Til innholdet

Omfattende oppusset (2015) 3-roms leilighet m/svært åpne og lyse løsninger. Innglasset balkong og moderne innredet.

Kjernåsveien 3B
Prisantydning 1 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 71
BRA: 81 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1968
Tomtareal: 36782 m²

Visninger

søndag 25. november Kl 14.30 - 15.30

Dokumenter

Omfattende oppusset (2015) 3-roms leilighet m/svært åpne og lyse løsninger. Innglasset balkong og moderne innredet.


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Kjernåsveien 3B 3142 Vestskogen 2. etasje

Velkommen til Kjernåsveien 3B

Velkommen til denne lyse og pene leiligheten med svært lys og åpen planløsning og sydvendt og derav svært solrik beliggenhet.

Her bor du i sentralt omgivelser i populære Vestskogen, tilbaketrukket hvor innglasset balkong er gunstig plassert mot syd mot stor og åpen fellespark for borettslaget. Dette i kombinasjon med at man bor i "høy 2. etasje" med fin nærkontakt til de åpne omgivelsene, sikrer at man bor svært trivelig.

Leiligheten er innvendig omfattende oppusset i 2015 i samtlige rom med nye eikegulv, nye innervegger, nytt kjøkken og omfattende endret baderom.. Alt er utført med lik materialbruk i alle rom, noe som gir en flott helhetsfølelse. Planløsning og innredning er moderne for å gi gode bokvaliteter og moderne bokomfort. Leiligheten er derfor "selvfølgelig"  med løsning hvor du har alt på ett-plan. Leiligheten inneholder blant annet hel åpen løsning mellom hovedstue/kjøkken/spisestue. Leiligheten består også at et delikat flislagt baderom, entre og to soverom. I kjelleren medfølger det egen bod, og det er i tillegg en rekke fellesrom som vaskerom, sykkelboder med mer. 

Store vindusflater, gjennomgående bruk av lyse veggfarger og ikke minst gjennomtenkt materialbruk gir et innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med god bygningsstandard og trygt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Leilighetens særpreg og nyttig informasjon kort fortalt

* Gjennomgående åpen løsning for stue/spisestue/kjøkken gir svært god romfølelse
* Innglasset og utvidet sydvendt balkong på ca. 10 m² blir som en "ekstra stue"
* Meget solrik plassering
* Nyoppusset og nye innredninger i alle rom i 2015
* Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
* Nylagt eikeparkettgulv i alle rom
* Ny mdf-panel på alle innervegger
* Fornyet baderom m/nye gulv-/veggfliser og ny innredning
* Stor og luftig stue med utgang til balkong
* Spisestue i motsatt ende av hovedstuen gir en flott løsning
* To romslige soverom
* Vannbåren varme fra felles, miljøvennlig sentralanlegg
* Gode parkeringsfasiliteter
* Gangavstand til badeplasser og småbåthavner
* Dagligvareforretning et steinkast unna
* Kort gangavsand til skoler og barnehager
* Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader
* Store fellesarealer i borettslaget med flotte grøntarealer
* Ingen dokumentavgift og dermed lave kjøpsomkostninger!

Nærområdet og beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og solrikt til med fine solforhold og sørvendt balkong i 2. etasje. Meget barnevennlig beliggenhet med lekeplass på borettslagets eiendom som også er bestående av et stort, pent opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene.

Vestskogen ligger på Nøtterøy sin vestside, og for friluftsinteresserte finner man innen kort gange fra området kilometerlange turstier, bl.a. på øyas egen kyststi som strekker seg helt frem til Tjøme i syd.
 
Umiddelbar nærhet til matbutikk (Kiwi) og kort gangavstand til barneskole, barnehage og Rudolf Steiner barne- og ungdomsskole samt barnehage.

Ca. 3 km til ungdoms- og videregående skole. Gangavstand til badestrand på Hella ved Vestfjorden og kort kjøreavstand til Nøtterøy Golfbane som ligger like i nærheten.

Det er ca. 2 km til Borgheim sentrum m/bl.a. restauranttilbud, Nøtterøy kommune sitt kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter med apotek.Ca. 4 km til Tønsberg sentrum og ca. 3 km til Teie sentrum med bl.a. kjøpesenter, dagligvareforretninger, ulike forretninger, banker, vinmonopol og bensinstasjon.

Vestskogen ligger ligger drøye 10 mil fra Oslo.E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen!
Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1968, modernisert i 2015

Innhold

Planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor inndelingen er som følger:
Åpen ENTRE med garderobeplass og medfølgende garderobeanheng.
KJØKKEN med ny innredning fra 2015 og integrerte hvitevarer som medfølger.
SPISESTUE med langsgående vindusrekke mot nord.
HOVEDSTUE mot syd med inngang til svært solrik INNGLASSET BALKONG på ca. 10 m²
BADEROM med dusjkabinett - oppusset i 2015 med nye fliser på vegger og ny innredning med vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. 
2 SOVEROM beliggende i hver sin ende av leiligheten.

Den solrike og innglassede balkongen:
Balkongen er tilbygget og innglasset i 2006/2007 og blir som en flott "utvidelse av stuen". Dette flotte rommet vender mot syd, og har dermed svært gode solforhold. Eier har nylig lagt nytt tredekke på gulvet, og det er plassbygget benkeløsning som gir rikelig med sitteplasser. Innglassingen gjør at balkongen også kan brukes gjennom store deler av året. Det er veggmontert strømuttak i rommet, enkelt glass av sikkerhetsglass og innfatninger av PVC og stål/aluminium.

Leilighetens medfølgende bod:
En låsbar bod på ca. 5 m² følger leiligheten. I tillegg har borettslaget 26 ekstra boder hvor det er mulighet for leie når disse er tilgjengelige.

Fellesrom i kjeller:
Felles vaskerom hvis man ikke vil benytte vaskermaskin på eget bad og ulike fellesboder.

Adkomst til leiligheten:
Adkomst via felles inngang med nytt porttelefonsystem fra 2018. Leiligheten ligger i 2. etasje, en etasje opp for byggets hovedinngang. Trappeoppgangene er malt i 2017.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser av leiligheten. Kjellerbod er ikke illustrert på disse. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

En "flytt rett inn" leilighet for deg som trenger en moderne og arealeffektiv leilighet. Delikat, lys og innbydende leilighet med gjennomgående god materialbruk i de ulike rom som gir et flott helhetsinntrykk. Bruk av tidsriktige og lyse farger gjør leiligheten lun, innbydende og ikke minst svært åpen med god romfølelse. Like parkettgulv, like veggflater og like himlinger i hele leiligheten gir en flott helhet.

Gulv:
Et delikat gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er klassisk  og ny 3-stavs eikeparkett fra 2015 i alle rom med unntak av i baderom. Disse er solide og gir en flott helhet til leiligheten. Det lagt moderne gulvfliser med varmekabler på baderommet.

Innervegger, himlinger og belistning:
Alle innevegger i leiligheten har nylagte panelplater i alle rom fra 2015. Disse består av malt og stående mdf-panel med lik struktur i alle rom.
Samtlige himlinger i leiligheten består av slette og hvitmalte overflater. Deler av disse himlingene er nymalte i 2015.

Overgang mellom himlinger og vegger med hvitmalt geriktlistverk. Hvitmalte, glatte lister rundt innedører og rundt vinduer. I overgang innervegger/gulv er det eikelister lagt med tanke på eikegulvene.

Det innholdsrike kjøkkenet sentralt plassert mellom stuen og spisestuen:
Kjøkkenet står "i sentrum" av den åpne løsningen i leiligheten med spisestue ut for seg på den ene siden og hovedstuen på motsatt side. Her kan man med andre ord tilberede dagens måltider med massevis av vinduer fra to sider! 
Det er montert helt ny innredning i 2015. Hvitevarene som medfølger er også fra samme tidspunkt. Moderne og pent tilpasset innredning fra Epoq med kvaliteter som blant annet takhøye overskap, godt med lys over benkeplate og pent integrerte hvitevarer. Overskapene består også av dobbelt overskap m/glassdører samt innfelt, smal hylle i avslutning mot høyskap.
Hvitevarene består av Gram stekeovn, Gram induksjonstopp nedfelt i benkeplate, helintegrert oppvaskmaskin, helintegrert kjøleskap og helintegrert fryseskap. Laminat benkeplater og flisimiterte Kitchenboard plater mellom benker og overskap. Det er montert skjult, uttrekkbar ventilator med utlufting ut i yttervegg fra Gorenje i børstet stål.

Stue med verandadør til den svært solike balkongen og spisestuen i motsatt ende av leiligheten:
Felles hvor hovedstuen og spisestuen, er at de har store vindusflater ved begge endevegger i leiligheten. Hovedstuen har god plass til salong-/sittegruppe hvor familie og venner kan samles. Her er også leilighetens TV-uttak montert. I spisestuen er det plass til stor spisestue hvor man kan dekke på til større familie-/venneselskap. Det er også plass til en rekke andre møbler takket være god veggplass i rommet.

Det lyse, moderne og flislagte baderommet:
Baderommet er delikat og funksjonelt innredet. I 2015 ble rommet senest oppusset med nye fliser på vegger, nytt veggmontert toalett og ny baderomsinnredning med høyglansede fronter/veggspeil/overskap/hel servantbenk. Under gulvflisene antatt fra begynnelse av 2000-tallet, er det termostatstyrte varmekabler som gir deilig varme til rommet. Badet inneholder videre dusjkabinett fra Hafa med herdede glassdører og avsatt plass for vaskemaskin/kombinert vaskemaskin/tørketrommel. Lysarmatur med stikkontakt.

Soverommene med god plass til dobbeltseng og garderobe i begge rom:
De to soverommene ligger gunstig plassert i hver sin ende av leiligheten. Leilighetens største soverom har vinduer mot syd, og her medfølger et nyere, frittstående 3-dørs garderobeskap. Rommets størrelse gir mulighet for ytterligere garderobeplass hvis ønskelig.

Det er også god plass på det andre soverommet som har vinduer vendt mot nord. I tillegg til seng, er rommet utformet slik at det er plass til f.eks. kontor-/arbeidspult eller lignende. Det medfølger ikke garderobeskap i dette rommet, men det er avsatt plass til dette.

Åpen entre/gang med garderobeplass:
Entreèn ligger i helt åpen løsning mot stue/kjøkken. Her er det plassbygget en åpen garderobenisje med hyller og anhengsmuligheter. Ved siden av hovedinngangsdøren er leilighetens videofon koblet mot callinganlegg  plassert. Frittstående garderobeskap medfølger ikke.

Øvrige forhold rundt påkostninger og tekniske detaljer:
* Nye vinduer fra 2004 - aluminiumsbeslått utvendig
* Nye hvite 3-speilede innerdører fra 2015
* Det elektriske anlegget er oppgradert med nyere innmat i sikringsskap
* Innlagt Altibox med TV, bredbånd og mulighet for bredbåndstelefoni
* Felles brannvarslingsanlegg med direkte tilkobling vaktsentral
* Nytt callinganlegg fra 2018 med innvendig porttelefon m/bred videoskjerm
* Inngangsdør av type brann/lyddør, B- 30/38 db fra 1995
* Dør fra stue til innglasset balkong er fra ca. 1988
* Felles varmtvann for borettslaget frigir plass i leiligheten

Byggemåte

Bygget er oppført i mur. Det er etasjeskiller og yttervegger i betong. Ytterveggene har nye forblendingsplater fra første halvdel av 2000-tallet.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt. Denne følger av komplett salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 87 kvm

Følgende rom er medtatt i primærrommene (p-rom): Samtlige innvendige rom i leiligheten unntatt innglasset balkong.

Det bemerkes at innglasset balkong på ca. 10 m² er medtatt i oppgitt bruksareal (BRA) for leiligheten.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Felleskostnader utgjør kr 3 164,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende hovedleveranser:

* Strøm - et à kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader.
* Renter og avdrag for betjening av andel fellesgjeld
* Kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon)
* Bygningsforsikring
* Diverse drift og løpende vedlikehold
* Andel av festeavgift
* Forretningsførerhonorar og styrehonorarer
* Kontigenter
* Ytre vedlikehold
* Andre driftskostnader

I tillegg betales det månedlig for følgende fellesinnkjøp i borettslaget:
Fyring akontobeløp: kr 649,-
Mediaprodukter: kr 403,- (fellesavtale med Viken Fiber for TV og internett)
Renhold av fellesarealer: kr 66,-

Sum felleskostnader og tillegg utgjør dermed i alt kr 4 282,-.

Det anledning for selv å bestille tillegg til avtale for kabel-TV og internett dersom man ønsker utvidet tilbud og hastighet som man selv betaler for.

For komplett oversikt over hva fellesutgiftene dekker, be om borettslagets regnskap som oversendes på forespørsel fra megler.

Oppvarming

Oppvarming og forbruksvann: I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning. Varmesystemet er tilknyttet vannbårne veggradiatorer.

På baderommet er det elektrisk varmekabler i gulv.

Borettslaget har strømavtale med BKK Energitjenester. Andelseier oppretter selv stromavtale med BKK (www.bkk.no).
Borettslaget har avtale med Ista AS om leveranse av energiservicetjenester. Ista as avregner faktisk energiforbruk til oppvarming pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og eventuell justering av akontobelop skjer årlig. Et a kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader. Avregning tilkommer/betales av andelseier. Fyringssesongen er fra 1. mai til og med 30. april årlig.

Parkering

Det er gode parkeringsfasiliteter ved eiendommen, men det er ikke garasjeplass til alle leilighetene. Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste for å leie garasjeplass må søke til borettslaget sitt styre. 

Borettslaget har også ca. 50 parkeringsplasser som er øvrig-/gjesteparkering. Det betales ikke leie for utvendig parkering.

Adkomst

Fra Tønsberg følg over kanalbroen og ta 2. avkjøring til høyre inn i Nøtterøveien og hold høyre felt mot Tjøme over i Kirkeveien. Følg veien et stykke og ta av til høyre mot Vestskogen og følg Kjernåsveien nesten til krysset ved Amundrødveien. Parkering for borettslaget er til venstre før dette krysset.
Se forøvrig vedlagt kart for ytterligere beskrivelse av eiendommens beliggenhet.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 36 782 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

36 782 m² felles festet tomt. I Vestskogen borettslag er det pene, opparbeidede fellesareal bestående av asfaltert adkomst til bygningene, asfalterte parkeringsområder/gjesteparkering, opparbeidede bed på blokkenes inngangspartiside og pent, stort opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene med bl.a. lekeplass og sittegrupper.

Eier

Alexandra Vivi Huynh Diem Dao

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon-/odel

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan er avsatt til friområde - nåværende (R), boligbebyggelse - nåværende (K), boligbebyggelse - nåværende (110 - Boligområde), boligbebyggelse - nåværende, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav og gang/sykkelvei - framtidig vedtaksdato 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Plannavn "Vestskogen sentrum" vedtaksdato 30.04.1965 med reguleringsformål felles parkeringsplass, offentlig friområde, blokkbebyggelse, anlegg for lek og gangvei. Plannavn "Boligfelt Vestskogen, nordre del" vedtaksdato 23.08.1965 med reguleringsformål offentlig trafikkområde.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen med plannavn "Områdeplan Vestskogen".

Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt, og det er ikke boplikt i Færder kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.10.1967. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Sikringsfond

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Diverse opplysninger

Borettslag: Vestskogen Borettslag, Orgnr.: 948010070 Andelsnr.: 33 Forkjøpsrettgebyr: 6556 Andel fellesgjeld: 182291, Andel fellesformue: 65788, Total gjeld: 28651333

Opplysninger om borettslaget sitt felleslån:
OBOS med lånenummer 98207533319. Annuitetslån med restløpetid på 17 år og 7 mnd. Restgjeld pt. 28.651.333,-  og flytende lånerente pt. 2,30%. Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kort om borettslaget:
Borettslaget består av 169 andelsleiligheter. Vestskogen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948010070, og ligger i FÆRDER kommune med følgende adresser under matrikkelnr. gbnr. 128/185:Kjernåsveien 1 A-E, Kjernåsveien 3 A-F, Kjernåsveien 5 A-E, Konvallveien 2 A-E og Konvallveien 2 A-E.

Kontaktperson for borettslaget hos forretningsfører: Christina Tanggaard pr. telefon 33 30 94 34 evt. pr. e-post: christina.tanggaard@obos.no.

Styreleder i borettslaget: Dag Morten Stangeby, Kjernåsveien 3 A, 3142 VESTSKOGEN, e-post: damsta7@hotmail.com

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 8 547 294 og viser borettslagets likviditet. Fjorårets resultat på kr 708 103 er inkludert i denne egenkapitalen.

Opplysninger om borettslaget sitt festeforhold med Færder kommune

Tomtegrunnen er festet med Færder kommune som bortfester. Festeavgiften dekkes over andel fellesutgifter. Festekontrakten ble inngått 23.09.1965. Festeavgiften er inkludert i de månedlige fellesutgiftene. Bortfeste skjer for et tidsrom av 99 år, regnet fra 1.8.1965. Når 20,40,60, og 80 år av festetiden er gått, kan kommunen regulere den årlige avgift. Avgiften vil skje i samme forhold som Kirkedepartementet regulerer avgiften overfor kommunen. Ved avgiftsreguleringen skal endringer i parsellens verdi som skyldes festerens egne foranstaltninger, ikke tas i betrakting. Borettslaget betalt i alt kr 49 410,- i årlig festeavgift til kommunen i regnskapsåret 2017. Det er ingen forkjøpsrett for bortfester/grunneier.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Hva skjer i borettslaget?

Av større ting nevnes blant annet (se fullstendig liste i salgsoppgave):

* Styret har startet arbeidet med å se på muligheten til få revet de resterende gamle garasjene og bygge nye garasjer, tilsvarende den typen de har i dag.

* Styret ser på muligheten til å utvide sykkelboden i vest enden av Kjernåsveien 3. Dette kan gjøres med å åpne inn til tilhørende rom.

* Styret har satt i gang arbeidet med å sjekke/kontrollere alle stoppekranene. Antar at ca 40 stoppekraner pr blokk må skiftes og få disse merket riktig.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten forhåndsutlyses av megler, se mer informasjon på www.obos.no.

Prisantydning

1 950 000,- / Felleskostnader: 3 164,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

1 950 000,- (Prisantydning) 182 291,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 132 291,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Gebyr forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 11 688,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 143 979,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsinnbetaling og hele kjøpesummen forfaller ved tidspunkt for avtalt overtagelse av leiligheten.

Takst / tilstandsrapport /formuesverdi (ligningsverdi)

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 480 000,- Sekundær ligningsverdi : 1 599 999,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er ikke mulig å hente ut fra el-verket. Borettsalget har felles strømavtale og benytter a-konto hvor det trekkes et beløp fra felleskostandene hver mnd. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6598326

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i leilighetens fellesutgifter.

Adgang til utleie

Det foreligger en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleieenhet.

I følge vedtekter kan andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom blant annet andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år. For evt. andre spørsmål knyttet til utleie, ta kontakt med kontaktperson for borettslaget (se eget punkt). Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Tinglyste rettigheter og serviutter i borettslaget sin eiendom

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende pengeheftelse er tinglyst og følger borettslaget sin eiendom:

Pengeheftelser i eiendomsrett - 1965/3450-4/91  Bestemmelse om bebyggelse av 23.09.1965 med flere bestemmelser.

1965/3450-6/91  Festekontrakt - vilkår. 23.09.1965  ÅRLIG AVGIFT NOK 5.891
ANFØRT PRIORITET. 1. PR PANT FOR KOMM PR VIKES TIL FORDEL FOR LÅN AV DET OFF BANKER OL. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT

1966/3102-2/91  Best. om vann/kloakkledn. av 26.08.1966. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - kommunens vilkår vedtatt
 
1966/3238-2/91  Best. om vann/kloakkledning av 06.09.1966. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - kommunens vilkår vedtatt
 
Pengeheftelser i festerett - 1965/3450-6/91  Festekontrakt - vilkår av 23.09.1965. ÅRLIG AVGIFT NOK 5.891. ANFØRT PRIORITET. 1. PR PANT FOR KOMM PR VIKES TIL FORDEL FOR LÅN AV DET OFF BANKER O L. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. Gjelder feste
 
1981/3572-1/91  Fellesobl. for bor.innsk. av 27.05.1981. BELØP: NOK 3.278.919. Panthaver:Andelseierne I Borettslaget. Lnr: 1305181. Gjelder feste
 
2016/461411-1/200  Pantedokument av 25.05.2016. BELØP: NOK 31.800.000. Panthaver:OBOS-BANKEN AS. Org.nr: 911986888, Uomsettelig. Gjelder feste. Elektronisk innsendt.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være  selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsinnbetaling før overtagelse av eiendommen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Evt. ønske om forholdsvis rask overtagelse kan imøtekommes.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?