Til innholdet

Nyoppusset, stor familiebolig med mange bruksmuligheter - SVØMMEBASSENG - Mulighet for båtpl. - Sjønært & naturskjønt! ZOLGT

Helgerødveien 444
Prisantydning 5 975 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 249
BRA: 259 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1988
Tomtareal: 1400 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Helgerødveien 444 - en riktig sommerperle på Tjøme!
Her har du en stor og innholdsrik bolig med mengder av boltreplass for store og små, samt en deilig hage med ca. 1,4 mål.
Området er kjent for alle sine flotte turområder, samt kysten med sine sandstrender og Verdens Ende like i nærheten. Her har du gangavstand til sjøen, naturen og alt Tjøme har å by på!

Boligen har blitt vesentlig oppgradert i løpet av 2020/2021, her følger en kort oppsummering:
- Nytt utvendig tak i 2020
- Nymalt utvendig samt skiftet en del kledning og enkelte ytterdører
- Totalrenovert uteområde
- Innendørs svømmebasseng på ca 7,5x3,5 meter, pusset opp i 2021 - må oppleves!
- 2 flislagte og delikate baderom, begge pusset opp i 2021
- Separat vaskerom, oppusset i 2021
- Komplett, nytt kjøkken 2021
- Alle overflater innvendig (gulv, vegger, himling) er pusset opp i 2020/2021.
- Mye el- og rør-arbeider utført 2020/2021
- Mange bruksmuligheter i boligen med store oppholdsrom, kjellerstue og 5 romslige soverom. Innrede hybel? Her er det god plass!
- Hovedsoverom med walk-in-closet og utgang til terrasse
- Gangavstand til Mostrand og Moutmarka, samt videre til Verdens Ende
- Særskilt opplysning; Tomten er opprinnelig på 2466 kvm, men det er planlagt utskillelse av en tomt på ca 1000 kvm fra eiendommen hvor det skal bygges en enebolig med 1 etasje og flatt tak.

Dette er en bolig utenom det vanlige som virkelig vil imponere deg!
Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning.

Finn.no: Lokalområde

*BUD INNKOMMET* TJØME - VERDENS ENDE

Adresse

Helgerødveien 444 3145 Tjøme

Adkomst

Fra Tønsberg følger du FV308 mot Tjøme og kjører frett frem utover mot Verdens Ende. Eiendommen ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med til-salgs-plakat fra Z-Eiendom samt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sjønært, vakkert naturlandskap nær Moutmarka og Verdens Ende på Tjøme i Færder kommune. Området er veletablert og attraktivt med både fritidsboliger og helårsboliger, nærmere bestemt Utbygda sør ca. 5,5 km fra Tjøme sentrum. Området har nærhet til barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Lindhøy barneskole og Tjøme ungdomsskole. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra og Spar med ferskvaredisk inne i Kirkebygda.

Bussholdeplassen Hellesmo ligger under 100 meter fra boligen og med bil tar det ca. 3 min til Verdens Ende, 15 min til Hvasser, ca 25 min til Nøtterøy, ca 36 min til Tønsberg, ca 1 time og 20 min til Drammen, samt ca 1 time og 50 min til Oslo.

Det er umiddelbar nærhet til Moutmarka og kort gangavstand til Mostranda, samt Treidene med hyggelig småbåthavn. Det er også en rekke anerkjente spisesteder i nærliggende områder, som bl.a. Blå brygge på Hvasser, Engø Gård, Havna Hotell, samt Tjøme kunst- og kultursenter. Det er kort vei til Nøtterøy og Tønsberg sentrum med et rikholdig utvalg av butikker, restauranter og fasiliteter.

Fra eiendommene er det kort vei til Tjøme Golfklubbs idylliske anlegg, en meget velholdt og utfordrende Dobbel Ni bane av høy kvalitet. Videre har Tjøme Tennisklubb to flotte Hard Court baner, og rett ved siden av ligger fotballbanene. Tjømehallen har beliggenhet på Ormelet. Boligen ligger også nær populære Verdens Ende som byr på svaberg, småholmer og vakre natur. I området ligger også Stall Verdens Ende med rideskole og rideleir for alle

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1988, modernisert i 2020/2021

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle og murer.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, trappegang, flislagt vaskerom/teknisk, 3 soverom, flislagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc og servantinnredning, samt kjellerstue med utgang til hage.
2.etg.: gang, 2 soverom hvorav ett har walk-in-closet, flislagt baderom med dusjhjørne, badekar, vegghengt wc og dobbel servantinnredning. Stor stue i vinkel med åpen kjøkkenløsning. Dør til bassengrom (halvplan ned) med svømmebasseng. Utgang fra bassengrom til flislagt terrasse.
Teknisk rom under bassengrom på bakkeplan. Sportsbod.

På eiendommen er det oppført to frittliggende uthus. Disse vil bli revet før overtakelse.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 249 kvm, Bruksareal: 259 kvm, Bruttoareal: 282 kvm

1.Etasje: 101 / 106 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 110 / 115 kvm p-rom/BRA.
Bassengrom på eget etasjeplan: 38 kvm p-rom/BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående moderne og oppusset standard. Her er det utført generelt store oppgraderinger og oppussingsarbeider i de fleste bygningsdeler i de siste årene, slik at boligen nå fremstår som svært moderne og pent innredet.
Det nevnes i korte trekk nytt, komplett yttertak med takstein, beslag, pipehatt, nedløp og renner, skiftet noe kledning og malt boligen, enkelte nye ytter/terrassedører, mye nytt elektrisk og rør-anlegg, 2 stk oppussede bad og vaskerom, nytt og komplett kjøkken, bassengområde med nye fliser m.m.. Innvendig er alle overflater pusset opp. Det er også totalrenovert uteområde samt bygget nye terrasser.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):


For ytterligere teknisk info, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann.

Oppvarming

Det er montert flott peisovn i stue i hovedetasjen i 2021. Luft-til-luft varmepumpe i kjellerstue.
Termostatstyrte varmekabler i bassengrommet, vaskerom, på begge bad, samt i entré/gang i 1.etg.
For øvrig oppvarming via panelovner der disse evt. befinner seg.

Bassengrommet har eget ventilasjonsanlegg med avtrekk for fuktig luft. Anlegget er plassert i teknisk rom under bassengrommet.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Areal og eierform

Omtrentlig tomteareal: ca 1 400 kvm
Eierform: Eiet tomt.
Tomten er under fradeling, hvor det vil skilles ut en boligtomt på ca 1 mål (opprinnelig tomtestørrelse på eiendommen er pr i dag 2466 kvm). Se skisse utarbeidet av selger for plassering på tomten.
Her vil det bygges en enebolig med flatt tak på ett plan - en etasje. Kontakt gjerne megler for mer informasjon om dette.

Tomt og hage

Eiendommen ligger idyllisk til på en romslig tomt på ca 1,4 mål.
Tomten er under fradeling, hvor det vil skilles ut en boligtomt på ca 1 mål (opprinnelig tomtestørrelse på eiendommen er pr i dag 2466 kvm). Se skisse utarbeidet av selger for plassering på tomten.
Her vil det bygges en enebolig med flatt tak på ett plan - en etasje.

Denne nyrenvoerte tomten består av hage, naturtomt, samt gruset innkjørsel og gårdsplass. Hagen har store plenarealer for lek og moro, og det nyanlagt ferdigplen klar til bruk.

I et hjørne av tomten er det oppført to eldre uthus. Disse vil begge bli revet ifb. med tomtefradelingen.

Fra det ene soverommet og stuen i andre etasje er det utgang til en delvis overbygd terrasse med spilerekkverk og gulvbord av møre royal impregnert treverk. Fra hovedterrassen går det trapp ned til en mindre, flislagt terrasse utenfor bassengrommet.
I underkant ligger en romslig platting med adkomst fra kjellerstua og ett soverom.

Eier

Residens bygg & eiendom as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra fylkesvei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligbebyggelse - nåværende, LNFR- område og hensyn friluftsliv i kommuneplanen av 31.01.2018.
Ingen igangsatte planforslag eller planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 "Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998."
Godkjent rammetillatelse og igangsettingstillatelse hhv. 05.01.1988 og 06.01.1988 på boligen foreligger. Boligen er registrert tatt i bruk som enebolig 22.07.1988.

Prisantydning

5 975 000,-

Beregnet totalkostnad

5 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 160 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 172 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 147 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 14 091 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke inkl dronefoto (Kr.16 900) UKENS bolig 18.08- (Kr.2 750) Provisjon (Kr.64 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Totalt kr. (Kr.111 950)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1986/930-2/91BESTEMMELSE OM VEG
16.01.1986
Bestemmelse om vannrett
RETTIGHETSHAVER: GNR. 45 BNR. 106

1986/932-2/91BESTEMMELSE OM VEG
16.01.1986
RETTIGHETSHAVER:Knr:3811 Gnr:243 Bnr:107
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2011/204333-1/200ERKLÆRING/AVTALE
14.03.2011
RETTIGHETSHAVER:STATENS VEGVESEN
Org.nr: 974732076
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

2017/712354-1/200BESTEMMELSE OM VEG
03.07.2017 21:00
RETTIGHETSHAVER:Knr:3811 Gnr:243 Bnr:85

2017/1439038-1/200BESTEMMELSE OM VEG
22.12.2017 21:00
:Knr:3811 Gnr:243 Bnr:79
:Knr:3811 Gnr:243 Bnr:81

1998/2234-1/91SAMMENSLÅING
26.02.1998
DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:0723 Gnr:43 Bnr:132

1998/12370-1/91MÅLEBREV
15.10.1998

1998/12370-2/91GRENSEJUSTERING
15.10.1998
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Ring megler eller selger på tlf 94372652 for privatvisning

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?