Til innholdet

Nyoppført og lekker halvpart over to plan. Nydelig standard av høy kvalitet. 2 bad, 2 stuer og 3 soverom. Carport

Strengsdalveien 2
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 106
BRA: 109 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1080 m²

Visninger

søndag 2. desember Kl 14.00 - 14.00

Nyoppført og lekker halvpart over to plan. Nydelig standard av høy kvalitet. 2 bad, 2 stuer og 3 soverom. Carport


Kort om eiendommen

- NYOPPFØRT HALVPART AV TOMANSBOLIG
- HØY STANDARD PÅ MATERIALVALG OG INNREDNING
- ENSTAVS PARKETT I HELE BOLIGEN
- LEKKER INNMURT PEISOVN
- STORE VINDUSFLATER
- LYST OG PENT KJØKKEN MED INTEGRERTE HVITEVARER
- ASFALTERT GÅRDSPLASS OG STEINSATT GANGSTI RUNDT BOLIGEN
- CARPORT MED SPORTSBOD SAMT 2 PARKERINGSPLASSER
- HYGGELIG TERRASSE MED BELEGNINGSSTEIN
- BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING FOR BEDRE INNEKLIMA
- SENTRALSTØVSUGER
- ROYALIMPREGNERT YTTERKLEDNING

Finn.no: Lokalområde

VED SKJERVE

Adresse

Strengsdalveien 2 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Meget solrik beliggenhet med kort vei til barneskole og barnehage på Brattås. Det er kort avstand til idrettsanlegg på Tømmerholt samt flotte tur- og rekreasjonsområder.
Trygg gang- og sykkelvei hele veien til Borgheim sentrum med kommuneadministrasjon, kulturhus, golfbane, ungdomsskole og videregåendeskole, dagligvareforretninger og bakeri. Sykkel -og gangveien fører også til sjøen og Kjøpmannskjær som er et fint utgangspunkt for bading og båtliv. Her har du også en dagligvareforetning som er søndagsåpen i sommersesongen. 
God bussforbindelse like ved eiendommen hvor rutebussen har flere avganger i timen både innover til Tønsberg og utover til Tjøme.
Velkommen til hyggelig visning!

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Boligen går over to plan og inneholder i 1. etg: Entré, bad, bod/teknisk rom, åpen stue- og kjøkkenløsning. 2. etg har tv-stue, 3 soverom og bad. Carport og sportsbod.
Bildene er tatt fra naboleiligheten. Denne leiligheten er lik, bare speilvendt.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 109 kvm

Standard

Strengsdalveien 2 er en nyoppført tomannsbolig over 2 plan. Boligen fremstår som moderne og tidsriktig med en gjennomgående høy standard.
Første etasje har en flislagt og lys entré med varmekabler i gulv og downlights i himling. Ellers er innvendige gulvflater dekket med enstavs parkett, foruten 2 bad og 1 bod.
Lyst og pent kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen fra Kvik har rene linjer, overskap opp til tak, godt med benkeplass og integrerte hvitevarer. God plass til langbord like ved en lekker innmurt peis, som varmer godt på kalde dager. Store, flotte vinduer fra gulv til tak som gir rikelig med lys, samt fint utsyn. Allrommet som kjøkken og stue danner har downlights som skaper en lun og hyggelig atmosfære. Fra stuen er det direkte utgang til terrasse med beleggningsstein og hage. Badet i første etasje har en praktisk adkomst fra entreen. Rommet inneholder servantinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er også en bod med flislagt gulv som har adkomst fra entreen.I tillegg er det en lekker trapp med eiketrinn til annen etasje.
Annen etasje inneholder 3 innbydene soverom hvor alle har godt med vinduer fra gulv til tak. Lyse veggflater og hvitmalt himling understreker den lette og moderne stilen. I samme etasje finner du også en tv-stue, samt stort flislagt bad med varmekabler. Baderommet inneholder heldekkende dobbelservant med matchende høyskap samt overskap i speilutførelse, vegghengt toalett og dusjhjørne.

Oppvarming

Boligen varmes opp hovedsaklig av strøm med vakmekabler i gulv i 1. etg, samt bad i 2. etg. Lekker peis i stuen/kjøkkenet i 1. etg. Godt isolert bolig som holder godt på varmen.

Parkering

Bilen parkerer du i carporten. Det er en dobbel carport hvor hver av boligene har en plass hver. I bakkant av carporten er en tilhørende sportsbod.
Det er også etablert en p-plass med plass til 2 biler ved innkjøringen.

Areal og eierform

Areal: 1 080 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flott opparbeidet hagetomt hvor plenområdet hovedsaklig er på boligens vestside. Den steinbelagte terrassen ligger også mot vest hvor det er satt opp skille mellom enhetene, og gjerde ned mot støyskjermet
På to sider av boligen er det steinlagte gangstier. Gårdsplassen er asfaltert.
Det er enkelte frukttrær på tomten samt ny støyskjerm mot Kirkeveien.

Eier

Vestfold Peis og Pipe As

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. Boligen er under seksjonerting.

Prisantydning

3 750 000,-

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
25 000,- (Dokumentavgift
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
37 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 787 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 13 219 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.40.000)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?