Til innholdet

Nyere, lys og lekker halvpart av vert.delt tomannsbolig. Påkostet, fantastisk uteplass solrikt mot vest! Garasje.

Strandenglia 50
Prisantydning 2 935 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 75
BRA: 75 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2015
Tomtareal: 327 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 24. februar Kl 12.00 - 12.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Bliksekilen

Adresse

Strandenglia 50 3153 Tolvsrød

Adkomst

Følg Åsgårdstrandsveien fra Tønsberg forbi Volden og ta til venstre opp Brattbakken etter ca 1 km. Hold høyre og følg bakken opp og ta andre vei til venstre. Boligen ligger så på høyre hånd i Strandenglia 50. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nytt boligfelt i sjønære omgivelser på Bliksekilen. Området er meget barnevnnelig med kort vei til Volden barneskole. Kort vei er det også til barnehage og ungdomsskole.

Bliksekilen er et rolig område med badeplass og flotte Essoskogen like i nærheten. Denne byr på fine turstier som også leder til sjøen og hyggelige badeplasser. Her kan en følge kysten til Skallevold og Ringshaug med noen av Vestfolds fineste og mest populære badestrender.

Få minutters gange fra boligen finnes holdeplass for buss som leder til Åsgårdstrand få kilometer unna samt Tønsberg sentrum, ca 10 km unna.
 
På Tolvsrød finnes adskillige aktiviteter for store og små. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner samt innendørshaller i området. 
På Olsrød park finnes et fantastisk trenings- og opplevelsessenter spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer i tillegg til en spaavdeling. På dette senteret samt Tolvsenteret finnes forøvrig dagligvareforretninger, kaféer, restauranter, medisinsk senter og forretninger av ymse slag.

På Bliksekilen bor man med andre ord i rolige omgivelser med kort vei til de fleste fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

1. etasje: Entré, gang, kjøkken og stue i delvis åpen løsning og med utgang til terrasse, 2 soverom, bad og teknisk rom/vaskerom.

Frittstående garasje og bod i tilknytning til denne.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med 20 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltakform er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

1. etasje: 75/75 kvm P-rom/BRA

I P-rom inngår kjøkken, stue, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, entré og gang.

Standard

Man ankommer boligen via et overbygget inngangsparti som også kan fungere som frokostplass. Entréen innenfor er lys og tiltalende, og gir et godt og representativt inntrykk av den lekre boligen. Det er fliser og varmekabler i gulv og flott skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen for ytterklærne. En lys gang leder til den delvis åpne stue- og kjøkkenløsningen. Her faller møbleringen naturlig med plass til en stor sofa i det ene hjørnet. En peisovn er også plassert her, og byr på hyggelig peiskos. Veggen tillater en stor flatskjerm, der fiber fra Viken fiber/Altibox gir TV og internett. Ved kjøkkenet er en hyggelig plass for spisebord, der vinduer nesten fra gulv til tak tilfører godt med dagslys til rommet og gir samtidig hyggelig utsyn mot hagen. Kjøkkeninnredningen levert av Sigdal har takhøye skap som både er plasseffektive og letter renholdet. Belysning i glasskapene er et stilfullt tilsnitt, og gir sammen med integrerte hvitevarer en følelse av kvalitet. Frittstående kjøleskap medfølger ikke, mens stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin som er integrerte medfølger i handelen. Det er i kjøkken og stue parkettgulv, og vegger er malte i moderne farger. Fra stuen er det utgang til en stor, påkostet terrasse med plass til flere møbelgrupper. En plassbygd levegg med blomsterkasse skaper en god atmosfære og skjermer mot nabo. Med vestvendt beliggenhet ligger det til rette for å nyte sol hele ettermiddagen og til kvelden. Trenger en skjerming for vær og vind, kan en søke ly under tak.

Badet er smakfullt innredet med fliser på gulv og vegger. Varmekabler sørger for oppvarming og gir en lun følelse under føttene. Flisene er lyse på gulv og vegger, mens de mørkere flisene i dusjhjørnet skaper en tøff kontrast. God belysning er vektlagt, med innfelte lys i speilet. Under speilet er en moderne skuffeinnredning med servant fra Viking bad. Det er ellers et vegghengt wc på badet. Vaskemaskinen har fått plass i teknisk rom som er omgjort til et kombinert teknisk rom og vaskerom. Her er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel under en praktisk brettebenk hvor det også er innfelt en utslagsvask. Rommet inneholder for øvrig balansert ventilasjon, sentralstøvsuger, sikringsskap og varmtvannsbereder. Det er fliser på gulv og malte vegger.

Soverommene er begge lyse og hyggelige med malte vegger og parkettgulv. I barnerommet/gjesterommet er en skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen. Størrelsen på hovedsoverommet tillater en skyvedørsgarderobe også her.

Flytt rett inn i denne lettstelte boligen! Velkommen til visning!

Oppvarming

Peisovn i stue.
Boligventilasjon med varmegjenvinning.
Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad og gang.

Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

I frittstående garasje samt i innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 327 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligen har en koselig liten tomt på 327 kvm. Denne er meget forseggjort, med belegningsstein foran inngangspartiet mot øst og en deilig hage på vestsiden. Her er det tilrettelagt for avslapping og hygge, og minimalt med vedlikeholdsbehov. Terrassen er helt fantastisk med masse plass i solen, plassbygd levegg med store blomsterkasser og overbygg med mulighet for å sitte under tak, skjermet for vær og vind. Hageflekken er opparbeidet med plen og avgrenset med hekk mot naboer i vest og nord.

Eier

Herulf Granås

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Volden med Brattbakken" vedtatt 11.03.2009 er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.02.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 935 000,-

Beregnet totalkostnad

2 935 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 935 000,-)) -------------------------------------------------------- 85 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 020 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 09.11.2018 Ligningsverdi : 622 743,- Sekundær ligningsverdi : 1 992 777,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 10 168 pr. år Kommunale avgifter for 2018 dekker: Vann, kloakk, renovasjon og feieavgift.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Internett annonsering (Kr.9 990) Oppløft finn (Kr.1 200) Oppløft finn (Kr.1 200) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 935 000,-) (Kr.31 400) Totalt kr. (Kr.59 290)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Feiervesenet opplyser at det ikke er foretatt feiing eller tilsyn ennå.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen. Lameller i stue og soverom medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?