Til innholdet

Nøtterøy/Munkerekka. Spennende prosjektert funkisbolig. Vestvendt med utsikt mot Vestfjorden.

Munkerekkveien 90 - Hus C
Prisantydning 8 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 146
BRA: 189 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2020
Tomtareal: 1490 m²

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Adresse

Munkerekkveien 90 - Hus C 3142 Vestskogen

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kalbroen og tar til høyre i rundkjøring. Følg veien forbi Kaldnes, Ramberg og Europris (Munkerekkveien) i ca. 4 km. Eiendommen ligger så på venstre hånd i Munkerekkveien 90.
Eiendommen er merket med tilsalgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Velkommen til attraktive Munkerekka på Nøtterøys vestside!
Eiendommen er beliggende sjønært og vestvendt med nydelig utsikt over Vestfjorden.

Her bor du kun en kort spasertur fra friområde på Munkholmen med bademuligheter, lekeplass og fotballbane samt småbåthavn i Munkerekka båtforening. Færder er kjent for sin vakre skjærgård, og muligheten er mange enten man beveger seg på Nøtterøy eller tar turen ut til kystperlene Tjøme og Hvasser.
Det er gangavstand til Teie barneskole med klatre-/lekepark, Teigar Ungdomsskole, Nøtterøyhallen og Teie idrettspark med kunstgressbaner, friidrettsbane, sandvolleyballbane og utendørs treningspark samt gode rekreasjonsmuligheter i den idylliske Teieskogen med  lysløype og turstier, både sommer og vinter.
Kort avstand også til Active Family med trim- og badesenter, barnehager, Rudolf Steinerskole, Vestskogen barneskole, dagligvareforretning og bensinstasjon.
Kun ca. 3 km. til Borgheim med bakeri, dagligvareforretning med post i butikk, Borgheim Ungdomsskole, Nøtterøy videregående skole, Nøtterøy golfbane med 18- hulls bane, kommuneadministrasjon med kulturhus etc.
Til Tønsberg sentrum er ca. 4 km, og det er etablert gang-/sykkelvei til Tønsberg brygge via gangbro ved Kaldnes Brygge.
Bussforbindelse i umiddelbar nærhet, langs Munkerekkveien, med hyppige avganger til Tønsberg og til Borgheim.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2020

Bygninger og byggemåte

Bolig med høy standard som er kledd med Royalimpregnert kledning og vinduene er utvendig belagt med sortlakkert aluminium.
Dette gir et bygg med lite vedlikeholdsbehov.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 189 kvm

Hus C
Totalt p-rom ca. 146 kvm.
Totalt BRA ca. 189 kvm.
Underetasje med p-rom ca. 16 kvm og BRA ca. 71 kvm. (inkl. garasje) + utvendig sportsbod ca. 9 kvm. P-rom består av hall/garderobe og teknisk rom/sluse/vaskerom.
1. etasje med p-rom ca. 72 kvm og BRA ca. 72 kvm. P-rom består av 3 soverom hvor ett med garderoberom, tv-krok og 2 bad.
2. etasje med p-rom ca. 58 kvm og BRA ca. 58 kvm. P-rom består av stue og kjøkken i åpen løsning.

Standard

Spennende prosjektert funkisbolig som ligger vestvendt med god ettermiddags- og kveldssol.
Topp moderne arkitekttegnede boliger med praktisk planløsning.
Tiltalende, delikat og lyst innredet med funksjonelle løsninger.

I hall, teknisk rom, baderom er det fliser på gulv.
I den åpne løsningen mellom stue og kjøkken, soverommene, garderoberom og tv-krok er det enstavs eikeparkett på gulv.
Tak og vegger i boligen er sparklet og malt gips. Garasjen har ubehandlet gips på vegger og i tak.
Listefritt rundt tak og rundt vinduer.
Hovedsoverommet har garderoberom med med skapstammer uten dører.
2 soverom har garderbeskap med dører i høyglans utførelse.
Heve-/skyvedør fra stuen i 2. etasje ut til vestvendt, noe overbygget balkong.
Dobbelgarasje i underetasje med direkte adkomst inn til boligen via sluse/teknsik rom.

Overbygget gangvei leder frem til inngangsdøren som fører inn i hall med garderobe og trappeadkomst til 1. etasje. Adkomst til dobbelgarasje via teknisk rom med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fra garasjen er det videre adkomst til sportsbod på ca. 9 kvm.
I 1. etasje kommer man først inn i en hyggelig tv-krok. Etasjen har også 2 bad samt 3 soverom hvor hovedsoverommet er med garderoberom og direkte adkomst til et av baderommene. Flislagte gulv og vegger på begge baderommene. Her er gulvvarme, dusjnisje med glassvegger, vegghengt toalett og baderomsinnredning.
Den åpne stue og kjøkkenløsningen i 2. etasje er unik med store vindusflater, ekstra takhøyde og balkong med utsikt mot Vestfjorden. Balkongen er noe overbygget med en skjermet lun krok. Rommet har en moderne peisovn for hygge på kalde vintersdager. Stilig kjøkkeninnredning med hvite høyglans dører. Skuffer og dører har demping. Det medfølger integrerte hvitevarer i rustritt stål som kjøl/fryseskap, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og 80 cm. bred induksjonskoketopp. Fritthengende ventilator. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Ved kjøkkendelen er det utgang til stor terrasse direkte ut på terreng.

Hus C - beliggende innerst fra innkjøringen.
Hus A, B og C er like bortsett fra speilvending.

Kort beskrivelse om Munkerekkveien 90 fra selger
Velkommen til Munkerekkveien 90.
Vangen Investment AS er stolte av å kunne presentere sitt nyeste prosjekt i Munkerekkveien 90.
Her kommer det 3 flotte eneboliger med moderne og gjennomtenkt arkitektur.

Når man parkerer foran deres nybygde bolig kan man gå under tak frem til inngangsdøren i underetasjen. I hallen har vi valgt store fliser (60x60) med gulvvarme. Det er satt av god plass til garderobeskap. På høyre side er det teknisk rom med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Derfra er det direkte adkomst inn til den doble garasjen. I teknisk rom er det også varmtvannsbereder, fordelingsskap for strøm og vann, samt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det blir også her gulvvarme med store fliser som i hall.

Trappen opp til soveromsfløyen har heltre eiketrinn og hvitmalte vanger og rekkverk.

I boligens første etasje finner vi soveromsfløyen. Her er det mastersoverom med Walk in closet og direkte adgang til eget bad. Det er åpne skapløsninger i garderoben med hyller og klesoppheng.

De to romslige soverommene til barna deler på bad nummer to. Soverommene får hvert sitt klesskap med høyglans dører.

Det er satt av et egen krok hvor man kan se på TV eller lese en god bok. Her kan barna eller ungdommene ha sitt eget sted.

Begge badene har store fliser på gulv og vegger, vegghengt toalett, dusjnisje med glassvegg og lekker baderomsinnredning. Begge badene har deilig gulvvarme for nakne føtter. Utenom badene er det enstavs eikeparkett på gulvene.

Fra soveromsetasjen fører trappen videre opp til øverste etasje.

Hele toppetasjen er satt av til stue og kjøkken. Ekstra takhøyde gir god romfølelse. Vinduer med stor heve/skyvedør, fyller nesten hele vestveggen mot en fantastisk utsikt utover Vestfjorden.

Kjøkkenet får hvit høyglans innredning med integrerte hvitevarer; kjøl/fryseskap, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og 80cm bred induksjonskoketopp. Fritthengende ventilator. Hvitevarer i rustfritt stål.

En moderne peisovn skaper lun hygge på kalde vinterkvelder.

Det flotte rommet er nesten 60 kvadratmeter. Gulvet har enstavs eikeparkett med gulvvarme.

Mot vest er en delvis overbygd balkong hvor dere kan nyte herlige dager og kvelder med utsikt og sen kveldssol. Arkitekten har tegnet inn en lun krok hvor man kan sitte skjermet.

I den andre enden av etasjen er det direkte utgang til stor terrasse og eget uteoppholdsområde. Utenom den store terrassen er det noe plen og naturtomt.

I de fleste rom er det innfelte LED downlights.
I garasje og sportsbod blir det LED armaturer.
I alle rom er det sparklet og malt gips på vegger og tak (fliser på vegger i baderom).
Listefritt i tak og rundt vinduer.
Garasjen har ubehandlet gips på vegger og i tak.
Husene er kledt med Royalimpregnert kledning. Vinduene er utvendig belagt med sortlakkert aluminium. Dette gir lite vedlikehold.

På eiendommen er det også en flott, moderne garasje i betong. På taket av denne og i umiddelbar nærhet blir det et fellesområde til sameiets felles glede. Garasjen kan kjøpes av dem som har ekstra behov for bilplass eller bare vil ha hobbyrom/lagringsplass osv. Sameiets beboere vil få førsterett til å kjøpe denne.

Dette er Vangen Investments fjerde prosjekt. Vi bygger boliger det er godt å bo i. Løsningene er vel gjennomprøvd med gode tilbakemeldinger fra de som bor der.
Våre tidligere prosjekt er:
Åsveien 28 ABC,
Jacob Falcks vei 4 ABC og
Veståsveien 24 CDE.
Spesielt Veståsveien og Åsveien har mye av det samme designet som Munkerekkveien 90.

Vårdal Arkitekter har stått for prosjekteringen. Byggmester Vedvik AS bygger husene. Nøtterøy Elektriske AS og Færder Rør AS leverer elektro og VVS installasjonene.

Belysning
I de fleste rom er det innfelte LED downlights.
I garasje og sportsbod er det LED armaturer.
Utelys har LED pærer, styrt av astrour, som følger solen gjennom årstidene.

Diverse
Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner". Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.
Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameiere bestemmes i forbindelse med seksjonering.
Det er pt. ikke avklart hva fellesutgifter pr. måned pr. bolig inkluderer. Det er sameiet i fellesskap som fastsetter fellesutgifter og vedtekter. Men slikt som felles ytre vedlikehold, hagestell, strøm fellesarealer, brøyting, vedlikehold av adkomstvei/innkjørsel, evnt. honorar forretningsfører med mer kan kunne inngå.
Fellesutgifter og vedtekter skal godkjennes og vedtas av sameiet i første årsmøte.
Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader på usolgte enheter.
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.
Husordensregler vil bli etablert av sameiet ved styret.
Ligningsverdi og kommunale avgifter blir fastsatt når boligene er ferdigstilt.
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil bli utstedt når boligene er ferdigstilt.
Ved overtagelse vil det normalt kunne gjenstå noe utvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.
Tilleggsvederlag for kjøpers tilvalg.
NB! Bilder/tegninger i prospektet og annonse er kun illustrasjoner og kan avvike fra virkeligheten.

Forbehold fra Vangen Investment AS
Selger har forbehold om kommunal godkjennelse av byggesøknad og rammetillatelse samt krav om noen forhåndssalg før byggestart påbegynnes. Kontakt megler for ytterligere informasjon.
Arealavvik kan forekomme.
Illustrasjonsbilder/-tegninger kan avvike fra virkeligheten.
Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter.

Oppvarming

Det blir elektrisk gulvvarme i hall, begge bad, vaskerom, stue og kjøkken.
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for godt inneklima.
Dersom rom/beboelsesrom ikke er beskrevet med vegg- eller fastmonterte varmekilder følger dette ikke med i handelen.

Parkering

Hver bolig har dobbelgarasje i underetasjen.

I tillegg er det oppført en dobbelgarasje på eiendommen.
Det er utstedt ferdigattest på denne allerede eksisterende dobbelgarasjen, datert 29.10.2015.
Om ønskelig kan man inngå egen kjøpsavtale på dobbeltgarasjen med selger. Sameiets bebeoere vil få førsterett til å kjøpe denne.
Dersom ingen av kjøperne ønsker å inngå kjøpsavtale om denne dobbeltgarasjen samtidig som boligkjøpet, står selger fritt til å leie ut denne eller selge denne til andre interessenter.

Areal og eierform

Areal: 1 490 kvm, Eierform: Fellestomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen gjeldende hovedbølet.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.
Ved seksjonering av eiendommen kan kommunen avholde ny oppmåling av eiendommen.

Tomt og hage

Solrik fellestomt som eies av sameiet i fellesskap.
Boligene vil få sitt eget eksklusive uteareal i tillegg til fellesarealer. Tomten disponeres i henhold til seksjoneringsbegjæringen.
Felles innkjørsel/gårdsplass.

Fellestomten er bestående av skog i fjellhelling i bakkant av boligene samt opparbeidet fellesareal med plen, beplantning og asfaltert innkjørsel.

Eier

Vangen Investment AS.

Arkitekt
Vårdal arkitekter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei via offentlig gang-/sykkelvei.
Innkjørselen til eiendommen ligger på fellestomt som eies av sameiet i fellesskap og det må kunne påregnes kostnad for vedlikehold/brøyting.

Eiendommen vil bli offentlig tilknyttet vann og avløp.

Alle arbeider og kostnader for etablering av adkomst, vann og avløp er inkludert i kjøpesummen.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommunedelplan, vedtatt 17.06.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende (110-boligområde) og gang/sykkelvei nåværende.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen, vedtatt 31.01.2018, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område med planID 729 2011007 og plannavn Munkerekkveien, vedtatt 18.09.2013, med reguleringsformål boligbebyggelse.

Det er igangsatt planleggingsarbeid/planer under arbeid med planID 729 9002 og plannavn Dobbeltspor Tønsberg - Larvik, som inkluderer/berører eiendommen. Jernbanetraseen Nøtterøykorridoren er skrinlagt etter at Samferdselsdepartementet i dialog med Kommunal- og moderniseringsdepartementet besluttet at Nøtterøykorridoren ikke skal være en del av det videre planleggingsarbeidet for dobbeltsporet jernbane mellom Tønsberg og Stokke.

Opplysninger er innhentet fra Færder kommune.
Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst heftelse med dagboknr. 585, tinglyst 11.03.1941 Jordskifte
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglytst heftelse med dagboknr. 16676 tinglyst 11.10.1985 Bestemmelse om vannledning
Vegvesenets betingelser vedtatt.

Det er innhentet kopi av dagboknr. 16676 som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter og erklæringer som er nødvendig eller påkrevd av offentlige myndigheter (f. eks adkomsrett, seksjonering, drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av ledninger etc) samt at det kan følge tinglyste bestemmelser fra hovedbølet.

Ferdigattest

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil bli utstedt når boligene er ferdigstilt.

Prisantydning

8 950 000,-

Beregnet totalkostnad

8 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 32 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 300 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 33 722,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 983 722,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Salg etter Bustadoppføringslova - kun 10% av kjøpesum innbetales ved kontraktsinngåelse - de resterende 90 % innbetales innen overtagelse.

Tomteverdi (avgiftsgrunnlag) pr. bolig er kr. 1 300 000,-.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 13 908 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, renovasjon og feiing pr. år pr. bolig. Det tas forbehold om evnt. endringer i kommunale gebyr og avgifter.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 950 000,-) (Kr.72 718,75) Totalt kr. (Kr.80 480,75)

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Arealangivelsene er henter fra tegning mottatt fra selger.

Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?