Til innholdet

Nyere, stilfull og gjennomtenkt enebolig fordelaktig beliggende med sjøutsikt og flott opparbeidet hage - 4 sov - 2 bad

Strandenglia 3
Prisantydning 5 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 160
BRA: 167 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2015
Tomtareal: 773 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Strandenglia 3 er en lekker og svært gjennomtenkt enebolig fra 2015. Her har du en bolig med 4 gode soverom, både stue og loftsstue, 2 flotte bad og separat vaskerom. Huset er helt perfekt for en barnefamilie!
Innvendig fremstår boligen som innflytningsklar, og har flott sjøutsikt mot Oslofjorden.
Eiendommen ligger i et trivelig og trafikkstille nabolag, og det er kort vei til barnehage, barneskole, idrettsanlegg samt gode bussforbindelser til Tønsberg.

Kort fortalt;
- 4 sov og 2 bad
- 2 stuer 
- Hovedbad med 2 dusjhoder
- Flott takhøyde i del av stua
- God planløsning og god standard
- Flytt rett inn!
- Påbegynt dobbelgarasje.
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

BLIKSEKILEN

Adresse

Strandenglia 3 3153 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg følger du veien mot Åsgårdstrand, til Volden. Etter ca 7 km, kommer Strandenglia på venstre hånd.
Følg veien oppover, til nr 3 ligger på høyre side. Eiendommen vil merkes med til salgs-plakat. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-Eiendom ved fellesvisninger. Velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligfelt i sjønære omgivelser på Bliksekilen, Tolvsrød i Tønsberg kommune. Området er meget barnevennlig med kort vei til Volden barneskole. Kort vei er det også til barnehage og ungdomsskole.
Bliksekilen som boligfelt, har flere flotte lekeplasser på området, samt tilgang til lysløype som prepareres med langrennsløyper om vinteren i umiddelbar nærhet til boligfeltet. Volden som lokalområde, er et meget hyggelig og godt lokalsamfunn som har mye å tilby små og store i alle aldre. Her er det lokalt idrettslag (Slagen IF med bla fotball og barneidrett ), ungdomsklubb på lokalet, trygg skolevei på skogssti til barneskolen, samt kyststi "rett utenfor døra".

Bliksekilen er et rolig område med badeplass og flotte Essoskogen like i nærheten. Denne byr på fine turstier som også leder til sjøen og hyggelige badeplasser. Her kan en følge kysten til Skallevold og Ringshaug med noen av Vestfolds fineste og mest populære badestrender.

Få minutters gange fra boligen finnes holdeplass for buss som leder til Åsgårdstrand få kilometer unna samt Tønsberg sentrum, ca 7 km unna.

På Tolvsrød finnes adskillige aktiviteter for store og små. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner samt innendørshaller i området.

På Olsrød park finnes et fantastisk trenings- og opplevelsessenter spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer i tillegg til en spaavdeling. På dette senteret samt Tolvsrødsenteret finnes forøvrig dagligvareforretninger, kaféer, restauranter, medisinsk senter og forretninger av ymse slag.

På Bliksekilen bor man med andre ord i rolige omgivelser med kort vei til de fleste fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

Innhold:
1.etg.: Hall/gang med skyvedørsgarderobe og trapp til 2.etg., bod/teknisk, flislagt bad med dobbel dusj, dobbel servant med innredning og vegghengt toalett. Vaskerom med innredning og benkeplass, samt opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverom med skapplass og dør direkte ut til hage. Stor stue med åpen kjøkkenløsning.
2.etg.: soveromsgang, loftstue, 3 soverom, flislagt bad med badekar, servantinnredning og vegghengt toalett. Bod. Kneloft fra ett av soverommene.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

1.Etasje: 108 / 111 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje:   52 / 56 kvm p-rom/BRA. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.

Møblering / utstyr

Følgende utstyr medfølger ikke i handelen;
- Secto octo lampe i utstikker, stue
- Vita Eos lampe soverom
- Designlampe i trapp
- Stringhylle kjøkken
- Hyller på vegg i loftstue

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard fra byggeåret 2015. Boligen har en gjennomtenkt og meget praktisk planløsning, samt store og gode rom med mengder av plass for hele familien. Med hele 4 soverom totalt, samt loftstue i tillegg til den store stua nede, er boligen helt perfekt for deg som har barn.

I hovedetasjen er det et stort bad med dobbel dusjløsning, perfekt for effektiv dusjing for store og små. I tillegg er det et fint bad i 2.etg. med badekar.
Hallen har en praktisk skyvedørsgarderobe og godt med gulvplass. Fra dette rommet kommer du inn til alle rommene i hovedetasjen. Det er også en laringsbod i denne etasjen.
Hovedsoverommet er stort og romslig, og har store vindusflater mot sjøen. Her er det også dør ut, slik at man enkelt kan komme seg ut og nyte morgensolen.
Eget vaskerom med praktisk innredning og opplegg for vaskemaskin.
Stor stue med meget god plass til forskjellige spisegrupper og sofaløsninger. Her har du plass til et skikkelig langbord om du vil, samtidig som det er en fantastisk plass i "utstikkeren" med store vinduer nærmest fra gulv tli tak. Her er det også himlingshøyde til mønet, som gir en ekstra stilig og luftig effekt.

Kjøkkenet, som er i åpen løsning mot stua, har en moderne innredning fra Strai. Laminat benkeplater. Integrete hvitevarer: 80 cm bred induksjon platetopp, stekeovn, kjøleskap,oppvaskmaskin. Ventilator type Røros-hetta med utlufting ut i yttervegg. Mengder med skap- og benkeplass.

Innvendig har boligen overflater av fliser i hallen, fliser på begge bad og vaskerom, samt laminat på øvrige gulv i begge etasjer. På vegger er det benyttet malte gipsplater, og det samme i alle himlinger.
Alle fliser i boligen er italienske, og kommer hhv. fra seriene Castletone, Castlestone Mix Cold og Urban Sabbia fra produsenten Piemme, levert av Modena Restec.

Utvendig er det en terrasse ut fra stua på 29 kvm, bygget på terreng med tilfarer-gulv og av impregnerte materialer.

Øvrig teknisk info (utdrag fra tilstandsrapporten);
El- skap med automatsikringer. 40 ampere hovedsikringer. Skjult El- anlegg.
Digital måler fra 2018.
Internett- fiber- altiibox. - Uttak til TV i hver etasje.
Varmtvannsbereder type OSO- 200 liter - hovedstoppekran i teknisk rom. Skjult rør-anlegg , rør i rør system. Utvendig vannkran.
Sluk på begge bad, vaskerom og teknisk rom.

For ytterligere teknisk info, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er montert peisovn i stua tilknyttet stålpipe. Mulighet for etablering av ildsted til stålpipe i loftstue.
Varmekabler i hall, begge bad og vaskerom.
For øvrig oppvarming via panelovner der disse befinner seg. 

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er forberedt bygging av dobbelgarasje med ferdig støpt fundament og grunnmurer, med opplegg klart til strøm. Areal på støpt plate for garasje er 33 kvm.

Areal og eierform

Areal: 773 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen eier også andel av felles tomt (realsameie) i forkant av boligen, samt mot nord (se kart) og totalt 4 fellesområder i boligfeltet.
Området på utsiden av boligen er markert som grønt område og holdes vedlike av alle som er en del av realsameiet. Denne fellestomten har et areal på ca 1,5 mål.

Eier

Christoffer Strømberg Maria Strømberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende. Plan ID 704 20110036 Volden, med Brattbakken. Pr i dag ingen igangsatte planleggingsarbeider som inkluderer/berører eiendommen iflg kommunen, men eiendommen (via fellestomt) grenser til et område som er markert (gult) som boligbebyggelse framtidig. Her vil det på sikt bygges ut til boligfelt med antatt totalt 100 enheter (mix av boligtyper), fordelt på max 2 enheter pr dekar, iflg kommuneplanens arealdel. Ta evt. kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Andel i realsameie

2014/1112173-1/200  Opprettelse av realsameie 17.12.2014 
 Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:0704 Gnr:127 Bnr:49  1/9 
 2014/1112199-1/200  Opprettelse av realsameie 17.12.2014 
 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0704 Gnr:127 Bnr:50  1/7 
 2015/1118540-1/200  Opprettelse av realsameie 30.11.2015 
 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0704 Gnr:129 Bnr:98  1/62 
 2016/984623-1/200  Opprettelse av realsameie 26.10.2016 
 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:0704 Gnr:129 Bnr:115  1/62 

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.07.2015.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 790 000,-

Beregnet totalkostnad

5 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 144 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 790 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 157 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 947 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 1 210 065,- Sekundær formuesverdi : 4 356 233,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter

Kr. 9 973 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 060) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 790 000,-) (Kr.46 320) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.87 150)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?