Til innholdet

Nyt skjermet privatliv i unik penthouseleilighet. Lys & påkostet m/innglasset terrasse. Rålekkert - MÅ SEES!

Narverødveien 55D
Prisantydning 4 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 103
BRA: 109 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2013
Tomtareal: 15288 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NARVERØD PARK - TOPPETASJELEILIGHET

Adresse

Narverødveien 55D 3124 Tønsberg 4. etasje

Velkommen til denne unike toppetasjeleiligheten ved sentrale og nyere Narverød park

Ved fredelige Narverød park mellom Råel og Husvik, finner du denne flotte og lyse leiligheten med suveren beliggenhet. Her bor man med kort vei til sjøen, flotte naturområder og ikke minst med kort vei til Tønsberg by. 

Denne lekre og påkostede leiligheten fra 2013 ligger i tilbaketrukket etasje helt øverst i bygget. Plasseringen byr på solrike og rolige omgivelser samtidig som privatlivet helt på toppet av bygget kan nytes på usjenert vis. På et stort, solrikt og åpent boligtun har arkitektene av prosjektet utviklet et svært trivelig leilighetskonsept hvor lys, luft og store grøntarealer er sentrale elementer.

Leiligheten er omfattende omgjort og påkostet gjennom tilvalg i byggeprosessen og fremstår svært lys med innbydende og tidsriktig materialvalg. Med gjennomgående planløsning på ett plan bys det på et stort, lekkert og innholdsrikt kjøkken, romslig stue-/spisestue i åpen løsning, to flislagte baderom, to romslige soverom med garderober og plass til dobbeltsenger samt en innbydende entrè/gang med garderobeplass. Mot sydvest, og i flott sammenheng med stue-/kjøkkensonen, finner man en innglasset og vinterisolert terrasse som kan benyttes hele året gjennom som en "ekstra stue". Gleden og kosen vinterhagen gir gjennom hele året er stor. Den er enkel å vedlikeholde, bare fjerne evt. løv og snø. 
Det bys også på godt med bodplass. Foruten innvendig bod/omkledningsrom er det også bod ute ved terrasssen og bod i kjelleretasjen.

Bilen din parkererer du trygt og godt i byggets parkeringskjeller hvor det er direkte adkomst via heis opp til leiligheten.

Narverød park ligger ca. 4 km fra Tønsberg sentrum, og man har flotte turstier i skog og langs sjø nesten rett utenfor døren. Du finner et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold.

På vegne av eier og Z-eiendom v/Eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Fremtredende forhold verdt å merke seg ved leiligheten

º Meget romslig og moderne toppetasjeleilighet fra 2013 med flott utsikt
º Betydelig påkostet utover opprinnelig plan-/standardløsning
º Svært gunstig og usjenert plassering hvor alt ligger til rette for høy grad av privatliv
º Inntrukket toppetasje helt fritt for innsyn fra leiligheter i samme bygg
º Bygget har Narverød park sin mest høytliggende plassering
º Gjennomgående planløsning og store vindusflater mot park og naturlandskap
º Stor sydvestvendt og vinterisolert takterrasse på 20 m² m/gulvvarme og innglassing
º Svært rolig, etablert og rolig boligområde nær sjø og natur
º Gangavstand til en rekke badestrender, småbåthavner og kyststi
º Gangavstand til dagligvareforretning og ca. 8 minutter med bil til Tønsberg sentrum
º Flotte turområder rett utenfor egen dørstokk
º Meget romslig stue-/spisestue hvor store vindusflater gjør rommet svært lyst
º Eksklusivt solskjermingsystem m/elektrisk styring til glassvegger ved terrassen
º Innholdsrikt og påkostet kjøkken m/integrerte hvitevarer og benkeplater av lys stein
º To soverom - begge med garderobeskap og plass til dobbeltseng
º To baderom - begge svært moderne og ekstra påkostet
º Godt med bodplass - leiligheten har hele tre boder som gir god oppbevaringsplass
º Rikelig med skap-/garderobeplass i diverse skyvedørsgarderober
º Lys eikeparkett på alle gulvflater gir en flott og solid helhetsfølelse
º Helhetelig og gjennomtenkt farge-/interiørvalg - flytt rett inn!
º Leiligheten bærer preg av pen og forsikig bruk
º Eget balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinner til leiligheten
º Heis mellom alle etasjer
º Garasjeplass i byggets P-hus m/heisadkomst og strømuttak for ladbart kjøretøy
º Ingen boplikt!
º Her bor du lettvint, moderne og bekymringsfritt med tanke på vedlikehold
º Velkommen til visning av en lys, moderne og lekker toppetasjeleilighet som BØR SEES!

Narverød park sin flotte beliggenhet

Narverød Park ligger naturskjønt mellom Råel og Husvik - fredfulle omgivelser med et rikt utvalg av fasiliteter og ca. 4 km til Tønsberg sentrum.

På vinterstid spenner du på deg skiene og går rett ut i lysløype ca. 100 meter fra området. Badeplasser i nærmiljøet finner du bl.a. på Klopp og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt. Litt lengre unna, men fortsatt innen kort vei, finner man Ringshaugstranda med barnevennlig langgrunne og stor gresslette. Det er en "god rusletur" ned til offentlig strand på Jarlsø.

Det er også kort vei til en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykletur fra området.

Gangavstand til Kiwi-dagligvareforretning på Råel og kort vei til bl.a. Olsrød Park og Tolvsrødsenteret med bank, post-i-butikk, diverse dagligvareforretninger, Vestfold sitt kanskje flotte treningsenter - Level, legesenter og en rekke andre tilbud.

Narverød Park ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nyere tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har firefels motorvei hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Narverød Park til Oslo gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Nærmeste holdeplass er Snippen som ligger rett ut for leiligheten. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013

Innhold og tilhørende fasiliteter i bygget

Leiligheten har planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor vi bl.a. fremhever romslige, åpne rom med store glassflater mot sydvest og en arealeffektiv samt luftig planløsning. Leiligheten har en nøysommelig, redesignet planløsning i forhold til opprinnelige plantegninger med høy fokus på luftige, moderne og funksjonelle løsninger med følgende inndeling:

LEILIGHETENS INDRE ROM:
Bred, romslig og innbydende ENTRÈ/GANG med inn-/plassbygget skyvedørsgarderobe. Rommet har også plass til f.eks. skoskap, hyller, kommoder eller lignende.

Åpen og svært lys STUE-/SPISESTUE med god plass til ulike møbelgrupper og utforming som byr på fleksible møbleringsalternativer.

Lekkert og betydelig påkostet KJØKKEN hvor innredningen er tilpasset som "håndsøm" til hjemmet. Integrerte hvitevarer medfølger, og det er plass til stort spisestuebord i direkte tilknytning til rommet.

TO BADEROM fordelt på et lyst, stort og delikat HOVEDBAD med bl.a. dusjhjørne, vegghengt toalett og rikelig med baderomsinnredning inkl. blant annet dobbeltservant.
DET ANDRE BADEROMMET er innredet som vaskerom/toalettrom med vegghengt toalett, baderomsinnredning m/servant og skjult nisje m/plass til "vasketårn" for vaskemaskin og tørketrommel. Innenfor sistnevnte baderom er det inngang til innredet BOD-/OMKLEDNINGSROM med god oppbevaringsplass.

TO SOVEROM hvorav begge med plass til dobbeltseng og begge med garderobeskap, blant annet langsgående skyvedørsgarderobe fra vegg-til-vegg på hovedsoveværelset. PS! Leilighetens opprinnelige planløsning åpnet for tre soverom, det er mulighet for dette hvis ønskelig gjennom å flytte kjøkken inn i nåværende stuesone. Megler besitter tegninger som utleveres på forespørsel.

INNGLASSET, VINTERISOLERT OG UNIK TERRASSE med varmekabler i gulv og "blendingsanlegg" for glasstak og glassvegger. Denne herlige "ekstra stuen" ligger i flott sammenheng med  hovedstuen og kjøkkenet hvor bredt og praktisk skyvedørsarrangment adskiller rommene. Da terrassestuen er vinterisolert og oppvarmet kan dørene stå åpne selv ved lave temperaturer.

ØVRIG BODPLASS:
Leiligheten har godt med bod-/lagringsplass. Foruten innvendig omkledningsrom/bod innenfor det ene baderommet, medfølger det to utvendige boder. Praktisk isolert bod på ca. 2 m² i tilknytning til den innbygde terrassen med innlagt lys og strømuttak. Det medfølger også en bod på ca. 4 m² på kjellerplanet som er avlåsbar.

GARASJEPLASS M/ELEKTRISK LADESTASJON:
Ved Narverød park medfølger det flotte parkeringsfasiliteter hvor du parkerer bilen din trygt og godt i byggets lyse og bekveme parkeringsanlegg. Leiligheten har 1 stk. garasjeplass på kjellerplanet i byggets p-hus som medfølger leiligheten. Denne plassen har noe ekstra bredde og anses dermed for en av anleggets beste parkeringsplasser. Eier har for øvrig installert medfølgende ladestasjon for ladbar kjøretøy.
Automatisk port holder anlegget avlåst og porten har åpning fra medfølgende fjernkontroll. Det er både heis og trapp ned til parkeringshuset.

YTRE FELLESROM:
Felles, innbydende inngangsparti og flislagt innergang hvor det er heis til respektive boligetasjer via dets svalganger samt til garasje og bodanlegg. Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon innvendig i leiligheten. Renovasjonsdunker er plassert i frittstående bygninger, for denne leiligheten på venstre side før nedkjøring til garasjeanlegget.

Planskisse over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leilighetens etasjeplan. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Standard og utstyr

Leiligheten har hatt en og samme eier siden den var ny i 2013 og hjemmet ble betydelig påkostet gjennom en rekke tilvalg og tilpasninger i byggeperioden. Resultatet er en flott leilighet med suveren planløsning hvor det er lagt stor vekt på god kvalitet både hva gjelder interiør og eksteriør. Lyse og moderne farger og gjennomgående lik materialbruk på gulv, vegger og i himlinger gir et flott helhetsinntrykk av leiligheten. Hjemmet bærer også preg av forsiktig bruk.

Gulv, vegger og himlinger:
Lys, klassisk og delikat 3-stavet eikeparkett (lakket) i samtlige rom i leiligheten - det er også gulvlistverk av eik som henter opp likheten med eikeparketten. Baderommene og innglasset terrasse har flislagt gulv. Innervegger med malte overflater hvor det i stor utstrekning er benyttet samme fargetoner i de ulike rommene som gir et fint helhetsinntrykk. Hvitmalte himlinger med slette flater i samtlige rom understreker det moderne preget med "rene linjer".

Innerdører og vinduer:
Legg merke til ekstra påkostede innerdørene i leiligheten. Komfort og kvaliet ligger ofte i de rette detaljene. Gjennom tilvalg er leiligheten utstyrt hvitlakkerte, heltre dører med demperpakninger som gir et flott og moderne kvalitetspreg samtidig som de gir best mulig støydemping.

Alle vinduer er trevinduer med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag for enkelt vedlikehold. 

Kjøkkenet - delikat, påkostet og tidløs innredning hvor alt av hvitevarer medfølger:
Kjøkkenet ligger sentralt i leiligheten, tilbaketrukket i åpen løsning med stue-/spisestuen. Rommet ligger sydvestvendt, så her slippes dagslyset inn på en suveren måte gjennom de store vindusflatene. Skyvedøren til terrassen skaper et naturlig skille mellom kjøkkendelen og stuedelen.
Innredningen fra Ikea bærer preg av håndsøm til rommet hvor kjøkkeninnredningen er et vakkert møbel til hjemmet. De påkostede benkeplatene av lys komposittstein tilfører innredningen et eksklusivt kvalitetspreg. Legg blant annet merke til de høye overskapene som gir ekstra god oppbevaringsplass og foringslistene som fører innredningen helt opp til taket. Det er godt med skap-/benkeplass da mengden av både over-/underskap og god arbeidsplass ved de stiltilpassede benkeplatene imponerer. Moderne, tidsriktig og klassisk innredning med høyglansede kjøkkenfronter. Her er det lagt også vekt på detaljer som gir et pent tilpasset preg som blant annet helt slette fronter og benkeplater som matcher øvrige interiørfarger. Downlights under overskap gir god belysning til benkeplatene.
Innredningen i L-løsning har for øvrig utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer, og dempere på frontene gir sømløs lukking blant underskapene. Innredningen har for øvrig innslag av praktiske rondeller i hjørne og glassdører i et av overskapene. Den effektive kjøkkenventialatoren fra Røråshetta byr på godt avtrekk og utsmykker innredningen på et flott vis. Over benkeplatene er det moderne løsning med tapet bak herdede glassplater.

Kjøkkenet er også utstyrt med hvitevarer av god kvalitet hvor alt medfølger:
* Helintegrert oppvaskmaskin fra AEG
* Induksjon steketopp fra AEG innfelt i benkeplate
* Stekeovn fra AEG i høyskap
* Helintegrert kjøleskap fra Electrolux
* Helintegrert fryseskap  fra Electrolux
* Ekstra side-by-side kjøleskap-/fryseskap i terrassebod kan medfølge etter avtale

Stue-/spisestue - et romslig rom med fleksible møbleringsmuligheter:
Det er designet flotte stueløsninger for leiligheten. Rommet er bredt, åpent og lyst med naturlige soner for stuemøbler og plassering av leilighetens spisestue. Det store mangfoldet av vinduer i kombinasjon med den åpne kjøkkenløsningen gjør at dagslyset slippes inn fra det brede vindusarrangmentet mot sydvest. Sentralt plassert i stuearrangementet tar den brede skyvedøren deg ut til den innglassede terrassen som blir en utvidet del av stuesonen. Spisestuen sin naturlige plassering er ut for kjøkkenet, mens øvrige deler av den svært romslige stuen gir plass for både sofa-/lenestoler eller loungmøbler. Det er for øvrig installert TV-uttak i dette rommet. Vinduene mellom stue og terrasse har måltilpassede lamellgardiner.

Den innglassede og vinterisolerte terrassen på 20 m² i sammenheng med stue og kjøkken:
En av leilighetens "signaturer" kan trygt sies å være den flotte, innglassede terrassen med varmekabler og flislagt gulv. I tillegg til varmekablene er det for øvrig montert smale varmelister under glassrekkverket. Gulvet er bygget opp ca. 35 cm i forhold til opprinnelig løsning for å legge gulvvarmen og isoleringen av rommet. 
Med sine svært påkostede løsninger og kvaliteter, kan denne brukes store deler av året. Vindusflatene kan åpnes og skyves til side og kan dermed åpnes og lukkes etter eget forgodtbefinnende. Når de er lukket kan glasset skjermes av elektrisk solskjerming med fjernkontroll, mens takvinduene har plisségardiner som også gir god skjerming samtidig som det skapes en lun og svært hyggelig atomosfære. Dette særdelses påkostede skjermingssystemet, levert og installert av Kjells markiser, gjør også terrassen helt fri for innsyn.
Med god plass til flere sittegrupper, fungerer terrassen som en ekstra stue og gir leiligheten en unik og særpreget kvalitet. Glasstaket har også integrerte downlights i bærebjelkene (justerbare) som gir suverent lys når mørket faller på. Det kan også legges til at både egen bod og nabobod på terrasse er isolert for å kunne benytte terrassen hele året gjennom.

Leilighetens to innbydende baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Også disse rommene er betydelig omgjort og påkostet gjennom eiers tilvalg. Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Gulvflisene i gråtoner i begge rom skaper en moderne og flott kontrast til de brede og lyse veggflisene.

hovedbadet gir innfelte, nivåjusterbare downlights god belysning til velværerommet. Det samme gjør spotlights over rekken av overskap m/speildører. Det er stiltilpasset innredning fra Fossbad med fronter i mørk trefarge og dobbel servant. Innredningen har massevis av praktiske kolonialskuffer som gir god oppbevaringsplass. I dusjhjørnet med svingdører av herdet glass er det lagt små fliser i dusjgulvet som forsterker det moderne uttrykket i rommet. Veggmontert toalett med skjult sisterne kompletterer de moderne løsningene og forenkler rengjøringen.

Det andre baderommet fungerer som et kombinert toalett-/vaskerom, og skyvedør videre inn til bod-/omkledningsrom gir en suveren løsning og kvalitet til leiligheten. Også her har rommet hvite og brede veggfliser og mørke gulvfliser. Nivåjusterbare downlights i taket og integrert LED-belysning i veggspeilet. Veggmontert toalett med skjult sisterne gjør at leiligheten har to toalett mens servant over skuffeseksjon fra Dansani med fronter i lys trefarge gir ytterligere oppbevaringsplass. Den flislagte nisjen fra gulv til tak skjuler vaskemaskin og tørketrommel på et elegant vis.

Entrè og gang med skyvedørsgarderobe:
Leiligheten har et innbydende adkomstparti via felles oppgang med trapp og heis til toppetasjen hvor det kun er tre leiligheter. Det er overdekket og skjermet svalgang med påkostet, eksklusivt tregulv som fører frem til inngangsdøren. Entreèn er svært lys takket være den åpne løsningen mot vindusflatene i sydvest. Vinduene i den dokorative inngangsdøren slipper også inn noe lys til rommet. En innholdsrik inn-/plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter gir god oppbevaringsplass for klær og skotøy. Ta gjerne en titt i skapet på visning, her er det nemlig flott innredning med blant annet innredning i finert tre. Det er også plass til mindre enkelte entrémøbler.

Leilighetens to soverom - begge med plass til dobbeltseng:
Soverommene er stategisk plassert på den svale siden av bygget (nordøst) og ligger vis av vis hverandre adskilt av entrè/gang. Begge med lettvint og kort tilkomst til begge baderommene.

Hovedsoverommet er luftig og romslig med stort plassbygget skyvedørsgarderobearrangement med 3 meter fra vegg-til-vegg med flott innredning i trefiner av eik. Det er god plass til dobbeltseng og det er installert TV-uttak. Innvendig persienne til vinduet i rommet.

I leilighetens andre soverom er det også plass til dobbeltseng hvis ønskelig, og det medfølger frittstående garderobeskap med skyvedørsfronter. I tillegg er det plass til mindre arbeidsbord/kommode. Innvendig persienne til vinduet i rommet.

Øvrig utstyr og teknisk anlegg til leiligheten: 
* Porttelefon til felles inngangsparti med elektronisk åpner fra entre/gang.
* Fjernkontroll til garasjeport medfølger
* Det er installert balansert ventilasjonsanlegg
* Utvendig  belysning slås automatisk på/av av montert astrour
* Elektisk anlegg med skjult forlegning (bortsett fra mot lydvegger)
* Automatiske sikringer og jordfeilvarsler plassert i innvendig bod
* Varmtvannstank installert i isolert terrassebod gir bedre plass i kjøkkeninnredningen
* Lekkasjestopper (waterstop) er installert til varmtvannstanken
* Det er montert innsynsbegrensende folie på vinduer mot svalgang
* Økt effekt utover standardleveranse for kjøkkenventilator
* VVS anlegget er utstyrt med tavleskap med rør-i-rør anlegg
* B20 ytterdør

TV og Internett:
Sameiet har felles avtale for TV og Internett (fibernett) hvor dette er inkludert i det som betales av månedlige fellesutgifter. Seksjonseier kan få tilleggsleveranser i avtalen som han selv må betale for. Det er TV-uttak i stuen og på hovedsoverommet. Trådløst internett i eget dataskap.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og angivelse av primærrommene

Primærrom - P-rom: 103 m²
Bruksareal - BRA: 109 m²
Bruttoareal - BTA: 115 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
I primærrom er alle innvendige rom i leiligheten medtatt i beregningen utenom bod-/omkledningsrom innenfor baderom og isolert bod på terrasse som tilsammen er ca. 6 m². Bod i kjeller er heller ikke medtatt i arealene. Det bemerkes særskilt at innglasset og isolert terrasse på ca. 20 m² også er vurdert av takstmann som Primærrom (P-rom) med bakgrunn i rommets kvalitet og beskaffenhet.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Triotakst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - hvordan finner du frem til Narverødveien 55?

Fra Tønsberg kjører man over Kilen til lyskrysset på Presterød, og tar til høyre.

Fortsetter Narverødveien og tar denne til venstre i rundkjøringen ved Narverødveien/Jarlsøveien. Ta deretter inn til Narverød Park etter ca. 50 meter, og eiendommen ligger i bygget til høyre nå man kommer inn i området.  Leiligheten har inngang ved midtpartiet av bygget. Det vil bli skiltet med meglers visningsskilt  frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til Narverød park.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført over fire etasjeplan hvorav det fjerde etasjeplanet er inntrukket på taket av bygget. I tillegg kommer etasjen med felles parkeringskjeller. Bebyggelsen er oppført med betongdekker på et bæresystem av stål og betong. Yttervegger i isolert bindingsverk med fasadekledning forblendet med en kombinasjon av bordkledning av tre og teglstein. Terrasser med glassrekkverk.  

For ytterligere og utfyllende opplysninger om eiendommens byggemåte, vises det til tilstandsrapport fra Trio Takst AS som følger av komplett salgsoppgave.

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner

Leiligheten oppvarmes med elektiske varmekabler på begge baderommene. Det er også lagt varmekabler på gulvet under fliser i den innglassede terrassen. Forøvrig termostatstyrte elektriske panelovner i øvrige oppholdsrom. Panelovnene har glassfront og timer for senking av nattemperatur.

Balansert ventilasjonanlegg med varmegjenvinning sørger for et behagelig og et sunt inneklima. Eier opplyser at dette fungere tilfredsstillende og hensiktsmessig for leiligheten. Det er tilluft i oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken samt fra begge baderom.

Parkering

1 stk. garasjeplass medfølger leiligheten i byggets parkeringshus som har ladestasjon for ladbart kjøretøy - her står kjøretøyet ditt trygt og godt. Ladestasjonen har egen teller for avlesning av forbruk hvor strømforbruket faktureres av av sameiet.

Behagelige fasiliteter hvor du fra parkeringskjelleren tar du heis direkte opp til utvendige svalgang hvor man kan gå tørrskodd frem til leilighetens inngangsdør. Parkeringshuset er avlåst med elektrisk garasjeport med fjernstyrt portåpner.

I tillegg til egen garasjeplass, er det rikelig med utvendige, asfalterte p-plasser på sameiets eiendom til benyttelse for Narverød park sine leilighetseiere og deres gjester.

Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 15 288 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomtens samlede areal: 15.288 kvm      
Type: Felles selveiertomt for sameiet Narverød park

Alt av vedlikehold som snørydding, gressklipping og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester.
Her låser du med andre ord døren bekymringsfritt og kan reise bort så lenge du vil.

Narverød Park har en herlig stor parkmessig opparbeidet fellestomt med stort hageanlegg, og det er bl.a. etablert et felles "patio" med stienlagt dekke og pergola. Fellesarealene er pent tilpasset det varierte terrenget tomten ligger på. Det er videre etablert asfalterte interveier, rikelig med prydbusker og nyplantende løv-/aletrær. Ved inngangspartier er det lagt tromlet belegningssten med bl.a. flotte forstøttingsmurer av granitt. Narverød park har også sin egen hagegruppe blant beboerne som sørger for blomster og planter på fellesarealene.

Landskapsarkitekt Merethe Schau hos Tegn Lanskap har tegnet fellesarealene og sier følgende da hun i sin tid designet utomhusarealene;

"Bebyggelsen danner et tun rundt et felles oppholdsområde. Adkomst og innganger ligger på motsatt side. Dette skaper en fredelig situasjon for opphold på private balkonger og uteplasser vendt ut mot fellesområdet.

Privathagene i første etasje avgrenses av stramme hekker og opparbeides med fast dekke. Fellesområdet ligger vestvendt, inn mot en kolle med vakker, stedlig furuvegetasjon.

Sentralt i fellesområdet blir det opparbeidet et felles oppholdssted. Her vil benker og fast dekke, pergola med klatrevegetasjon og staudebed danne rammen rundt et hyggelig møtested for alle beboere. Fellesområdet er også utformet med noen lekemuligheter. Det opparbeides grusede gangforbindelser fra boligene inn til fellesområdet. Langs adkomstveien inn til boligene plantes trerekker. Dette skaper en frodig ramme og gir området identitet. Boligene ligger i nær tilknytning til skog og mark. Prosjektet er utformet med tanke på tilgjengelighet til disse områdene".

Eier

Janne-Katrine Lavie Tommy Lavie

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Narverødveien som er offentlig vei.

Reguleringsplan

I Tønsberg kommune sin arealplan ligger eiendommen innenfor et område avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende med vedtaksdato 03.02.2016.

Eiendommen ligger i et regulert område -  "Snippen" som er vedtatt 05.09.2007 hvor formålet er boliger, gangvei, felles grøntareal og felles avkjørsel. Det regulerte området er i dag ferdig utbygget og inneholder ingen avsatte områder for fremtdig, ny bebyggelse på ubebygde områder.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 8/10-2019 som erstatning for tidligere midlertidig brukstillatelser.

Ferdigattesten gjelder for alle de tre bygningene ved Narverød park. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger om sameiet

Sameiet Narverød Park har org. nr. 991 301 304 består av tilsammen 51 selveierleiligheter - utelukkende som boligseksjoner. Leilighetene er fordelt over tre bygninger intern i sameiet omtalt som  "Hus 1, Hus 2 og Hus 3". Denne leiligheten ligger i "Hus 3".

Forretningsfører i sameiet: OBOS avd. Tønsberg ved Fred-Arne Østrem - tlf.33 30 94 73 evt. pr. e-post: fred.arne.ostrem@obos.no.
Husordensregler: Det foreligger reviderte husordensregler for sameiet datert 26. april 2017.
Sameiets vedtekter: Det foreligger vedtekter for sameiet med seneste endringsdato 03.10.2018.
Sameiet sitt totale lån og vilkår:  OBOS01-98207527718, restsaldo kr 43 000,- restløpetid til 30.05.2020, flytende rente, rente (pr 01.02.20) 4,8%.
Andel fellesgjeld til leiligheten: Restsaldo kr 727,- per 01.02.20.
Kassakreditt: Sameiet har innvilget kassakreditt på kr. 800 000,-, hvorav ca. 200.000,- av disse er benyttet per. 28.02.2020.

Særskilte forhold: Sameiet er veletablert med god, ryddig og strukturell drift. Det opplyses om en pågående tvistesak mellom sameiet og utbygger angående deler av fellearealer og ventilasjonsanlegg til enkelte leiligheter. Selger opplyser at deres leilighet ikke er direkte berørt av tvistesaken med tanke på ventilasjonsanlegg da denne har ekstra påkostet og annerledes ventilasjonsanlegg gjennom tilvalg i utbyggingsperioden.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløpsom ikke kan overstige 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol. og informasjon om det å bo i et boligsameie

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nettsalgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Prisantydning

4 850 000,- / Fellesutgifter: 3 457,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-)) -------------------------------------------------------- 129 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 979 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Leilighetens felleskostnader på totalt månedlig kr 3 239,- pr. måned dekker blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* Kommunale avgifter (vann+avløp+renovasjon)
* TV - fibernett (grunnpakker)
* Internett - fibernett (grunnpakker)
* Trappevask utført av rengjøringsselskap
* Drift-/service av heis
* Lys og strøm i fellesarealer
* Snøbrøytning hvor det pr. tiden er avtale med Strandman AS
* Vederlag til forretningsfører og revisor
* Vederlag til sameiets styre
* Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
* Bytte av filter til individuelle ventilasjonsanlegg for hver leilighet

I følgende innhentede opplysninger fra forretningsfører, fordeler fellesutgiftene seg på følgende måte:
Ordnære felleskostnader 2.351,-
Kabel-TV og Internett (fibernett) 541,-
Rehabilitering 286,-
Ventilasjonsfilter 61,-
Tilsammen kr. 3.239,-

Se for øvrig regnskap som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Betalingsbetingelser

Det skal IKKE innbetales noen form for forskuddsinnbetaling ved inngått handel. Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det er utført Tilstandsrapport fra Triotakst med takstdato 20.02.2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn.Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.
Både Tilstandsrapport og Selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 943 306
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 395 901

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca.10 363 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6599285

Kommunale avgifter

Det er installert vannmåler ved Narverød park som regulerer de totale utgifter for kommunale gebyrer for vann og avløp. Utgifter til kommunale avgifter (vann-avløp-renovasjon) er inkludert i leilighetens størrelse for oppgitte fellesutgifter.

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune

Forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett i forbindelse med salg av denne leiligheten.

Forholdet til boplikt, konsesjon og odel

Det er ikke boplikt, konsesjon eller odel knyttet til seksjonen.

Forholdet til utleie

Eiendommen er registrert med en boenhet og den har ingen separat utleiedel.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig. Iht. sameiet sine vedtekter har sameierne fri og ubegrenset adgang til hel eller delvis utleie. Ethvert utleieforhold skal meldes til sameiets forretningsfører for registrering og underretning til styret.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser ved utleie av egen bolig. Til orientering stilles det ved utleie av bolig krav til fremleggelse av radonmåling ovenfor leietaker.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår hvor kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende er tinglyst:
1937/2427-1/91 - Bestemmelse om gjerde
1942/3574-2/91 - Bestemmelse om kloakkledning.
1954/502415-1-2/91 - Bestemmelse om veg.
1954/503184-1/91 - Bestemmelse om veg.
1959/501934-4/91 - Bestemmelse om veg.
1980/8671-1/91 Best. om vann/kloakkledning.
1980/508672-1/91 Best. om vann/kloakkledning.
2006/8750-2/91 - Erklæring/avtale.
2009/238091-1/200 - Erklæring/avtale.
2012/888768-1/200 - Best. om vann/kloakkledning.
2012/1034010-1/200 - Bestemmelse om veg.
2012/1020455-1/200 - Seksjonering

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 040320 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 850 000,-) (Kr.48 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 895) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 280) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Plantegning (Kr.375) Tønsbergs Blad 250320 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 270520 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 990) Oppgjørshonorar (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.103 610)

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Dersom mulig, vennligst angi tidspunkt for ønsket/evt. betinget overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Utfyllende opplysninger og nedlastning av salgsoppgave

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Last ned fullstendig PDF-salgsoppgave fra denne nettsiden eller kontakt meglerselskapet.

Søkeord for oppdraget: Jarlsø, Husvik, Tolvsrød og Presterød.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?