Til innholdet

Ny terrasseleilighet fra 2016 i senteret "Olsrød park". Fantastisk terrasse, lekkert innredet, heis og garasjeplass.

Gauterødveien 4
Prisantydning 2 650 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 60
BRA: 60 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2016
Tomtareal: 0 m²

Visninger

mandag 26. november Kl 17.30 - 18.15

Dokumenter

Ny terrasseleilighet fra 2016 i senteret "Olsrød park". Fantastisk terrasse, lekkert innredet, heis og garasjeplass.


Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD PARK M/46 KVM TERRASSE

Adresse

Gauterødveien 4 3154 Tolvsrød 3. etasje

Velkommen til Olsrød park og denne nyoppførte leiligheten fra 2016

Velkommen til Olsrød park vest!

Ved det populære senteret Olsrød park selges nå denne nyere og lekre leiligheten fra 2016 tegnet av Spir arkitekter i Tønsberg. En fantastisk terrasse på hele 46m², påkostet innvendig standard og ikke minst en flott planløsning særpreger leiligheten.  Her bor du trygt og godt med adkomst til alle byggets etasjer med heis.  

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og har gjennomgående påkostet og moderne standard. Det nevnes blant annet påkostet kjøkken med eksklusive løsninger, 1-stavs eikeparkett i alle rom, flislagt bad m/delikat innredning og vannbåren gulvvarme i alle gulvflater. Store vindusflater og gjennomgående bruk av lyse veggfarger gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med solid bygningsstandard og trygt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

Bilen din parkererer du trygt og godt i byggets parkeringshus. Herfra er det adkomst via heis opp til leilighetens etasjenivå i tillegg til adkomst til Olsrød park sine forretninger og servicetilbud.

Mer sentralt kan du knapt bo! Olsrød park vest byr på det meste av det du trenger til daglig. Bygget er oppført slik at du kan bevege deg direkte inn i dagens handelssenter som i dag rommer bl.a. Rema-1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, legesenter, apotek, frisørsalong, cafè, bank, helsekostforretning, en mindre spesialvareforretning med mer. I tillegg har senteret kanskje Vestfold sitt flotteste treningssenter (Level) med blant annet badeanlegg m/innendørs svømmebasseng i kombinasjon med et stort trenings-/velværesenter. 

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning ved Olsrød park vest!

Leilighetens særtrekk kort fortalt

º Direkte inngang til Olsrød park sine butikker og servicefasiliterer
º Nyoppført i 2016 med fortsatt "nyboligfølelse"
º Fantastisk terrasse på ca. 46 m²
º Store og sosiale fellesterrasser for beboerne i 3., 4. og 5. etasje
º 1-stavs eikeparkett i alle rom med vannbåren gulvvarme
º Heis til alle byggets etasjer
º Matvarebutikk, treningssenter, badeanlegg, post, apotek etc. i bygget
º Bilen din parkerer du i byggets garasjekjeller
º Stort, lyst og flislagt baderom m/downlights
º Lekkert kjøkkken med steinplater og integrerte hvitevarer
º Store og dype vinduer gjør leiligheten lys og moderne
º Stue-/spisestue i åpen løsning med kjøkkenet
º Stort og flott soverom m/garderobeplass
º Massevis av praktiske skyvedørsgarderober
º Utstrakt bruk av innfelte dowlights i himlinger
º Identisk material-/fargebruk i alle rom gir en flott helhet
º Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinnner gir godt inneklima
º Oppvarming, varmtvann og fibernett for TV-/internett er blant annet inkl. i felllesutgifter
º Bod på kjellerplanet på ca. 5 m²
º Herlig varmekomfort med lave driftskostnader
º Energivennlig - energikarakter B!
º Bynær beliggenhet med kort vei til Tønsberg sentrum
º Bussholdeplass rett på utside av eiendommen
º Lyst og lekkert - flytt rett inn!

Eiendommen har en svært sentralt og flott beliggenhet

Ved Olsrød park bor man  også bynært. Det er knappe 2 km til Tønsberg sentrum. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger  til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass vis a vis eiendommen. Ca. 2,5 km til Tønsberg jernbanestasjon.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finnes i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Furustrand og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården.

Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Olsrød Park Vest ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2016

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje med planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor vi bl.a. fremhever store glassflater mot den fantastiske terrassen og utsikten samt en arealeffektiv løsning.

Leilighetens inndeling er som følger:

Leilighetens indre rom:
Vindfang/entre med skyvedørsgarderobe.
Gang med stort skyvedørsgarderobesystem og massevis av garderobe-/lagringsplass.
Romslig soverom med skyvedørsgarderobe og plass for dobbeltseng.
Stort, lyst og deiligbaderom/wc/vaskerom med med direkte adkomst fra soverommet.
Stue-/spisestue med utgang til leilighetens terrasse. 
Lekkert, påkostet og innholdsrikt kjøkken i åpen løsning med stuen og med integrerte hvitevarer.

Egen terrasse:
Leiligheten har en fantastisk terrasse på hele ca. 46m² med adkomst fra stue og kjøkken.
Denne er delvis skjemet av sidevegg, men kan skjermes ytterligere av kjøper i samråd med øvrige leilighetseiere.
Gulvdekket på terrassen er av impregnert treverk.

Fellesterrasser:
Det er etablert store fellesterrasser i både 3., 4. og 5. etasje som er til felles bruk for alle boligsameierne. 

Garasjeplass i byggets parkeringskjeller:
Parkering i byggets p-hus - se for øvrig punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse. Anlegget har automatisk port holder anlegget lukket i tillegg låst natterstid. Åpning av garasjeport skjer automatisk v/sensorsystem ved P-huset åpningstid. Utenfor åpningstiden åpnes porten av automatisk telefonoppringningssystem for leilighetseieren.

Ytre egne rom:
Det medfølger egen sportsbod i byggets nederste kjellerplan på 5m². Boden er avlåsbar og låses med samme nøkkel som til egen leilighet.

Ytre fellesrom:
Felles, innbydende inngangsparti sammen med byggets næringsareal.
Herfra er det innvendig gang hvor det er  heis til respektive boligetasjer via dets svalganger/atriumsgater samt til garasje og bodanlegg.
Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon m/kamera innvendig i leiligheten.  Døren kan "selvfølgelig" fjernåpnes fra leilighet.

Ved Olsrød park vest bor du med andre ord trygt og godt!

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leilighten og er ikke å anse som noen plantegning. Opprinnelige målsatte plan- og fasadetegninger utleveres på forspørsel dersom du ønsker disse.

Standard

Leiligheten er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel, og alt dette er det lagt til rette for i leiligheten.

I Vannbårne gulvvarmen og balansert ventilasjon I
Den vannbårne gulvvarmen i kombinasjon med balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. I tillegg slipper du å ha varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Den vannbårne gulvvarmen styres av individuelle termostater i hvert enkelt rom og ligger i alle gulv bortsett fra på baderom hvor det er elektriske varmekabler. Ventilasjonsanlegget styres fra veggmontert kontrollpanel og er enkel i bruk. Sameiet har abonnementsordning som ivaretar skifte av tilter til ventilasjonsanlegget ved sesongskifte en gang pr. år.

I Gulvet - rommets "femte vegg" I
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom (også i innvendig i skyvedørsgarderobe) er det derfor lagt 1-stavs lakkerte eikegulver som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.

I Veggflater og himlinger I
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhet. I stue-/kjøkken finner man en diskre, gråmalt kontrastvegg som gir et moderne uttrykk til rommet.

Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. På baderom, i entre/vindfang og i gang er det innfelte downlights med dimmere.

I Kjøkkenet og stuen I
Store og dype glassflater og åpen løsning slipper inn lys, utsikt og flott nærhet til den herlige terrassen som for øvrig nesten blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Det er TV-uttak i rommet, og ikke minst svært godt med elektriske stikkontakter. Kjøkkeninnredningen blir nærmest som et "møbel i stuen" med sin plassbygde løsning og takhøye overskap som gir inntrykk av "håndsøm" til rommet. Den åpne løsningen mot leilighetens brede gang gir også ekstra romfølelse til oppholdsarealet i stuen.

Det lekre kjøkkenet har innredning i hvit utførelse fra møbelprodusjenten Arens med rektangulære fronter med speildører. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap og benkeplater av naturstein. Alt av hvitevarer er integrert og fra Siemens med heltintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap og helintegrert kjøle- og fryseskap. Legg merke til den flotte og moderne detaljen med underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse som gir et moderne uttrykk.
Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta med oval front i børstet stål. Flere underskap med kolonialskuffer og innfelte LED-lys med farge og nivåjustering fra fjernkontroll i de av overskapene som har glassdører. Samme type belysning er også lagt for lys over benkeplater - også disse med styring fra fjernkontroll. Det er lagt Kitchenboard panelplater mellom benker og overskap.

I Baderommet - et stort, lys og delikat rom I
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Badet har flislagte vegger og flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjen er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører av herdet glass.
Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Veggene har tidsriktige, rektangulære veggfliser mens det på gulvet er valgt en gråtonet farge for å skape en matchende kontrast. Baderomsinnredning hvor servantskap har kolonialskuffer og fronter i hvit høyglans fra Arens. Vegghengt wc fra Duravit og sisternesystem fra Geberit. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights med nivåjustering i himling. I tillegg er det også veggspeil med innfelt belysning i sidefeltene. Legg også merke til den flotte detaljen med flislagt skjermvegg hvor du har egen nisje for vaskemaskin og tørketrommel i "tårnløsning".

I Leilighetens romslige soverom med plass til dobbeltseng I
Som ellers i leiligheten er det også her vannbåren gulvvarme, så tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Rommet skyvedørsgarderobe med tilsvarende speildører som i øvrige rom. Også dette bidrar til den flotte helhetsfølelsen i leiligheten.  Det komplett innredning inne i skapet, og soverommmet har for øvrig plass til ytterligere møbler/skap for klesoppbevaring.
Den flotte løsniningen med skyvedør direkte inn til baderommet gir leiligheten et preg av "hotellfølelse". Soveromsvinduet (åpningsbart) er smart plassert "opp på vegg" slik at det er plass til å møblere også under vinduet.

I Entre/vindfang og gang med massevis av garderobe-/bodplass I
Disse rommene er adskilt med dør, og begge rom har plass-/innbygget med garderobeinnredning med skapdører ført helt opp til himling for å gi best mulig plassutnyttelse. Også disse har speildører - i tillegg medfølger alt av innredning. I garderobesystemet i gangen er tekniske innretninger som ventilasjonsaggregat, hovedtavle for el-anlegg, dataskap med mer plassert.

I Øvrig - teknisk I
º Eikelister langs gulver som går pent "i-ett" med eikegulvene
º Hvitmalte geriktlister av treverk rundt dører og vinduer
º Alle vinduer har 3-lags glass og vindusrammer av PVC
º Hvitmalte innedører av massiv og høy kvalitet
º Rekkverk i ende av terrasse med sikkerhets-/lydglass og galvanisert stål.
º Vannsprinkelsystem i himlinger med skjult forlegning av vannrør og innfelt dyse i hvit utførelse
º Felles brannvarslingssystem
º Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner fra Flexit
º Termostater til hvert rom for temperaturstyring av vannbåren gulvvarme
º Felles varmtvannssystem gjør at man slipper å ha varmtvannstank som opptar plass i leiligheten
º Hovedinngansdør av type B-30 branndør
º Porttelefon m/kamerasystem til felles inngangsparti med elektronisk åpner
º El-anlegg med 63 ampere hovedsikring og skjult spredenett
º Innbygget vannfordelingsskap med hovedstoppekran og innebygd lekkasjesikring m/drensrør
º Innlagt fibernett fra Viken fiber - Altibox hvor grunnpakke TV og internett er inkludert i fellesutgifter

Bygninger og byggemåte

Sameiets bygning er oppført i treverk som modulbygg ihht. TEK-10 sine byggeforskrifter. P-hus og fellesarealer i underetasjen under boligene er oppført i betong/mur samt med innslag av tre. Utvendige fasader i det vesentlige av trekledning med innslag av platekledning (Cemberitt). Bygningens yttertak er tekket med SBS-belegg. Vinduer med vedlikeholdsvennlig PVC-ramme.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

3. etasje: ca. 60m².

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle rom er medtatt i arealberegningen utenom bod i kjeller.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellesutgifter inkluderer

Fellesutgifter som månedlig beløper seg til 2 543,- inkluderer blant annet følgende: 

º Felles bygningsforsikring
º 1 stk. garasjeplass til leiligheten (se punktet "parkering")
º Grunnpakke TV og Internett fra Viken fiber (fibernett)
º Oppvarming fra vannbåren gulvvarme og varmtvannsforbruk
º Renhold av fellesarealer inkl. innvendige trapperom
º Snøbrøytning
º Drift/service av heis inkl. alarmoverføring
º Service brannalarmanlegg og kontroll nødlys
º Kontroll av el-anlegg v/fellesarealer m.m.
º Service sprinkelanlegg
º Service varmeanlegg
º Lys og strøm i fellesarealer
º Vederlag til forretningsfører og revisor
º Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
º Diverse utstyr/diverse kostnader

Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune. Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som etterhvert vil baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk. Erfaringsmessig beløper kommunale avgifter seg på årlig +- kr 5 000,- ved normalforbruk på tilsvarende størrelse og type bolig.

Tønsberg kommune oppgir følgende årlige gebyr vedr. kommunale avgifter for seksjonen:
* Renovasjon fastledd utgjør kr. 2478,-
* Avløp fastledd utgjør kr. 1094,-
* Vann fastledd utgjør kr. 639,-
* I tillegg er satsene 7,94 pr. m³ for forbruk av vann og 14,04 m³ for avløp.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle leilighetens innvendige gulvflater. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort.
Det vannbårne anlegget er tilknyttet fjernvarmeanlegg  hvor det er installert forbruksmåler i bygget som fjernavleses. Tappevann til leiligheten kommer fra samme system - også dette har fjernavlesning av forbruk.

På baderommet er det elektriske varmekabler.

Adkomst - hvordan finner man frem til Gauterødveien 4 og Olsrød park?

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i lyskrysset på Presterød.
Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v/Olsrød park og ta deretter Gauterødveien til venstre.
Følg nå Gauterødveien vestover, og rett etter svingenen i enden av gaten ligger byggets hovedinngang og innkjøring til garasjehus på høyre side.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Ved å trykke på kartet til høyre i denne annonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Hva er ikke mer behagelig enn å parkere bilen i et svalt parkeringshus? Bilen holder seg snøfri på vinterdager og skjermes for solen på hete sommerdager! Det er selvfølgelig heis fra alle leilighetsplanen og ned til p-huset.

Til leiligheten medfølger det leierett og leieplikt til 1 stk. p-plass i byggets parkeringshus. Man har da "ambulerende parkeringsplass", hvilket betyr at man ikke har fast avsatt plass, men at man parkerer der hvor det er ledig plass. Parkeringen skal fortrinnsvis skje i byggets nedre parkeringsplan (bygget har to etasjer med parkering) som er reservert for de med særskilt tillatelse.

P-huset eies ikke av boligsameiet, men er egen næringsseksjon. Leiepris for p-plass er pt. månedlig kr. 750,- fra ferdigstillelsestidspunktet for leiligheten og er inkludert i oppgitte fellesutgifter. Leieprisen kan kun justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks.

Areal og eierform

Areal: 3 489 m²

Eierform: Felles selveiertomt for bolig-/næringssameiet som vedlikeholdes gjennom fellesutgifter.

Tomt og hage

Solrike og store fellesterrasser i både 3., 4. og 5. etasje som er til felles bruk for alle boligsameierne. Felles, innbydende inngangsparti sammen med byggets næringsareal. Herfra er det innvendig gang hvor det er heis til respektive boligetasjer via dets svalganger/atriumsgater samt til garasje og bodanlegg. Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon med kamera innvendig i leiligheten. Døren kan fjernåpnes fra leilighet.

Eier

Dag Ditmansen Karin Ditmansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Utkjøring til Gauterødveien som er kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger innenfor egen reguleringsplan; Plan 20120057 - Olsrød park, vedtatt 21. juni 2013.

I følge planen er eiendommen avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - bolig/forretning/kontor/annet offentlig eller kommunal tjenesteyting.

Reguleringsplan med bestemmelser fåes av megler på forespørsel.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende servitutter i grunn er tinglyst og følger ved overdragelse (servituttene er tinglyst på alle 40 boligseksjoner samt byggets næringsseksjoner):

Dagboknr. 900400 av 19.05.1920: BESTEMMELSE OM GJERDE
Overført fra: 0704 / 149 / 8
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Dagboknr.  3482  av 11.10.1939BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Overført fra: 0704 / 149 / 8
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Dagboknr. 8071 av 24.05.1985  BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Rettighetshaver: 0704 / 149 / 10
Overført fra: 0704 / 149 / 8
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Dagboknr. 11307  av 18.08.1987 BESTEMMELSE OM VEG
Overført fra: 0704 / 149 / 8
Bestemmelser vedr. vedlikehold m.m.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.08.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger om sameiet/seksjonen

Sameiet: Boligsameie Olsrød Park Vest består av i alt 40 boligseksjoner. Det er ingen gjeld, herunder fellesgjeld i sameiet.

Sameiets formann: Ulf Bottolfs Andersen

Forretningsfører:: Bør økonomi & regnskap AS

Seksjonens grunndata (seksjoneringsbegjæring): Seksjonering er ttinglyst 01.02.2016 hvor seksjonens formål er "bolig".
Sameiebrøk for denne seksjon: 60/9205

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 650 000,- / Fellesutgifter: 2 543,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 2 500,- (Eierskiftegebyr) -------------------------------------------------------- 77 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 727 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før tidspunktet for avtalt overtagelse.

Takst / tilstandsrapport /formuesverdi

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 30.10.2018 Ligningsverdi : 650 000,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 1936 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt pt. i Tønsberg kommune

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt for seksjonen.

Utleie

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel.

Det er ingen restriksjoner vedrørende utleie av egen seksjon utover det som følger av Lov om eierseksjoner.
I følge sameiets vedtekter fremkommer det at "erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 650 000,-) (Kr.39 750) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 071118 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 211118 (Kr.4 500) Grunnbok, servitutter, tinglysning sikringsobligasjon og innhenting av opplysninger fra Infoland/kommune (Kr.985) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.82 180)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA.

Kjøper har plikt plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig - vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?