Til innholdet

Nyoppført og lekker bolig av høy klasse - Kvalitetsbolig med herlig utsikt til Ekenessundet og sen kveldssol - Båtplass

Haugåkerveien 11B
Prisantydning 7 550 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 132
BRA: 140 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2019
Tomtareal: 813 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Kort om eiendommen

Velkommen til Haugåkerveien 11 B, en kvalitetsbolig med høy standard og lekre detaljer og løsninger. Boligen ble ferdigstil nå i 2020 og har aldri vært brukt. Det er lagt vekt på gode løsninger og bruk av materialer av høy kvalitet. Det er bl a montert Huseby kjøkken med Miele hvitevarer. Det er lagt enstavs parkett og fliser på gulvene. Det er fokusert på store vindusflater da utsikten mot vest er formidabel.

Boligen ligger i et etablert, attraktivt og familievennlig boligområde på Føynland i Færder kommune. Boligen ligger med en fantastisk og vidstrakt utsikt over Ekenessundet, samt langt utover fjorden sørover og nordover mot Tønsberg by. Det tar deg 2 min å gå til båtplassen din som er rett nedenfor eiendommen. Garasje følger med

Herlige solforhold med den seneste kveldssolen

Bør oppleves!

Finn.no: Lokalområde

Føynland - Med utsikt over Ekenessundet

Adresse

Haugåkerveien 11B 3132 Husøysund

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger i et etablert, attraktivt og familievennlig boligområde på Føynland i Færder kommune. Boligen ligger med en fantastisk og vidstrakt utsikt over Ekenessundet, samt langt utover fjorden sørover og nordover mot Tønsberg by. Det tar deg 2 min å gå til båtplassen din som er rett nedenfor eiendommen. Området er svært populært og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra eiendommen er det kun kort vei til Føynlandskogen med fine turstier, samt til populære Fjærholmen. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass med langrund sandstrand, samt gresslette med lekeapparater. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg. Det er også kort vei med båt til de mange øyene i skjærgården.  Nøtterøy har vakker skjærgård, med en fin kyststi som gir god rekreasjon hele året. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og friidrettsbane. Det er også kort vei til fotballbaner på Husøy. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar, som ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort kjørevei til Teie Torv med et rikt og variert utvalg av forretninger. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Haukåkerveien som ligger ca. 50 meter fra boligen. Fra Tønsberg togstasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tønsberg og ca. 30 min til Sandefjord lufthavn. Eiendommen har kort gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole og Borgheim Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

Nyoppfør vertikaldelt tomannsbolig hvor hver part går over to plan.
Boligen inneholder i 1. etg: Entré, vaskerom, separat toalett, åpen stue- og kjøkkenløsning. 2. etg inneholder gang, stue, 3 soverom, bod og et lekkert bad. Terrasse i begge etasjer med herlig utsikt og sen kveldssol. Utvendig sportsbod og enkel garasje til bilen. Tinglyst båtplass på brygga som ligger rett nedenfor eiendommen.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm

Standard

Velkommen til Haugåkerveien 11 B, en kvalitetsbolig med høy standard og lekre detaljer og løsninger. Boligen ble ferdigstil nå i 2020 og har aldri vært i bruk. Det er lagt vekt på gode løsninger og bruk av materialer av høy kvalitet. Det er bl a montert Huseby kjøkken med Miele hvitevarer. Det er lagt enstavs parkett i alle rom foruten der det er fliser.
Det er fokusert på store vindusflater da utsikten mot vest er formidabel. Foldedører i 1. etg åpner opp hele stuen og treker terrassen inn, evt stuen ut.
Boligen har godt med rom, uten at rommene blir små. Soverommene er lokalisert i 2. etg sammen med en stue og et lekkert bad. 1. etg har vaskerom og toalett, i tillegg til stue og kjøkken. Det er utarbeidet materialliste og FDV-perm til kjøper.
Denne eiendommen har det meste. En lekker bolig beliggende på en fantastisk fin tomt. Her får du det du drømmer om, og litt til.

Oppvarming

Boligen varmes opp hovedsaklig av strøm med varmekabler i hele 1. etg, samt badet i 2. etg. Kul og trendy vedovn med stålpipe i stuen i 2. etg.

Parkering

Det vil være godt med parkeringsplasser til hver enhet. Det er ført opp en dobbel garasje på deling, samt at det er godt med plass til biler i gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 813 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten forddeles slik at gårdsplassen er felles for begge enhetene. Garasjen delse med en havdel på hver bolig. Gårdsplassen er asfaltert. Hver av boligene disponerer området rundt sin bolig. Det er lagt vekt på stor terrasse og uteområde, og det er steinlagt dekke på boligens sør og nordside. Terrassene på bakkeplan er på drøye 50 kvm. Balkongen i 2. etg er på rundt 7 kvm. Boligen mot sør har tinglyst rett til båtplass på bryggen som ligger nordvest for eiendommen.

Eier

Duken Utvikling AS

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei med eget veilag.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Boligen har tinglyst båtplass rett på nedsiden av eiendommen.

Ferdigattest

Ferdigattest datert 14.02.20.

Prisantydning

7 550 000,-

Beregnet totalkostnad

8 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
39.375,- (Dokumentavgift av tomteverdi på kr 1.575.000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
52.217,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 452 217,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter antas å ligge på rundt kr 14.000,- pr år. Endelig avgift blir fastsatt når boligen er overdratt til ny eier.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.50 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Boligen er under seksjonering. Seksjoneringen vil blir ferdig før overtakelse kan skje.
Fiber fra Telenor ligger klart i boligen. Kjøper tegner abonnement selv.
Pliktig medlemskap i veilag med en kostnad på ca kr 1.000,- pr år.
Ingen faste kostnader med båtplassen. Kostnader til vedlikehold tas ved behov og deles på brukerne. Vedtekter ligger vedlagt prospektet

Garantistillelse fra selger

Iht. Avhendingslova sin paragraf 2-11 som omhandler "garanti for oppfylling av avtalen", vil selger i det tilfellet denne boligen evt. selges innen 6-seks-måneder etter ferdigstillelse stille en garanti tilsvarende 5% av kjøpesummen til kjøper i forbrukerforhold etter tilsvarende regler i paragraf 12 i Bustadoppføringslova.

Viktig informasjon / Solgt "som den er"

Eiendommen selges «som den er», jf. Avhendingsloven § 3-9 da den er ferdigstillet på salgstidspunktet.
Lovens normalordning, som beskrevet i Avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. 
En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. 
Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. Avhendingsloven § 3-9, annet punktum. 
Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt.
Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. 
Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen av opplysningen ikke ble gitt.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?