Til innholdet

Nyoppusset og svært flott bolig med høy teknisk standard - To lekre bad - Kult lekerom for barn - Attraktiv beliggenhet

Marmorveien 2 B
Prisantydning 6 450 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 283
BRA: 283 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1974
Tomtareal: 872 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Bjørnar Leirdal

Bjørnar Leirdal

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - TOLVSRØD

Adresse

Marmorveien 2 B 3152 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en strålende beliggenhet på Tolvsrød i Tønsberg kommune - et attraktivt og barnevennlig boligområde kun få kilometer utenfor Tønsberg sentrum. Det er gangavstand til barneskole,
ungdomsskole, barnehage og bussholdeplass. Fra Tolvsrød er det også kort vei til en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og kunstgressbaner i området. Slagenhallen ligger ved Presterød ungdomsskole. Tolvsrød kan skilte med et nyere innendørs senter, spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squash-hall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer. I tillegg kan du unne deg velvære i byggets spaavdeling. Skulle det friste med et bad i fjorden, kan Ringshaugstranda anbefales. Her er det sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette. Badeplassene ligger ellers som perler på en snor, og det er kort vei til Vallø småbåthavn.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres hos blant annet Coop Prix, Meny og Kiwi. Tolvsrød har også et hyggelig nærsenter med apotek, bank, diverse butikker og servicetilbud. I Tønsberg sentrum er det gode shoppingmuligheter i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du også Kilen Handelspark, samt Farmandstredet med bussterminalen. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Tolvsrød som ligger ca. 100 meter fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige togavganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden er ca. 1 time og 22 min. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til Åsgårdstrand, 21 min til Horten, 27 min til Sandefjord og 48 min til Drammen. Eiendommen har gangavstand til Presterød barneskole og Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1974, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
Boligen går over 3 plan og inneholder i 1. etg: Vf, stue, kjøkken, gang, 4 soverom og bad.
2. etg inneholder loftsstue og soverom
U. etg inneholder kjellerstue, trimrom, vaskerom og bad.
Garasje på 26 kvm.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 283 kvm, Bruksareal: 283 kvm, Bruttoareal: 305 kvm

Møblering / utstyr

Noen ord om Smarthouse:
Smarthouse funksjonene gir en fantastisk lysopplevelse i huset. Kun ved å trykke på en knapp, strategisk plassert i hovedsoverommet og ved utgangsdøren, slår man av alt lys i huset, samtidig som strøm til kaffetrakter, vannkoker eller vaffeljern brytes. Eller bare noe av det, det kan man bestemme selv ved enkle endringer i appen. Systemet har tilogmed en egen nøkkelring hvor samme funksjon ligger. Praktisk når man kjører ut av gårdsplassen og ser at man har glemt å slå av lys. Eller når man kommer hjem en kveld og vil ha litt lys på før man går inn, også dette styrer nøkkelringen. Ved et enkelt trykk kan man dempe lys etter eget ønske. Ved ett trykk har man en fantastisk lun og varm lyssetting for filmkveld eller bare kosekveld. Systemet må sees og oppleves og har utallige muligheter satt opp i ett enkelt og lettfattelig system som styres via telefon eller Pc om du ønsker det.

Smarthousesystemet, sammen med det elektriske har også vært igjennom en FG godkjenning som gir redusert forsikringspremie. Sensor for vannlekkasjer gjennom Smarthouse gir også reduksjon i forsikringspremie.

Standard

Velkommen til Marmorveien 2 B, en stor og svært innholdsrik enebolig som har vært gjenstand for vesentlig oppgraderinger i moderne tid. Alt av overflater innvendig, og elektrisk anlegg, er av nyere dato. Begge badene er lagt opp med rør i rør. Det er installert Smarthouse styringsystem hvor du kan styre lys og varme samt elektroniske installasjoner i boligen via en app på mobilen. Smarthouse består også av et svært avansert alarm system. Dette er praktisk og gjør hverdagen enklere å styre.

Boligen er svært tiltalende hvor du har en voksensone på hovedplanet og barnesone i underetasjen. Kjellerstuen er som et lekeland å regne. Det er plassert ut judomatter på hele gulvet og turnringer i tak og nett for å sikre at ballen ikke knuser skjermen på kontoret til far ved trappen. Det er også en proff klatrevegg. Dette er et eldorado for barn og foreldre. Veggene i kjelleren er foret ut med lufting og ventilering oppe og nede. Dvs at det er bygget et rom i rommet. Denne løsningen er meget bra mtp fukt og inneklima. For tenåringene og foreldrene er det innredet et trimrom i kjelleren. Her kan man, eller bør man, bruke noen timer i uka. Stort og godt vaskerom med benker og skap. Kjelleren har et fantastisk bad som er stort og tiltalende. Badet er fliset og du får en stor dusj, samt et flott badekar. Lekre fliser på veggene og dobbel servant med lang benkeplate og stort speil. Badet har blitt et samlingspunkt for familien, så her trives de godt.

På hovedplanet finner du også et lekkert bad. Badet er flislagt og fremstår moderne og tiltalende med dusj, servant og toalett. Kjøkkenet, som er et påkostet Drømmekjøkken, er romslig med godt med skap- og benkeplass. Her er det plass til et stort spisebord hvor alle måltider inntas. Kjøkkenet blir da et naturlig samlingspunkt noen ganger i døgnet. Stor stue på hovedplanet med integrerte høytalere og lys som styres fra en app på mobilen. I tillegg til nevnte rom har du 4 soverom i denne etasjen.

2. etg er nylig pusset opp og her har du en flott loftsstue med takvindu, samt et soverom i vestenden av boligen. Soverommet er stort og kan fungere som kontor om man trenger det.

Selger har nylig engasjert en byggmester til å går over taket for å sikre at det ikke er noe galt med det. taket er helt i orden iflg byggmesteren.

Dette er en stor og meget flott bolig hvor alle overflater og el er av nyere dato. Det er brukt tidsriktge og delikate fargevalg på gulv og vegger, samt to lekre flislagt bad. Boligen er meget godt tilrettelagt for barn og at barn skal trives med å være hjemme. Er du en barnefamilie, eller en som drømmer om god plass? Ja da er dette huset for deg. Vel møtt!!

Oppvarming

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje eller på asfaltert gårdsplass på hele 200 kvm, så her får du plass til mange biler, hengere og bobil om du vil.

Areal og eierform

Areal: 872 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Praktisk og flott hage med mye boltreplass for store og små. Hagen er flat og praktisk, og tomten er innrammet med hekk mot naboene. Hagen har store gressarealer med plass til ballspill og annen lek for store og små. Stor terrasse med svært gode solforhold og delvis takoverbygg for ly mot regn. Høytalere fra Bower and Wilkins i overbygget, gir en meget god lydopplevelse. I terrassen er det nedfelt en trampoline som er trygg og god. Hagen er bygget opp til å være barnevennlig med store flater, sandkasse og dukkehus. Gårdsplassen er asfaltert med to sluk og godt med fall fra huset. Det er et stort og flott gjerde mot naboen i nord som gir et fint skille mellom tomtene

Eier

Øyvind Stokkedal May Rita Arstein

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse og vei.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.10.1974. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 450 000,-

Beregnet totalkostnad

6 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 161 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 173 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 623 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 17.06.2019 Ligningsverdi : 1 287 468,- Sekundær ligningsverdi : 4 634 883,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 462 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 450 000,-) (Kr.51 600)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?