Til innholdet

Nyoppført vertikaldelt bolig. Barnevennlig. 3 soverom. 2 bad. 3 terrasser. Tv-stue/kontor. Carport. Lave omk.! MÅ SEES!

Ulvikveien 24C
Prisantydning 6 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 132
BRA: 138 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2023
Tomtareal: 987 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 3. desember Kl 14.00 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TOLVSRØD - TØNSBERG

Adresse

Ulvikveien 24C 3150 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt boligområde og supersentralt på Tolvsrød. Leiligheten har en flott beliggenhet, tilbaketrukket og usjenert. Det er gangavstand til Tolvsrødsentret og Olsrødsentret med butikker, bank, post, apotek, lege m.m. Gangavstand også til badestrand og båthavn samt idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Nærhet til Flint Idrettspark, Tønsberg tennisbaner, Tønsberg Sandvolleyball, Slagen Innendørshall + splitter nye Flint Håndballhall.

Kort vei til offentlig kommunikasjon. Ulvikveien har ny, høy standard sykkelsti mellom Tolvsrød senter og Klopp/Husvik barneskole, den mest aktuelle skolen. Sykkelstiene i området er sammenhengene til alle de avmerkede stedene og helt til Tønsberg sentrum..  Dette er en solrik eiendom, og det er flotte turområder så og si rett utenfor stuedøren.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2023

Innhold

1. etasje inneholder:
Hall/trappegang. Kontor/tv-stue med utgang til hagen. Hovedsoverom med walk-in garderobe. 2 soverom. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin.

2. etasje inneholder:
Kjøkken med integrerte hvitevare og med utgang til terrasse og hage. Stue med utgang til 2 balkonger, en mot sør og en mot vest, begge delvis overbygde. Bad/wc med dusj. Teknisk rom/bod.

1 utebod

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 138 kvm

1. etasje:
Totalt: Bra: 64 kvm. P-rom: 61 kvm. S-rom: 3 kvm.

2. etasje
Totalt: Bra: 74 kvm. P-rom: 71 kvm. S-rom: 3 kvm.

Sum:
Totalt: Bra: 138 kvm. P-rom: 132 kvm. S-rom: 6 kvm

Standard

Velkommen til denne rålekre selveierleiligheten som ligger i en nyoppført vertikaldelt tomannsbolig som er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Vårdal arkitekter. Råstilig og særegen bolig som har høy standard og gode tekniske kvaliteter. Boligen er oppført i modernistisk stil og gir et meget godt inntrykk. På gulv er det lagt 1-stavs parkett, 13 mm tykkelse, og veggene er malte gipsplater. Begge badene er smakfult flislagte og det er lagt fliser i gang i 1. etasje. Smakfullt kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer og benkeplate i stein. Det er utstrakt bruk av downlights og det er også lagt downlights i tak på begge balkongene. Det er lagt inn fiber fra Altibox klart til å kunne bestille abonnement. Det er lagt inn balansert ventilasjon fra Bacas. Utvendig kledning i brent fjellfuru fra Øyfjell sag og Høvleri som er vedlikeholdsfri. Eiendommen er meget innholdsrik og her er det mange muligheter for både voksne par og barnefamilien. Dette er en bolig som gir et meget godt inntrykk og her er det bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda finere. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i alle gulv i 1. etasje samt i bad i 2. etasje. Det er montert pipe over tak for ildsted klart for kjøper til å bestille ovn eller peisovn. Ved montering av tungt ildsted, f-eks.klebersteins peisovn, må den hvile på undergulv , dvs. utkapp i parketten.

Parkering

Det medfølger stor carport samt en utvendig biloppstillingsplass. El-bil lader medfølger.

Areal og eierform

Areal: 987 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet og beplantet med nysådd plen. Gårdsplassen med carport er asfaltert. Eiendommen eier også 1/4 del av gnr. 141/274 rett nord for eiendommen som er avstatt til friområde/lekareal, se vedlagte reglueringsplankart, samt  1/3 av gnr. 141 bnr. 273 som er innkjøringen til eiendommene.

Eier

Eide & Døtre as v. Anders Eide

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er privat kabeltrase over denne eiendommen mot øst.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i regulert område og er avsatt til boligformål.
Eiendommen Ulvikveien 24a med gnr. 141 bnr. 43 har tidligere søkt om omregulering til en tomannsbolig uten ytterligere informasjon.

Ferdigattest

Ferdigattest utstedes innen overtakelse.

Prisantydning

6 950 000,-

Beregnet totalkostnad

6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-))
--------------------------------------------------------
31 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 981 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 0,62 % av salgssum
Tilrettelegging (Kr.8 475)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse. Garantistillelsen gjelder kun dersom kjøper er forbruker.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?