Til innholdet

Nyere og meget tiltalende fritidsbolig med høy standard, nydelig sjøutsikt og garasje. Rolig og idyllisk. Båtplass!

Bustangen 8
Prisantydning 7 490 000 , -
Boligtype: Fritidseiendom
P-ROM: 78
BRA: 152 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2010
Tomtareal: 680 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 20. september Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tjøme / Bustangen

Adresse

Bustangen 8 3145 Tjøme

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Fritidseiendommen har en meget idyllisk beliggenhet på Kråkere, i et av Vestfolds mest ettertraktede områder - vakre Tjøme. Tjøme er et ferieparadis og selve svaret på norsk sommeridyll med nydelig skjærgårdsnatur, fjorden, båtliv, vannskiaktiviteter, bading og soling. Her finner man en unik mulighet for å skape gode sommerminner som varer livet ut.

Fra fritidsboligen er det kun få meter ned til sjøen med båtmarina, samt ca. 5 minutter å gå til badeplass. I tillegg er det kort vei til idylliske friområder med turløyper. Tjøme Golfklubbs idylliske anlegg ligger ca. 6 km fra eiendommen, like ved Tjøme sentrum. Anlegget er en meget velholdt og utfordrende Dobbel Ni bane av høy kvalitet. Videre har Tjøme Tennisklubb to flotte Hard Court baner, og rett ved siden av ligger fotballbanene.

Det er også kort avstand til lekeplass, samt en av Norges største skateparker som er kjent for inkluderende miljø. Ellers kan man legge turen til populære Verdens Ende, ca. 12 km unna, med sine mange svaberg, småholmer og vakre natur. Her er det nydelig utsikt utover havet, samt fine bade- og fiskemuligheter. I dette området ligger også Stall Verdens Ende med rideskole og rideleir for alle.

Tjømehallen har beliggenhet på Ormelet, mens Færder Nasjonalpark kan gi flotte naturopplevelser i et av landets viktigste områder for kystnært friluftsliv. Et besøk på Tjøme Kunst og Kultursenter kan absolutt anbefales. Her er det galleri, kafé, samt spennende forestillinger og konserter med kjente artister.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra og Spar i Tjøme sentrum, eller ved Kiwi Kjøpmannskjær.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tjøme sentrum et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Sommerstid anbefales et besøk ved den populære restauranten 8 glass, som ligger ved Ferjeodden. 8 glass er innenfor gangavstand fra eiendommen.

Det er også en rekke anerkjente spisesteder i sentrum og nærliggende områder, som bl.a. Blå brygge på Hvasser, prisbelønte Engø Gård, Havna Hotell, samt Tjøme kunst- og kultursenter. Det er relativt kort vei til Bellevuesenteret på Teie, Nøtterøy og Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Fritidseiendom Selveier, oppført i 2010

Bygninger og byggemåte

Frittliggende fritidsbolig med hovedetasje og kjeller, bygget i 2010. Frittliggende garasje med bod som er satt opp samtidig.

Bygget er av tre på mur. Kjellervegger av 20 cm lecablokker, yttervegger av 15 cm bindingsverk med liggende panel og pultak.

Alle arealer og rombeskrivelser er iht. tilstandsrapport utført av Kopperud Bygg Invest AS.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

BRA: 152 kvm.
1.Etasje, 78 kvm: Entré, gang, bad, 3 stk soverom, garderobe/matbod , stue/kjøkken Kjeller, 78 kvm: 2 stk store rom som brukes som boder i dag. Kjelleren er uinnredet med takhøyde ca 205 cm pluss minus.

Garasje og bod på tilsammen 30 kvm.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Det medfølger andelsbrev i Kråkerøy båtforening som overføres fra selger. For ytterligere informasjon kontakt megler.

Standard

Velkommen til Bustangen 8, en nyere og meget flott hytte med gjennomgående god standard, moderne stil og flott utsikt til sjøen. Hytta ligger i rolig og naturskjønne omgivelser med gangavstand til bademuligheter og båtplass. Her kan man flytte rett inn og nyte en moderne hytte med idylliske omgivelser.

Man kommer inn i en lys og innbydende gang med flislagt gulv som går over i parkett. Det er flislagt eller enstavs eikeparkett på alle gulver i hovedetasjen. Videre har man et tidsriktig og delikat bad med flsilagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet fremstår lyst og flott med moderne innrdning, vegghengt toalett, speilskap med lys og romslig dusjnisje.

Hytta inneholder 3 soverom hvor alle er lyse og hyggelige med enstavsparkett og garderobeskap. Hovedsoverom og gjesterom med skyvedørsgarderobe. Praktisk matbod i tilknytning til kjøkkenet.

Man kommer så inn i en fantastisk åpen stue-/kjøkkenløsning med nydelig utsikt. Store vindusflater ut mot sjøen og de naturskjønne omgivelsene gir rommet noe helt for seg selv. Romløsningen er både luftig og praktisk med flere innredningsmuligheter. Med god plass til hele familien rundet både spisestue og i TV-kroken er dette et rom man vil trives i. Som hjerte i rommet står vedovnen hvor de koselige stundene blir komplett. Kjøkkenet er arealeffektivt med rikelig skap- og benkeplass, samt moderne innredning. Her har man integrerte hvitevarer som inductions plate, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl og frys. Det er praktiske frliser over kjøkkenbenk, laminat benkeplate og stålkum. Dette rommet bør man oppleve!

Fra stue/ kjøkken er det skyvedør ut til en terrasse av de sjeldne på hele 68 kvm, hvorav ca. 12 kvm. av disse er overbygget. Her kan man sitte å nyte både utsikt og været, og under taket med tilhørende kalesje vil man forlenge utesesongen vesentlig. Fra terrassen kan man gå ned til en tilnærmet flat, barnevennlig hage med flerbruksmuligheter. Her ligger alt klart til hygge for hele familien!

Dersom lagringsplass ofte er en utfordring gjelder ikke det denne hytta. Med 78 kvm. kjeller og en takhøyde på ca. 205 cm. har denne særdeles godt med lagringsplass. Her kombineres teknisk rom med bodplass og vaskerom. Eiendommen har også en romslig garasje med bod på tilsammen 30 kvm.

Alt i alt en innholdsrik og meget flott hytte i attraktive omgivelser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Hytta har varmekabler på badet, vedovn i stue og panelovn til oppvarming.

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 680 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en romslig og lettstelt selveiertomt på 680 kvm. som pent opparbeidet med gruslagt innkjørsel/ gårdsplass, gressplen, flaggstang og divers beplantning. Tomten er stort sett omkranset av hekk eller gjerde som gir et barnevennlig og flott skille.

Eier

Anne Herwell Bent Wollert Herwell

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Det er privat avløpsanlegg med minirenseanlegg, tank og kommunal slamtømming. Kan komme fjerning av oljetank iht. opplysninger Færder kommune, selger kjenner ikke til at det er oljetank på eiendommen.

Adkomast fra privat vei. Felles brøyting og vedlikehold må påregnes.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Eiendommen står på tomt regulert til bolig, men er godkjent som fritidsbolig. Det er ikke boplikt på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse om veg
1960/2352-3/91
Tgl. 09.08.1960 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Forbud mot næringsvirksomhet
Med flere bestemmelser

Eiendommens rettigheter:
Bestemmelse om veg
1960/2352-2/91
Tgl. 09.08.1960 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:211 Bnr:94

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.06.2012. Ferdigattest utstedt for garasje og utvidelse av garasje den 21.07.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

7 490 000,-

Beregnet totalkostnad

7 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 200 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 690 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kopperud Bygg Invest AS Takstdato : 24.08.2020 Formuesverdi : 239 508,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018
Formueverdi er for inntektsåret 2018, innhentet fra Skatteetaten.

Forsikring

Framtind Polisenummer: 17723753

Kommunale avgifter

Kr. 9 231 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695,-)
Meglerprovisjon: 0,8% av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn av fyringsanlegget den 24.07.18 uten avvik, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?