Til innholdet

Nøtterøy/Skallestad - Pen leilighet i 2.etasje med gode solforhold - 2 sov. varmepumpe, pipeløp og parkeringsplass.

Skallestadveien 25D
Prisantydning 1 430 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 55
BRA: 58 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2005
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

mandag 27. juni Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Skallestadveien 25D 3138 Skallestad 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger med nærhet til Arås båthavn, herfra er det suverene utfartsmuligheter rett ut i idylliske Bjerkøysundet og til en fantastisk skjærgård. Det er kort vei til badestrender på Ulvøtangen og Verdun, som begge egner seg godt for både morgen- og kveldsbad. For de minste anbefales Ulvøtangen og for de litt eldre barna egner Verdun seg ypperlig med stupebrygge og flåte.  Nærområde i sin helhet har blitt ett yrende liv for barnefamilier som i tillegg har "egen" øy Barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren.

På Skallestad har Nøtterøy Bakeri eget bakeriutsalg og der vil du kunne få ferskt brød 6 dager i uken (2-3 min. på sykkel). Det er gangavstand til Meny på Skallestad og en liten kjøretur til Kiwi på Hjemseng. Dagligvarehandlingen gjør du dermed svært enkelt!

Oserød barneskole, Hårkollen barnehage, Oserød barnehage og Barnas Have barnehage ligger alle i gåavstand fra eiendommen. I tillegg er det skolebuss til Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen ligger ca. 8 min. kjøretur fra eiendommen.  I Nesskogen Idrettspark er det høy aktivitet hele uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Fra eiendommen er det kort vei til Hårkollhallen for inneidrett. Nøtterøy golfbane ligger også ca. 7 min. kjøretur unna. Golfbanen består av en 18hullsbane, en 6- hulls treningsbane og et flott treningsanlegg. Herfra er det blant annet anlagt flott lysløype hvor det blant annet kjøres opp skispor når forholdene tillater det i vinterhalvåret. Du kommer deg enkelt til sentrum via bussforbindelse, ellers så er det godt med gang og sykkelstier i området, slik at man kommer seg trygt til byen på sykkel.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2005

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet fra 2005 som ligger i 2. etasje. Adkomst via utvendig trapp og utgang til privat balkong.
Overflater er pusset opp i 2022 med ny laminat og ellers maling av overflater. Det er registrert enkelte avvik, men
disse er stort sett relatert til normal elde. For ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 58 kvm

2.Etasje: Gang, bad, 2 soverom, stue, kjøkken, bod og terrasse.
Sportsbod på bakkeplan.

Standard

Velkommen til Skallestadveien 25 D!
Dette er en fin gjennomgående leilighet for deg som ønsker å flytte rett inn! Meget arealeffektiv og lettstelt leilighet hvor de byggtekniske konstruksoner virker å være solid utført. Flere fine innredningsmuligter. Kjøkken er i åpen løsning til stuen. Pent bad og innredning. Leiligheten gir et meget lyst og trivelig inntrykk med god romløsning og gjennomgående lyst fargevalg. Det er nylig lagt nytt gulv i leiligheten, samt nymalt alle vegger og tak. 
En koselig lelighet med mange muligheter. Leiligheten har en fin og lys atmosfære.

Inngangsparti, entre og gang:
Felles inngangsparti og trappegang. Gangen/vindfanget i boligen er en fin og praktisk entre. Lyse pene farger på veggene og laminat på gulv.
Praktisk garderobeplass. Leiligheten disponerer egen sportsbod i 1.etg.

Kjøkken:
Innredning med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Kjøkkenet er luftig og har en god atmosfære i åpen løsning mot stuen.
Kjøkkenet har også plass til spisebord og vindusflate som slipper inn naturlig lys.

Stue/spisestue: 
Stua har fin plass til sittegruppe. Denne delen er i åpen løsning til kjøkkenet.
Rommet er for øvrig malt opp i lyse nøytrale farger. Ny laminat på gulv.
Det er også inngang til bod fra kjøkkenet.
Utgang til balkong. Varmepumpe montert i stuen, samt pipeløp hvor man kan innstalere peisovn.

Soverom:
Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er et romslig rom, og har flere garderobeskaper.
Det andre rommet er noe mindre, men også her med plass til garderobeskap.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet inneholder innredning med servant, opplegg for vaskemaskin, dusjhjørne og toalett. Det er fliser på vegg og malte plater i taket. Flislagt gulv med varmekabler. Rommet har mekanisk avtrekk.

Hage og uterom:
Det er en felles uteplasserpå eiendommen. Internveier er asfaltert.
Egen balkong ut fra stuen. Denne har godt med sol hele dagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Det er viktig at disse dokumentene leses nøye.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 18 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 1 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 1 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2 oransje) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i Tilstandsrapporten.

Elementer hvor TG-2 (oransje) tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som ligger til grunn for tilstandsgraden, er det blant annet kommentert at: Inngangsdøren går noe tregt.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Boligen varmes opp via varmepumpe i stue. Pipeløp klart for montering av vedovn i stue samt panelovner montert på vegg.

Parkering

Biloppstillingsplass til alle 24 leilighetene. Borettslaget har 3 store parkeringsplasser for beboere og besøkende. Det betales ikke parkeringsleie.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Leiligheten har en privat vestvendt balkong med gode solforhold og god plass til møblement. På fellestomten er det pent opparbeidet med gress, planter og trær. Det er en felles parkeringsplass og boder. Felles lekeplass for de minste.

Eier

Una Svinndal

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune er avsatt til:
- Boligbebyggelse - Nåværende (110- boligområde) Kommuneplan (31.1.2018)
- Gang/sykkelvei - Nåværende Kommuneplan (31.1.2018)

Eiendommen ligger i område som i reguleringsplanen er avsatt til:
- 3811 141-E1 Vest for Skallestadveien (25.2.1998) Felles parkeringsplass
- 3811 141-E1 Vest for Skallestadveien (25.2.1998) Boliger
- 3811 141-E1 Vest for Skallestadveien (25.2.1998) Felles avkjørsel
- 3811 2011003 Roppestadkollen (21.5.2014)

Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.  Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke regulering under arbeid/ igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Færder kommune.

Roppestadkollen er i området, dette er et boligprosjekt som bygges nå. Sjekk ut roppestadkollen.no for mer info angående dette.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 25.01.2005. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skallestadgrenda borettslag, Orgnr.: 986455078 Andelsnr.: 24 Medlemskontingent: 500 Andel fellesgjeld: 586000, Andel fellesformue: 16745, Oppdatert pr: 01.01.2022 Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Styrelder er May-Brit Andresen

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
Parkering følger leiligheten: Ja - Biloppstillingsplass til alle 24 leilighetene. Borettslaget har 3 store parkeringsplasser for beboere og besøkende. Det betales ikke parkeringsleie.
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: HUS601-1495162 7
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 12.875.765,
Restløpetid: 13 år 6 mnd.
Rente: 3,76%, Fast

Lånenr: OBBK01-98207598089
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 1.265.569,-
Restløpetid: 10 år 3 mnd.
Rente: 2,25%, Flyt

Lånenr: OBOS02-98207983330
Type lån: Annuitet
Restsaldo:195.467,-
Restløpetid: 9 år 9 mnd.
Rente: 1,95%, Flyt

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 8.461,- pr. md.
Herav:
Felleskostnad 3.734,-
Finanskostnad 4.727,-

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 430 000,- / Felleskostnader: 8 461,- pr. mnd Kommunale avgifter, tv og internett, utvendig drift og vedlikehold, bygningsforsikring, nedbetaling og renter på f.gjeld. forr.fører m.m.

Beregnet totalkostnad

1 430 000,- (Prisantydning) 586 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 016 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 022 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 14.06.2022 Formuesverdi : 614 023,- Sekundær formuesverdi : 2 210 482,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 13 553 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 86927244

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:614 023,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 210 482,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.6 115) Pantattest selger (Kr.387) Tønsbergs Blad 220622 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.16 000) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 016 000,-) (Kr.50 400) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.101 202)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?