Til innholdet

Opplev noe nytt og unikt! Tropisk hage året rundt. Enestående sosiale fellesarealer. Selveierleilighet - må sees!

Hellaveien 12E
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 80
BRA: 80 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2020
Tomtareal: 9999 m²

Finn.no: Lokalområde

SIGNATURHAGEN - NØTTERØY - NY I 2020

Adresse

Hellaveien 12E 3140 Nøtterøy 1. etasje

Velkommen til Signaturhagen Nøtterøy ved Borgheim hageby og denne "nye" leiligheten fra 2020

Velkommen til denne lekre og nærmest helt nye selveierleiligheten ved Signaturhagen, sentralt og naturskjønt beliggende på Nøtterøy.

Signaturhagen byr på unike fasiliteter i flotte og sosiale omgivelser. Leilighetene er bygget rundt en helårs tropiske hage som forlenger sommerens fortreffeligheter og skaper et oppholdsrom i form av et unikt "boutique miljø" omgitt av vakker og planterik innglassing. Her kan du oppholde deg i en tropisk hage med palmesus, delta i boccia med hyggelig selskap av naboer eller slappe av ved en av de mange sittegruppene og nyte dagen. I et velustyrt treningsrom og rom med motstrømsbasseng kan du gjøre unna dagens trim før du nyter en kopp kaffe i felles lounge. Det finnes et hobbyrom hvor man kan pusle foretrukne oppgaver og for deg med "grønne fingre" kan man pleie egne planter/grønnsaker som du dyrker i plantekasser satt ut av sameiet. Får du gjester kan du leie egen gjesteleilighet til disse.

Leiligheten ligger i 1. etasje med alt på ett plan, gjennomgående planløsning og trinnfri adkomst. Svært arealeffektiv planløsning, fleksible møbleringsmuligheter og tiltalende standard kjennetegner boligen. Den åpne løsningen og noe ekstra himlingshøyde gir en fin romfølelse, godt hjulpet store vindusflater som gir fin nærkontakt med leilighetens romslige uteplass som er vestvendt. Vannbåren gulvvarme, lekre en-stavs parkettgulv og balansert ventilasjon gir "hverdagsluksus".

Leiligheten har løsning med rominndeling og innredninger som er gjennomarbeidet for å gi gode bokvaliteter og moderne komfort. Det bys på blant annet på en romslig stue-/spisestue med god plass for både sofagrupper og oppdekking for langbord, lekkert og påkostet kjøkken fra Sigdal, et delikat og påkostet baderom, ekstra gjestetoalettrom,  to soverom hvorav romslig hovedsoverom med tilknyttet walk-in garderoberom, romslig hall/gang samt utvendig bod. Walk-in garderoben kan evt. benyttes som innvendig bod hvis ønskelig da hovedsoverommet  også er utstyrt med skyvedørsgarderobe - valget er ditt!

Det medfølger garasjeplass hvor bilen sin står trygt og godt parkert. Herfra er det tilgang via heis til etasjene i bygget, leilighetens garasjeplass ligger stragetisk plassert som en av de nærmest til byggets heis-/trappehus.

På vegne av selger og Z-eiendom v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en leilighet med misunnelsesverdige fasiliteter.

Kort om eiendommen

º Nyoppført i 2020
º Trinnfri og enkel adkomst
º Avskjermet terrasse i hele leilighetens bredde mot vest
º Alt på ett plan og gjennomgående planløsning
º Signaturhagen er oppført med er rekke unike fellesfasiliteter
º Innglasset og oppvarmet Tropehage står sentralt i byggets fellesarealer
º Bassengrom m/motstrømsanlegg, treningsrom, felles loungerom og gjesterom
º God og moderne standard så vel innvendig som utvendig
º Alle vinduer i stue-/spisestue og kjøkken vender mot vest
º Påkostet og innholdsrikt kjøkken fra Sigdal med Siemens hvitevarer
º Stue-/spisestue i åpen løsning med kjøkkenet - totalt ca. 35 kvm
º To soverom hvorav et romslig "master-bedroom"
º Rålekkert, moderne og påkostet baderom/wc
º Ekstra gjestetoalettrom
º Bred og romslig hall/gang på ca. 11,5 kvm m/god gardeobeplass
º Innvendig garderoberom/bod
º Praktisk bod også utenfor leiligheten i byggets nedre etasje
º En-stavs solid, moderne og lekker eikeparkett i alle rom som ikke er fliselagt
º Vannbåren gulvvarme i alle rom gir suveren varmekomfort!
º Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinnig gir godt inneklima
º Varmt og lun innvendig fargebruk gir en flott og moderne helhetsfølelse
º Påkostet med utstrakt bruk av integrerte downlights i himlinger
º Heis mellom alle etasjer
º Egen garasjeplass i felles garasjekjeller
º Nøtterøy golfbane er nærmeste nabo til Signaturhagen
º Egne gågrupper, kortgrupper, hagegrupper og håndarbeidsgrupper i sameiet
º Vakre tur-/rekreasjonsområder rett utenfor leiligheten gir flotte opplevelser til fots
º Kort gangavstand til dagligvareforretning
º Sykkel- og gangvei helt inn til Tønsberg sentrum
º En flott mulighet til å anskaffe seg en nær splitter ny leilighet
º Her bor du lettvint, moderne og bekymringsfritt med tanke på vedlikehold
º Eldste kjøper/husstandsmedlem må være minst 50 år og ikke ha hjemmeboende barn
º Velkommen til visning

Nærområdet og beliggenhet

Signaturhagen ligger i Borgheim hageby ligger sentralt på Nøtterøy med blant annet kun minutter gange til annet dagligvareforretning, cafè og flere servicetilbud.

Signaturhagen i Borgheim Haveby er et ypperlig sted å bosette seg for den som vil bo i et fredelig miljø blant annet preget av flott nærhet til rekreasjonsområder. For den golfinteresserte ligger Nøtterøy golfbane vis a vis eiendommen. Golfbanen her på Borgheim har godt renommé og er viden kjent for sine flotte fasiliteter. Herfra er det blant annet anlagt flott lysløype hvor det blant annet kjøres opp skispor når forholdene tillater det i vinterhalvåret.

Umiddelbar nærhet også til flotte tur-/skogsstier. Man kan også velge kyststien langs Vestfjorden og Hella hvor det for øvrig er en rekke offentlige badeplasser.

Til Teie torv med et riktig tilbud av butikker, Vinmonopol, ulike servicetilbud, spisesteder med mer er det ca. 3 km. Ca. 4,5 km til Tønsberg sentrum m/gode bussforbindelser og sykkel-/gangvei hele veien inn fra Borgheim Haveby.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området sine fasiliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet oppført i 2020.

Innhold

Gjennomgående planløsning med inngangsparti og soverom mot øst og hovedoppholdsrom med utgang til stor terrasse mot vest:

HALL og GANG med trinnfri adkomst fra hovedinngangsdør mot øst.

GJESTETOALETTROM med inngang fra hall/gang.

TO SOVEROM hvor begge har vinduer mot "svalsiden" i øst.

Lekkert, påkostet og svært delikat BADEROM/WC med blant annet dusjhjørne, vegghengt toalett, rikelig med baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel.

Romslig og innholdsrik STUE-/SPISESTUE med store og dype vindusflater og utgang til leilighetens vestvendte terrasse.

Innholdsrikt KJØKKEN i åpen løsning med stue-/spisestuen.

Innredet WALK-IN GARDEROBE i praktisk tilknytning til leilighetens hovedsoverom. Rommet kan alternativt benyttes som bod.

Terrasse i hele leilighetens bredde mot vest og uteplass mot øst

Leilighetens terrasse ligger avskjermet i tilknytning til stuen og kjøkkenet. Dette flotte uterommet blir nærmest som en "egen stue" i sommerhalvåret. Terrassen ligger i hele leilighetens bredde, delvis overbygget av balkong fra leilighet i etasjen over. Levegger ført helt opp til etasjeskiller gir flott avskjerming mot naboleiligheter på begge sider av terrassen. Leveggene består av trevegger kombinert med glass i øverste del. I tillegg sørger bøkehekk for flott sjerming mot hellelagt fellesareal når den når ønsket høyde og tetthet.

På østsiden, ved leilighetens inngangsparti, er det på felles utvendig svalgang et hellelagt område hvor man kan plassere eget cafebord og stoler hvis ønskelig. Her kan man nyte tidlig morgen-/formiddagssol.

Egen parkeringsplass i byggets garasjekjeller

Leiligheten har en medfølgende parkeringsplass i byggets garasjeanlegg på nederste etasjeplan. Garasjeplassen er merket 12" og ligger lettvint og praktisk plassert med kort vei til heis, nest nærmest inngangen til trappe-/heishuset. Garasjeanlegget er avstengt med elektrisk garasjeportsystem med innkjøring på nordenden av bygget.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Bod utenfor leiligheten

Det tilhører egen sportsbod på nederste etasjeplan i bygget, Denne ligger i sammenheng leilighetens garasjeplass. Boden, med innlagt lys og dobbelt strømuttak, er låsbar og har god lagringsplass. Det er ikke montert innredning, men bodens utforming gir god plass for montering av hyller eller tilsvarende. Gulvdekke av pusset betong.

Aldersklausul for kjøp - særbestemmelser for Siganturhagen

Eldste sameier og/eller husstandsmedlem skal være minst 50 år, og ikke ha hjemmeboende barn («Aldersklausul»), ref. sameiets vedtekter punkt. 2.2. Sameiets styre kan dispensere fra Aldersklausulen når spesielle grunner tilsier det.

Kort om et utvalg av Signaturhagen sine fellesfasiliteter

* Leilighetene er bygget rundt en helårs tropisk felleshage som forlenger sommeren
* Lounge og selskapslokale
* Gjesteleilighet
* Treningsrom
* Innendørs motstrømsbasseng
* Møblert fellesterrasse på bakkeplanet i syd m/boblebad
* Aktive trivselsgrupper innenfor ulike tema for fellesaktiviteter
* "Plantehager" - anledning til å dyrke egne grønnsaker og annet i plantekasser

Arealer og fordeling per etasje

BTA/BRA/P-rom: ca. 88/80//80 kvm - alt på ett plan. 

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom, også walk-in garderoberom da denne benyttes som omkledningsrom og ikke innvendig bod. Utvendig bod i kjelleretasje er ikke medtatt i noen av arealsammendragene. Terrasse ut for stue/kjøkken er heller ikke medtatt i arealsammendraget. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er oppmålt av takstmann.

Standard

Leiligheten er moderne og tidsriktig innredet med lekkert og svært gjennomtenkt eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel. Leiligheten er også påkostet med utstrakt bruk av integrerte LED-downlights i himlinger i stue-/spisestue, kjøkken, gang/hall, gjestetoalettrom og på baderommet.

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon:
Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen er lagt i alle rom og da i stue-/spisestue, kjøkken, hall/gang og på begge soverom. Baderommet har elektrisk varmekabler i gulvet. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Rommene har individuelle termostatstyringer. Det vannbårne varmeanlegget og varmt tappevann forskynes av byggets felles oppvarmingssystem.

Leiligheten har eget balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinner fra Flexit som med eget ventilasjonsaggregat er elegant og plassbesparende innfelt i himling i walk-in garderoben. Anlegget har eget styringspanel plassert innvendig i leiligheten.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs eikeparkett som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Det er lagt en bred mattlakkert parkett som er lik i samtlige rom, noe som sørger for en flott helhet. Første del av leilighetens hall/gang er flislagt, det samme er gjestetoalettrommet og selvsagt leilighetens baderom.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater gjennomtenkte fargenyanser som gir et lunt, varmt og moderne uttrykk. Samtlige innervegger har tidsriktige glatte overflater. "Smyg"/listefrie overganger mellom vinduer og innervegger tilfører enda et moderne element. Himlingene gir også et rent og stilsikkert uttrykk listefri løsning mellom innervegger og tak. På baderommet og entre/hall er det lavere takhøyde enn i hovedoppholdsrommene. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips med unntak av baderommet hvor det er himlingsplater og i innerboden hvor det er bøylehengte plater for enkelt tilkomst til teknisk anlegg.

Stuen og spisestuen med verandadør ut til vestvendt terrasse:
Et av leilighetens "høydepunkt" er den svært romslige og godt planlagte stuen. Sammen med spisestueplassen, plassert i retning av kjøkkenet i motsatt ende av leiligheten, dannes et godt planlagt stue-/spisestuearrangement med god plass til stort spisebord og rikelig med plass til sofa-/loungemøbler. De mange vindusflatene mot vest gir fin nærkontakt med leilighetens uterom. Rommet har fleksible møbleringsmuligheter og I spisestuedelen kan man plassere et godt langbord og dekke på til større venne-/familieselskap. Det er TV-uttak i rommet, og ikke minst svært godt med elektriske stikkontakter som ellers i leiligheten. Det er også rikelig med elektrisk punkt i overgang innervegg/himling for montering av taklamper i tillegg til de integrerte downligtsene hvis ønskelig. Disse elektriske punktene er knyttet mot allerede monterte veggbrytere.

Kjøkken med innholdsrik innredning fra Sigdal kjøkken:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken fra tradisjonsrike Sigdal. Ved innredning av rommet er det lagt vekt på detaljer som gir et gjennomtenkt preg, som blant innslag av praktiske kolonialskuffer blant underskapene, doble rondellhyller i hjørnet av innredningen og pent tilpassede benkeplater samt hvitevarer fra kvalitet fra Siemens hvor alt er integrert. Kjøkkeninnredningen har også god integrert belysning. Innfelte spotlights (LED) skjult under overskapene gir god belysning til benkeplatene. Rommet har også god belysning fra de innfelte LED-downllightsene i himlingen. Over benkeplatene er det for øvrig rikelig godt med stikkontakter for småelektriske apparater, legg merke til løsningen med de identiske platene mellom over-/underskap med tilsvarende utseende som benkeplatene.

Alt av hvitevarer er helintegrert fra Siemens og medfølger:
* Stekeovn i høyskap
* Oppvaskmaskin - helintegrert
* Induksjonsstekeplate nedfelt i benkeplate
* Integrert kjøleskap
* Integrert fryseskap
* Komfyrvakt i forbindelse stekeplate

Entre/gang med garderobeskap:
Vel inne i leiligheten møter man en romslig og innholdsrik hall/gang på til sammen ca. 11,5 kvm. Som ellers i leilighetens oppholdsrom er det også her gulvvarme som gir en suveren komfort. Rommet oppleves som lyst og innbydende og et og plassbygget praktisk 3-dørs garderobeskap plassbygget i nisje gir god oppbevaringsplass for ytterklær og skotøy. Første del av rommet har flislagt gulv, mens øvrig del også har de lekre en stavs parkettgulvene. De innfelte downlightsene i himlingen med nivåjustering gir god belysning i dette rommet er for øvrig også leilighetens porttelefon plassert.

Leilighetens lekre baderom - også med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel:
Baderommet har flislagte vegger og flislagt gulv med elektriske varmekabler og fargevalg som gir typiske assosiasjoner til "spatema" med sine velvalgte og moderene fargetoner. I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser samt dusjvegger med inn-/utsvingbare glassdører i herdet glass. Dusjarmaturet byr på både hånddusj og takdusj.  Legg også merke til detaljen med det lekre designet med stilfullt hjørnesluk i dusjsonen. Bred og innholdsrik baderomsinnredning hvor servantskapet har to praktiske kolonialskuffer. Det er også vegghengt 4-dørs speilskap m/glasshyller og LED-lys integrert i hvert dørblad. Det er dobbel stikkontakt inne i speilskapet i tillegg til dobbel stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med skjult sisterne gir enklere rengjøring og tar mindre plass i rommet. Toalettet har elektronisk styring. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte LED-downlights med nivåjustering. Innerst i rommet er det uttak for vaskemaskin/tørketrommel.

De to soverommene - begge med plass garderobeskap:
I begge leilighetens soverom er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme. Tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Begge soverommene har inngang fra entre/hall, plassert på hver sin side av rommet med østvendte vinduer.

Hovedsoverommet er svært romslig med god plass for både dobbeltseng og nattbord på hver side hvis ønskelig. Dette rommet er innredet med plassbygget 2-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye speildører. Det tilknyttede walk-in rommet benyttes i dag som garderom hvor fastmontert innredning medfølger, rommet fungerer også ypperlig som bod, evt. en kombinasjon bod/garderobe. Det er skyvedør mellom soverommet og walk-in garderoben.

Det andre soverommet, på andre siden av hall/gangen, har plass til f.eks. både enkeltseng, arbeidsplass og evt. garderobeskap.

Gjestetoalettrom:
Også gjestetoalettrommet, med inngang fra hall/gang, er innredet med vegghengt toalett fra med skjult sisterne for optimal plassutnyttelse og enklere rengjøring. Downlight i taket gir godt med lys, mens et enkelt underskap m/overliggende håndvask og veggspeil byr på noe oppbevaringsplass.

Øvrig - teknisk: 
* Elektrisk tavleskap er innfelt i hall/gang.
* TV-/datasystem er også plassert i samme skap
* Felles brannvarslingssystem
* Innlagt bredbånd fra Telenor - TV og internett inkludert i fellesutgifter
* Elektrisk tavleskap med lastebryter 50 A hovedbryter og 50 A overspenningsvern
* 25A kurser til steketopp og for øvrig 15A forbrukssikringer
* Porttelefon

Opprinnelig utbygger og utførende entreprenør av av Signaturhagen - Nøtterøy

Utbygger av eiendommen er Signaturhagen Nøtterøy AS (org.nr.: 917 010 579) med adresse Wergelandsveien 7, 0167 Oslo

Utførende entreprenør er Strøm Gundersen Vestfold AS (org. nr. 917 994 536)  - Halfdan Wilhelmsens Alle 37, 3117 Tønsberg

Fellesutgifter og hva dette inkluderer

Fellesutgifter på månedlig kr 4 897,- inkluderer blant annet følgende: 
* TV/bredbånd (Telenor)
* Kommunale avgifter - avløp og renovasjon
* Driftsutgifter av Tropehage, motstrømsbasseng og øvrige fellesrom
* Renhold i innvendige fellesarealer
* Felles bygningsforsikring
* Snøbrøyting
* Vedlikeholdstjenester ved fellesarealer
* Avsetting til vedlikeholdsfond
* Lys og varme fellesarealer
* Drifts-/serviceutgifter til heisanlegg
* Drifts-/vedlikeholdskostnader knyttet til garasjeanlegg
* Heiser, drift/vedlikehold med alarmlinjer
* Drift/vedlikehold tekniske anlegg i fellesarealer
* Utgifter til forretningsførsel, revisor, styre m.m.
* Oppsparing til vedlikeholdsfond (utgjorde 20% økning i fellesutgiftene etter årsmøte i oktober 2021 og hensyntatt i ovennevnte fellesutgifter).

Ovennevnte beløp er i henhold opplysninger gitt av forretningsfører. Se for øvrig vedlagt budsjett for 2021 i komplett salgsoppgave.

I tillegg til fellesutgiftene faktureres det for forbruk av strøm til vannbårent anlegg og eget vannforbruk. Leiligheten har i alt 3 stk. manuelle målere som vil bli konvertert til fjernstyrte målere. For perioden mars 2020 til mars 2021 opplyser forretningsfører leilighetens totalbruk ble fakturert med i alt kr 7 500,- for disse tolv måneder. Den totalt utgiftene må forventes å variere med ønsket innetemperatur, antallet i husstanden og eget forbruksmønster.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle gulv  og elektriske varmekabler på baderom.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjekjeller (se egen beskrivelse).

På felles utvendig gårdsplass, mot øst, er det etablert en rekke asfalterte asfalterte biloppstillingsplasser. Disse er til felles bruk for sameierne og deres besøkende med unntak av en plass som er reservert gjennom bruksrett for en av byggets boligseksjoner. Etablering av El-bil uttak reguleres av sameiets vedtekter punkt 3.3. For evt. opplegg av El-bil uttak til egen garasjeplass må det søkes styret, og det forutsettes at anlegget tåler slik etablering. Seksjonseieren må selv bekoste godkjent teknisk opplegg, kabling, uttak og egen måler for forbruk. For de med evt. dokumentert HC-behov, finnes det utendørs p-plass for de som har dokumentert slik behov, ref. sameiets vedtekter.

Tomt og hage

Eiendommen er oppført på et tomteområde på parsellen gnr. 124, bnr. 135 i Færder kommune. Tomten er selveiertomt på 10 mål (9 999,7 m² iht. matrikkelbrev).

Signaturhagen er et nytt og unikt boligkonsept, et konsept som bygges også noen andre steder i landet. Leilighetene omkranses en tropisk helårshage, en arena hvor både planter og det sosiale livet får næring til å spire og gro året rundt. Her kan man også glemme snømåking om vinteren og gressklipping på sommeren - alt er lagt til rette for det enkle liv!

Utomhusområdene er opparbeidet som et frodig, grønt og tiltalende boligområde hvor det sosiale og aktive liv kan nytes. God balanse i arealutnyttelsen av eiendommen som er inndelt i flere soner med varierende størrelse for ulik bruk. Rekreasjonsområdene er plassert mot syd og vest, mens nedkjøring til garasjeanlegg og asfaltert område for biloppstilling er plassert mot øst og nord.

Eier

Åshild Baglo Caroline Baglo Engen Iselin Baglo

Adkomst - slik finner du frem til Signaturhagen og Borgheim hageby

Fra Tønsberg sentrum følger du rett frem når man har kommer over Kanalbroen på Nøtterøysiden. Hold høyre kjørefil i retning Tjøme helt frem til Borgheim. Ved Borgheim tar man til høyre i første rundkjøring og man er nå i Hellaveien. Signaturhagen ligger deretter på venstre side av gaten etter ca. 200 meter.

Det vil bli skiltet med Z eiendom sine visningsbukker frem til leiligheten ved annonserte fellesvisninger.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Hellaveien som er offentlig vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune av 31.01.2018 er avsatt til "Kombinert bebyggelse og anleggsformål (bolig og offentlig/privat tjenesteyting) framtidig, bevaringsverdig kulturmiljø, byggegrenser, utbyggingsvolum, funksjonskrav og andre sikringssoner".

Området er regulert gjennom reguleringsplan nr. 3811 2015005 - Borgheim Hageby av 15.6.2016 med reguleringsformål "Boligbebyggelse-blokkbebyggelse, grønnstruktur, utforming, andre sikringssoner, lekeplass, veg og vegetasonssystem. Det foreligger egen kommunedelplan for Borgheim, denne omfatter også utbygging av området Sentrumsbygget Borgheim.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Færder kommune.

Byggemåte

Nyoppført leilighetskompleks oppført i 2020 med tre boligetasjer samt kjeller med garasjer, boder og tekniske rom. Plassbygget konstruksjon av mur/stål/reisverk hvor leilighetsbyggene er utvendig kledd med trekledning.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 17/6-2020. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 190 000,- / Fellesutgifter: 4 897,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 113 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 303 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det er ikke utført tilstandsrapport i forbindelse med salg av denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 5 300 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.
Se også opplysninger under punktet "fellesutgifter" som omhandler kostnader knyttet til vannbåren oppvarming.

Sameiet

Sameiet Signaturhagen Nøtterøy har organisasjonsnummer 824 940 312 og eiendommen ligger på gbnr. 124/315 i Færder kommune. Sameiet består totalt av 47 boligseksjoner/bruksenheter. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som uttrykker sameieandelens størrelse. Sameiet Signaturhagen Nøtterøy har ingen ansatte.

Leilighetens seksjonsbrøk er 80/3748 iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring av 14.02.2020.

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

I årsregnskapet for 2020 fremkommer det at driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 2 039 556,-, driftskostnadene var til sammen kr 1 562 025,-. Årets resultat på til sammen kr 477 537,- ble overført til egenkapital. Driftskostnader for 2021 er budsjettet høyere, hovedsaklig begrunnet med at utbygger dekket ca 5 måneders drift av betydelig deler av fellesarealene som utgjorde ca 215 000,-. Budsjettet for 2021 er basert på 2% økning av felleskostnadene fra 01.01.2021. Opplysningene er innhentet fra sameiets årsberetning av mai 2021.

Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører. Kontaktperson/rådgiver fra OBOS er Bente Rojahn Kveil tlf.33 30 94 58 evt. per. e-post: bente.rojahn.kveil@obos.no.

Sameiet Signaturhagen Nøtterøy. Boligprosjektet er i vedtekter beskrevet som spesielt utviklet for aktive voksne som verdsetter fleksibilitet, trivsel og trygghet etter at barna har forlatt redet. For å sikre bomiljøet er derfor Sameiet Signaturhagen Nøtterøy aldersklausulert, og det kan ytes særskilte tjenester og funksjoner. I den forbindelse har utbygger enkelte særlige rettigheter i sameiets eiendom slik at konseptet med tjenester og funksjoner kan i ivaretas til det beste for alle sameierne.

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Husøy havn er organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7289650

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Da boligen er ferdigstilt og overskjøtet på selger i 2020 foreligger ikke slik verdi pr. tiden i følge innhentetede opplysninger fra Skatt sør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett i forbindelse med dette salget.

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Adgang til utleie

Det foreligger en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleieenhet.

Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og sameiets vedtekter, har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder blant annet til utleie, ref. punkt 2.2 i sameiets vedtekter. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold, og ved utleie må også kjøper og leietager oppfylle Aldersklausulen (50 år) som er nedfelt i vedtektene. Det fremkommer videre i vedtekter at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig, er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Forholdet til boplikt/konsesjon og odel

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt og det er ingen boplikt.

Dyrehold

Dyrehold er regulert i sameiets vedtekter, punkt 2.3.2 hvor det fremkommer at "Innvendig og utvendige fellesarealer kan ikke benyttes til opphold av dyr, kun nødvendig adkomst til og fra seksjonene og til garasjeanlegg".

Vedtekter, regler, budsjett med mer

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie, bruk av fellesarealer med mer om ikke annet er spesielt opplyst.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 131021 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Tønsbergs Blad 201021 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 101121 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.12 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 190 000,-) (Kr.48 185) Tilrettelegging (Kr.15 900) Totalt kr. (Kr.114 400)

Boligselgerforsikring

Selger tegner ikke boligselgerforsikring (tidligere kalt eierskifteforsikring). Selgers egenerklæring følger likevel av salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det kreves ingen styregodkjenning av ny eier såfremt kjøper oppfyller kravet om Aldersklausul.

Viktig avtaleinformasjon

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Tinglyste heftelser, servitutter og rettigheter på eiendommens grunnboksblad

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad (gjelder også øvrige seksjoner i sameiet):

Heftelser som følger eiendommen:
1912/900416-1/91  Erklæring/avtale av 19.09.1912. Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv.
Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1920/900329-1/91. Skjønn av 16.12.1920. Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1920/900481-1/91. Skjønn av 16.12.1920. Overskjønn, overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1927/910009-1/91. Elektriske kraftlinjer av 01.06.1927. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1963/2036-2/91. Bestemmelse om bebyggelse av 17.07.1963. Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr:124 Bnr:38. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 m. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/3580-1/91. Erklæring/avtale av 19.08.1969.  Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/993-1/91. Erklæring/avtale av 29.02.1972.  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m - avskjærende kloakkledning og pumpestasjoner. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/2570-1/91.  Elektriske kraftlinjer av 10.05.1977. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1989/1991-1/91  Erklæring/avtale av 08.02.1989. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Overført fra: 3811-124/135. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2149172-1/200. Erklæring/avtale. 25.02.2020 21:00. Bestemmelse om pliktig vedlikehold av fellesarealer og infrastruktur. Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata som følger eiendommen:

Grunndata:
2020/2110156-1/200. Seksjonering av 14.02.2020 21:00. Opprettet seksjoner: snr: 10. Formål: Bolig - tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 80/3748. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?