Til innholdet

Nyere, moderne enebolig med 3 sov. og 2 bad. Høytliggende med fantastiske solforhold! Flytt rett inn!

Berganåsen 47
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 120
BRA: 125 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2016
Tomtareal: 275 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

onsdag 21. oktober Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Duken

Adresse

Berganåsen 47 3133 Duken

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eneboligen er høytliggende i blindgate med vestsiden regulert til friområde.

Eiendommen ligger i nyetablerte Berganåsen, et rolig og barnevennlig boligområde på Duken i Færder kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, brygge, småbåthavner og flere gode bademuligheter.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Blant annet kan kyststien mellom Hjemseng og Oterbekk anbefales, samt Teieskogen og Hella turområde. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass og ligger ca. 5 km unna. Her er det sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Duken byr på et yrende liv for familier som er glad i natur og vakker skjærgård, her har barna til og med en "egen" øy, Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren. Det finnes to herlige badestrender i nærmiljøet. For de yngste anbefales Ulvøtangen, og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være et naturlig valg.

Fra boligen er det ca. 2,5 km til Nesskogen idrettspark hvor det er høy aktivitet hele uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Videre er det kort vei til skiløyper og svømmehall, samt golfbane på Borgheim. Kort vei også til Hårkollhallen. Nøtterøyhallen byr på et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.

Boligen ligger ca. 6 min. (5 km.) fra Teie torv og ca. 9 min. (7 km.) fra Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Enebolig over to plan som er bygget i 2016. Bygget er fundamentert med støpte såler, støpt gulv og grunnmur i sprøytebetong. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 141 kvm

BRA: 125 kvm.
1. Etg, 62 kvm: Bad ved soverom, bad, hall m/trapp, bod/teknisk rom og 3 soverom.
2. Etg, 63 kvm: Kjøkken og stue.

Standard

Velkommen til Berganåsen 47, en nyere og moderne enebolig over 2 etasjer bygget i 2016. Boligen har god planløsning og stilige løsninger med bl.a. ekstra takhøyde i stuen. Det er gjennomført god standard i moderne fargevalg som fremstår meget delikat og innbydende.

Lys og særdeles romslig entrè/gang med flislagt gulv, varmekabler og stor skyvedørsgarderobe. Tidsriktig og meget tiltalende hovedsoverom som har rikelig med garderobeplass (skyvedører), samt tilhørende "masterbad" i moderne stil. Badet er meget delikat med flislagte overflater, gulvvarme og smakfull innredning. Her har man både badekar, dusjhjørne, vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, dobbeltspeil med lys og spottbelysning i tak.

Videre har man 2 hyggelige soverom med pene gulver og lyse fargevalg. Bad nr. 2 er særdeles flott med flislagte overflater og gulvvarme. Badet er romslig og innbydende med stilige løsninger. Badet inneholder innredning, servant, vegghengt wc og mosaikkflislagt gulv i dusjhjørne. Innenfor badet er det et vaskerom/ teknisk/ bod med opplegg for vaskemaskin og godt med lagringsplass. Det er også en utvendig bod rett på utsiden av inngangsdøren.

Boligens hovedetasje består av stue og kjøkken med store vindusflater i begge ender som gir rikelig med naturlig lys. Romfølelsen er fantastisk med ekstra takhøyde i stueområde og et gjennomført moderne uttrykk. Stuen har flere avdelinger som gir ulike innredningsmuligheter. Tidsriktige fargevalg og gjennomført rålekker standard. Utgang til meget romslig og usjenert terrasse mot vest med fantastiske solforhold og pent utsyn. Lyst og delikat kjøkken som har rikelig med skap- og benkeplass, samt pent utsyn fra kjøkkenvinduene. Praktisk høytrykkslaminat benkeplate og flislagt over benk. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Utgang til balkong mot sørøst med morgen- og formiddagssol.

Alt i alt en lettstelt, innholdsrik og meget tiltalende enebolig med fantastisk beliggenhet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ventilasjon med varmegjenvinning. Dette er en Nilan pumpe som styrer varme og ventilasjon. Det er gulvvarme på begge bad og i gang. Forøvrig elektriske panelovner.

Parkering

Parkering i carport og på egen tomt. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 275 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en selveiertomt som er godt opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gårdsplass, flere uteplasser, noe naturtomt og diverse beplantning. Meget romslig, vestvendt terrasse på 53 kvm. fra 2017 med nydelige solforhold både ettermiddag og kveld. Det er også terrasse på 19 kvm. over carport mot sydøst med tidlig morgen- og formiddagssol.

Eier

Birgitte Wister Foynes Sigurd Foynes

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Veumåsen (ID 3811 154) med formål konsentrert småhusbebyggelse, vedtatt den 14.12.2005.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Erklæring/avtale
2015/1194785-7/200
Tgl. 21.12.2015 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:30 Bnr:299  
Rett til uhindret å benytte nødvendig del av eiendommen for vedlikehold av bolig

Erklæring/avtale
2015/1194785-10/200
Tgl. 21.12.2015 
Rettighetshaver:FÆRDER KOMMUNE  
Org.nr: 817263992
Farge utvendig på bebyggelse kan ikke endres uten godkjenning fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale
2015/1194785-17/200
Tgl. 21.12.2015 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere

Best. om vann/kloakkledn.
2015/1194785-15/200
Tgl. 21.12.2015 
Felles plikt til drift og vedlikehold av felles VA-anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på eiendommen 3811-30/301
Erklæring/avtale
2015/1194785-6/200
Tgl. 21.12.2015 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:30 Bnr:305
Rett til uhindret å benytte nødvendig del av eiendommen for vedlikehold av bolig

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.11.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 127 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 717 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 30.09.2020

Forsikring

DNB Polisenummer: 21274988

Kommunale avgifter

Kr. 14 267 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Pliktig medlemsskap i velforening.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.10.695,-)
Provisjon: (Kr.35 000,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?