Til innholdet

Nyoppført enebolig med 5 sov, 2 bad, flotte uteplasser og carport. Bør sees!

Tuftaveien 31
Prisantydning 8 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 188
BRA: 192 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2022
Tomtareal: 830 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
John Marius Eia Thollefsen

John Marius Eia Thollefsen

Finn.no: Lokalområde

Ta kontakt for visning!

Adresse

Tuftaveien 31 3153 Tolvsrød

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Denne nyoppførte boligen ligger i landlige og sjønære omgivelser like ved Bliksekilen. Området er barnevnnelig med kort vei til Volden barneskole. Kort vei er det også til barnehage og ungdomsskole. Bliksekilen er et rolig område med badeplass og den flotte Essoskogen like i nærheten. Denne byr på fine turstier som også leder til sjøen og hyggelige badeplasser. Her kan en følge kysten til Skallevold og Ringshaug med noen av Vestfolds fineste og mest populære badestrender. Få minutters gange fra boligen finnes holdeplass for buss som leder til Åsgårdstrand få kilometer unna samt Tønsberg sentrum, ca 10 km unna. 

Det er gangavstand til Slagen idrettsforening med fotballbane. På Tolvsrød finnes adskillige aktiviteter for store og små. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner samt innendørshaller i området. På Olsrød park finnes et fantastisk trenings- og opplevelsessenter spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer i tillegg til en spaavdeling. På dette senteret samt Tolvsenteret finnes forøvrig dagligvareforretninger, kaféer, restauranter, medisinsk senter og forretninger av ymse slag.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2022

Bygninger og byggemåte

Bygget i tre over mur. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 192 kvm

Arealer er hentet fra bygningstegninger, selger eller megler har ikke kontrollmålt eiendommen.

1.Etasje: Entre, gang, bod, soverom, bad, stue, spisestue, kjøkken
2.Etasje: Gang, bad, 4 soverom.

Standard

Velkommen til Tuftaveien 31!

Nyoppført og delikat innredet bolig med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen har godt med store vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys. Hele 5 soverom, hvorav det ene ligger i 1. etasje. Baderom i begge etasjer.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger. Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne splitter nye boligen.

Stue og spisestue:

Spisestuen og stuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord og sofamøblement. Det er store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.

Kjøkken:

Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen og stuen. Godt med naturlige lysflater og downlights. Innredning fra Aubo med slette fronter og benkeplate av laminat. Godt med skap og benkplass.

Integrerte hvitevarer: Kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.

Soverom:

Det er totalt hele 5 soverom i boligen. 1 av disse i 1.etg. og 4 i 2.etg.

Det er mdf panel på vegg, gips i tak og parkett på gulv.


Baderom/wc/vaskerom:

Det er et bad i hver etasje av boligen.

Badet i 1.etg inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant og dusjnisje.

Badet i 2.etg inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant og dusjnisje.


Terrasse/uteplass:

Det er flere terrasser, med godt utsyn og fint med sol. Uteområdet er forseggjort med ferdigplan, belegningsstein rundt huset og asfaltert innkjørsel.

Det er også carport med lagring/bod innerst. Søknad for oppføring av denne er inne hos kommunen14/3-23 og har status:  ikke behandlet. Øvrig parkering på egen asfaltert gårdsplass.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert xx med befaringsdato xx fra xx som er en uavhengig og autorisert Takstmann. En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger; - xx stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

- xx stk. tilstandsgrad 1 (TG1 lys grønn) - mindre eller moderate avvik. - xx stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak - xx stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak - xx stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik. - xx stk. tilstandsgrad IU konstruksjoner som ikke er undersøkt. TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til for xx. TG-3 anmerkninger (rød) er relatert til for xx. Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten. Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Det er balansert ventilasjon i hele huset, det er peis i stuen, ellers elektrisk.

Parkering

Det er parkering i carport og på asfaltert gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 830 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet tomt med ferdigplen, hekk, belegningsstein og asfaltert innkjørsel.

Eier

Farhan Kamal Ali

Vei, vann og avløp

Offentlig via private stikkledninger.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan vedtatt 22.5.2019.

Kopi kan fås ved henvendelse til meglerkontor.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eneboligen datert 14.03.2023. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Vi gjør deg oppmerksom på at søknad om oppføring av carport og sportsbod er mottatt  hos kommunen 14/3-23 og har status:  ikke behandlet.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at utbyggeren Norgeshus Birkelund og Sommerstad AS som har bygget huset har gått konkurs. Det vil ikke bli foretatt noe 1-årskontroll.

Prisantydning

8 500 000,-

Beregnet totalkostnad

8 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 225 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 725 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Kommunale avgifter

Kr. 15 989

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.16 950) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Nyoppføring Finn.no 11.05 (Kr.1 500) Løfting Finn 31/7 (Kr.1 500) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 400) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Provisjon (forutsatt salgssum: 8 500 000,-) (Kr.85 000) Servitutter (Kr.1 800) Totalt kr. (Kr.140 300)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Eier har kjøpt en del av nabotomten for å lage innkjøring. Denne tomten er på vei til å bli overført til nåværende eier og vil medfølge i handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at utbyggeren Norgeshus Birkelund og Sommerstad AS som har bygget huset har gått konkurs. Det vil ikke bli foretatt noe 1-årskontroll.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Tinglyst erklæring hefter på eiendommen og følger ved overdragelse:

2012/119806-3/200  Bestemmelse om kloakkledn. tinglyst 10.02.2012 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:130 Bnr:103.

Den tinglyste erklæringen innholder informasjon vedrørende bestemmelse om kloakkledninger, samt avtale om rettighet for denne eiendommen i forhold til vei, vannledning  og kloakledning.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

John Marius Eia Thollefsen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt John Marius Eia Thollefsen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?