre takventilatoren fra Røråshetta (modell Faber) som gir svært godt avtrekk fra stekesonen. Det er 80 cm kolonialskuffer som gir ekstra bred oppbevaringsplass. Man kan trygt si at kjøkkenet er et av hjemmets naturlige samlingspunkt. Det godt med vindusflater, og balkongdøren ut til den koselige hagen og frokostterrassen ligger i kombinasjon med vindusarrangementet. Legg også merke til det avlange vinduet. Samtlige vinduer har innvendige persienner som gir god skjerming.
Keramiske fliser i "gammel stil" med fasettslipte ytterkanter mellom benk og overskap bidrar til et ekstra særpreg til rommet. Belysning på undersiden av overskapene gir godt lys til benkeplatene. Alt av hvitevarer medfølger kjøkkenet.

* Induksjon platetopp fra Siemens
* Integrert kaffemaskin i høyskap fra Miele
* Integrert dampovn fra Siemens
* Integrert stekeovn i høyskap fra Siemens
* Helintegrert oppvaskmaskin fra Siemens m/gulvlysindikator
* Integrert "cooker" til blandebatteri som gir kokt vann
* Helintegrert kjøleskap fra Siemens
* Helintegrert fryseskap fra Siemens
* Kjøkkenet har rikelig med strømuttak for elektriske husholdningsartikler

Den lyse og romslige stuen i 1. etasje:
Arkitekten har tegnet en flott stueløsning. Rommet er åpent med naturlige soner og ligger i åpen løsning mot spisestuedelen. Den delvis åpne løsningen mot kjøkkenet gjør rommet gjennomlyst. Den direkte tilkomsten via balkongdør til eiendommens herlige terrasse og hage på sydvestsiden, gjør at denne blir en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Veggene i tilknytning til trappen mellom 1. og 2. etasje skaper delvis private og skjermede soner mellom stuen og kjøkkenet på en ypperlig måte.
Også i dette rommet er det store og dype vinduer, hovedsakelig mot syd med innslag at et høyt vindu mot vest. Dette vinduet "møter" et tilsvarende sydvendt vindu i hjørnet av rommet - enda en moderne og flott detalj til hjemmet! Persienner til begge hjørnevinduene medfølger. Det er innlagt TV-uttak på sydveggen i rommet.

Den luftige stuen i 2. etasje:
Dette rommet er stort og deilig, og fungerer ypperlig som både TV-stue, leke-/aktivitetsrom og ikke minst som et rom skjermet fra hovedoppholdsrommene i 1. etasje. Den høye mønehimling gir et herlig, luftig preg og ekstra god romfølelse. Stuen ligger midtstilt i etasjen, lyst og strategisk plassert. Store vinduer i vest i kombinasjon med et mindre vinduet  i motsatt ende av rommet, i forbindelse med trappoppgangen, gjør rommet gjennomlyst. Stuen har godt med veggplass og herfra er det inngang til både til det store baderommet og til hvert av soverommene som er fordelt til hvert av husets hjørner. Også denne stuen har TV-uttak. Den medfølgende spotlight skinnen i himlingen er tilknyttet dimmer, det samme er takpunktet over trappeløpet.

Entre/gang med romslig skyvedørsgarderobe:
Entreèn har god romfølelse og har praktiske fliser på gulvet. Som ellers i alle gulvene i 1. etasje er det også her varmekabler. Inngangsdøren med smårutet glass er godt skjermet av det overbygde inngangspartiet. Bred to-dørs skyvedørsgarderobe med speildører fra gulv til tak rommer godt med plass for ytterklær og skotøy. Skyvedørsgarderoben er pent plassbygget langs hele langveggen i rommet. I garderoben er det innredning med både hyller, trådkurver og hengeanordninger. Huset elektroskap er elegant skjult inne i garderobeskapet. Entreèn har glassdør som fører deg videre inn i hjemmet.

De to flotte baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte gulv. Det er "selvsagt" gulvvarme i begge etasjer med elektriske varmekabler. Hovedbadet i 2. etasje særpreges blant annet av den høye mønehimlingen og nordvendt vindu som slipper inn dagslyset!
Begge baderommene har dusjvegger med inn-utadslående glassdører av herdet glass. I dusjsonen på badet i 2. etasje er det lagt moderne og behagelige elvestein som skaper et flott særpreg til rommet. Dusjsonen i 1. etasje har for øvrig opplegg/uttak for evt. installering av steamdusj hvis ønskelig.
Veggene i begge rom er flislagt med lyse fliser. Det samme er gulvene i begge rom som er gråtonet i 1. etasje og lun og mørk "spafarge" i 2. etasje for å skape en matchende og moderne kontrast til de lysere veggene.
På baderommet i 2. etasje er det baderomsinnredning med dobbel servant og massevis av skapinnredning som gir svært god oppbevaringsplass. Her finner du fire kolonialskuffer, underskap, 3-dørsspeiloverskap m/integrert overlys og høyskap med skuffer/skap samt praktisk klessjakt ned til vaskerommet i nedre del av høyskapet. Baderomsinnredningen i 1. etasje byr på servantbenk m/underskap, hylleanordning og veggspeil med lysarmatur og stikkontakt.
Vegghengt toalett med fra Porsgrund med skjult sisterne på badet i 2. etasje, mens det er sokkeltoalett fra samme produsent på badet i 1. etasje.
Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet i 1. etasje har derfor innfelte LED downlights med nivåjustering i himling. På baderommet i 2. etasje er det montert spotlight taklampe, også denne med dimmerfunksjon. I tillegg er det også veggspeil med innfelt LED-belysning i sidefelt på begge baderommene. På baderommet i 2. etasje har man også flott lysinnslipp fra vindu i rommet. Doble stikkontakter er montert i "stellesonen" i hvert av rommene.

Vaskeromsdelen tilknyttet baderommet i 1. etasje:
Vaskeromsdelen er adskilt med doble skyvedørsfronter med speildører fra gulv til tak fra baderommet i 1. etasje. En suveren og praktisk løsning. Gulv, vegger og himling er identisk med det som er benyttet på baderommet og gir et helhetlig preg. Det montert arbeidsbenk med plass og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel som side-by-side løsning. Eier har plassert et underskap ved avsatt plass for tørketrommel som enkelt kan fjernes dersom ønskelig. Veggplassen er fylt med praktiske overskap, og skapet helt til venstre mottar klær fra klessjakten på baderommet i 2. etasje. Rommet fungerer også som teknisk rom med sin plassering av blant annet hjemmets ventilasjonsanlegg og varmtvannsforskyning. Også i denne sonen er det innfelt LED-spotlight i himlingen.


Husets tre soverom - alle plassert i 2. etasje:
Soverommene er smart plassert i forhold til hverandre. Boligens hovedsoverom ligger "for seg selv" ved nordvestre hjørne, vegg-i-vegg med baderommet, og er romslig med god plass for dobbeltseng og garderobeplass. Også her gir den høye himlingen rommet et flott særpreg. Det samme gjør det svært høye gavlvinduet hvor øverste del kan åpnes.
De to øvrige soverommene har vindu mot syd og ligger vegg-i-vegg med hverandre. Særskilt i rommet mot syd-vest dominerer også den høye himlingen og begge rommene har medfølgende doble garderobeskap (begge er nå plassert på det ene rommet).

Garderoberom/omkledningsrom/bod i 2. etasje:
Dette er "drømmerommet" for den med ordenssans. Boden fungerer i dag som et delikat garderoberom hvor "skreddersydd" innredning medfølger med unntak av løse og gulvplasserte trådkurver. her bys det på en praktisk innredning med massevis av hyller, hengeanordninger og uttrekksskuffer. Som ellers i huset er det 1-stavs eikeparkett også her!

Isolert bod med utvendig adkomst v/husets inngangsparti:
Ytterboden er integrert/tilbygget huset med inngang fra utsiden ved hjemmets inngangsparti. Her er det godt med oppbevaringsplass og ikke minst praktisk tilkomst med både takoverbygg og tilgang ved siden av husets hovedinngangsdør. Boden har isolerte vegger og tak kledd med trefiberplater (OSB-plater), betongstøpt gulvdekke samt innlagt lys/strøm.

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Øvrige tekniske detaljer/utstyr/installasjoner

* Innfelte LED-downlights i tak m/dimmere i samtlige rom i 1. etasje
* Utebelysning styrt over fotocellesystem
* Frostfri vannkran på yttervegg v/nord-vestre hjørne med både varmt og kaldt vann
* Strømuttak på tre yttervegger, nord, øst og vest
* Elektronisk kodelåssystem til hovedinngangsdør
* Huset er senest utvendig malt sommeren 2017
* Vanning-/svetteslage felles m/naboeiendommer for vintergrønn hekk på tre sider
* Innlagt trådløs brann-/tyverialarm til vaktselskap kan medfølge mot abonnement
*  Vannalarm med sensor på kjøkken og vaskeromsdel av badet i 1. etasje
* Innlagt bredbånd - Telenor
* 180 liter varmtvannsbereder kombinert med Nilan ventilasjons-/luftanlegg
* Skjult rør-i-rør anlegg huset VVS-system
* 40 Ampere hovedsikringer til elektrisk anlegg med automatiske sikringer
* Innfelte spotlights i i trappeløpsvegg tilkoblet fotocellesystem

Byggemåte i korte trekk

Enebolig oppført i tre på mur i 2014 av JM Norge AS. Boligen er bygget i henhold til byggteknisk forskrift TEK-10.

Huset står på isolerte ringmurselementer og drenering til kultet masse.

Yttervegger i tre bindingsverk som er isolert med vindsperre, papp/plater og 25 cm mineralull. Kledd med malt liggende Vestlandskledning (Weatherboard).

Vinduer er av type toppsving og fastkarmvinduer med 3- lags energiglass som er malt. Terrassedører med 3-lags energiglass med vindstopp.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Yttertaket har saltakskonstruksjon (lukket) som er tekket med dobbelkrum betongtakstein, også over gavl. Taket over sportsbod og overbygg til terrasse mot syd er tekket med asfaltpapp/belegg. Takrenner og nedløp i aluminium.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport fra Hans Holt for ytterligere beskrivelse av eiendommens byggemåte.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 129 kvm, Bruttoareal: 139 kvm

1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 62/67/72 m²
2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 62/62/67 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i hovedetasjen er inkludert i oppgitte primærrom med unntak av utvendig bod på ca. 5 m². Innvendig bod i 2. etasje er medtatt da dette i dag benyttes om omklednings-/garderoberom.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektriske varmekabler og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Hjemmet har elektriske varmekabler i samtlige gulv i 1. etasje i tillegg til på baderommet i 2. etasje. Alle rom har egne soner med selvstendige termostatstyringer.

Det er innlagt et påkostet og godt anlegg fra Nilan med balansert ventilasjon og varmegjenvinning for et sunt og godt innemiljø.

I stue-/spisestue i 1. etasje og i stuen i 2. etasje er det pipeløp dersom det er ønskelig å tilknytte peisovn for vedfyring. Pipen er en ett-løps elementpipe som er pusset og malt med etablert feieluke.

For øvrig er det opplegg for elektriske panelovner i 2. etasje dersom dette er ønskelig å installere. Veggmontert elektrisk panelovn i stuen i 2. etasje medfølger. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke. Dette avviker fra bransjenorm.

Adkomst - hvordan finner du frem til Neverveien 3?

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen industriområde og fortsetter mot Åsgårdstrand. På Ilebrekke tar man til høyre i rundkjøringen ved Maxbo. Sving til venstre inn på Barkveien og til venstre igjen inn på Neverveien. Boligen kommer så som andre hus på høyre side av veien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Huset er skiltet med Z-eiendom sine til salgs skilt.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Ellen Brubak Mathisen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon, odel og evt. boplikt

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse-nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område, planid 3803 56009, plannavn Ilebrekke av 03.12.2003 med reguleringsformål frittliggende småhusbebyggelse.

Det foreligger relaterte planer med planid 20110040 - plannavn felt C2 vedtaksdato 23.05.2012, planid 20130085 - plannavn Ilebrekke felt C3 vedtaksdato 18.06.2014 og planid 56001 - plannavn Ilebrekke industriareal vedtaksdato 05.11.1982.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt. Det er ikke boplikt.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 04.03.2014.

Prisantydning

4 790 000,-

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 132 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 922 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann datert 29.06.2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. I rapportens konklusjon fremkommer det at "Boligen er normalt godt bygget og normalt godt vedlikeholdt av eier siden byggeår". Tilstandsrapporten inneholder utelukkende TG-1 (Tilstandsgrad 1) og den har ingen TG-2 eller TG-3.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 14 042 kWt.

Forbrukstall er innhentet fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 20497030

Kjøper må selv besørge og bekoste egen bygningsforsikring og evt. innboforsikring.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 10 619 pr. år

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing for eiendommen. Det er ikke installert vannmåler i boligen.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 1 222 568,-.
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 401 246,-.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utleiemuligheter

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet.

Pliktig medlemskap i velforening

Det er pliktig medlemskap til områdets velforening med en pr. tiden årlig kostnad på kr 300,-.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som følger eiendommen:
2012/493852-2/200. Erklæring/avtale tinglyst 20.06.2012. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:89 Bnr:345. Bestemmelse om adkomstrett i forbindelse med vedlikehold av garasje.

2012/493852-12/200. Erklæring/avtale tinglyst 20.06.2012. Bestemmelse om drift og vedlikehold av felles ledningsanlegg. Gjelder denne registerenheten med flere

2012/493852-14/200. Erklæring/avtale tinglyst 20.06.2012. Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr:89 Bnr:343. Bestemmelse om adkomstrett i forbindelse med drift og vedlikehold av ledningsanlegg

2012/493852-15/200. Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 20.06.2012. Rettighetshaver:JM NORGE AS. Org.nr: 829350122. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
2012/493852-16/200. Erklæring/avtale tinglyst 20.06.2012. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på andre eiendommer. Rettigheter på 3803-89/343. Rettigheter i eiendomsrett. 2012/493852-1/200. Erklæring/avtale tinglyst 20.06.2012 
Rettighetshaver: Knr:3803 Gnr: 89 Bnr: 344. Bestemmelse om adkomstrett i forbindelse med vedlikehold av garasje.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 010720 (Kr.4 500) Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Megleropplysninger, grunnbok og servitutt (Kr.3 280) Eierskifteforsikring (Kr.21 986,10) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Oppgjørshonorar (Kr.4 875) Meglerprovisjon (Kr.45 505) Totalt kr. (Kr.109 126,10)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Det opplyses at nøkkelfunksjon for hoveddør er defekt og det er kun elektronisk kodelås som fungerer. Elektronisk ringeklokke er ikke i funksjon/i bruk med det ligger klargjort trekkerør og punkt for dette.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/eventuelt betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?