Til innholdet

Nyere hjørne-/frontleilighet helt i sjøkanten. Høy standard. 2 soverom. Carport. Supersentralt!

Kanalveien 2C
Prisantydning 4 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 73
BRA: 75 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 2381 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 13. juni Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - KANALEN BRYGGE

Adresse

Kanalveien 2C 3127 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Kanalen Brygge ligger sentralt, i skjæringspunktet mellom Tønsberg og Nøtterøy. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til det meste. Området har hatt en betydelig oppgradering de siste årene, og blitt et av distriktets mest attraktive steder å bo.

Du har umiddelbar tilgang til det pulserende bylivet, restauranter og kulturliv. Fra vinduene i leilighetene ser du båter passere, og lyset fra byen som glitrer mot den mørke nattehimmelen. Samtidig har du vannet og flotte grøntområder rett utenfor døren. Sentralt, men likevel skjermet fra sentrumslarmen.

Tønsberg er en raskt voksende by med et yrende storbysentrum og et rikt kultur- og aktivitetstilbud. Vakker skjærgård, fine badestrender, friske skoger og flotte grøntområder - tilgjengelig for deg som er glad i naturen. En kort spasertur i motsatt retning, ligger Teie - som byr på et koselig handelssenter og flott natur.

Oslo ligger bare en times kjøretur unna, og med Torp Lufthavn i nærheten, kommer du deg raskt ut i Europa.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Gang. Bod. Stue med utgang til terrasse. Åpen kjøkkenløsning fra Svane kjøkken med hvitevarer. 2 soverom. Bad/wc med dusj. Opplegg til vaskemaskin (Combimaskin medfølger ikke) og tørketrommel i egen, skjermet nisje innerst på baderommet. Denne delen ligger skjermet fra øvrig del av badet på en flott måte. Her er det også plass/mulighet for å montere hyller eller annet hvis ønskelig.

Utebod.

Parkeringsplass i inn-/overbygget carport.

Felles takterrasse.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

Standard

Velkommen til denne lekre og nyere front-/hjørneleiligheten helt i vannkanten

I front og på hjørnet av bygget, ligger denne flotte leiligheten med imponerende standard og løsninger av høy kvalitet. Utsikten er slående fasinerende nesten uansett hvor man oppholder seg i leiligheten. Vakker utsikt til sjøen og Kanalen og flott utsikt mot byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst og lyset speiler seg i vannet.

Leiligheten har en arealeffektiv løsning preget av blant annet store vindusflater, påkostede detaljer og svært moderne/gjennomtenkte løsninger. Inndelt med egen inngang fra sjøsiden, entre/gang, to soverom hvorav et stort dobbeltsoveværelse, romslig stue-/spisestue med utgang terrasse mot sjøen, innholdsrikt og betydelig påkostet kjøkken fra den danske kvalitetsprodusenten Svane, lekkert flislagt baderom og bod både innvendig og utvendig. Det er innlagt fiber fra Altibox og er inkludert i fellesutgiftene. Siden selger kjøpte leilighetn så har de gjort følgende påkostninger: Innvendig solskjerming fra Markisemannen. Lamell- og plissegardiner i stua, samt Duette plissegardiner på begge soverom. Disse reduserer varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene. Smart oppbevaringsløsning i stua fra Garderobemannen. De har også montert spesialt bestilt farget glass på veggen bak platetoppen og vasken. Smart tørkestativ på veggen på vaskeavdelingen + alle lamper (lampen over spisestuebordet følger ikke med).

Det medfølger egen parkeringsplass til leiligheten i inn-/overbygget carport.

Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre selv den mest kresne boligkjøper.

Sameiet har også en tiltalende felles takterrasse som kan benyttes av alle beboerne ved Kanalen brygge. Her kan man nyte felles middag med naboer og gjester, eller man kan tilbringe tid helt alene med en god bok eller bare slappe av i en solseng hvis man foretrekker det. Det har vært en viktig intensjon for utbygger at terrassen skal oppleves som en attraktiv flate for byggets beboere.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak av leilighetens innvendige bod. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. På baderom m/vaskerom er det elektriske varmekabler i gulv. 

Kostnad for hver enkelt leilighet vedr. vannbåren gulvvarme avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem (akonto innbetaling). Sameiet har avtale med ISTA for avregning en gang pr år. Ved eierskifte bestilles flytteavlesning her: https://www.ista.com/no/nettbaserte-tjenester/bestillflytteavlesning/

Parkering

Det medfølger 1 stk carportplass til leiligheten. Det er mulighet for å etablere el-bil lader på plassen. Ny eier må evt. beskoste dette for egen regning hvis ønskelig.

Det vil ikke være noen innvendig eller utvendig parkering utover det som fremkommer av fordeling av parkerings-/carportanlegget. Det er ingen gjesteparkering på eiendommen, men nærområdet byr pr. i dag på en rekke avgiftsfrie områder for parkering.

Kommunen opplyser følgende vedr. parkering ved fiskebrygga og Bolærne båten: Her vil det bli avsatt 2-3 plasser til charter båtene og HC plasser. Øvrig parkering vil opphøre. Skilt plan er utarbeidet ,og tiltaket vil bli gjennomført så snart som mulig. Flytting av Bolærne båten lenger vest på brygga , dette jobbes nå med og slik det ser ut nå vil båten flytte.

Areal og eierform

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Utomhusområdene er opparbeidet som et frodig, grønt og tiltalende boligområde, med god balanse mellom de offentlige og private arealene.

Det er opparbeidet et felles atrium og grønt uteoppholdsareal mot Kanalveien i skjermet gårdsrom på et høyere nivå. Området er inndelt i flere soner hvor det er vektlagt å skape et attraktivt og hyggelig miljø for beboere i alle aldre. I tillegg til noe lekearealer er det et sydvestvendt oppholdsområde med dekke i enden av gårdsrommet. Området omkranses av variert og tiltalende vegetasjon med forskjellig karakter og forskjellige nivåer. Det er både trapper og heis opp til gårdsrommet.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at gangpromenade og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som sameiet ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Eier

Marina Ludviksen Svein Ludviksen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.9.2008. Denne planen er nå ferdig utbygget. Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel og utgjør samtidig del av komplett salgsoppgave.

Reguleringsplanens formål er bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass.

Det er ikke boplikt på eiendommen, og det må ikke søkes konsesjon ved erverv.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.09.2019. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Kanalen Brygge

Sameiet Kanalen Brygge er et selvstendig, frittstående boligsameie som består av i alt 39 eierseksjoner. Samtlige seksjoner er bolig-/leilighetsseksjoner.

Det er stiftet et styre i sameiet hvor Gunnar Orskaug tlf. 97 55 80 10 (beboer) er styreleder.

Sameiet benytter  OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører. Ansvarlig forvaltningskonsulent er Gro Runhaug, E-post: gro.runhaug@obos.no

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 250 000,- / Fellesutgifter: 2 099,- pr. mnd
Fellesutgifter inkluderer følgende: Fiber Altibox, bygningsforsikring, a konto energi, strøm fellesarealer, drift og vedlikehold, andre driftskostnader, forretningsfører m.m.

Fellesutgifter på kr. 2 099er følgende fordelt:
Felleskostnader 1.350,-
Akonto energi 450,-
Altibox 299,-

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 114 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 364 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 901 160,- Sekundær formuesverdi : 3 244 176,-

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7174597

Kommunale avgifter

Eiendommen har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk, fordelt på hver seksjon, 50 m3 i 2021.

Kommunen har stipulert kommunale avgifter til ca. kr. 6 300,- pr. år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,25 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 14.950,-

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?