Til innholdet

Nøtterøy / Teie- Meget flott og stilig eierleilighet med 2 soverom, solrik balkong og pent utsyn. Sentralt med gangavstand til Teie torv! Nyere bad og kjøkken!

Øgårdsveien 21
Prisantydning 2 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 78
BRA: 78 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1933
Tomtareal: 1367 m²

Dokumenter

Nøtterøy / Teie- Meget flott og stilig eierleilighet med 2 soverom, solrik balkong og pent utsyn. Sentralt med gangavstand til Teie torv! Nyere bad og kjøkken!


Kort om eiendommen

- Selveierleilighet på 78 kvm.
- Solrik og helt ny balkong på 7 kvm.
- Stilig og moderne standard.
- Nytt bad i 2014
- Flislagte overflater og varmekabler i gulvet.
- Nytt kjøkken i 2014 med integrerte hvitevarer
- Rikelig med skap- og benkeplass
- Oppgradert el-anlegg i 2010.
- 2 stk. romslige soverom
- Arealeffektivt og praktisk innredet.
- Stor og lys stue med store vindusflater
- Flere innredningsmuligheter
- Pent utsyn over omkringliggende omgivelser
- Gang/ disp. rom med skyvedørsgarderobe
- 9 kvm. bod i kjelleren.
- Gangavstand til Teie torv
- Kort vei til Tønsberg sentrum
- Flotte turområder
- Barnevennlig og rolig område.

Adresse

Øgårdsveien 21 3120 Nøtterøy

Adkomst

Kjør over Kanalbroen, ta til venstre i Teie veidele og fortsett forbi Teie torv. Øgårdsveien går inn til høyre ganske umiddelbart etter Teie Torv. Boligen ligger så på venstre hånd etter ca. 250 meter.

Beliggenhet

Øgårdsveien er en populær gate i et ettertraktet område med eldre ærverdig villabebyggelse. Perfekt beliggenhet for deg som vet å sette pris på alt Teie har å by på! Her bor du med få skritt til Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner, bl.a. dagligvareforretninger, vinmonopol, bank, baker, café og offentlig kommunikasjon.

Det er og kort gangavstand til idylliske Rosanesparken med lekeplass for de minste og akebakke om vinteren. Badestrand og småbåthavn er også like ved. For den som setter pris på skogen er Teieskogen med turløyper /- stier og lysløype heller ikke langt unna.

Til Tønsberg er det en kort og hyggelig spasertur langs vannet. Det er også gode bussforbindelser til Tønsberg (og Tjøme) med kort vei til bussholdeplass og hyppige avganger.

Lekeplass og fotballøkke rett i nærheten. Ca. 2,5 km til Borgheim og Nøtterøy Golfbane.

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1933, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Dette er en forenklet boligsalgsrapport på leilighet hvor det kun gjøres vurderinger innvendig. Opprinnelig bygg fra 1933 som i nyere tid er bygget om til firemannsbolig. Deler av loft som tilhører denne delen er innredet med det er ikke søkt om dette. Det er egen veranda på 7 kvm. og bod i kjeller på 9 kvm. Det er felles vaskerom på 18 kvm. med eget opplegg til vaskemaskin. Det er gjort en del oppgraderinger etter hvert og nye oppgraderinger gjelder bad, kjøkken, el-anlegget og veranda.

Bygget med grunnmurer i støpte sparesteinsmurer, oppført i plank uten isolasjon og utvendig panelt. Sperretak med valmtaksform er tekket med betongstein.

Innvendige overflater som er en del oppgradert rundt 1990 og en del overflatene er gjort av nåværende eier. På gulver: parkett, laminat, tregulv, teppe og malt gulv. På vegger: malt tapet og noe panel. I taker: malte plater og noe panel.

Alle arealer og romfordelinger er iht. tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

BRA: 78 kvm.
2.Etasje: Kjøkken, stue, bad, entré, trapperom og soverom.
Loft: Gang, soverom og kott. Kott/loft har et gulvarealet på 10 kvm. men er ikke måleverdig grunnet takhøyde under 90 cm.
Egen bod i kjeller på 9 kvm. og felles vaskerom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Råstilig, innbydende selveierleilighet i 2. etg. med god standrad og moderne fargevalg. Gjennomgående og smakfull leilighet med ny solrik balkong og pent utsyn.

Man kommer inn i en fellesgang med trapp opp til leiligheten. Lys og hyggelig entré med stor skyvedørsgarderobe. Videre har man en meget delikat og romslig stue med flere innredningsmuligheter. God plass til både spisestue og tv-krok. Stuen gir et godt inntrykk i sin klassiske stil med moderne fargevalg. Fra stuen har man pent utsyn over omkringliggende omgivelser. Utgang til helt ny, solrik og usjenert balkong på 7 kvm. Nyere og moderne kjøkken fra 2014 med hyggelig spiseplass og rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, samt ventilator. Delikat og flott kjøkken med stilige detaljer. Tiltalende og meget flott bad med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet er fra 2014 og inneholder innredning, servant, vegghengt wc, dusjhjørne og tilkobling for vaskemaskin. Hovedetasjen har også et romslig og flott soverom med tidsriktig fargevalg.

Loftet i leiligheten er innredet som et soverom med lyse og hyggelige fargevalg, samt flott tregulv. Det er også en lys og praktisk gang/ disp.rom som har romslig skyvedørsgarderobe. Praktisk kott med lagringsplass.

Leiligheten har egen bod i kjeller på 9 kvm. Det er også et felles vaskerom på 18 kvm. med tilkobling for vaskemaskin for leiligheten. Man kan derfor velge om man vil ha vaskemaskin på badet eller i kjeller.

Meget flott og delikat selveierleilighet i attraktive og sentrale omgivelser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varme opp via varmekabler på bad og elektrisk oppvarming.

Parkering

Det er parkering på egen gårdsplass, forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Garasjen på eiendommen er leiet ut med en evigvarende leierett.

Areal og eierform

Areal: 1 367 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Leiligheten har solrik og usjenert balkong på 7 kvm., bygget i 2018. Felles eiet tomt på 1.367 kvm som tilhører sameiet. Flott og solrik fellestomt som er opparbeidet med plen, frukttrær, prydbusker og blomsterbed. Det er asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplass.

Eier

Lars Røgeberg

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Det er septiktank på eiendommen og kommunen opplyser om at det vil bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde), vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Seksjonering  
Dagboknr. 1988/11058-2/91
Tgl. 05.08.1988 
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
sameiebrøk: 95/340
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 4 SEKSJONER

Erklæring/avtale  
Dagboknr. 1988/11058-3/91
Tgl. 05.08.1988 
Plikt til medlemskap i sameiet m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettighet
Dagboknr. 1989/498-1/91
Tgl. 11.01.1989 
Rettighetshaver:Lien Inger Karin  
Fnr: 11.11.1941
LEIEAVTALE
GARASJE
UOPPSIGELIG
Gjelder denne registerenheten med flere
Transport av rettighet  
Dagboknr. 2002/12386-1/91
Tgl. 16.09.2002 
gjelder: RETTIGHET 1989/498-1/91

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Soverommet på loftet tilfredsstiller ikke krav til varig opphold. Det er ikke søkt om bruksendring i forbindelse med innredning av loftet.

Diverse opplysninger

Sameiet Øgårdsveien 21, Orgnr.: 991814884 Total formue: 75063, Oppdatert pr: 10.09.2018
Sameiet består av 4 seksjoner.
Styreleder: Tone Alker Vedeler
Det er ikke forskjøpsrett eller krav om styregodkjennelse i sameiet.
Dyrehold er tillat i sameiet.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 750 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- pr. mnd Felleskostander inkl. bygningsforsikring, tømming av septiktank og andre evt. felleskostnader.

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 69 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 819 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 13.09.2018

Forsikring

IF Polisenummer: 39786871

Kommunale avgifter

Kr. 13 289 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Pliktig medlemskap i sameiet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)
Meglerprovisjon (V/ salgssum: 2.750.000,-) (Kr. 48.125,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?