Til innholdet

Visning torsdag 25.04 kl. 17. Solrikt beliggende m/lekker standard, store vindusflater og høye himlinger i hovedetasje.

Torødveien 16E
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 121
BRA: 127 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2008
Tomtareal: 1775 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 25. april Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - TORØD

Adresse

Torødveien 16E 3135 Torød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

I dette barnevennlige og rolige området er virkelig alt lagt til rette for et sted å trives enten man er ung eller gammel. Eiendommen ligger høyt og fritt mot vest med optimale solforhold med flott utsikt over naturlandskap og områdets bebyggelse. Torød er kjent for sitt engasjerende nærmiljø, og innenfor svært kort avstand har du bl.a. dagligvareforretning, bussholdeplass med buss til Tønsberg sentrum, idrettsanlegg/områdets lekeplasser, Torød barneskole, barnehager med mer. Det er også felles lekeplass og balløkke ved "Torød Øst" sitt eget fellesareal som ligger 20 meter fra huset.  I nærmiljøet er det også en mindre slalombakke, skøytebane og ikke minst lysløype samt skatebane og sandvollyballbane. Flotte tur- og rekreasjonsområder rett uten for boligen med kort vei til Glanern og Vetan, som er Nøtterøys høyeste punkt. Man har direkte gangadkomst til flotte kyststier mot bl.a. Årøysund. Fra huset er det også en kort spasertur (snarvei gjennom bebyggelsen) til stor familiestrand (Torødstranda) i tillegg til en rekke øvrige mindre badeplasser i nærmiljøet. Det er også kort vei til Torød private båthavn, hvor det skal være ledige plasser for båter under 28 fot. Sykkelstien som går fra Torødveien er faktisk etablert sammenhengende hele veien inn til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Vindvang. Gang/hall. Bod. 3 soverom. 2 bad/wc hvorav 1 med opplegg til vaskemaskin bak skyedør. Bod under trappen.

2. etasje inneholder:
Stor deilig stue med peisovn og utgang til terrasse. Smakfult kjøkken fra Drømmekjøkken med 2 oppvaskmaskiner, 2 vinskap (vifte er defekt i største vinskap), side by side kjøleskap, komfyr, kombinert stekeovn og microbølgeovn, kaffemaskin og koketopp samt larvikitt benkplater. Rustfrie fliser over benk.
1 soverom.

Carport.

Utebod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 140 kvm

Standard

Velkommen til denne innholdsrike og moderne eneboligen beliggende på barnevennlige og populære Torød. I dette familievennlige, koselige og solrike området, finner du denne flotte eiendommen hvor  arkitekt har fokusert på elementer som arealeffektive rom, store glassflater, praktiske løsninger og ikke minst lyse anretninger m/høye himlinger i hovedoppholdsrommene. Særpreget for boligen er at kjøkken og stue/spisestue og 1 soverom er lagt til øverste boligplan hvor himlinger er ført helt opp til yttertaket.  I kombinasjon med de store vindusflatene, får man et herlig og luftig inntrykk i disse rommene. Eiendommen har et kjempehyggelig uteområde med en skjermet og pent anlagt liten hageflekk og ikke minst en herlig stor og solrik terrasse på hvor man sitter usjenert og med sol fra morgen til kveld. Med sine to gjennomtenkte etasjer dekkes de fleste behov med bl.a. stor stue m/spisestue og utgang til terrasse mot øst/syd/vest, et delikat kjøkken m/larvikitt benkplater i delvis åpen løsning, fire soverom, to flislagte baderom hvorav ett med vaskerom bak skyvedører, brede og praktiske entre/gangarealer, 2 innvendige boder, utvendig sportsbod og ikke minst solrikt uterom. Det er lagt lekker 1-stavsparkett på gulv og veggene er malte. Vindfang/hall er flislagt på gulv. Du vil ganske sikkert også sette pris på den flotte løsningen med stor carport og biloppstillingsplass ved inngangspartiet hvor det er plass til tre biler. På vegne av selger og megler ønskes du velkommen til visning av en eiendom som er ypperlig for den som ønsker å flytte rett inn i en lettstelt bolig med alt man trenger i nærheten.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i hele 1. etasje (byttet 3 nye termostater). Peisovn i stue.

Parkering

Parkering i carport med utebod.

Areal og eierform

Areal: 1 775 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eksklusiv del av felles tomt som er pent opparbeidet og beplantet med plen, hekk og prydbusker. Belegningsstein i gårdsplass og asfaltert fellesområde. Det foreligger egen disposisjonsplan over tomtearealet. Disposisjonsplanen fremkommer av seksjoneringsbegjæring for eiendommen og følger som del av salgsoppgave.

Eier

Marie Kristine Ringen

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Det eksisterer ikke planforslag/igangsatt planlegging som berører eiendommen og eiendommen ligger ikke i område hvor det er nedlagt midlertidig forbud mot tiltak følge innhentede opplysninger fra Nøtterøy kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 31.07.2008. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 190 000,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 117 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 307 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Ligningsverdi : 1 063 134,- Sekundær ligningsverdi : 3 827 282,-

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingsgebyr: kr. 12.995,-
Meglerprovisjon: 1,13 % av salgssum.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger. Selger opplyser at glassplate under peisovn blir rengjort og fuget rundt. Fuglehuset i hagen mefølger ikke. Det er alarm med kamera i boligen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?