Til innholdet

Nøtterøy-Tenvik; Nyere 1/2part av tomannsbolig - 3 soverom - garasje - Meget solrikt!

Tenvikveien 316A
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 114
BRA: 116 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2006
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Kort om eiendommen

Velkommen til denne innholdsrike og romslige leiligheten med solrik beliggenhet nær sjø og båthavn. 

Boligen er innredet i lyse og tidsriktige farger og fremstår som godt vedlikeholdt. 1/2part av tomannsboligen er på ca. 114 m² primærrom fordelt over 2 etg. I 1. etg. er boligen innredet med entre, bad, bod og 3 soverom. I 2 etg. er det vaskerom/toalett, kjøkken og stue med utgang til vestvendt balkong med svært gode solforhold.

Eiendommen har en idyllisk beliggenhet på Tenvik med gangavstand til sjøen hvor man har en helt fantastisk utvalg av den flotte skjærgården Nøtterøy og Tjøme har å by på. Ved kaia på Tenvik går ferje med faste rutetider hele året til populære Veierland. Veierland er en bilfri øy, hvor idyllen og roen er fremtredende. Det er forøvrig ingen boplikt på denne eiendommen.

Dette er boligen man kan flytte rett inn i uten å måtte tenke på oppussing. Velkommen til visning.

Adresse

Tenvikveien 316A 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg: Kjør over Kanalbroen til Nøtterøy og følg Kirkeveien(308) mot Tjøme. Etter Borgheim, ta til venstre inn mot Tenvik, ved Stangeby. Følg
veien til du kommer til Tenvik, hvor boligen så ligger på venstre side. Det blir skiltet med visningsskilt på fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i hyggelige Tenvik med offentlige strandområder, lekeplass, fotballbane og båthavn i umiddelbar nærhet. Området er
barnevennlig med kort vei til barnehage (ledige plasser pr d.d.), samt nyere skole . På Tenvik har har du et godt utgangspunkt for vår sjarmerende skjærgård, og det er båthavn noen få hundre meter unna.
Det er gode bussforbindelser med avgang 1 gang pr time og bussholdeplass rett nede i gaten. Tønsberg er ca. 15 minutter unna, og Borgheim/Teie som ligger nærmere har de fleste handelsfasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2006

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 126 kvm


Halvpart av nyere og vertikaldelt tomannsbolig over to plan, med en god planløsning, romslige rom og hvor inndelingen følger;
1. etg:
stor hall med trapp til 2. etasje, fliselagt bad/wc, 3 soverom, hvorav et med utgang til hage, bod.
2. etg:
stue med utgang til vestvendt balkong, romslig kjøkken med spiseplass, fliselagt vaskerom med toalett og vask.

Standard

Boligen virker solid bygget, holder en god standard med en stilren, gjennomført og delikat innredning.
Stue:
Det er gode vindusflater i stuen, noe som gir mye lys inn. Pent og lyst parkettgulv og lyse farger på vegger, gjør stuen meget lys og trivelig å være i. Stuen ble nymalt i 2017.
Praktisk og gode planløsning gir god plass til spise bord i stuen. Det er utgang til en deilig balkong, hvor det er gode solforhold og hvorfra du kan skimte sjøen. Selger monterte terrassemarkise med motor i 2014 over balkongen og manuell markise over stuevinduet mot vest.
Bad/wc:
Baderommet er romslig og er helfliselagt med delikate og tidløse fliser og det er varmekabler i gulv. Det er både boblebad og dusjnisje. Innredningen har
servant med under- og overskap. Toalett er vegghengt.
Vaskerom:
Vaskerom er helfliselagt og det er varmekabler i gulv. Det er vegghengt toalett og servant i innredning.
Kjøkken:
Kjøkkenet er romslig og det er godt med plass til et spisebord ved vinduer mot nord. Gulver fliselagt og det er varmekabler. Innredning fra Strai med
profilerte fronter, fliser over benkeplate og integrerte hvitevarer som komfyr, keramisk platetopp, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin.
Soverom:
Soverommene har lys parkett på gulv og huntonittplater på vegger. Fra et soverom et det utgang til terrasse og hagedel.

Oppvarming

Det er gulvvarme i alle rom i 1. etg., bortsett fra i bod. Det er også varme i gulv på kjøkken og i vaskerom i 2. etg. I stuen er det en peisovn med glass i
front. Forøvrig er det elektrisk oppvarming.

Parkering

Halvpart av dobbel garasje, samt parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med plen, belegningsstein i innkjørsel og Poppel hekk rundt deler av tomten. Tomten går godt opp i fjellskrenten på østsiden av
boligen. Får man laget en platting på østsiden vil man få flott sjøutsikt utover den flotte skjærgården Nøtterøy og Tjøme har å by på.

Eier

Jan Egil Aulesjord Nina Tenold

Vei, vann og avløp

Offentlig. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger ikke i et regulert område. Men er i kommuneplan vedtatt 31.10.2018 avsatt til nåværende bebyggelse. I følge Færder kommune foreligger det ingen reguleringsplaner som vil berører denne eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29.03.2006. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 990 000,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 87 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 077 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 14 357 pr. år Er fordelt på fire terminer i året.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 290519 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Totalt kr. (Kr.34 775)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?