Til innholdet

Nøtterøy/Teie - Nyoppført leilighet med god takhøyde i 1.etg. 2 soverom og 2 bad. Garasjeplass og heis

Holmenveien 20
Prisantydning 4 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 83
BRA: 85 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2022
Tomtareal: 2533 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

tirsdag 29. november Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Holmenveien 20 3120 Nøtterøy 1. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende med kort vei til friområder og sjøen med fine badeplasser. Det er også kort vei til barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Kort vei til Smidsrødveien og over til Føynland. På Føynland ligger Fjærholmen som er kommunens største og fineste badeplass. Stedet byr på sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark.

Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim. Videre er det kort vei til lekeplass, skiløyper og svømmehall. Ved ungdomsskolen på Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg. Et annet alternativ er Nesskogen Idrettspark som ligger få km fra boligen.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Teie, Rema 1000 og Meny, som alle ligger innen kort avstand. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv, som ligger et par minutter unna, et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass ligger i umiddelbar nærhet. Ved å benytte bil tar det få minutter til Tønsberg sentrum, ca. 25 minutter til Sandefjord Lufthavn Torp og 45 minutter til Drammen.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver områdets fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2022

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 85 kvm

1.Etasje: Gang, Stue, Spisestue, Kjøkken, 2 Bad, 2 Soverom, Overbygget Terrasse.
U.Etasje: Treningsrom, Bod, P-plass, Hobbyrom, Sykkelparkering.

Standard

Velkommen til Holmenveien 20! ligger i et fint og hyggelig boligområde på Teie. Beliggenheten er upåklagelig med en rolig og sentral plassering, samtidig som alt av byfasiliteter er innen korte avstander. Det er boltreplass på den store felles eiertomten med fantastiske solforhold. Her kan du bo midt i et område preget av hyggelig boligbebyggelse.
Leiligheten er oppført i 2022 og holder en gjennomgående god standard med romslig takhøyde.

Entré og gang:
Førsteinntrykket er en hyggelig entré med takhøy garderobe med innmat. Dørcalling fra leiligheten til utvendig panel med foto.

Stuen:
Stuen er lys, luftig og har fleksible møbleringsmuligheter. De store vinduene mot sydvest slipper inn rikelig med dagslys og den gode takhimlingen gir ekstra luft til rommet. Det er også godt med innvendig veggplass å møblere mot.
Det er heve/skyvedør fra stuen til terrassen mot sydvest.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stuen og spisestueavdelingen. Innredningen er levert av Svane kjøkkenet, et dansk produsert kjøkken av høy kvalitet, som har godt med skapplass, er moderne og delikat med glatte slette fronter. Alt av hvitevarer fra Siemens er integrert; kjøle/fryseskap, induksjonstopp og ventilator, komfyr, micro og oppvaskmaskin.

Baderom:
Leiligheten har to flotte baderom. Begge baderommene er helflislagte med matchende vegg- og gulvfliser. Elektriske varmekabler i gulvene gir en lun varme året rundt. Begge badene er utstyrt med baderomsinnredning med servant nedfelt i lys innredning, speil over innredningen. Videre er det vegghengte toaletter og dusnisjer med regnfallsdusj og glassvegger. På det største badet er benkeplaten forlenget slik at vaskemaskin/tørketrommel er tilpasset inn i innredningen.

Soverom:
Det er to fine soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er et romslig rom med garderobeskaper.
Det andre soverommet er noe mindre, men også her med plass til garderobe. Begge er beliggende i nærheten av baderommene. 

Innvendige overflater:
Tregulver gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. Alle rom, hvor det ikke er flis, har en moderne 1-stavs eikeparkett. På baderom er det fliser.
Vegger er i malte gipsplater. På baderom/vaskerom er det fliser.
Himlinger har malte betongtak. Overganger tak og vegg er listefrie.

Sportsbod og garasje
Det medfølger en sportsbod for hver boenhet i underetasjen, denne er på ca. 5 m2. Adkomst via heis, trapp eller garasjeport. Gulv er støvbundet betonggulv. Vegger i malt OSB plate montert på bindingsverk av tre opp til ca. 2,0 meter over gulv, over det og opp til tak er det flettverksnetting. Bod har lys. Boddør har lås.
Til hver leilighet medfølger det en garasjeplass. Hver p-plass leveres med mulighet til å instalere El-bil ladere. Strømforbruket faktureres da den enkeltes seksjonseier.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Det er ikke innhentet tilstandsrapport.

Oppvarming

Det levers vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. I baderom er det elektrisk gulvvarme fordi dette gir raskere responstid ved ønske om temperaturregulering. Temperatur i bad reguleres individuelt.
Det vannbårne gulvvarmesysytemet og varmt tappevann til hver leilighet har individuelle målere i hver leilighet, der måler fjernavleses.
Energiforbruk til oppvarming i fellesarealer vil faktureres sameiet og fordeles til den enkelte boenhet som andel av felleskostnad.

Areal og eierform

Areal: 2 533 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Til tross for sin sentrale beliggenhet utvikles boligprosjektet Grindløkken på et stort, landlig og solrikt tomteområde. Du flytter inn i en helt ny park.
Landskapsplanen er utformet med blant annet et gatetun som fører opp til det gamle hovedbygget. Det nesten 10 mål store uteområdet vil bli pent opparbeidet med urter, stauder, hekker, prydbusker og trær.
Uteområdet vil også inneholde egen plass for vasking og polering av bil og felles fasiliteter for sykkelparkering.

Eier

Krogsgård eiendom as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet det kommunale ledningsnett for vann, avløp. Eiendommen grenser til offentlig vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Grindløkken (10.12.2014) og Reguleringsformål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse og Bevaring av naturmiljø.
Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme.

Ferdigattest

Eiendommen har Midlertidig ferdiattest utstedt av Færder Kommune datert: 15.11.2021.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Grindløkken i, Orgnr.: 928333876
Sameiet består av 28 eierseksjonsleiligheter beliggende i to bygg i Holmenveien 20 og 22 i Færder kommune.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 990 000,- / Fellesutgifter: 3 442,- Kommunale avgifter, forsikring på bygget, strøm og oppvarming av fellesarealer, drift av heis, Tv/fiber, forretningsførsel, avsetning vedlikehold, vaktmestertjenester, renhold, og drift av fellesarealer m.m.

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 134 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 124 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 3071 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

IF Polisenummer: SP3734334.3.1

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.39 920) Tilrettelegging (Kr.15 450) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Internettannonsering (Kr.4 700) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.10 650) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Totalt kr. (Kr.84 055)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Dagboknr. 760173, tinglyst 23.06.2021 -  Bestemmelse om nettstasjon  
Rettighetshaver:LEDE AS  
Org.nr: 979422679
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 3811-1/771
 
Dagboknr.1454356, tinglyst  18.11.2021 - Bruksrett  
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr:1 Bnr:762
Gjelder fellesareal
Bestemmelse om vedlikehold av fellesareal
Adkomstrett for bruk av fellesareal/rom
Gjelder også utskilte parseller
Overført fra: 3811-1/771
 
Dagboknr. 1454356, tinglyst 18.11.2021 - Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:1 Bnr:762  
Bestemmelse om opparbeidelse og bruk av utearealer
Overført fra: 3811-1/771
 
Grunndata:
Dagboknr. 1461039, tinglyst 19.11.2021 - Seksjonering  
Opprettet seksjoner: Snr: 16. Formål: Bolig
Sameiebrøk: 90/2885

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?