Til innholdet

Nyere flott 1/2-part av vertikaldelt bolig med høy standard. Meget barnevennlig. 3 soverom. Kontor. 2 wc. Carport. ZOLGT

Tors vei 7B
Prisantydning 5 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 127
BRA: 127 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Tomtareal: 827 m²

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - VALHALLA

Adresse

Tors vei 7B 3128 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende på Nøtterøy-siden av Tønsberg by. Stille, rolig og attraktiv gate (blindvei), helt uten gjennomgangstrafikk! 4 minutter å gå inn i flott turterreng med godt preparerte stier og lysløype i Teieskogen. 5 minutter å gå til yrende båtliv og restauranter ved Tønsberg brygge. 10 minutter å gå til Badeland og Aktiv treningssenter. 25 minutters kjøring til Tjøme`s vakre skjærgård. 10 minutters kjøring til Nøtterøy golfbane. Eiendommen ligger sentralt i forhold til jernbane (pendling med tog). Barnevennlig skolevei gjennom Teieskogen. Svært solrikt på terrassen. Velkommen!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Inneholder:
1. etasje: Gang med skyvedørsgarderobe. 3 soverom hvorav 1 med walk-in garderobe og 1 med utgang til hagen. Bad/wc med dusj. Vaskerom.

2. etasje: Stue med peisovn og utgang til deilig solrik terrasse. Seperat wc. 1 kontor. Åpen kjøkkenløsning fra Marboal med hvitevarer.

Carport med utebod.

Redskapsbod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 139 kvm

Standard

Smakfull og delikat nyere bolig som holder gjennomgående høy standard, håndverksmessig særdeles ordentlig og solid. Gulvene er belagt med parkett og fliser. På veggflatene er det malte flater. Bad er flislagt på gulv og vegger. Entren har fliser på gulv og malte flater på vegger. Kjøkken sammen med stuen danner et herlig og funksjonellt allrom - og vil fungere som selve hjertet i huset. Det er utstrakt bruk av downlights. Høy himling i stue og kjøkken med høye vinduer som gir mye lys. Det er innlagt fiber fra Viken fiber. Sentralstøvsuger. Fordelen ved å bo i et nyere hus er de lave bokostnaden samt at her trenger man ikke å gjøre vedlikehold på mange år. Lekkert, gjennomført, tidsriktig og delikat - her er virkelig kvalitet hele veien.......!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i hele 1. etasjen. Peisovn i stue.

Parkering

Carport med utebod.

Areal og eierform

Areal: 827 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eksklusiv andel av pent opparbeidt og beplantet hage. Belegningsstein og asfaltert gårdsplass.

Eier

Stein Klevan

Vei, vann og avløp

Offenlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.06.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. .

Prisantydning

5 290 000,-

Beregnet totalkostnad

5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 128 750,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 137 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 427 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 000 564,- Sekundær formuesverdi : 3 602 031,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 583

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingsgebyr: kr. 13.695,-
Meglerprovisjon: 1 % av salgssum

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?