Til innholdet

Nyere lekker enebolig beliggende i attraktivt område med sjøgløtt. 4 soverom. 2 bad. Dobbel garasje.

Breidablikkveien 26A
Prisantydning 8 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 153
BRA: 199 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2018
Tomtareal: 542 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 8. mai Kl 12.00 - 12.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - NESBRYGGA

Adresse

Breidablikkveien 26A 3133 Duken

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Velkommen til denne eiendommen som er beliggende i meget attraktivt boligområde. Noe sjøgløtt fra stua samt begge terrasser. Nærhet til sjøen og Knarberg båthavn, som fører deg rett ut i idylliske Bjerkøysundet med mange flotte øymuligheter i skjærgården. Boligen er også solrik og barnevennlig.  Fra boligen er det ikke langt ned til sjøen. Dette området kan by på mange flotte turmuligheter, og kort vei til lysløypa. Duken/Knarberg/Nesbrygga i sin helhet har blitt ett yrende liv for barnefamilier som i tillegg har "egen" øy Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren. 2 badestrender i nærmiljøet, for de minste anbefales Ulvøtangen og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være ett naturlig valg og ett klart første valg med tanke på både morgenbad og kveldsbad. På Skallestad har Nøtterøy Bakeri eget bakeriutsalg og der vil du kunne få ferskt brød 6 dager i uken (kun 5 min. på sykkel). Oserød skole ligger i gåavstand for de som har barn i barneskolen og Borgheim har ungdomsskole videregående. Steinerskolen ligger ca. 10 min. kjøretur fra eiendommen. Golfbanen ligger også ca. 7 min. kjøretur unna, her kjører man skiløyper på vinteren. Det er flere barnehager i nærområdet. I Nesskogen Idrettspark er det høy aktivitet 7 dager i uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til interessepunkt

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

1.etasje inneholder:
Romslig hall, 3 soverom, bad med badstu, vaskerom/bad med vaskemaskin og tørketrommel, garderoberom og bod.

2.etasje inneholder:
Kjøkken fra Drømmekjøkken med Miele hvitevarer og stue i åpen løsning med utgang til 2 deilige solrike terrasser, gang, wc og kontor/soverom.

Dobbel garasje og sportsbod.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 223 kvm

Standard

Velkommen til denne smakfulle og delikate nyere boligen, som holder gjennomgående høy standard, håndverksmessig særdeles ordentlig og solid. Gulvene er belagt med parkett og fliser. På veggflatene er det malte flater. Badene er flislagt på gulv og vegger. Entren har fliser på gulv og malte flater på vegger. Kjøkken sammen med stuen danner et herlig og funksjonellt allrom - og vil fungere som selve hjertet i huset. Det er utstrakt bruk av downlights. Høy himling i stue og kjøkken med høye vinduer som gir mye lys. Det er utvendige persienner montert med fjernkontroll på to vinuder i stue. Terrassegulv er beiset i 2020 på alle 3 terrasser. Blomsterkassene på terrasser medfølger. Selger opplyser om at diverse møbler/innredning etter ønske kan mefølge. Huset er bygget etter TEK 10 og har balansert ventilasjonssystem. For standard forøvrig, se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er innlagt fiber fra Telenor. Sentralstøvsuger. Ifølge selger så er utvendig panel vedlikeholdsfritt i 15-20 år.

Fordelen ved å bo i et nyere hus er de lave bokostnaden samt at her trenger man ikke å gjøre vedlikehold på mange år. Lekkert, gjennomført, tidsriktig og delikat - her er virkelig kvalitet hele veien. Bildene er fine, men virkelighetne er enda bedre!

Oppvarming

Varmekabler i alle gulv i 1. etasje med unntak av i bod. Elektrisk i 2. etasje. Varmekabler i bad. Peisovn.

Parkering

Dobbel garasje med automatiske portåpnere. Det er instalert El-bil lader i garasjen. Ellers god plass til parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 542 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen. I tillegg til de to terrassene i 2. etasje er det også en lun og fin terrasseplatting ved hagen i 1. etasje. Robot klipper medfølger. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Erling Jahre Mustaparta

Vei, vann og avløp

Offentlig. Felles innkjøring med adkomst fra offentlig vei. Det må kunne påregnes kostnad for vedlikehold og brøyting av felles innkjørsel. Felles innkjøring er opprettet som et realsameie fellesareal/adkomstvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i ett uregulert område. I kommuneplanen, vedtatt 17.06.2015, er området avsatt til boligbebyggelse nåværende.
Kommunen opplyser at gang- og sykkelvei langs Dukenveien er under utarbeidelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 21.09.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

8 190 000,-

Beregnet totalkostnad

8 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 204 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 190 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 217 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 407 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 438 316,- Sekundær formuesverdi : 5 177 937,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 611

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.14 950)
Provisjon (0,9 % av salggsum)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Naboen har en gammel septikk tank som står på hjørne av denne eiendommen. Etter krav fra kommunen skal naboen grave opp fra kumlokket og ned til veien for å bytte et rør. Røret må byttes for å få direkte avløp til det offentlige systemet. Dette gjøres for naboens regning

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?