Til innholdet

Nyoppført og smakfull enebolig beliggende i meget barnevennlig område. 4 soverom. 2 stuer. 2 bad. Populært boligfelt.

Ravnøveien 68b
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 132
BRA: 143 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2019
Tomtareal: 638 m²
Få salgsoppgave

Visninger

tirsdag 25. juni Kl 18.30 - 19.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

STOKKE - STOREVAHR

Adresse

Ravnøveien 68b 3160 Stokke

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en fordelaktig beliggenhet i et meget barnevennlig og veletablert boligområde på Storevahr. Umiddelbar nærhet til tennisbane, fotballbane (skøytebane om vinteren) og flotte friområder med fine turmuligheter. Kort avstand også til sjø/badestrand, småbåthavn med mulighet for leie av båtplass, skoler og Stokke sentrum med de fleste sentrumsfunksjoner. Eiendommen er beliggende i boligfeltet med lite/ingen sjenerende gjennomgangstrafikk.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Vindfang. Entre med trapp opp til 2. etasje. 2 soverom. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Vaskerom/bod. Stue og åpen kjøkkenløsning med peisovn og utgang til terrasse.

2. etasje inneholder:
Gang. 2 soverom. Bad/wc med dusj. Loftsstue.

Utvendig sportsbod.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 143 kvm

Standard

Velkommen til denne nyoppførte og smakfulle eneboligen som holder meget god standard. På gulv er det lagt parkett og veggene er malte gipsplater samt panel. I gang og vaskerom/bod er gulvene flislagte  Det er 2 lekre bad som er flislagte på gulv og vegger. Smakfult og tøft kjøkken fra IKEA som har integrerte hvitevarer som komfyr m/dampfunksjon, komfyr m/microbølgefunksjon, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Det er lagt inn fiber fra Telenor med tv- og data signaler. Videre så er det lagt inn sentralstøvsuger, utekran, stikkontakter på terrassen, lyssensor i bod og vaskerom samt Flexit ventilasjonsanlegg. Utvendig roalkledning og alubelagte vinduer, noe som gir mindre vedlikehold. Her er alt nytt og flott og man trenger ikke tenke på vedlikehold på mange over fremover. Boligen passer ypperlig til barnefamilien som til voksene par. Her kan man flytte rett inn. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i alle gulv i 1. etasje (ikke bod) samt i bad i 2. etasje. Peisovn i stue/kjøkken.

Parkering

Parkering på egen grunn. Det er satt av plass til oppføring av garasje.

Areal og eierform

Areal: 638 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flat tomt som er opparbeidet med nylagt ferdigplen samt asfaltert gårdsplass.

Eier

AT-Bygg AS

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, med plannavn og vedtaksdato: Storevahr (2.1.1978) og formål: Boliger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Ferdiattest vil bli utstedt innenn overtakelse.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 20 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 32 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 622 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 9 180

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (0,8 % av salgssum)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?