Til innholdet

NYDELIG & representativ eiendom v/foten av Slottsfjell - Nærmest totalrenovert - 4 bad - Egen sidebygning - P-plasser!

Peder Lagmanns gate 1
Prisantydning 7 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 163
BRA: 166 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1885
Tomtareal: 245 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

fredag 20. mai Kl 15.00 - 18.00
lørdag 21. mai Kl 12.00 - 16.00
søndag 22. mai Kl 12.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til historiske Fjerdingen og denne representative boligen - nydelig tilbakeført til sin opprinnelige prakt i perioden 2013-2022.
Her bor du midt i byen, i et trafikkstille boligstrøk som oser av sjarme og historiske omgivelser! Denne sjarmerende gaten er preget av eldre og klassisk trehusmiljø.
Eiendommen ligger umiddelbart ved foten av Slottsfjellet, hvorpå Peder Lagmannsgate fører direkte opp til Seterkafeén.

Kort fortalt:
- Nydelig restaurert/renovert i perioden 2013-2022; herunder nye vinduer, kledning, etterisolering, takrenner og nedløp m.m.
- Totalrenovert sidebygning/anneks med bad og oppholdsrom 
- Innvendig lekkert og gjennomført oppusset!
- Totalt 4 bad med dusj på eiendommen
- Kjøkken fra 2021
- Eksklusive detaljer
- Opparbeidet bakgården med nydelige blomsterbed og uteplass over flere nivåer
- INGEN BOPLIKT
- Opptil 12 sengeplasser fordelt over flere rom
- Parkering for inntil 3 biler på egen tomt
- Innlagt fiber
- Overrislingsanlegg (etbl. av kommunen) for brannsikkerhet på loft
- Innlagt fiber m.m.

Eiendommen må oppleves - velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - FJERDINGEN

Adresse

Peder Lagmanns gate 1 3111 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen har en idyllisk beliggenhet i et sentralt, rolig og etablert boligområde i Fjerdingen. Her bor du midt i bykjernen av Norges eldste by. Området består i stor grad av mye av byens eldste og mest ærverdig trehusbebyggelse, og særlige mer sentralt kan du knapt bo.
At man bor på historisk grunn blir man blant annet minnet på av Slottsfjellet som ligger like bak eiendommen i vest, og de små omkringliggende parkene i nærområdet. Slottsfjellet byr for øvrig på herlige fasiliteter for rekreasjonsturer!

Eiendommen ligger sentralt i dette idylliske og tilbaketrukne kvartalet med sin karakteristiske småhusbebyggelse. Dagens kulturmiljø har bebyggelse som i stor utstrekning som stammer fra av 1800-tallet. Bebyggelsen er kjennetegnet av små malte trehus med innelukkede gårdsrom og tidstypiske bakgårder.

Peder Lagmanns gate (1-3, 2-4) er en 250 meter lang gate i Fjerdingen i Tønsberg. Den går fra Farmannsveien og opp til Seterkaféen nedenfor Slottsfjellet. Gaten er oppkalt etter Peder Andersen, lagmann i byen mellom 1534 og 1559.Han sto i spissen for gjenreisningen av offentlige bygninger i Tønsberg etter bybrannen i 1536. 

Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun 2-3 minutt å spasere til  "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn.
En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også rett utenfor egen dørstokk.

Nærmeste dagligvareforretning finner du bare få hundre meter unna, i enden av Farmannsveien. Det er også kort vei til Meny i Farmandstredet.

Det er 2-3 minutters gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler. Ikke langt fra Jernbanestasjonen finner man Vestfolds største arbeidsplass, Sykehuset i Vestfold så det er med andre ord kort gangavstand også dit fra Hertug Guthorms gate. Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna.

Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter.

Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Rakkåsstien.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1885

Bygninger og byggemåte

Opprinnelig tomannsbolig (i dag i bruk som enebolig) bygget i tømmer med utvendig kledning av stående trepanel og taket er tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre med 2-lags isolerglass.
Sidebygning med støpt såle, stående kledning og tak tekket med betongtakstein.

Innhold

Enebolig: 
1.etg.: entré/gang med skapplass, flislagt baderom med dujsnisje, servantinnredning og wc, soverom (alt. tv-stue eller kontor) med skapplass, stue, kjøkken med innredning, spiseplass, trapp til 2.etg. og utgang til bakgården.
Sidefløy har egen inngang og alle hovedfunksjoner (kjøkken, soverom og bad), men det bemerkes at denne ikke er en godkjent boenhet.
Dersom dagens bruk skal avklares, bør kommunens byggesaksavdeling kontaktes.
2.etg.: soveromsgang, soverom med tilhørende alkove og peis (alt. loftstue), hovedsoverom med utgang til vestvendt takterrasse og alkove, soverom.
Loft.

Anneks:
1.etg.: innredet rom med servantinnredning/vask, flislagt baderom med dusjnisje, servantinnredning, opplegg til vaskemaskin og wc.
2.etg: loftsrom (ikke målbar takhøyde)

Bod med plass til renovasjonsbeholdere med adkomst fra gaten.

Generell info:
Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene i boligen kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 4, Antall rom: 6, Antall senger: 10

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 166 kvm
Bolig:
1.Etasje: 97 / 100 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 66 / 66 kvm p-rom/BRA
Kjeller er 21m2 men er ikke medtatt i arealberegning pga. for lav takhøyde

Anneks:
1.Etasje:  13 / 13 kvm p-rom/BRA
Bygningen har også et innredet loft med takhøyde på 40-120 cm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Boligen er renovert fra 2013-2022 hvor det utvendig er montert ny kledning, vinduer, dører og beslag. Selve taktekkingen med pipehatter er antatt fra starten av 1990- tallet. Innvendig er bad, kjøkken og de aller fleste overflater av nyere dato. Videre er tekniske anlegg som el- og
røropplegg i hovedsak skiftet. Annekset er ligger mot nabo og renovert i 2013-2015, mens taket ble lagt om i 2021.

Sidefløy/bod i forbindelse med boligen, har egen inngang og alle hovedfunksjoner (kjøkken, soverom og bad), men det bemerkes at denne ikke er en godkjent boenhet. Dersom dagens bruk skal avklares, bør kommunens byggesaksavdeling kontaktes.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Plastrør (rør i rør) og noe kobberrør. Inntak med stoppekran i kjeller. Avløpsrør er i hovedsak av plast, men det er registrert et
oppstikk i kjellergulv, samt lufting over tak med eldre støpejernsrør. Det er to 200 liters beredere i kjelleren - èn fra 1995 og en av
eldre dato.
Skjult el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i kjeller og det er underskap i anneks og sidefløy.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-    1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
-  36 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  15 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    4 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    1 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Påvist riss/sprekker i én flis ved wc på bad i sidefløy, samt manglende tilluftsventilering på bad i 1.etg i boligen samt i annekset. Mangler samsvarserklæring på elektrisk anlegg.
 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):
Det er på vist tidl. fukt/råteskader i takkonstruksjonen, ingen pågående lekkasjer og det ser ut til å stamme fra før taktekking ble lagt om på 1990-tallet.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Boligen varmes hovedsakelig opp via vedfyring, herunder en svært flott peisovn på kjøkkenet (med stekeovn og plate) samt kakkelovn i stua. Begge ovnene er av nyere dato.
Det er i tillegg montert en peisovn på hovedsoverommet i 2.etg.
Termostatstyrte varmekabler i gang/entré, alle 4 badene, kjøkkenet og bod/"vestre suite". Det er også varmekabler i gulv i annekset.

For øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Plass til 2-3 biler på det brosteinsbelagte arealet mellom boligen og sidebygningen.

Areal og eierform

Areal: 245 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Totalrenovert uteområde med nydelig bakhage. Brosteinsbelagte parkeringsarealer og frem til terrasseplatting. Plattingen går over flere "smånivåer", og er således svært sosialt bygget. - trappetrinnene fungere utmerket som egne sitteplasser!
Supersjarmerende uteplass med fine solforhold og utsikt mot Slottsfjellet. Svært lunt, samt egen "skyggeplass" for den som ikke er så glad i solsteken.
To store blomsterbed med roser, stauder og ulike vekster - perfekt for den hageglade! Flott syrin som danner et midtpunkt ved ankomst i bakhagen!

Eier

Snefrid Brudevang

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal gate.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligområde, nåværende. Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019)
Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest på ombygging av trappehus datert 22.04.1982. Det foreligger rammetillatelse på fasadendring og plantegninger av boligen samt sidebygning/anneks fra 2013.

Kopi av dette kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest/dokumentasjon eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Eiendommen er registert som Sefrakminne 704 903 23 som kan innebære restriksjoner på fasadeendringer.

Prisantydning

7 990 000,-

Beregnet totalkostnad

7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 213 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 203 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 1 140 084,- Sekundær formuesverdi : 4 104 302,-

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 12125 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 12 744 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon og feiing

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 140 084,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 104 302,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110522 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke inkludert kveldsbilder (Kr.19 300) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Totalt kr. (Kr.37 400)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1885/900070-1/91ERKLÆRING/AVTALE
20.10.1885
STEDSEVARENDE ÅRLIG AVGIFT TILSVARENDE 4,73 HL. BYGG
TIL KOMMUNEN HV.F. HAS PANT I HUSENE

1912/900026-1/91FRADELINGSDOKUMENT
01.04.1912
OPPRETTELSE - FRADELT FRA EN ADRESSE

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?