Til innholdet

Nyere og lekker leilighet med høy standard og flott utsikt til sjøen og brygga! 2 balkonger, 2 soverom og garasje.

Rambergveien 37
Prisantydning 6 300 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 92 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Kort om eiendommen

Velkommen til Rambergveien 37 og denne særdeles flotte leiligheten beliggende i 5. etasje!

Vi presenterer her en nesten ny og moderne leilighet med en gjennomgående og særdeles god planløsning. Med balkong både mot syd og nord kan man nyte utsikten til sjøen og mot byen samt enkelt forflytte seg etter solen.

Boligen har 2 flotte soverom, en særdeles åpen og romslig stue-/kjøkkenløsning, et lekkert bad samt godt med lagringsplass i totalt 2 boder.
Gode vindusflater bidrar til ekstra romfølelse og godt lysinnslipp. Her er det bl.a. vannbåren varme i gulvene og balansert ventilasjon.
Det er rikelig med lagringsplass både i innvendig bod samt i bod i underetasjen.

På Kaldnes bor man nært alt Tønsberg kan by på. Fra gangbroen når du Tønsberg sentrum på få minutter. Det er umiddelbar gangavstand til restauranter, dagligvarebutikk, kjøpesentra og flotte rekreasjonstilbud i umiddelbar nærhet. Langs fine bryggeområder vandrer man til den koselige bystranda og på veien hjem igjen stopper man på Brygga for en matbit. Her kan man nyte byen til det fulle!

Dette er leiligheten for deg som ønsker å leve lettvint og praktisk i et moderne bygg med alle fasiliteter og med gangavstand til alt Tønsberg har å by på.

I prisen medfølger garasje i felles parkeringskjeller. Denne ferdigstilles i oktober 2021. Foreløpig benyttes utvendig parkering m/parkeringskort (inkludert)

Finn.no: Lokalområde

KALDNES BRYGGE

Adresse

Rambergveien 37 3115 Tønsberg 5. etasje

Nærområdet og beliggenhet

Kaldnes Brygge har en sentral beliggenhet i Tønsberg by i brygge-/sjømiljøet vis av vis Brygga i Tønsberg.

Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.

I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Active treningssenter og Badeland.

Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det planlegges blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småtbåthavn på området ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Kommunal båthavn i Ollebukta ligger kun få minutter til fots.

Kaldnes brygge er blitt en ny, svært moderne og urban bydel i spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. 

Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Innhold og rominndeling

Meget lys, lekker og gjennomgående leilighet i byggets 5. etasje med heis mellom alle etasjer inkludert til kjeller med bod anlegg og videre direkte inngang til byggets parkeringshus.

Leiligheten er romslig og har en arealeffektiv planløsning hvor inndelingen er som følger:

Leilighetens indre rom:
*Lys, bred og romslig entrè/gang ,med plassbygget skyvedørsgarderobe
*Flott baderom med wc, dusjhjørne, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
*Lys, særdeles romslig og åpen stue-/kjøkkenløsning
*2 flotte soverom med god garderobeplass
*2 flotte utsiktsbalkonger med adkomst fra hver sin ende av leiligheten (stue og kjøkken).
*Romslig bod

Ekstern bod
*1 stk. avdelt og låsbar bod på 6 kvm. i byggets nederste etasjeplan medfølger leiligheten.
Heisadkomst.

Felles garasjekjeller
Det er en stor felles garasjekjeller med direkte heisadkomst.
Garasjeplass til denne leiligheten blir tilgjengelig i oktober 2021. Foreløpig benyttes eget parkeringskort på utvendig parkeringsplass.

Standard

En lekker leilighet i byens kanskje mest urbane strøk. Leiligheten byr på en særdeles fin og romslig planløsning, og de dype og store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys.

Leiligheten er innredet med moderne og tiltalende standard som beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en stavs delikate og solide eikeparkettgulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen i alle gulv gir en lun og deilig følelse. I tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter. Baderommet har "selvsagt" flislagt gulv hvor det er elektriske varmekabler.

Innervegger, himlinger og belistning:
I overgang innervegger/himlinger er det listefritt, en løsning som sammen med de diskrè, hvitmalte himlingene ytterligere forsterker det moderne uttrykket i leiligheten. Himlingene består av hvitmalte gipshimlinger med innfelte downlights i entre/gang og på baderommet. I stue-/kjøkkensonen er det hvitmalt betongtak.

Alle innervegger i leiligheten har slette overflater og er malt opp i tidsriktige og delikate farger. Hvitmalte og profilerte lister rundt dører, vinduer og langs gulv.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et klassisk og stiltilpasset kjøkken fra tradisjonsrike HTH. Innredningen, med tøffe mørke fronter, er pent "plassbygget" med takhøye overskap og har ellers rikelig med skuff- og skapplass. Kjøkkendelen er romslig og behagelig å jobbe på, og den åpne løsningen mot stuedelen skaper en sosial atmosfære.

Kjøkkenets hvitevarer er selvfølgelig integrert og inkluderer induksjons platetopp, stekeovn, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Alt fra kvalitetsprodusenten Siemens.
Ventilatoren er produsert av Røroshetta og har avtrekk til felles avtrekksanlegg.

Det er også innstallert Waterguard vannstoppalarm i kjøkkenbenken samt komfyrvakt.

Fra kjøkkendelen er det utgang til den ene av boligens 2 balkonger. Denne er vendt mot nord, er på 9 kvm., og har en fint utsikt mot sjøen og over mot brygga.

Stuen/spisestuen:
I stuen/spisestuen er det godt med lys fra de mange glassflatene som fordeler seg på hele 3 vegger. I tillegg er det godt med veggplass å møblere mot. Det er rikelig med plass til både stort spisestuemøblement samt tv-avdeling i tillegg til hyllearrangementer etc. Rommets utforming byr på flere møbleringsalternativer. Fra stuen er det også utgang til boligens andre balkong. Denne er på hele 13 kvm. og byr på flott utsikt til byfjorden og over mot brygga.

Baderommet med dusjhjørne, toalett og opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel:
Leiligheten byr på et romslig, delikat og moderne baderom hvor farger og materialvalg er stilsikkert, moderne og tidløst. Legg merke til de moderne, avlange veggflisene som gir en flott og moderne karakter til det store rommet. Badet er lyst med både lyse farger på veggfliser og innfelte downlights i himlingen. I tillegg er et integrert belysning i tilknytning til speil over baderomsinnredningen.  I dusjsonen er det lagt mindre fliser enn øvrige gulvfliser. Dette skaper en fin variasjon og forsterker det moderne uttrykket. I gulvet er det elektrisk gulvvarme som gir god varmekomfort. I dusjhjørnet, med inn-/utsvingbare dører av herdet glass, kan man nyte en lang og forfriskende dusj.  Baderominnredningen har praktiske doble underskuffer med overliggende kvadratservant og overliggende baderoms speil. I rommets hjørne er det ferdig opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel skjult bak en delevegg.

Entre/gang:
Entreen er suverent og praktisk innredet med bred og dyp skyvedørsgarderobe som gir god oppbevaringsplass. Garderobearrangementet er ført helt opp til taket. Dører av hvitt glass og innredning med hengeanordninger, hyller osv. innfelte downlights i tak med dimmebryter gir godt med lys.

Leilighetens to flotte soverom
Det er to gode soverom i boligen beliggende i hver sin ende. Begge soverommene har garderobeskap, hvorav det største har stor skyvedørsgarderobe som strekker seg over hele den ene langveggen.
Det ene soverommet har adkomst fra gangen/entrè og den andre har adkomst fra stuedelen.

Andre tekniske detaljer/installasjoner
* Vinduer i tre - 3- lags glass og utvendig aluminiums beslått.
* Terrassedør i tre m/3 lags glass og utvendig aluminiums beslått
* Callinganlegg med elektronisk døråpner av byggets hovedinngangsdør
* Felles og seriekoblet brannvarslingssystem
* TV og internett er levert av Telenor/Canal digital
* Skjult VVS røranlegg
* Komfyrsensor/komfyrvakt plassert over kokeplate
* Waterguard alarm med vannstopp
* Elektrisk tavleskap md automatiske sikringer
* Felles målerskap for strømforbruk - egen digital måler
* Overrislingsanlegg-/felles slokkeanlegg

Type, eierform og byggeår

Leilighet - eierseksjon, oppført i 2019.

Byggemåte i korte trekk

Bygningen består av tilsammen 12 leiligheter fordelt på 6 plan.
Oppført i betong på pælet grunn og betong i etasjeskiller. Grunnmurer i støpt betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk av tre/stål, utvendig puss, paneler og fasadeplater. Flatt tak og beslåtte gesimser

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

Oppvarming og ventilasjon

Leiligheten varmes opp av vannbåren gulvvarme i alle rom foruten på badet som har elektriske varmekabler. Egne termostatstyrte sløyfer til gulvvarmen.

Fjernvarme er ikke inkl. i felleskostnadene. Dette faktureres hver enkelt seksjonseier fra BKK energitjenester. Forbruket registreres med energimålere for hver enkelt leilighet, like enkelt som ved bruk av elektrisitet. Forbruket måles i kilowattimer.

Digitalt kontrollpanel for styring av leilighetens ventilasjonssystem som er balansert.

Parkering

Det er gjort avtale med utbygger (Selvaag) om kjøp av parkeringsplass i felles garasjekjeller med overtagelse av denne medio oktober 2021 når garasjeanlegget er ferdigstilt.
Utbygger sender faktura på garasjeplassen til selger ifb. med overtagelse av denne.
Prisen på garasjeplassen er kr. 300.000,-, og dette er inkludert i prisantydningen.
For de som eier plass i garasjeanlegget påløper det fellesutgifter på ca. kr. 200,- pr. mnd. som inkluderer drift og vedlikehold.

I mellomtiden parkerer man på utvendig parkeringsplass rett ved leilighetsbygget. Kjøper av leiligheten overtar parkeringskort slik at man benytter parkeringsplassen kostnadsfritt.

Eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiet tomt pent opparbeidet med heller, betong og prydbusker.
Rambergveien 37 ligger helt ute på bryggekanten kun adskilt med en flott gangvei/promedade av tre.

Eier

Kristin Elisabeth Manvik

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen - sentrum, byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019) er avsatt til boligbebyggelse og grønnstruktur.

Eiendommen ligger i regulert område med planid: 3803 20110035 med plannavn Kaldnes delfelt M.N.K m.fl (25.4.2012).
Reguleringsformål: Ras- og skredfare, trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser, uteoppholdsareal og boligbebyggelse-blokkbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Servitutter som er aktuelle:

2015/1122219-6/200  Erklæring/avtale  
01.12.2015 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:345  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:346  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Rettigheten gjelder også på parseller som fradeles fra gnr. 1003 bnr. 79
Overført fra: 3803-1003/355
Gjelder denne registerenheten med flere


2016/467364-6/200  Best. om adkomstrett  
26.05.2016

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.10.2019. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Sjøfront II, Orgnr.: 922178615
Sameiet består av i alt 24 leiligheter fordelt på Rambergveien 37 og 39.
Forretningsfører for sameiet er Obos.

Felleskostnader:
Totale felleskostnader er kr. 2.937,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader: kr. 2.392,-
TV/bredbånd: kr. 545,-

Fjernvarme er ikke inkl. i felleskostnadene. Dette faktureres hver enkelt seksjonseier fra BKK energitjenester. Forbruket registreres med energimålere for hver enkelt leilighet.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.

Prisantydning

6 300 000,- / Fellesutgifter: 2 937,- pr. mnd. som inkluderer:
Tv/bredbånd fra Telenor (Canal Digital, drift og vedlikehold av bygningsmassen, oppvarming fellesarealer, forsikring av bygningsmassen, forretningsførerhonorarer, revisjonshonorar etc.

Beregnet totalkostnad

6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,-))
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
158 742,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 458 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Takstdato : 13.10.2020

Kommunale avgifter

Kr. 10 619 pr. år.
Dette inkluderer avgift for vann, avløp og renovasjon.
Beløpet blir fordelt på 4 terminer pr. år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (forutsatt salgssum: 6 300 000,-) (Kr.56 700)
Tilretteleggingsgebyr (kr. 13 695)
Digital markedsføring (Kr.16 250)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)
Totalt kr. (Kr.114 740)
Annonsering i avis etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Takmonterte lamper i kjøkken-/stuedelen samt på begge soverom medfølger ikke i handelen. Totalt 5 stykker.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?