Til innholdet

Nyoppusset og delikat hjørneleilighet med helt nytt bad og deilig balkong!

Bjørnsons vei 2
Prisantydning 1 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 48
BRA: 48 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1973
Tomtareal: 4580 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 14. september Kl 12.00 - 12.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Heimdal

Adresse

Bjørnsons vei 2 3117 Tønsberg 5. etasje

Adkomst

Fra sentrum kjører man Halfdan Wilhelmsens allè forbi sykehuset. I første rundkjøring på Kilen tar man til venstre. Ta deretter 1. vei til venstre opp Bjørnsons vei og eiendommen ligger på venstre side av veien. Det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i 5. etasje, høyt og fritt og med fin utsikt over omkringliggende omgivelser! Sentral og fordelaktig beliggende på Heimdal med få minutters gange til sentrum av Tønsberg med gode shoppingmuligheter og bryggas yrende restaurantliv.

Det er få minutters gange til alt av sentrumsfunksjoner som sykehus, bussterminal, togstasjon, småbåthavn mm. Heimdal/Solvang er et etablert, eldre og ærverdig boligområde med kort vei til Kilen handelsområde som byr på et mangfold av butikker og ulike handlemuligheter, Kilden kino med flott bowlinganlegg mm. Bjørnsons vei 2 ligger ypperlig til med Meny dagligvareforretning som nærmeste nabo. Det er bare å ta heisen ned!

I nærområdet finnes flotte tur- og rekreasjonsområder med bl.a. tur-/lysløyper i Greveskogen på Eik, Slottsfjellet, Messeområdet m.m.

Kort fortalt: Supersentralt i forhold til alt man trenger!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1973

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i bygget 5. etasje og inneholder:

Gang, kjøkken, stue med utgang til balkong, soverom og bad.

1 egen bod på balkongen.
1 egen bod i kjeller.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger og etasjeskille i betong. Vegger ved veranda i antatt bindingsverk som er utvendig panelt. Flat takkonstruksjon som et tekket med asfaltpapp e.l.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

5. etasje: 48/48 kvm P-rom/BRA

I P-rom inngår stue, kjøkken, soverom, bad og gang.

Standard

Dette er en nyoppusset og meget tiltalende hjørneleilighet! Hele leiligheten er malt i 2019 i moderne farger som også er tidløse. Stue og kjøkken er i åpen løsning, noe som gir god arealutnyttelse og mye lys og luft til rommet. Fra stuen er det utgang til en balkong som går i hele leilighetens bredde. Her er også en bod for lagring. Nydelig utsikt over området og en fri og herlig følelse. Også sjøen kan ses herfra!

Innredningen på kjøkkenet er lys og pen, og har god oppbevaringsplass. Det er smakfulle fliser over benk, og opplegg for oppvaskmaskin. Det er lagt opp nye rør til kjøkkenet i 2019 og samtidig montert waterguard. Et spisebord eller spisestue er det plass til i tilknytning til kjøkkenet, ved vinduet mot nord. Her er det nydelig utsyn over Solvang og den magiske kveldshimmelen i vest. Vinduet er nytt i 2019, i likhet med øvrige vinduer i leiligheten; soverom, stue og verandadør.

Baderommet vil umiddelbart begeistre! Rommet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2019 og er helt nytt! Også avløpsrør og øvrige rør er nye. Her er delikate fliser på gulv og vegger, varmekabler, og smart innredning; innfellbare, plassbesparende dusjdører, servant i innredning og wc. Opplegg for vaskemaskin er det også. (Ellers kan fellesvaskeri i borettslaget benyttes).

Soverommet er av god størrelse og har god plass i medfølgende klesskap. En romslig skyvedørsgarderobe i gangen byr på ytterligere klesoppbevaring.

Dette er et meget populært borettslag, hvor denne leiligheten er av de mest attraktive med den gode størrelsen og fordelaktige beliggenheten i bygget.
Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad.
Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

Muligheter for å leie parkeringsplass i felles parkeringsanlegg hvor plasser fordeles etter venteliste.  Leie pr mnd er pt kr 350,-. Forøvrig felles parkeringsplass på borettslagets fellesområde.

Areal og eierform

.Areal: 4 580 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles eiertomt opparbeidet med plen og beplantning, sittegrupper, lekeplass, asfalterte gang-/kjøreveier mm.

Eier

Kristine Otterbeck

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område. Området er ihht kommuneplan vedtatt 22.05.2019 avsatt til boligbebyggelse - nåværende og uteoppholdsareal - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.09.1975. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Bjørnsonsvei 2-4, Orgnr.: 950910135 Andelsnr.: 71 Andel fellesgjeld: 282000

HABA03-94817201231, Serielån, Restsaldo kr. 24.791.666,-, Restløpetid 30 år, Flytende rente, pt. 2,25%
HANBAN-94817182911, Serielån, Restsaldo kr. 3.781.952,-, Restløpetid 7 år 8 mnd, Flytende, pt. 2,65%

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er IKKE forkjøpsrett i borettslaget.
Ny andelseer må godkjennes av styret. Avslag kan ikke gis uten saklig grunn.

Prisantydning

1 850 000,- / Felleskostnader: 3 170,- pr. mnd Felleskostnader dekker: Nedbetaling av andel fellesgjeld, vaktmester, kabel-tv/internett, varmtvann, rengjøring av fellesarealer, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forr.førsel m.m.

Beregnet totalkostnad

1 850 000,- (Prisantydning) 282 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 132 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 137 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 29.08.2019 Formuesverdi : 448 201,- Sekundær formuesverdi : 1 613 524,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 040919 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 132 000,-) (Kr.20 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Totalt kr. (Kr.75 315)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?