Til innholdet

Nyere & lekker bolig m/populær beliggenhet i blindgate - 3(4) sov og 1,5 bad - Stor, flat hagetomt - El-billader!

Eikveien 24D
Prisantydning 5 490 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 124
BRA: 133 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2016
Tomtareal: 891 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 2. oktober Kl 13.45 - 14.45
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Eikveien 24D er en meget lekker og innflytningsklar bolig med en stille og rolig beliggenhet i blindgate sentralt på Eik. Her bor du med umiddelbar avstand til Greveskogen med lysløype og lange turstier, samt kun få meter til dagligvare, skole og barnehager.

Boligen har en gjennomgående god standard med store, romslige rom og moderne innredningsløsninger.

Kort fortalt;
- Lekker bolig oppført i 2016.
- Stor, flat hagetomt, delvis inngjerdet 
- Vestvendt med sol fra morgen til kveld
- 3(4)soverom
- Bad med dusj og badekar, samt mulighet for dusj på vaskerommet
- Stilren kjøkkeninnredning fra Marbodal 
- Loftstue (alt.sov nr.4)
- Overbygget terrasse samt fin, separat uteplass
- Uteboder 
- El-billader (easee) på vegg (2022)
- Perfekt for barnefamilier!

m.m.

Velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SØNDRE EIK

Adresse

Eikveien 24D 3122 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man mot Horten og tar til høyre mot Eik i Rundkjøringen ved Tønsberg gressbane. Følg Eikveien forbi Greveskogen videregående skole.

Ta så første stikkvei/blindvei til venstre hvor boligen er beliggende innerst. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er særdels stille og rolig beliggende i blindvei/stikkvei opp fra Eikveien med kort vei til barnehage, barne-, ungdoms- samt videregående skole. Solrik eiendom med sol fra morgen til kveld!

På Eik finnes blant annet dagligvareforretning Rema 1000, Eiktoppen med flere sentrumsfunksjoner som blant annet frisør, blomster- og gaveforretning samt dagligvareforretnig med posttjeneste med mer.

I nærområdet er det tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter, treningssenter, tennisbaner, friidrettsanlegg, isstadion (Maier arena) og fotballstadion med mer. Kort kjørevei til Tønsberg sentrum med alle servicefunksjoner som restauranter, shoppingsenter, jernbanestasjon, busstasjon, kommuneadministrasjon, svømmehall og bilbliotek med mer.

Ca.2 km til Tønsberg og bussforbindelse finnes ved bussholdeplass i nærheten. Enkel adkomst til E-18 med ca. 20 minutters kjøretur med bil til Sandefjord Lufthavn Torp.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført i bindingsverk av tre. Fasader er kledd med liggende trepanel og taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Vinduer og
ytterdører av tre med 2-lags glass. Terrasse med takoverbygg av flatt tak med sveiset membrantekking.

Innhold

1.etg.: hall/gang med skyvedørsgarderobe og trapp til 2.etg. Flislagt toalettrom med vegghengt wc og servant, samt direkte adkomst til vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til overbygget terrasse.

2.etg.: loftstue (alt.soverom nr 4), gang, 3 soverom. Flislagt bad med dusjhjørne, badekar, dobbel servantinnredning og vegghengt wc. Bod med innredning og inspeksjonsluke til takkonstruksjon.

Frittliggende utebod i hagen, samt sportsbod i tilknytning til inngangspartiet

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 133 kvm

1.Etasje: 64 / 69 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 60 / 64 kvm p-rom/BRA

Utvendig, frittliggende sportsbod på 4 kvm

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Nyere oppført halvpart av tomannsbolig med gjennomgående normalt god standard og svært god planløsning! 

Innvendig har gulvene overflater med fliser i hall/gang, vaskerom, toalettrom og bad i 2.etg. Det er er enstavs parkett i stue og kjøkken, og trestavs parkett i øvrige rom i 2.etg. Alle veggoverflater er gipsede i oppholdsrommene, og malt i lyse, moderne fargetoner. Himlinger er alle gipsede og hvitmalte.

Kjøkkeninnredningen er fra Marbodal i stilig og slett utførelse. God skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stua, som er svært lys og romslig.

I stua er det store vinduer fra gulv til tak. Her har du en virkelig flott romløsning med plass til både stort spisebord og en romslig sofaløsning. Det er LED-belysning i taket i stua.

Utgang fra stua til delvis overbygget markterrasse. En meget fin uteplass med sol fra morgen til kveld. Her er det også montert to store markiser som skjermer godt for sol på varme sommerdager.

I hallen, som er særdeles praktisk og stor, finnes skyvedørsgarderobe for praktisk oppbevaring. Her er det direkte adkomst inn til etasjens toalettrom, som videre har adkomst til vaskerommet/teknisk rom. På vaskerommet er det praktisk innredning og benkeplass, samt opplegg til vaskemaskin. Det er også mulighet for tilkobling av dusjkabinett da det er opplegg til dette på vegg.

I boligens 2.etg, finnes en romslig loftstue (med mulighet for etablering av et fjerde soveorm). Her er det boltreplass for barna/ungdommene! Soveromsgangen har også god armsleng, slik at plassen effektivt kan utnyttes til feks. et skrivebord, skap, kommode e.l.  Etasjen har 3 gode soverom med oppbevaring i skap. Store vinduer er en gjenganger i boligen, så det er mye lys og trivsel i rommene!

Badet i 2.etg er meget smart innredet og fungerer utmerket. Her er det både dusj og badekar, noe som er kjekt når man har små barn. Dobbel servantinnredning.

Praktisk og kjekk lagringsbod med innredning.
Loftsluke for inspeksjon av takkonstruksjon.

Utvendig sportsbod i tilknytning til inngangspartiet, samt frittligende sportsbod i hagen. Begge er uisolerte.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport): 
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).
Fordelerskap med stoppekran i WC. Det er avløpsrør av plast.
Boligen har balansert ventilasjon med effektiv varmegjennvinning. Varmtvannstanken er ca 200 liter, og er kombinert med ventilasjonsaggregat.
El-anlegget ligger i hovedsak skjult, men åpent på brann/lydvegg. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i garderobeskap i hall. Boligen har elektriske varmekabler i hall, wc og bad. Panelovn på vegg i kjøkken.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-    1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
-  28 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Mangler fuge i overgang vegg/toalett på bad i 2.etg og på wc i 1.etg.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Boligen har elektriske varmekabler i hall, wc og bad i 2.etg. Panelovn på vegg på kjøkkenet.

Oppvarmingsløsning med balansert ventilasjonsaggregat med effektiv gjenvinner med varmepumpe, montert på vaskerommet (Nilan). Varmepumpen trekker ut restvarmen etter gjenvinneren og bruker denne til å produsere varmt tappevann i tillegg til ekstra rom-oppvarming via ventilasjonsluften.

Parkering

Det er biloppstillingsplass(er) umiddelbart ved boligens inngangsparti. Det er montert easee el-billader på vegg (ny i 2022)

Areal og eierform

Areal: 891 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Flott opparbeidet hagetomt hvor denne boenheten disponerer et naturlig areal på utsiden av boligen (ref.seksjoneringsbegjæring). Hagen er innhekket med lite eller ingen innsyn, samtidig som det er gode solforhold i hagen og på terrassen som vender mot vest. Stor, flat hage med boltreplass for hele familien!

Nydelig uteplass med delvis overbygg ut fra stua. Her kan man nyte solen hele dagen og til kvelden

Eier

Helena Lauvrak Warberg Tor-Håkon Warberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst via privat stikkvei.
Felles veilag - Eikveien 24 & 26. Avtale hos Strandman AS om brøyting med en ca kostnad per hustand på kr 1700,- per sesong

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligområde nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 24.06.2016.
Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 490 000,-

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 150 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 640 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 1 180 196,- Sekundær formuesverdi : 4 248 706,-

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 11916kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 9 836 pr. år Inkl. renovasjon, vann og avløp.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 180 196,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 248 706,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Markedspakke (Kr.16 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Pantattest selger (Kr.387) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.40 332)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2016/633804-1/200
SEKSJONERING
11.07.2016
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 50/100

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?