Til innholdet

Nyere leilighet over 2-plan m/sentral og svært rolig beliggenhet. Balkong og egen hage. Garasje og svært lav fellesgjeld

Astoriaveien 54B
Prisantydning 2 475 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 68
BRA: 90 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2007
Tomtareal: 8598 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 15.00 - 16.00

Nyere leilighet over 2-plan m/sentral og svært rolig beliggenhet. Balkong og egen hage. Garasje og svært lav fellesgjeld


Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - ASTORIA NÆR TEIE

Adresse

Astoriaveien 54B 3140 Nøtterøy

Velkommen til Astoriaveien 54B

Velkommen til denne lekre og ikke minst innholdsrike hjørne-/endeleiligheten sentralt på Astoria nær Teie på en solrik og skjermet tomt. Her bor man kun ca. 3 km fra Tønsberg by, og eiendommen ligger nært på en rekke servicefasiliteter, skoler, barnehager osv. Legger man til at eiendommen ligger i rolig og trafikkstille blindgate, skjønner man fort at dette er et svært populært sted å bo!

En "flytt rett inn" leilighet for deg som er ute etter en moderne, arealeffektiv leilighet og usjenert beliggende bolig. Delikat, lys og innbydende leilighet hvor bruk av tidsriktige og lyse farger gjør leiligheten lun, innbydende og ikke minst svært åpen med god romfølelse. Like parkettgulv, helhetelige fargetoner på veggflater og like himlinger i hele leiligheten gir en flott helhetsfølelse.

Boligen er oppført i 2007 og går over to etasjeplan. Leiligheten inneholder blant annet et moderne kjøkken i åpen stue med spisestue og peis, lekkert flislagt baderom, separat vaskerom, to soverom, entre/gang og ikke minst godt med bod-/lagringsplass. Ved balkong mot øst og i egen hagedel mot vest kan man nyte gode solforhold og rolige omgivelser. Mot øst har man vakker utsikt mot naturlandskap og faktisk noe sjøglimt i horisonten.

Det medfølger også egen garasjeplass. Denne ligger rett utenfor egen inngangsdør og rommet også en del praktisk lagringsplass.

På vegne av eier og Z-eiendom v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Eiendommen i korte trekk

- En "flytt rett inn" bolig med påkostet og tiltalende standard
- Innholdsrik og meget arealeffektiv planløsing
- Svært rolig beliggenhet i solrik blindgate
- Balkong ut for stue m/vakker utsikt
- Egen og skjermet sydvestvendt hage m/ypperlige solforhold til sent på kveld
- Gløtt av sjø i nordøst fra stue, balkong og soverom
- Lys og pen hjørne-/toppleilighet over to plan
- Yttervegger og vinduer ut mot tre sider
- Egen garasje som tilhører leiligheten
- Gjennomgående åpen løsning for stue/spisestue/kjøkken gir svært god romfølelse
- Betydelig påkostet utover opprinnelig standard
- Utstrakt bruk av innfelte downlights i himlinger
- Moderne og delikat kjøkken med hvitevarer
- Delikat og flislagt baderom
- 2 romslige soverom
- Delikate parkettgulv i alle oppholdsrom
- Varmekabler under flislagte gulv i entre og på bad
- Jøtul peisovn gir deilig varme på mørke vinterkvelder
- Kort gangavstand til skoler og barnehager
- Store fellesarealer i borettslaget
- Ingen dokumentavgift og dermed lave kjøpsomkostninger
- Svært lav andel fellesgjeld (kun kr 15 521 pr. 1/1-2018)
- Ingen forkjøpsrett

Boligens beliggnehet på Astoria nær Teie

Boligen har en ypperlig beliggenhet for deg som vil bo sentralt, solrikt og i rolige omgivelser. Astoriaveien 54b ligger i en rolig blindgate med vid utsikt og særdeles gode solforhold tilgrensende LNF-område i øst. Meget barnevennlig beliggenhet med blant annet lekeplass på borettslagets eiendom og nærhet til en rekke friarealer.

Eiendommen ligger sentralt med kort vei (ca. 1,5 km) til Teie Torv med nær sagt alle servicetilbud. Det er heller ikke langt til Borgheim med noe sentrumsfunksjoner samt golfbane. Kort sykkeltur fra Tønsberg sentrum (ca. 3 km) og til nærliggende skoler. Kort avstand til matbutikk (Kiwi) i Vestskogen.

Gangavstand til grunnskoler på Herstad og Borgheim med både ungdomsskole og videregående skole. Det er også gangavstand også til Rudolf Steinerskolen og barnehage i Vestskogen. Færder kommune planlegger i disse dager ny barneskole i Labakken/Vestskogen.

For friluftsinteresserte finner man innen kort gange fra området kilometerlange turstier i skog og langs sjø, bl.a. på øyas egen kyststi som strekker seg helt frem til Tjøme i syd. Det er også kort vei til blant annet Teieskogen. Kort avstand til badestrand på Hella ved Vestfjorden og kort kjøreavstand til Nøtterøy Golfbane som ligger like i nærheten.

Området ligger både usjenert og i rolige, barnevennlige omgivelser plassert innerst i en blindvei og derav uten noen form for gjennomgangstrafikk. Gode bussforbindelser innenfor kort gangavstand. Fra Kirkeveien er det sykkel-/gangvei hele veien inn til Tønsberg sentrum.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2007

Innhold

Leiligheten strekker seg over to etasje og er oppført som usjenert hjørneleilighet med yttervegger mot tre sider. Det bys på en imponerende arealeffektiv og god planløsning hvor de ulike rommene er utnyttet på en flott måte. Boligens lagringsmuligheter er også godt utnyttet.

Dette koselige hjemmet fremstår lyst og tidsriktig innredet med følgende rom:

1.-/ETASJE:
Entrè og gang med trappegang til 2. etasje og plass for garderobeanheng.
Praktisk vaskerom med lagringsplass og adkomst fra skyvedør.
Soverom med garderobeskap.
Stue-/spisestue med store vinduer, peisovn og utgang til balkong.
Innholdsrikt og påkostet kjøkken i lys og åpen løsning med stue-/spisestue.

2. ETASJE:
Lyst og romslig soverom med garderobeskap.
Flislagt og delikat baderom som inneholder blant annet dusjkabinett, baderomsinnredning, vegghengt toalett og takvindu.
Sove-/baderomsgang med nedgang til 1. etasje.
Bod med inngang fra soverom.
Praktiske kneloft med god lagringsplass som kan gulves hvis ønskelig

GARASJE:
Egen, romslig garasje ved gårdsplass til eiendommen hvor det i tillegg er godt med lagringsplass.
Se beskrivelse av garasjeplassen under punktet "parkering".

ANNET:
Det er felles bod med plassering for renovasjonsbeholdere.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Begge etasjer fremkommer av disse. Garasjen fremkommer ikke av illustrasjonene.
Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Boligens solrike uterom

Leiligheten byr på ypperlige uteplasser med sol fra morgen til kveld takket være uterommene mot både øst og vest.

Eiendommen disponerer egen hagedel mot sydvest. I denne skjermede hagedelen med gressplen og vintergrønn hekk, kan man nyte solen fra formiddag til kvelden i sommerhalvåret. Hagen har flatt terreng og egner seg ypperlig for plassering av utemøbler og annet. Flere andelseiere har anlagt terrasser i disse hagene, så det finnes ulike brukermuligheter hvis ønskelig.

Fra den østvendte balkongen ut for stuen, kan man nyte morgen-/formiddagssol, landlig utsikt og noe sjøglimt i horisonten.
Balkongen er bygget med impregnerte materialer, fundamentert til terreng med støpte fundamenter og anlagt med impregnerte gulvbord samt rekkverk av stående rektangulære trebord som er malt. Balkongens areal er på ca. 6 m² og blir i sommerhalvåret er koselig "utvidelse" av stuen og ikke minst et koselig sted å innta morgen-/formiddagskaffen i solen eller et sted å trekke tilbake til for å søke skygge på ettermiddag på hete sommerdager.

Standard

En "flytt rett inn" leilighet for deg som trenger en moderne og arealeffektiv leilighet. Delikat, lys og innbydende leilighet med gjennomgående materialbruk i de ulike rom som gir et flott helhetsinntrykk. Bruk av tidsriktige og lyse farger gjør leiligheten lun, innbydende og ikke minst svært åpen med god romfølelse. Like parkettgulv, helhetelige fargetoner på veggflater og like himlinger i hele leiligheten gir en flott helhetsfølelse.

Boligens flotte kjøkken med åpen løsning og stor spiseplass:
Kjøkkenet sin åpne og delvis tilbaketrukne løsning gir en fin nærkontakt med stuen. Den åpne løsningen gjør også sitt til at morgen-/formiddagslyset fra stuevinduene slipper inn i tillegg til kjøkkenets vestvendte vindu hvor ettermiddags-/kveldslyset slipper til. 
Ut for kjøkkenet er det hyggelig spiseplass mellom åpen kjøkken/stue løsning hvor det er plass til stort langbord og oppdekning til større venne-/familieselskap. 
Rommet har pent tilpasset og lys innredning med moderne "kvadratfronter",  noe bruk av praktiske kolonialskuffer og godt med belysning over benkeplater. Innredningen er utformet som L-løsning hvor det i tillegg til underskapene også er godt med overskap.
Over kjøkkenbenken er det et koselig vindu hvor man kan tilberede dagens måltid samtidig som man har fin nærkontakt med boligens egen hage i vest. I dette vinduet er det montert medfølgende plissègardin.
Alt av ingegrerte hvitevarer medfølger og består av stekeovn i underskap fra Beha med separat keramisk platetopp og integrert oppvaskmaskin. Over steketoppen er det plassert kjøkkenventilator med kullfilter. Frittstående kjøle-/fryseskap medfølger ikke.
Kjøkkenet har solid parkett på gulvet, malt perlefaspanel på vegger og hvitmalt, slett himling. I deler av himlingen, over spisestueplassen, er det integrerte downlights.

Stue-/spisestue med utgang til balkong:
Dette innholdsrike rommet har fleksible møbleringsmuligheter. Den koselige og varmeeffektive peisovnen fra Jøtul med dører av glass gir god varme på mørke vinterkvelder. Også her gjør de tre veggene i stue-/kjøkkenarrangementet sitt til at man får dagslyset inn i rommet fra tidlig formiddag til sent på kvelden. Gjennom de store vinduene mot øst kan man nyte den vakre, landlige utsikten samt sjøglimt i horisonten.
Vindushøyder og veggenes plassering er utformet slik at man har god plass til sofa på to sider av rommet - herfra har man flott innsyn mot naturlig plassering av rommets TV og flammebildet fra den koselige peisovnen.
Innervegger, parkettgulv og den hvitmalte gipshimingen er tilsvarende som på kjøkken og gir et lunt, moderne og helhetelig preg til stue-/kjøkkendelen i boligen. En rekke innfelte downlights gir god belysning.

Den innbydende skjermede entrè/gangen i 1. etasje med oppgang til 2. etasje:
Entreèn er lys og delikat, så her ønskes du "velkommen inn" på en fin måte. Før man kommer så langt, byr husets utvendige inngangsparti på en bred og god 3-trinns tretrapp/treplatting  og delvis overbygg ved inngangsdør. Varmekablene under de moderne grå flisene gir delig temperatur til klær/skotøy og sprer varme til etasjen for øvrig grunnet delvis åpen løsning. Det er en åpen garderobenisje med plass for skotøy og noe anheng, mens den hvitmalte trappen til 2. etasje med stående spiler i børstet stål til rekkverk nærmest blir som et møbel til rommet. Også dette rommet har malt perlefaspanel på vegger og hvitmalt, slett himling. I himlingen er det integrert downlight.

Det flotte baderommet i 2. etasje:
Badet i 2. etasje er et lyst, delikat og pent innredet rom med gode og funksjonelle løsninger. Vegger og gulv er flislagt, og det er "selvsagt" varmekabler i gulvet som gir deilig varme til rommet. Det store takvinduet av vedlikeholdsvennlig PVC fra Velux slipper inn masse dagslys til rommet og gir ekstra god takhøyde i denne sonen.
Badet er innredet med dusjkabinett med glide-/skyvedører av herdet glass, veggmontert toalett med skult sisterne bidè og elegant søyleservant  i hvit utførelse. Dusjkabinettet er utskiftet i de senere år. Legg også merke til detaljen med innfliset speil i veggen og dekorativ veggbelysning. Badet har også stikkontakt på vegg og ventileres via leilighetens egne ventilasjonsanlegg.

De to soverommene i hver etasje og gangen i 2. etasje:
2. etasje rommer blant annet leilighetens hovedsoverom som har god plass til dobbeltseng og garderobeplass. Det medfølger 4-dørs garderobeskapsrekke som er pent tilpasset vegg-/himling i rommet. Det er også høy dør med inngang det innenforliggende bodrommet med god lagringsplass. Kneloftsluke inn til kneloft på begge sider i rommet - det ene med inngang fra boden. Hovedsoverommet har nordvendt vindu og eikeparkett på gulv. Vegger med malt panel og malte gipshimlinger. Tilsvarende overflater finner man også i sove-/baderomsgangen i 2. etasje .

Soverommet i 1. etasje har vindu mot øst, og rommer medfølgende dobbelt garderobeskap i tillegg til plass for seng og arbeidsplass. Også dette rommet har eikeparkett på gulv, vegger med malt panel og malte gipshimlinger.

Vaskerommet med noe lagringsplass i 1. etasje:
Vaskerommet er praktisk innredet og gjør sitt til at man slipper å ha vaskemaskinen plassert i leilighetens baderom. Rommet ligger under trapp til 2. etasje og har adkomst via skyvedør fra entre/gang. Sveiset vinylbelegg på gulv med oppkant på vegg ca. 10 cm, sluk på gulv og vaskekum av stål. På vegger er det malte panelplater på og i himling malte plater og synlig underside av trapp til 2.etasje.

Øvrig om standard/installasjoner tilhørende boligen:
* Eikelister langs leilighetens parkettgulv som skaper en flott helhet
* Lekre, hvitmalte og sidehengslede vinduer i "gammeldags", todelt stil.
* Massive og moderne innerdører i tre - hvitmalt som "kvadratramme"
* Isolert hovedinngangsdør med glass
* Velux takvindu av PVC på bad i 2. etasje
* VVS anlegg med rør-i-rør system m/vannfordelingsskap i vegg på vaskerom
* El-skap med automatsikringer
* Elektrisk anlegg med hovedsikringer av 50 ampere og 3-faset inntak
* Elektrisk forlegning er i hovedsak lagt som skjult anlegg
* Digital strømmåler
* OSO varmtvannsbereder - 200 liter m/sikkerhetsventil
* Utvendig belysning med sensorer
* Utvendig vanningskran mot hagen i vest
* Sentralstøvsuger fra Beam med uttak i hver etasje
* Innlagt ventilasjonsanlegg fra Vallox (aggregat på loft)

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 97 kvm, Grunnflate: 51 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 51/47/47 m².
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 23/22/21 m².
Garasje:  BTA/BRA/P-rom: ca. 23/21/00 m².

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom untatt bod i 2.etasje er medtatt i arealberegningen.

Rom medtatt i oppgitt BRA og BTA: Her er egen garasjedel medtatt i summert totalareal med hhv. BRA 21 m² og 23 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Fellesutgiftene på kr 3 247,- pr. månder er inkl. medialeveranser og dekker blant annet følgende:

* Renter og avdrag for betjening av andel fellesgjeld
* Kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon)
* Kabel TV
* Bygningsforsikring
* Ytre vedlikehold
* Andel av festeavgift
* Kontigenter
* Diverse drift og løpende vedlikehold
* Forretningsfører honorar og styrehonorarer
* Snømåking og stell av fellesarealer (mindre del foran egen garasje må tas selv)

For komplett oversikt over hva fellesutgiftene dekker, be om borettslagets regnskap som oversendes på forespørsel fra megler.

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 4-mannsbolig oppført med to leiligheter i sokkeletasje og to overliggende vertikaldelte leiligheter oppført over to etasjer. Sokkelleiligetene har inngang fra øst, mens de to øvrige leilighetene har separate innganger på motsatt side (vest).

Boligen er oppført på støpte såler i betong til antatt fast underlag med yttervegger i tre bindingsverk som er malt med liggende dobbelfalset kledning. Vinduer av type sidehengslede malte losholtvinduer med 2-lags energiglass. Etasjeskiller i tre bjelkelag. Det er isolert med mineralull i etasjeskiller og i knevegger mot loft. Yttetak med sal-/sperretakskonstruksjon med A- takstoler. Undertak av sutaksplater med overliggende lekter og sløyfer for takstein. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Stål beslag på israfter og i overganger og takrenner og nedløp i stål.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt. Denne følger av komplett salgsoppgave.

Adkomst - hvordan finner du frem til boligen?

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og følger Kirkeveien sørover mot Tjøme. Ved Astoria hagesenter tar man inn Astoriaveien til venstre og eiendommen ligger på venstre side nest innerst i blindvei på høyre hånd.
Det vil bli skiltet med melger sine visningsbukker fra Kirkeveien og frem til eiendommen ved annonsert fellesvisning.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for veibeskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på flislagte bad og i flislagt entrè. Øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for panelovner.

Stålpipe i stue med tilknyttet peisovn fra Jøtul. Det er montert forskriftsmessig en praktisk og elegant glassplate under og foran ovnen.

Det medfølger ikke varmekilder på rom som ikke har dette fastmontert på visning.

Parkering

Garasje følger leiligheten - denne er flott plassert nærmest boligen og ligger dermed så nært man kan komme leiligheten sitt inngangsparti.
Det er også asfaltert parkeringsplass i front av garasjen i tillegg til gjesteplasser i nærmiljøet.

Garasjen er oppført som frittliggende bygning sammenhengende med garasje til naboleilighet. Gulvdekke som murgulv og praktisk og vedlikeholdsvennlig leddport av lakkert stål med fjernstyrt motorstyring hvor det medfølger fjernkontroll.
Garasjen er for øvrig bygget og oppført i tre bindingsverk med innvendig vegg mot nabogarasje som er plateslått med gips. Det er for øvrig tregulv på indre del av garasjen over bod til naboleilighet. Det er felles elektroskap og strømmåler i garasjen for alle garasjer i borettslaget.

Areal og eierform

Areal: 8 598 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Tomten byr på sol fra morgen til kveld, og denne nytes på morgen-/formiddag ved balkongen i øst og senere i hagen mot sydvest.

Tomten er  fellestomt for borettslaget, og boligen disponerer egen, lettstelt hagedel mot sydvest med plen og ikke minst en frodig, vintergrønn hekk som skjermer hagen på en ypperlig måte. Hageplenen ut for leiligheten er til eksklusiv benyttelse kun for boligen. Man har også eget inngangsparti med adkomst fra eiendommens gårdsplass. 

Den del av tomten som er til eksklusiv benyttelse for boligen er naturlig avdelt og utgjør en hyggelig uteplass på egen hageplan - et ypperlig og usjenert sted å sette ute hagemøbler.

Ved gårdsplass og foran garasje er det asfaltert for enkelt vedlikehold.

Se vedlagt situasjonskart i salgsoppgave hvor tomtengrenser for borettslaget sin eiendom fremkommer.

Eier

Helena Glede

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp i følge opplysninger fra kommunen. Adkomstvei er privat.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan er avsatt til boligbebyggelse - nåværende med vedtaksdato 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Plannavn "Del av Astoriaveien med tilliggende bebyggelse" med vedtaksdato 19.04.2006. Reguleringsformål konsentrert småhusbebyggelse, felles lekeareal, kjørevei, privat vei, annet spesialområde(bevaring av landskap og vegetasjon), annet fellesareal(post/renovasjon) og bevaring av landskap og vegetasjon.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Forholdet til boplikt/konsesjon og odel

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt og det er ingen boplikt.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 12.05.2010.

Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Astoria Bomiljø Borettslag, Orgnr.: 990994862 Andelsnr.: 17 Andel fellesgjeld: 15521, Andel fellesformue: 25606, Oppdatert pr: 01.12.2018 Forkjøpsrett: Nei
NB! Dette er et frittstående borettslag og forkjøpsrett for OBOS medlemmer gjelder ikke.

Sikringsfond: Borettslaget har en avtale med Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsfond AS.

Opplysninger om borettslaget sitt totale felleslån:
DNB-12131510487. Annuitetslån med restløpetid på 10 år. Restgjeld pt. 407.537,- og flytende rente pt. 2,85%.
2DNB-12112157636. Annuitetslån med restløpetid på 18 år 6 mnd. Restgjeld pt. 2.733.462,- og flytende rente pt. 2,85%.

Som kjøper må man være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Individuell nedbetalingsordning av egen andel fellesgjeld:
Det er IN-ordning i borettslaget. IN-ordning er en individuell nedbetalingsordning, som gjør at andelseier har mulighet til å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld ved hovedforfall på lån(ene). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kort om borettslaget:
Borettslaget består av 24 andelsleiligheter. Astoria Bomiljø Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 990994862, og ligger i FÆRDER kommune. Gårds- og bruksnummer : 8/199.

Kontaktperson/forvaltningskonsulent for borettslaget hos forretningsfører: Anita Dahl pr. telefon 33 30 94 04 ev. pr. e-post: anita.dahl@obos.no.

Styreleder i borettslaget: Kyrre Johansen Astoriaveien 58 B, 3140 NØTTERØY, e-post: kyrrejohansen@hotmail.com

Opplysninger om borettslaget sitt festeforhold

Tomtegrunnen er festet med Nils Garaas som bortfester ovenfor Astoria Bomiljø Borettslag. Festekontrakten ble inngått 18.05.2006. Festetid på 90 år, og festeavgiften oppreguleres årlig ihht. konsumprisindeksen eller tilsvarende indeks, dog minimun 2,5%. Total festeavgift for borettslaget sin tomt og for alle 24 boenheter samlet var ca. kr 157 000,- for 2018. Festeavgiften er inkludert i leilighetens oppgitt andel av fellesutgifter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer om ikke annet er spesielt opplyst. Til tross for at det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, jfr.borettslaget sine vedtekter 3.1(5).

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget da Astoria Bomiljø Borettslag er et frittstående borettslag hvor det er vedtatt at forkjøpsrett ikke praktiseres.

Prisantydning

2 475 000,- / Felleskostnader: 3 247,-

Beregnet totalkostnad

2 475 000,- (Prisantydning) 15 521,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 490 521,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 495 653,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann
Befaringsdato: 07.01.2019

Formuesverdi

Ligningsverdi : 324 077,-
Sekundær ligningsverdi : 2 246 675,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 9136 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.
Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.
Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6607568

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostandene.

Tinglyste rettigheter og serviutter i borettslaget sin eiendom

Rettighetshavere til festerett
2006/6558-3/91  Hjemmel til festerett  
18.05.2006 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:ASTORIA BOMILJØ BORETTSLAG  
Org.nr: 990994862

Pengeheftelser i eiendomsrett
1993/3676-1/91  Bestemmelse om veg  
02.04.1993 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:8 Bnr:197  
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:8 Bnr:206  

2006/6558-2/91  Festekontrakt - vilkår  
18.05.2006 
festetid: 90 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 120.000
Pant for forfalt festeavgift
Bestemmelser om regulering av leien
Med flere bestemmelser

2007/4216-1/91  Erklæring/avtale  
23.03.2007 
avtale om vedlikehold av pumper for kloakk på privat grunn

2007/4217-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
23.03.2007 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:8 Bnr:200  
Med flere bestemmelser

2008/379441-1/200  Erklæring/avtale  
13.05.2008 
Rettighetshaver:FÆRDER KOMMUNE  
Org.nr: 817263992
Rett til snøopplag i teoretisk grøft langs kommunal vei
Med flere bestemmelser

2008/379459-1/200  Erklæring/avtale  
13.05.2008 
Rettighetshaver:FÆRDER KOMMUNE  
Org.nr: 817263992
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være  selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Adgang til utleie

Det foreligger en bruksenhet i boligen, og den har ingen separat utleieenhet.

I følge vedtekter kan andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom blant annet andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år. Se vedtekter punkt 3 for mer informasjon om borett og bruksoverlating. For evt. andre spørsmål knyttet til utleie, ta kontakt med kontaktperson for borettslaget (se eget punkt). Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 490 521,-) (Kr.33 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Markedspakke (Kr.10 995) Kommunale opplysninger, opplysninger obos, tinglysning av sikringsobl, grunnbok og servitutter (Kr.3 025) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.72 020)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Til informasjon ved kjøp av borettslag, er det slik at kjøper ikke har rett til å ta boligen i bruk før søknad til borettslaget som ny andelshaver er godkjent, ref. Lov om brl § 4-5.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?