Til innholdet

NYOPPUSSET ENEBOLIG I SOLRIKE OG BARNEVENNLIGE OMGIVELSER.

Bjerkhaugveien 2
Prisantydning 3 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 108
BRA: 148 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1951
Tomtareal: 937 m²

NYOPPUSSET ENEBOLIG I SOLRIKE OG BARNEVENNLIGE OMGIVELSER.


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - HJEMSENG

Adresse

Bjerkhaugveien 2 3133 Duken

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og fint til i et veletablert og populært boligområde på Hjemseng. Her er det få minutters gange til flotte tur- og rekreasjonsområder og Nesskogen Idrettspark med kunstgressbane, tennisbaner og ikke minst sjøen og båthavner. Oserød skole, dagligvareforretning, restaurant og bensinstasjon i umiddelbar nærhet. Det er ca. 3 km til Borgheim med ungdomsskole, videregående skole, kulturhus, dagligvareforretning og 18-hulls golfbane. Ca. 4,5 km til Teie Torv med bank, div. forretninger, posthus, Vinmonopol m.m. Og ca. 6 km til Tønsberg sentrum med opparbeidet sykkel og gangvei helt inn til byen. Gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1951, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Gang. Nyoppusset kjøkken med hvitevarer. Smakfull stue med vedovn og med utgang til terrasse. 1 soverom. Nyoppusset bad/wc med dusjkabinett og vegghengt wc. 

2. etasje inneholder:
3 soverom. Gang. 

Kjeller inneholder:
Trapperom. Vaskerom. Wc. 3 boder samt utgang til haven.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 162 kvm

Standard

Velkommen til denne nyoppussede eneboligen som holder normal god standard og gir et meget godt inntrykk. Boligen er innvendig oppusset med nye laminatgulv og nye vegger. Badet er renovert med fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Kjøkkenet er helt nytt med hvitevarer. Det er kabel-tv fra Canal Digital. Utvendig så er det byttet kledning mot sør samt rundt de fleste vinduer og dører. Taktekking, takrenner og beslag ble skiftet i 2005. I 2017-2018 er det også foretatt noe utskiftninger og oppgraderinger på EL -og VVS anlegg. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Arvid Lysgård. Her er det bare å flytte rett inn uten og nødvendigvis måtte gjøre noe. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Vedovn i stuen.

Parkering

Garasje.

Areal og eierform

Areal: 937 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær og plen.

Eier

Baglerne as

Vei, vann og avløp

Offentlig vann. Septikk som tømmes av kommunen. Privat vei. Det vil komme pålegg om separering/utbedring av avløp. Avløp går til bekken per i dag. I følge tidligere eier er det lagt nyere vann og avløpsledninger fra husveggen og frem til tomtegrensen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommueplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 190 000,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 92 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 282 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Arvid Lysgård Ligningsverdi : 679 295,- Sekundær ligningsverdi : 2 173 742,-

Kommunale avgifter

Kr. 12 659

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging: kr. 12.995,-.
Provisjon: kr. 31.250,-

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?