Til innholdet

Nyere, romslig og innholdsrik toppleilighet med 2 sov., garasjeplass og stor solrik terrasse. Flytt rett inn!

Steinbruddveien 15
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 72
BRA: 77 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2015
Tomtareal: 3287 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Vear

Adresse

Steinbruddveien 15 3173 Vear 3. etasje

Kort om eiendommen

Velkommen til Vear parken!

På en vestvendt tomt i rolige omgivelser på Vear finner du dette moderne og nyere terrasseleilighetsbygget tegnet av Spir arkitekter i Tønsberg hvor gode plansløsninger, store private terrasser og moderne standard er sentrale elementer.

I dette attraktive området som ligger nærmest så sentralt du kommer på Vear og med kort vei til Tønsberg sentrum, presenteres en tiltalende og innflyttingsklar eierleilighet beliggende i byggets toppetasje med terrasse mot vest og hvor du har løsning med alt på ett-plan.

Leiligheten har gjennomgående påkostet og moderne standard hvor det bl.a. nevnes påkostet kjøkken med eksklusive løsninger, 1-stavs eikeparkett i alle rom, flislagt bad m/delikat innredning og vannbåren gulvvarme fra egne energibrønner.
Store vindusflater og gjennomgående bruk av lyse veggfarger gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med solid bygningsstandard og trygt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

Bilen din parkererer du trygt og godt i byggets p-hus hvor det medfølger egen garasjeplass. Herfra er det direkte adkomst via heis opp til leilighetens etasjenivå.

Vear parken kan også by på et felles trimrom for alle byggets 30 leiligheter i tillegg til en koselig hage med bl.a. en koselig uteplass som danner et naturlig samtlingspunkt i fellesarealet.

Velkommen til visning!

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man ut av byen i retning Sem. Ved Jarlsberg Travbane holder man venstre i rundkjøringen og følg så opp Hogsnesbakken og ta inn til høyre ved Kiwi-dagligvareforretning. Leilighetene ligger deretter på venstre hånd rett bak dagligvareforretningen. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på eiendommen og skiltet til fellesvisninger.

Ved å trykke på kartet til høyre i denne annonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Nærområdet

Eiendommen ligger meget sentralt i et rolig område på Vear. Mer sentralt på Vear kan man nesten ikke komme!

Nærområdet byr på et godt fritids- og servicetilbud med gangavstand til Vear barne- og ungdomskole, barnehager og Vear idrettsanlegg/hall. Alt dette ligger innenfor i underkant av 1 km fra eiendommen.
Lysløypa på Vear er populær såvel vinter som sommer og ligger nærmest kun et steinkast fra Vear parken.

På naboeiendommen, men likevel orienert i motsatt retning av Vear parken, ligger Kiwi dagligvareforretning.
Det er i underkant av 2 km til et mindre handelssenter på Jarlsberg med bl.a. Meny dagligvareforretning, sportsforretning, bilforretninger, Jarlsberg travbane m.m.
Til Stokke sentrum er det ca. 7 km.

For den golfinteresserte, er det kun ca. 2 minutter med bil til Vestfold Golf Club med 18 hulls golfbane og vis a vis eiendommen ligger Vestfold golfhall.

Vestfjorden, som ligger øst for området, ligger innen kort avstand med bade-/strandmuligheter bl.a. ved idylliske Rakkevik. Her er det også flott et flott turterreng.

Gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet og kort vei til Tønsberg og Stokke.
Til Tønsberg sentrum er det ca. 5-6 kilometer. Lettvint adkomst til E-18 mot Oslo og Gardermoen og det er ikke mer en 15-20 minutter med bil til Torp flyplass.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet i bygning ferdigstilt i 2016. Bygning fra 2015/16 oppført av betong og trekonstruksjoner. Vegger er utv kledd med liggende panel og fasadeplater. Flat takkonstruksjon. Alle overflater og innredninger er fra byggeår og fremstår i god stand.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

3.Etasje: Bad, gang, kjøkken, stue, 2 soverom og bod

Rom medtatt i oppgitt P-rom ca. 72 m² (primærrom): Alle rom er medtatt i arealberegningen utenom bod innvendig i leiligheten på ca. 5 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

- Ny levegg på terrassen
- Elektrisk markise med vindmåler
- Integrerte hvitevarer og steinplate
- Vannbåren varme

Standard

Leiligheten er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør, og den innvendige standarden bærer preg avpåkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel, og alt dette er det lagt til rette for ved Vear parken.

Den vannbårne gulvvarmen er fra sameiets egne energibrønner, og dette i kombinasjon med balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. I tillegg slipper du å ha varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering avmøbler. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulvbortsett fra på baderom hvor det er elektriske varmekabler.

Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom (også i innvendig bod) er det derfor lagt 1-stavs mattlakkerte eikegulver som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.

Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent. Innredning i hvit utførelse fra møbelprodusjenten Arens med rektangulære fronter med speildører. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap og benkeplater avnaturstein. Alt avhvitevarer er integrert og fra Siemens med heltintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap og helintegrert kjøle- og fryseskap.
Legg merke til den flotte og moderne detaljen med underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse som gir et moderne uttrykk. Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta med oval front i børstet stål. Flere underskap med kolonialskuffer og innfelte LED-lys med farge og nivåjustering fra fjernkontroll i de avoverskapene som har glassdører. Samme type belysning er også lagt over benkeplater - også disse med styring fra fjernkontroll.

Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulvmed elektrisk gulvvarme. I dusjen er det lagt matchende fliser avmindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører avherdet glass. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Veggene har tidsriktige, rektangulære veggfliser mens det på gulvet er valgt en gråtonet farge for å skape en matchende kontrast.
Baderomsinnredning hvor servantskap har kolonialskuffer og fronter i hvitt fra Arens. Vegghengt wc fra Duravit og sisternesystem fra Geberit. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights med nivåjustering i himling. I tillegg er det også veggspeil med innfelt belysning i sidefeltene. Legg også merke til den flotte detaljen med flislagt skjermvegg hvor du har egen nisje for vaskemaskin og tørketrommel i "tårnløsning".

I leilighetens to soverom er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme, så tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Hovedsoverommet har stor og god skyvedørsgarderobe med speildører - i tillegg er det komplett innredning inne i skapet!
Det er avsatt plass til garderobeskap i leilighetens andre soveværelse.

Skyvedørsgarderoben i entreèn er plassbygget. Også denne har speildører - i tillegg til at det er komplett innredning inne i skapet.

Alle innevegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhet! Overliggende tapet gir bedre finish og mer slitestyrke til veggene! Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. På baderom og i entre er det innfelte downlights, og i den innvendige boden er gipstaket erstattet med himlingsplater.

Oppvarming

Vear parken skal være et miljøvennlig sted å bo. Det er derfor vannbåren gulvvarme hvor energi hentes via felles jordvarmesystem. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle innvendige gulvflater fra sameiets egne energibrønner.

Brukskostnader fra systemet blir fordelt mellom sameierne etter måleravlesning for hver enkelt leilighet etter faktisk forbruk, og det tilbakebetales/etterfaktureres i forhold til akonto innbetaling fra hver seksjon.

Parkering

Egen garasjeplass (1 stk.) medfølger leiligheten. Fra garasjekjelleren tar du heis direkte opp til utvendig svalgang til egen leilighetsetasje. Garasjeplassen er seksjonert som tilleggsareal til hver enkelt leilighetsseksjon. Tildeling fremkommer av tegning i seksjoneringsbegjæring hvor p-plassen er merket med leilighetens seksjonsnummer.

Da det er 30 garasjeplasser i p-huset (en til hver av sameiets 30 seksjoner), er det ikke mulighet for ekstra p-plass. I tillegg til egen garasjeplass er det rikelig med utvendige, asfalterte felles p-plasser på sameiets eiendom. Det er i alt 13 stk. oppmekede utvendige plasser, og disse tilhører sameiet i fellesskap og parkering skjer etter "først til mølla" prinsippet for sameiets beboere og deres gjester.

Areal og eierform

Areal: 3 287 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er selveiet og er felles for sameiet. Pent opparbeidet med bl.a. en hageparsell, prydbusker og nyplantende løv-/aletrær. Det er også etablert hekk på deler aveiendommen.

Sentralt i fellesområdet er det opparbeidet et felles oppholdssted. Her danner en hellelagt uteplass inn mot en kolle et hyggelig møtested for alle beboere. På kveldstid er denne kollen belyst av uplights som følger fjellet.

Asfaltert gårdsplass m/parkeringsareal og asfaltert internvei/gangvei frem til byggets heis-/trappehus.

Se for øvrig vedlagt situasjonskart i salgsoppgave som viser sameiets tomtegrunn. Vær klar over at deler av tomteareal i syd er kommunal tomtegrunn som ikke eies av sameiet, ref. samme kart hvor dette fremkommer.

Eier

Turi Petterøe

Vei, vann og avløp

Tilknytning til offentligvei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og samlevei, vedtatt den 22.05.2019.

Eiendommen ligger i reguleret område. Gjeldende reguleringsplan er: Vear sentrum med formål kjørevei og foretning/kontor.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Gjeldene plan er Dobbeltspor Tønsberg-Larvik (ID 704 90015). For ytterligere informsjon kontakt Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser
2003/14677-1/91  Elektriske kraftlinjer tinglyst 20.10.2003 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
Overført fra: 0704-202/176
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2014/608234-1/200  Seksjonering tinglyst 21.07.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 26
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 77/2553

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 05.06.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 990 000,- / Fellesutgifter: 1 944,- pr. mnd

Felleskostnader: 1.944,-
- Felleskostnader inkl.:
- Felles bygningsforsikring
- Grunnpakke TV og Internett fra Viken fiber (fibernett)
- Renhold av fellesarealer inkl. innvendige trapperom
- Snøbrøytning
- Drift/service av heis inkl. alarmoverføring
- Service brannalarmanlegg og kontroll nødlys
- Kontroll av el-anlegg v/fellesarealer m.m.
- Service sprinkelanlegg
- Service varmeanlegg
- Lys og strøm i fellesarealer
- Vederlag til forretningsfører og revisor
- Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
- Diverse utstyr/diverse kostnader

Det betales i tillegg akonto månedlig kr 539,- for forbruk for oppvarming og varmtvann fra sameiets oppvarmingssystem hvorav dette avregnes en gang pr. år med refusjon til seksjonseier ved evt. underforbruk og tilleggsregning ved evt. overforbruk.

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 900,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 87 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 077 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 09.08.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: SP NR 95924441

Kommunale avgifter

Kr. 5 749 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Pliktig medlemsskap i sameiet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,9% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?